تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: 365روز با دکتر الهی قمشه ای
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
10. عشق پروردگار

مهمترین رابطه بین ماو پروردگار عشق است (یحبهم و یحبونه)
11. سرمایه گذاری

آن چنان که همه چیز آتیه ای داردماخودمان هم باید آتیه ای داشته باشیم مااین زندگی خودمان را باید به کمال بهره برداری برسانیم. مردم معمولا روی زمین و طلا و بورس سرمایه گذاری میکنند ولی روی خودشان سرمایه گذاری نمی کنندماخودمان باید گران شویم ما اگرهمان قدر ارزان وبی هویت وبی ارزش ماندیم چه فایده که زمین ودیگرچیزها گران شوند آنچنان که همه چیز روبه گرانی میرود بنگریم ارزش ما ده سال و بیست سال بعد چه قدرخواهدشد

12. همسفر زندگی

چون عشق اشتراک درمسیراست هردونفری که می خواهندباهم ازدواج کننداولین سوالی که بایدازهم بپرسنداینست که توداری کجامیروی ؟اگرهردونفرگفتنددارندمیروندبسوی خداونداینهاعاشق هم میشوند، وفقط دراینصورت است که انسان دراین مسیر یارپیدامی کندوگرنه هرکدام دریک ایستگاهی پیاده می شوند،انسان بایدبرودتا برسدبه آن ایستگاه نهایی که دیدارپروردگاراست

13. گول خوردن

آدم فقط وقتي گول مي خورد كه صاف نيست وگرنه نمي شودكه انسان فرق دروغ باراست رانفهمدچون دروغ خيلي طعم وبوو مزه اش بارزاست فرق مي كند. بوي كبروبوي حرص و بوي آز درسخن گفتن بيايد چون پياز / آنچان كه اگر شامه ظاهري ماسالم باشد بوي پيازرامي توانيم تشخيص دهيم / اگرشامه باطني ما هم سالم باشدمي توانيم تشخيص دهيم و مي توانيم اطلاعات رابگيريم

14. دل

اگرروح ماوسعت بيشتري پيداكند تمام آنچه كه دردل تمام آدمها است را مي توانيم بگيريم ماگيرنده مان ضعيف است وگرنه قيافه آدمهاراكه نگاه كنيد مي فهميد كه دردل او چيست اينكه مي گويندازدل به دل روزنه اي هست يعني شبكه اتصالي هست ولي مابه دليل اشتغال دائم به خودمان ونفسانيات خودمان نمي توانيم ازدل هم باخبرشويم ما اگرصاف بشويم ازاحوال هم بي اطلاع هم باخبرمي شويم

15. اینترنت

امروزه تمام سلولهاي عالم پرازعلم ودانش وآگاهي شده است وفقط شمابايددستوربدهيدواطلاعات رابگيريد،ازطريق شبكه اينترنت تمام كتابهاي عالم دراختيارشماخواهدبوداكراتصال ما محدودباشد فقط هاردديسك خودمان خواهدبودوچندتا سي دي اي كه داريم ولي اگرمتصل شديم به شبكه اينترنت تمام اطلاعات دراختيارماخواهدبودولي يك شبكه اينترنت بزرگتري هست كه هنوزبه آن دسترسي پيدانكرده اندوآن شبكه اينترنتي است كه انبياواوليا وشعراي آسماني به آن شبكه متصل مي شوند،آنچنان كه شعراي آسماني مي گويندكه ما شعرنمي گوييم بلكه الهه شعررا صدامي كنيم واو مي آيدوشعروداستان راتعريف مي كندچون اوازعالم بالا به آن شبكه دسترسي دارد
16.قهر خدا

چیزی خطرناکتروسخت ترازاین که خداوند باانسان قهرکندیاخشم بگیرد نیست ، قهر خداغیرازبلاست ،بلاها ممکن است بیایند ولی قهر نباشند قهرخداآن موقعی است که انسان هویت انسانی اش لکه دارشودهر بلایی سرآدم بیایدآن قدرمهم نیست که هویت انسانی انسان لکه دارشود و شرافت انسانی زیرپا گذاشته شودواین عین حماقت است که انسان به دلیل یک لذت خیالی وموهوم گوهرانسانی اش که به تمام عالم میارزدرازیر پا بگذاردبه قیمت تمام آفرینش نباید انسان آن گوهرراذره ای آلوده کند
17. فراموشی

