تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: *** (مهم) روز مادر + هدیه روز مادر + مشارکت کنید...
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
حوصله کنید و بخونید لطفا !!!

بسم الله الرّحمن الرّحیم

جنان در زیر گام مادران است
بکش بر دیده ، خاک زیر گامش
مکن بر روی او تندی که بر تو
خدا فرموده واجب احترامش

سلام و عرض ادب خدمت بزرگواران تالار.

روز میلاد حضرت زهرا (سلام الله علیها) نزدیکه و این روز به برکت مظلوم ترین و فداکار ترین مادر و همسر عالم، بنام روز مادر و روز زن نامگذاری شد.

همتون هم از مقام بسیار بالای مادر اطلاع دارید.

بنده بعنوان نمونه یک روایت شریفه از امام صادق علیه السّلام قرار میدم:

مردى خدمت پيامبر صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم آمد و عرض كرد : اى رسول خدا ، به چه كسى نيكى كنم؟ فرمود: به مادرت . عرض كرد : سپس به چه كسى ؟ فرمود : به مادرت . عرض كرد : بعد از او به چه كسى ؟ فرمود : به مادرت . عرض كرد : سپس به چه كسى ؟ فرمود : به پدرت .

(الكافي : 2 / 159 / 9 ، منتخب ميزان الحكمة : 614)

اینکه تابحال برای این مقام بزرگوار چه کردیم، مهمه. ولی اینکه در ادامه بخواهیم چکار کنیم، مهم تره... :

1. (مهم) بزرگواری فرمودند: «هر وقت پیش مادرت رفتی، پای مادرت رو ببوس.»
یکی از اساتید دانشگاهمون میگفت: من عادت کردم. هروقت مادرم رو دیدم، دستش رو میبوسم. تو جمع باشم یا تنها، برام فرقی نداره. اوایلش سخت بود. ولی بعدش عادی شد. لذت هم داره حقیقتا...
و یک نکته دیگه اینکه هر زمان که پای مادرتون رو بوسه زدید، ازش درخواست کنید تا براتون دعا کنه. ترجیحا دعاهای خاص و مهمتر رو نیت کنید...

2. (مهم) توی قنوت های نمازتون همیشه این دعای قرآنی رو بخونید: « رَبِّ الرحَمهُما کَما رَبَّیانی صَغیراً »
خداوندا؛ پدر و مادرم را مورد رحمتت قرار بده. همانطور که آنها مرا در کودکی پروریدند.(اسراء/24)

3. (مهم) سوره اسراء آیات 23و24: و پروردگار تو مقرر كرد كه جز او را مپرستيد و به پدر و مادر [خود] احسان كنيد اگر يكى از آن دو يا هر دو در كنار تو به سالخوردگى رسيدند به آنها [حتى] اوف مگو و به آنان پرخاش مكن و با آنها سخنى شايسته بگوى. و از سر مهربانى بال فروتنى بر آنان بگستر و بگو پروردگارا آن دو را رحمت كن چنانكه مرا در خردى پروردند.
(پیامهای آیه رو تو این صفحه بخونید لطفا)

4. تو کارهای منزل تا میتونیم به مادر کمک کنیم. خوبه که شما نزدیک مادرتون هستید و این توفیق رو دارید که به مادرتون تو کار منزل و خرید بیرون و... کمک کنید. حیف من و امثال من که دور از مادر زندگی میکنیم... پس قدر این لحظات رو بدونید. ماهی تا زمانیکه تو آبه، قدر آب رو نمیدونه...

5. شما بگید...
6. قصد دارید غیر از این کارها، چه هدیه مادی یا معنوی ای برای مادرتون تهیه کنید تا باعث شادی دلش بشید؟؟؟

به نام خدا
یه خورده مثالای ملموس تر بزنم:

به نظرم یه چندتا از این رفتارای زشتمون رو کنار بذاریم بهترین هدیس(منظورم به خودمه نه شما عزیزان) :

** با هر بار غذایی که درست می کنه غر نزنیم!!! همیشه که قرمه و قیمه که نمی شه(حالا شما فرض کنید غذای دوست داشتنی خودتون)

** حالا شما گفتید توی کارای خونه کمک کنید ولی من می گم: تو یه چشم به هم زدن خونه رو نکنیم بازار شام(مخصوصا تو خونه هایی که پسر زیاد هستش. طوری که مامانمون انقد بهمون می گه ولی گوش نمی دیم دیگه بی خیالمون شده)

** لطفا اگه کادویی هم می گیرید فردا پس فردا با ترفندای خاص خودتون دیگه پولشو اونم 10 برابر پس نگیرید!!!! (اینم بیشتر توی آقایون اتفاق میفته شایدم نه ولی من چون داداشام زیاد از این کارا می کنن گفتم!!)

