من متوجه منظور شما نشدم
اما منظور من این بود ک شبهاتی ک وارد میکنن آبکیه و این فقط کم کاریه یه عده رو نشون میده
یه کار دیگه ام میشه کرد
یه کسی تو یکی از روزنامه های اقتصادی خارجی یه ایده ای داده بود
چه طور با مواد مخدر مبارزه کنیم؟
یکی از راه هاش اینه ک بازار رو خراب کنیم
یعنی هر مجرمی ک با مواد دستگیر شد و اگه موادش ناخالصی داشت محکومیتش کمتره
ما هم باید بازارشونو خراب کنیم
مثل خودشون ک چندتا سوالو میندازن دهن همه
مثلا همین ابن تیمیه
تو برنامه شب اسمانی میگفت اولا تشییع جنازه شد
فلان تعداد خانم توش شرکت کردن
یا برای تبرک یادم نیست اب وضو یا چی رو ورمیداشتن
یا یه عده ادرار شتر عا.... رو تبرک ورمیداشتن
واقعا باید اینا مطرح شه
با دشمن با سلاح خودش باید جنگید
(۶/فروردین/۹۳ ۹:۵۲)nina نوشته است: [ -> ]مردم مناطق سنی نشین رو فقیر نگه داشتیم بهتر از این نمیشه
چه اشکالی داره روحانی هایی امثال اون اقا ک واسه تبلیغ رفت چین ،ب روستاها و مناطق مختلف برن
کجا فقیرند.میدئونی دارند چه عشق و حالی میکنند. یه سرباز سنی بود که بچه ها گفتند این وهابیه تا خودم ازش پرسیدم و مطمئن شدم.یه بار با بچه ها حرف از زاهدان شد که هیچ امکانات تفریحی نداره. اون گفت: تا 6 و 5 سال دیگه زاهدان مثل شمال میشه.پر از امکانات و جاهای تفریحی.
پسر خوب کجا فقیرند.از منو تو هم خیلی بیشتر دارند.
البته یه چیز دیگه ام گفت.
گفت شیعه بر 107 نوع تقسیم میشه.یعنی ما 107 دسته هستیم.ازش پرسیدم چندتایی مثل شیعه حجتیه ، شیعه 12 امامی ،2 امامی ،3 امامی.گفتم از کجا داری میگی.گفت توی سایتهای خودتون نوشته.گفتم اسم سایت رو بگو که گفت یادم نیست. حالا قراره بهم بده اسم سایت رو .
اگه شما این 107 تا رو میدونید بگید که مانم بدونیم!!!
در ضمن اگه آخوند بفرستیم اونجا و زیادی دور برداره سرش رو سینشه.به همین راحتیام نیست که فکرشو میکنید
تو روستاهاشون اینقدر تبلیغات کردند که حد نداره.بعدشم همشون سربازی میرند تا سلاحهارو خوب بشناسند و به قول بچه ها همچین گوش میدند که انگار فقط برای این زایده شدند و جونشون به این بستگی داره.
چه میدونم
ادم هر چی اطلاعاتش بیشتر میشه میبینه عمق فاجعه از اونی ک بوده هم بدتره
خوب ما زمان زیادی رو از دست دادیم به جاش اونا بکوب کار کردن
یکی از دوستام میگفت خواهرش اردوی جهادی رفته سیستان
روستاهای سنی نشینش حموم نداشتن و اوضاعشون بد بود
نمیدونم دیگه واقعا این حرفا در چه حده
در مورد روحانی
خوب با لباس شخصی بره
اصلا دکتر مومن باشه ک مردم بهش اعتماد کنن
میشه واسه همه اینا برنامه ریزی کرد
کار نشد نداره
اما واقعا ناراحت کننده است ک یه همچین وضعی بوجو د اومده :-(
به نظرم شما با حرف های غلو آمیز و افراطی با این شیوه بیشتر به تبلیغات وهابیت کمک می کنید
سلام دوستان
در ابتدا بنویسم که احتمال حذف این پست وجود داره ، ناظرین مختار هستن در مقام قضاوت .
حقیقتا با خوندن پستهای شما خیلی ناراحت شدم .
ولله قسم اون دنیا یقه تک تک این مسئولین رو میگیرم که اگر میدونن ، دارن این کار رو میکن و اگر هم نمیدونن چرا به خودشون این اجازه رو دادن که برن بالا بنشینن .
