|
نام بلوتوث موبایلتان چیست ؟ دلیل انتخاب این نام را در یک سطر
|
|
۱:۳۲, ۲۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
ضرب المثلی داریم که می گوید :
از کوزه همان تراود که در اوست
در بسیاری مواقع یک کلمه یا جمله کوتاه می تواند حاوی پیامهای بسیار عمیق به مخاطبان باشد با توجه به همه گیر شدن موبایل و استفاده از امکانی به نام بلوتوث در آن ، شما چه نامی را برای آن انتخاب نموده اید ؟ با یک جمله یا بند خلاصه جواب دهید .
از زمانی که در این تالار ثبت نام کردم ، نام بلوتوث من "" بیداری اندیشه "" بود و این باعث معرفی این تالار به افراد بسیاری شد که با آنها مراوده داشته ام و مدت 6 الی 7 ماه است که آن را به عبارت "" مضطر "" تغییر نام داده ام و دلیلش خواندن حدیثی از امام محمد باقر علیه السلام بود که به علت مضطر شدن قوم بنی اسراییل ظهور منجی شان حضرت موسی (علیه السلام) 170 سال به جلو انداخته شد .
اولین جواب را خودم می دهم : |
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۰۲, ۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
|
Mostafa اسم بلوتوثمه
دلیلشم اینه که اسم خودمم مصطفی است ![]()
|
|||
|
|
۱۳:۰۷, ۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
|
|
۳:۵۱, ۳/تیر/۹۳
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
|
اسم بلوتوث موبایلم همون اسم پیش فرضش یعنی اسم و مدل گوشیم
دلیل خاصی نداشت |
|||
|
|
۱۰:۱۸, ۳/تیر/۹۳
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
|
سلام،
بلوتوث من این شکلکه : ![]() چون گوشی قبلا ماله داداشم بود این شکلکه رو واسه بلوتوثش گذاشته بود، منم دیدم قشنگه گذاشتم باشه اگه این نبود میذاشتم "لبخند" |
|||
|
|
۱۲:۱۵, ۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
|
sarbaz
من تموم این 18 سال عمرم سرباز بودم در برابر مشکلات زندگیم..واسه خدام..و اگه لایق باشم واسه گل نرگسم.. |
|||
|
|
۱۳:۱۰, ۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
(۲/تیر/۹۳ ۱۳:۰۷)مرهـم نوشته است: چقدر بد که اسم به این زیبایی رو اومدین تو ایدیتون این طور مخفف کردید ![]() ![]() ![]() من شرمندم اما این Mosi34 یا داستان طولانی داره که بر میگرده به حدود 10-12 سالگیم البته Mosibat هم یکی از اسامیم بود ولی خوب mosi34 یه اسم رمزیه که روم مونده منم دیگه از بس با این اسم همه جا ثبت نام کردم واسم عادت شده اما چشم چون شما اولین نفری بودین که به این اسم توجه کردین بزودی عوضش میکنم .این به نظرتون چطوره ؟ MO3TAFA |
|||
|
|
۱۸:۳۷, ۷/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/تیر/۹۳ ۱۸:۴۳ توسط عبداللهی.)
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
(۷/تیر/۹۳ ۱۳:۱۰)Mosi34 نوشته است: به به مثل اینکه واسطه ی خیر هم شیدم. |
|||
|
|
۱۰:۱۹, ۹/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/تیر/۹۳ ۱۰:۲۱ توسط M03TAFA.)
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
(۷/تیر/۹۳ ۱۸:۳۷)عبداللهی نوشته است: به به میگن حرف حق جواب نداره یه دوستی تو این تاپیک گفتن اسم مصطفی رو مخفف به مصی کردی خوب نیست . از تشکر هایی هم که زیر اون پست خورده بود معلوم بود که موافقت چند نفر دیگه از دوستان هم با ایشونه . بنده هم کمی فکر کردم دیدم راست میگن . این اسم مالکیتش مال من نیست که بخوام به هر شکلی درش بیارم مصطفی یکی از القاب و کنیه های پیغمبره میگن محمد مصطفی منم فهمیدم حق ندارم هیچ دخل و تصرفی توش داشته باشم چون اینجوری توهین به یکی از القاب پیغمبر کردم . با جناب بیداری اندیشه (مدیر کل سایت) مشورتی کردم که اسممو به MOSTAFA تغییر بدن و چون اون اسم توسط فرد دیگه ای ثبت شده بود من پیشنهاد دادم که حد اقل این اسم = M03TAFA که در لفظ همونه فقط تو انتخاب کاراکتر تفاوت داره رو برام بذارن که ایشون هم لطف کردن و این تغییر رو انجام دادن . بله که واسطه خیر شدین واسطه شدین که من بیش از این به اسم پیغمبر اهانت ناخواسته نکنم . ممنون ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۸:۲۲, ۲۱/آبان/۹۵
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
|
لطفا درباره خرافی بودن فال مردم را روشن کنید