[تصویر: 2p6ZKXM7W3.jpg]
به نام خدا
هدیه خریدن برای این چنین روزهایی برای پدرومادرخیلی باارزشه ومیشه اندازه ی یه نوک سوزن جبران محبت های آنان راکرد
هدیه معنوی که خوب دعادرحق پدرومادرواین روزهاکه روز مادربرای سلامتی پدر ومادردعاکردن و.....
من که ازخداخواستم ازعمرمن بکاهدبرعمرپدرومادرم بیفزایدالبته خدالطف کنه سلامتی مادربنده روبهش عطاکنه که دستش دردنکنه دل منم شادمیشه.....
هدیه مادی هم که بستگی به توان مالی هرفردداره
البته بزرگترین هدیه همون احترام گذاشتن به پدر ومادره.....
پیامبراکرم فرمودند:هرکس پیشانی مادرخودراببوسدازآتش جهنم دورمیشود.....

راستی پدرا وبرادرای گل ومهربون برای خواهراتون که
اسم آنهاازالقاب حضرت زهرا(سلام الله علیها)هدیه درنظربگیرید
راه دوری نمیرهWinkWink
صلواتHeart
بسم الله
.
.
.
آسان ترین کار ، از کارهایی که میشه انجام داد و ثواب عجیبی داره :
.
نگاه با محبت به پدر و مادر
پیامبر اسلام(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود:«نگاه پر مهر و محبت فرزند نیکوکار به پدر و مادرش ثواب حج دارد.

از آن حضرت پرسیدند:اگر روزی صد مرتبه به والدین نگاه کند،ایا آن ثواب افزایش می یابد؟ فرمود:بلی خداوند بزرگتر از آن است که شما فکر می کنید،چون برای آن قدرت مطلق، اعطای چنین ثواب هایی بسیار آسان است».

(بحاررالانوار، ج 71)

.

عجب تاپیک خوبیه اینجا...

خب کارهای خیلی خوب را دوستان گفتن. ما علاوه بر اعمال فوق(تا جایی که سعادتش را داشته باشیم) شوخی هایی هم میکنیم. البته با حفظ احترام. باور کنید خیلی موثره...

یادمه یه زمانی مادر بزرگوارم دچار کم شنوایی شده بود، من می رفتم تو آشپزخونه مثلا دارم بلند صداش میکردم و با هاش حرف می زدم ولی اصلا صدایی از خودم در نمیاوردم... یه جور لب خونی. بنده خدا اولش هول میکرد که نکنه اینقدر دیگه ناشنوا شده...Big GrinBig Grin ولی بعدش که جریان را می فهمید.... همون خنده ساده و بی آلایش مادر یه دنیا می ارزه.
قدر دانی از مادر HeartHeartHeartHeartHeart، این عشق Heartتنها برای روز مادر نیست.
قدر شناسی از خانوم های گل و نازنین و ماه و مهربون تنها برای یک روز خاص نیست.
هر روز باید باشه.
غر نزدن و چشم گفتن به مادر رو من امسال پر رنگ تر میکنم . گاهی خستم و مامانم میگه خنده هات برای دوستاته،خستگیت برای من . سعی میکنم نزارم همچین احساسی بهش دست بده.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بحث شیرین کادو : خانوما بیشتراشون طلا دوست دارن.اصلا هم خوشم نمیاد شعار بدم.وای عزیزم یه شاخه گل و یه لبخند کافیه.خیر!!!!
طلا حتی شده یه پلاک کوچولو هم باشه.خوبه.
واسه مامانم با همکاری بابام روی یه چیز کوچولو ی طلایی داریم فکر میکنیم.SmileWink
به نام خدا