این موردی نیست مثل ترجمه یه سریال و مستند و ... که بتونیم امثال من و شما برطرف کنیم ، نهایتا من و شما هر کدوم 5 تا بچه داشته باشیم آیا مشکلی حل میشه ؟
این یک برنامه ریزی دقیق میخواد با حمایت بودجه گذاری دولت ( البته دولتی که همچنان طبق گفته دکتر عباسی اقتصاد ریاضتی رو به اسم اقتصاد مقاومتی داره به ما تحمیل میکنه !!!)
الان من به ظاهر شیعه در حال حاضر با توجه به اوضاع نمیتونم برم زن بگیرم اونوقت تو مرحله دوم بیام 4 یا 5 تا بچه داشته باشم ؟!!! ( نمیگم 10 تا !!) تا حالا فکر کردید اگر یه بودجه برای ازدواج در نظر بگیرن و بیان به هر نفر 20 تا 25 ملیون وام ازدواج بدن چه اتفاقی میفته ؟
آیا غیر از اینه که نا خود آگاه بخش عمده مشکلات حل میشه ؟
این عین عقلانیت محسوب میشه که دولت بیاد مناطق مرزی مارو کاملا پوشش مالی و حمایتی و ... قرار بده چون اگر قرار باشه خبری بشه از تهران که نمیشه !! از مناطق مرزی میشه اما ظاهرا اقلیت ها بیشتر دارن رو مناطق مرزی کار میکنن !!
این خیلی جالبه که مسئولین همونطور که یک مدت مردم رو ترور کردن از شعار فرزند کمتر زندگی بهتر و جو سازی و فیلم و سریال و ... همونطور نمیان عکس این کار رو انجام بدن !!!
در واقع سکوت خیلی عجیبی کردن !!!
انصافا دست امام زمان این مملکت رو نگه داشته !! از صدا و سیماش بگیم ؟ از آموزش پرورش بگیم ؟ از دعواهای چپ و راستیش بگیم ؟ از کارهای فرهنگیش بگیم ؟ فقط امیدوارم امام زمان رو برنگردونه از کارهای ما !!!
به حق فاطمه عجل لولیک الفرج .
(۷/فروردین/۹۳ ۹:۰۵)نجف آبادی نوشته است: [ -> ]نترسید یه نفر شیعه برابری میکنه با 10 .15 نفرشون.
خدا با ماست
این حرف که هر یک نفر شیعه برابری می کنه با 10-15 یا بیشتر اونها درسته و در این بحث هیچ حرفی نیست!
نقل قول:
به نظرم شما با حرف های غلو آمیز و افراطی با این شیوه بیشتر به تبلیغات وهابیت کمک می کنید
ولی اون بنده خدایی که میگه این حرف ها باعث تبلیغ بیشتر اونها میشه،نه خیر!
اگه این طور باشه هر جا از نقشه های دشمن به دیگران بگی و ذهن خیلی ها رو نسبت به مکر و حیله اونها روشن کنی میشه تبلیغات برای اونها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یا ضد اونها؟؟؟؟؟؟؟
فرمایش رهبری و علما بر سر این مطلب هست که چرا تا الآن سیاست بعضی از مسئولین به سمت کاهش جمعیت یعنی فرزند کمتر زندگی بهتر باید باشه!!!!!!!
و از اون طرف این دشمن های غربی که به وسیله همین فرقه های ضاله مثل وهابیت و بهایت و ... دارن به درون جامعه شیعی نفوذ پیدا می کنن!
اگه این جا این مباحث مطرح میشه دلیلش این هست که افراد این تالار فقط تو خودشون محدود نیستن و اگه یه مطلبی رو اطلاع داشته باشن به خیلی های دیگه این مطلب رو می رسونن و ذهن اونها رو روشن میکنن!
(۵/فروردین/۹۳ ۰:۵۹)aaaaa نوشته است: [ -> ]حالا روش مبارزه با افزایش جمعیت وهابی ها چیه؟
سلام
يقيناً ضربه زدن به جوانان شيعه و محب به هيچ وجه روش مبارزه با افزايش جمعيت وهابي ها نيست .
بستن راهها و محدود كردن جوانان شيعه از هر نوع كه باشه " ازدواج - عزاداري - عيدالزهرا - ووو
تو 10 -15 سال اخير تا تونستند محدود كردند و نتيجه اش اين شد كه مي بينيم و مي شنويم