4 ماه از خدمت سربازیم گذشت
و در این مدت، از دوستان هم شنیدم و دیدم که خودشونو قربانی این فرهنگ نادرست می دونستن.
ببینید
پسری که پس از اخذ دیپلم در سن 18 سالگی به سربازی می ره، سربازی بیشتر براش تفریحه و بدنش هم بهتره برای سربازی و کم نمیاره. البته تهدیدی که برای 18 ساله هاست، اینه که شخصیتشون امکان داره خیلی تغییر کنه و مثلا پرخاشگر بشن یا سیگاری و ...
اما وقتی پسری با مدرک لیسانس می ره سربازی (سن 22 تا 26 سال تقریبا) فکرش درگیر خیلی جاهاست. اولا اگر ازدواج کرده باشه که مشکلاتی براش پیش میاد. اگر ازدواج نکرده باشه، فکر کار و زندگی و ادامه تحصیل و ازدواج و ... در سر داره. بعد از اتمام سربازی، تازه بخواد سر و سامانی به این ها بده، سنش بالا می ره و مشکلات اجتماعی زیادی در بر خواهد داشت.
ضمن این که فردی که در مقطع کارشناسی تحصیل می کنه، چون سربازی رو در پیش رو داره، احتمالا بهتر می دونه که ازدواج نکنه، کاری رو شروع نکنه و ...
پسری که 20 سالگی از سربازی برمی گرده و دیپلم داره، می تونه کارشو شروع کنه، تحصیل کنه و ازدواج کنه.
البته از ابتدای این موضوع هم گفتم که این موارد برای همه صدق نمی کنه.
اما در خیلی از موارد، پسری که با دیپلم بره سربازی، جلوتر از پسریه که با مدرک لیسانس بره سربازی.
این موردیه که من در این مدت در سربازی دیدم و همه وقتی اینو متوجه شدیم که دیگه دیر شده
نظر من اینه که وقتی تربیت خانواده ها بهتر بشه و جوان 18 ساله به سربازی بره، هم به سود خودشه، هم خانواده ش، هم جامعه ش و هم نیروهای مسلح. پس فرزنداتونو خوب تربیت کنید و مطمئنش کنید که از سربازی بیاد، همه چی برای زندگی شرافتمندانه داره تا در سربازی، با هر کسی وارد رفاقت نشه و به آینده ش امیدوار باشه تا انگیزه داشته باشه که خوب بمونه.