۱۷/فروردین/۹۳, ۱۵:۵۷
می خواستم پست بذارم اما می چسبید به پست قبلی ، از آقای 110 خواهش کردم که اسپم بذاره 
راستش دیروز تا حالا می خوام با حرفای آقا سید کنار بیام ، نمی شه ،گفتم بیام بگم ، شاید جواب گرفتم ...
آقا سید

گفت :
روی آقای چمران تاثیر گذاشت ، قبول! بفرمایید روی من چه تاثیری میذاره ؟ به فیلم و داستان چه ربطی داره ؟
مگه اگر یک سکانس خوب ببینیم و ذوق کنیم ، باید بگیم خوب بود و لازم بود !!! مگه تو معراجی ها صحنه ی جنگ و در گیری رو شبیه سرباز رایان در نیاورده ؟ حالا باید بگیم فیلم خوبیه ؟
در ثانی ، یه حادثه به این گندگی افتاده ، یه هلیکوپتر جلوی پات سقوط کرده ، سره بریده ، دست بریده ، بعدش چی ؟ قیافه ی ناراحت چمران !!! همین ؟ یعنی فیدبکی ( بازخورد ) که باید داشته باشه همین بود ؟ ناراحتی اطرافیان !!!
در داستان نویسی یه اصطلاحی هست می گن کاشت و برداشت . سقوط هلیکوپتر کاشت بود ، یک کاشت خیلی بزرگ .
اما متاسفانه از این سکانس برداشت نشد ...

راستش دیروز تا حالا می خوام با حرفای آقا سید کنار بیام ، نمی شه ،گفتم بیام بگم ، شاید جواب گرفتم ...
آقا سید

گفت :نقل قول:اتفاقا عدم آن صحنه (سقوط هلیکوپتر ) لطمه هم میزد. به سه دلیل: الف) این اتفاق رو خود شهید چمران خیلی تاثیر گذاشت... میتونید لینک صحبتاش در اینجا ببینید. ب) به طور محسوسی غم این اتفاق را در سکانس های بعدی میتونیم در چهره بازیگرانش ببینیم. ج) این سکانس مثال زدنی شد. با هرکی که حرف می زدم میگفت صحنه سقوط هلیکوبتر را دیدی؟؟
روی آقای چمران تاثیر گذاشت ، قبول! بفرمایید روی من چه تاثیری میذاره ؟ به فیلم و داستان چه ربطی داره ؟
مگه اگر یک سکانس خوب ببینیم و ذوق کنیم ، باید بگیم خوب بود و لازم بود !!! مگه تو معراجی ها صحنه ی جنگ و در گیری رو شبیه سرباز رایان در نیاورده ؟ حالا باید بگیم فیلم خوبیه ؟
در ثانی ، یه حادثه به این گندگی افتاده ، یه هلیکوپتر جلوی پات سقوط کرده ، سره بریده ، دست بریده ، بعدش چی ؟ قیافه ی ناراحت چمران !!! همین ؟ یعنی فیدبکی ( بازخورد ) که باید داشته باشه همین بود ؟ ناراحتی اطرافیان !!!
در داستان نویسی یه اصطلاحی هست می گن کاشت و برداشت . سقوط هلیکوپتر کاشت بود ، یک کاشت خیلی بزرگ .
اما متاسفانه از این سکانس برداشت نشد ...
نقل قول:با تشکر فراوان از هادی عزیز. نقد خوبی بود. بفرمایید یادداشت ، سواده ما اونقدر نیست که به این بگیم نقد

خواهش میکنم زود هم قانع نشو.