انسان وقتی دلش راازدست میدهد و خدا را فراموش میکندوآن گوهرالهی اش را از دست میدهددیگراوراازیاد میبرندودربلاو سختی میماند (نسوا الله فأنساهم أنفسهم)
18. اسراف

مهمترین اسراف، اسراف عمر است نه اسراف آب ونان، بدترین مثال «ان الله لایحب المسرفین» اسراف عمراست چون چیزی گرانبهاتر از عمر نیست.
19.قرآن

قرآن به تعبیری نامه ایست ازطرف رب العالمین که خبری دراین نامه است که اولامن هستم من آفریدگارشما هستم وهستم وازپیش من آمدی وبه پیش من هم بازخواهی گشت ومرگی به معنای نیستی هم درکارنیست وهمان موقع که میمیری پیش من خواهی آمدوفکرنکن که داخل قبرمیروی بلکه بامرگ تازه خلاص میشوی ازاین قبرتن.
20. گل و خار عالم

گل و خار این عالم مثل هم می مانند و گلها خطرناکترند اتفاقا، پاس خارها را باید داشت، گاهی اوقات هست که انسان باید از آن خارها و از آن زخم زبانها که به او زدند و از آن ناکامی ها و نامرادی ها که در پیشرفت امور دنیوی داشته و از همه آن حسودانی که سنگ انداختند، از همه آنها باید برود و تشکر کند؛یکی می گفت: همین ها که به من لگد زدند همینها بودند که ازشر دنیا خلاصم کردند
(۱۹/فروردین/۹۳ ۱۶:۵۵)neyestan23 نوشته است: [ -> ]19.قرآن

قرآن به تعبیری نامه ایست ازطرف رب العالمین که خبری دراین نامه است که اولامن هستم من آفریدگارشما هستم وهستم وازپیش من آمدی وبه پیش من هم بازخواهی گشت ومرگی به معنای نیستی هم درکارنیست وهمان موقع که میمیری پیش من خواهی آمدوفکرنکن که داخل قبرمیروی بلکه بامرگ تازه خلاص میشوی ازاین قبرتن.

بهترین خبر و بزرگترین امان نامه ی تاریخ هست این قرآن و کتب آسمانی. بشری که فکر میکرد میمیره و میره زیر خاک بهش گفتن تو نمیمیری ، مرگ تو رو نمیخوره بلکه تو طعم مرگ را خواهی چشید و به سرای جاودان خواهی رفت...
بهترین امان نامه توی جنگ نیست . این امان نامه هستش

اینا هم بخشی از فرمایشات استاد بود
21.قبر

وقتی انسان میرودازین عالم دیگر ارتباطش قطع میشود ومیرود در یک عالم دیگر آنجا قبر دیگری است که ما را احاطه کرده که اعمالمان است که دور و اطراف مارا میگیرند وآنها هستند که باغ و بستان میشوند یا که فشار قبرمی شوند

22.دلتنگی

خداوند بسیار دل نازک(ارحم الراحمین)است ودرانتظار کسی است که پربزند دلش به هوای دیدار اوتابه دیدارش بشتابدوهمین که ببیندکسی دلتنگ اوست وغصه ی اورا دارد به دیدار او خواهد رفت
23. مسخ

کونوقردةخاسئین هنوزهم وجودداردماخودمان را نمی بینیم تامتوجه شویم چه بلایی سرمان آمده هزاران هزار آدم رامی بینیدکه خودشان را از انسانیت خلع می کنندونگاه میکنندکه چه دستوری وحرکتی میرسد وهمان جرکت را تکرارمی کنندچه بسیارسیاست بازی هاکه انسان ها رامثل میمون ها درعالم میرقصاندومی چرخاند
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع