۸/فروردین/۹۳, ۱۲:۲۹
(۸/فروردین/۹۳ ۱۰:۰۴)aboutorab نوشته است: [ -> ]سلام
خوب جناب این المنتظر
خدا خیرتان دهد . نطق شیوایی نمودید .
حالا چطور فقط روی گزینه عیدالزهرا این قدر مانور دادید .حقیر گزینه های دیگری را هم عرض نمودم . لطفاً درباره گزینه اول هم توضیحاتی بفرمایید تا هم حقیر و هم دیگر دوستان از فرمایشهایتان بهره مند شویم . (ازدواج)
با تشکر ویژه از جناب عبدالرحمن که جاهایی که باید باشند نیستند تا از بیانات ایشان هم بهره مند شویم .
برای هر دو عزیز از خداوند موفقیت و سلامتی آرزومندم
موفق و سربلند باشیم در راه خدمت به والدالشفیق ان شاءالله
یا علی علیه السلام
علیکم السّلام
خیلی ممنونم.
شما 3 نکته رو بیان نمودید.
و بنده هم 2 نکته را زیر سؤال بردم:
(۸/فروردین/۹۳ ۶:۲۶)أین المنتظر نوشته است: [ -> ]
چون (شبکه ولایت) با عیدالزهرا هایی اینچنینی و بدعت های نوین عزاداری مخالف است!!! و از طریق اینها تبلیغ شیعه نمی کند...
درمورد عزاداری هم بیشتر توضیح میدهم:
اگر منظور شما از محدود کردن شیعیان در عزاداری، همان محدود کردنشان در بدعت های نوین عزاداری و همچنین بعضی اعمال سابقه دار در عزاداری همچون قمه زنی و... است، باز هم راهکار وجود دارد:
1. بیت حضرت آیت الله سیدصادق شیرازی و همچنین مکانها و هیئتهای منتسب به ایشان در مشهد و قم و سطح کشور، هرساله در زمانهای خاصی میزبان جمعیت عزاداران و قمه زنان عزیز است.
هیئت هایی همچون لطمه زنان ام المصائب ، قمه زنان فاطمیه ، سران به نِی و ...
اتفاقا حضرت آیت الله ، امسال فاطمیه اول در هدئت سران به نِی سخنرانی داشتند...
مداحی های این هیئات را گوش دادید؟؟؟ حقیقتا باعث قوام و همچنین گسترش تشیع در سطح جهانی هستند.
تا میتوانید، تبلیغ کنید که شیعیانی که اعتقادات سستی دارند، به این مکانها بیایند تا تشیعشان مستحکم شده و هرگز تحت تأثیرحرفهای وهابیت قرار نگیرند...
2. هرساله انجمن حجتیه نیز در زمانهای خاصی مکانهایی را درنظر گرفته و میزبان عزاداران و قمه زنان گزام است.
پارسال در ایام فاطمیه به محله وحدت مشهد رفته بودم. و دیدم که جوانان 12-13-14-15 ساله به مکانی مخفی متعلق به انجمن حجتیه رفته بودند و قمه زنی مختصری کرده و خونی ریختند و برگشتند.
(گرچه دلم خیلی برایشان سوخت. زیرا کسی نبود که آنها را به مسیر مستقیم سوق دهد و تنها یک نفر در آن محل مشغول هدایت و عدم انحراف بود، ولی: ) الحمدلله اینها با اینکارشان باعث حفظ شیعه شدند. در همان محله که وهابیت هم تبلیغ چشم گیری دارد و کتاب منتشر میکند، خدا را شکر که اینها با انجام چنین عزاداری هایی همچنان شیعه ماندند و وهابی نشدند و حتی متمایل یه انجمن حجتیه شدند که در تبلیغ شیعه ناب فعالیت گسترده ای دارد. اما سرانجام، به همین علت یعنی بعلّت متمایل شدن این هیئت به انجمن حجتیه، متأسفانه مسجد شیعه نمای وهابی آنجا، هیئت این افراد را از مسجد اخراج کرد. زیرا احتمالا آن مسجد نیز، بظاهر شیعی و درباطن وهابی بود. و آن بچه ها و هیئتشان از شیعیان مخلص انجمن حجتیه شده بودند. و دیگر جایی در مسجد نداشتند. !!!
(و من بیشتر دلم برایشان سوخت. زیرا غیر از همان شخص بزرگوار که از رفقای بنده بود، هیچکس نبود که در آن محله خطرناک آنها را سازماندهی کند... گرچه احتمالا رفیق من هم تمایل به وهابیت داشت. چون او هم با بدعت های عزاداری و همچنین انجمن حجتیه مشکل داشت و همواره مانع این هیئت از گریویدن به این مسائل بود!!! او هم درک نکرد که همین سبک عزاداری ها است که باعث قوام شیعه و عدم گسترش وهابیت میشود.!!!)
درمورد ازدواج:
حرفتان صحیح است.
قرار نیست هرچه مینویسید، نقد شود.
فرهنگ ازدواج در شیعه باید تغییر کند.
باید دیرازدواج کردن و فرزند کمتر بهتر ، تبدیل به زودازدواج کردن و فرزند بیشتر بهتر شود.
فرهنگ هم مدیریت جهادی میخواهد.
هر از جانب مردم و هم از جانب مسئولین.