سلام

راستی تو این روز مامان بزرگا فراموش نشه. درسته که شماها همیشه بهشون سر می زنید ولی حتما حتما تو این روز هم برید نه روز قبل یا بعدش. آخه دیگه پیر شدنو بچه ها کسی پیششون نیست خیلی حساس شدن!!
از سر بیکاریم می شینن پای تلویزیون کی هی می گه روز مادره، بعد اینا هم دلشون می خواد که بچه هاشون اون روز بهشون سر بزنن

ما هرسال تو روز مادر ظهر می ریم
خونه ی مامان مامانمونHeart شبم می ریم خونه ی مامان بابا Heart. با اینکه غر می زنن که اونم اقتضای سنشونه ولی چیزی ته دلشون نیست
بسم الله الرحمن الرحیم

مامانم اگه من نیام نت خیلی خوشحال میشه،
یعنی کلا اگه پای سیستم نباشم خیلی خیلی خوشحال میشه!
حالا من درس دارم ، تحقیق دارم، کلی کار که باید با رایانه! انجام بدم، همش که نت نیستم!ConfusedSad
ولی خب مامانمه دیگهHeart
چون دوسم داره میگهHeart

دستشم درد میکنهSad
میگه هیچی برا من نخریدHeart
ولی اگه خدا بخواد میخوایم براش چاقوی برقی بخریم!Smile
اسم منم یکی از القاب حضرته....کسی نیست برا من کادو بخره؟!(در جواب اون که گفته بود برادرایی که اسم خواهرشون یکی از القاب حضرت فاطمه س)
[تصویر: 687626_JN89vguz.jpg]

سلام

واینکه همیشه دعاگوی پدر مادرمون باشیم

و زیباترین دعا در حقشون در صحیفه سجادیه به تصویر کشیده شده

دعای بیست و چهارم صحیفه ی سجادیه
وَ كان مِن‏دعائِه عليه‏السّلام لِاَبَوَيْهِ عَليهماالسَّلام‏

« براى پدر و مادرش »
اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ عَبْدِكَ وَ رَسُولِكَ، وَ اَهْلِ بَيْتِهِ
خداوندا بر محمّد بنده و فرستاده‏ات و بر خاندان پاكش درود
الطّاهِرينَ، وَاخْصُصْهُمْ بِاَفْضَلِ صَلَواتِكَ وَ رَحْمَتِكَ وَ
فرست، و آنان را به بهترين درودها و رحمت و

بَرَكاتِكَ وَ سَلامِكَ، وَاخْصُصِ اللَّهُمَّ والِدَىَّ بِالْكَرامَةِ
بركات و سلام خود مخصوص گردان، الهى و پدر و مادر مرا به كرامت

لَدَيْكَ وَالصَّلوةِ مِنْكَ، يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ.
نزد خود و درود از سوى خود اختصاص ده، اى مهربانترين مهربانان. خداوندا

اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَالِهِ، وَاَلْهِمْنى عِلْمَ مايَجِبُ لَهُما عَلَىَّ اِلْهاماً،
بر محمد و آلش درود فرست، و دانش آنچه از حقوق ايشان كه بر من لازم است به من الهام كن،
وَاجْمَعْ لى عِلْمَ ذلِكَ كُلِّهِ تَماماً، ثُمَّ اسْتَعْمِلْنى بِما تُلْهِمُنى
و دانش تمام آن واجبات را بدون كم و زياد برايم فراهم نما، آنگاه مرا به آنچه در اين زمينه به من الهام كرده‏اى

مِنْهُ، وَ وَفِّقْنى لِلنُّفُوذِ فيما تُبَصِّرُنى مِنْ عِلْمِهِ، حَتىَّ لايَفُوتَنِى
به كار گير، و توفيقم ده تا نسبت به آنچه به من بصيرت مى‏دهى اقدام كنم، تا به كار بستن چيزى

اسْتِعْمالُ شَىْ‏ءٍ عَلَّمْتَنيهِ، وَلاتَثْقُلَ اَرْكانى‏عَنِ‏الْحُفُوفِ‏فيما الْهَمْتَنيهِ .
از آنچه به من تعليم داده‏اى از دستم نرود، و اركان بدنم از خدمتى كه مرا به آن ملهم فرموده‏اى احساس گرانى ننمايد.
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع