تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ارائه پیشنهاد ازدواج خانمها از اقایون
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
بسم رب الحیدر
الحمدلله الذی جعلنا من المتسکین بولایت علی بن ابیطالب(علیه السلام)

شش صفحه مطلب نوشتین که کی بره خواستگاری کی ...
بعد خانوما میگن مردای بی احساس ، بی خیال ، بی مروت ، لج درآور ،‌ بوگندو ...
آقایون میگن زنهای لوس و نونور و ...
تمام موارد هم که آموزش داده میشه ...
از قبیل روشهای جلب توجه مردان تا ...
...
خانومها لطفاٌ صبر کنید کسی که هم کف شما هستش بیاد خواستگاریتون ...
خواهرم ، این تو وجود مردها هستش ،‌ اگه نطلبیده بری طرفش ازت دور میشه ...
والا بلا ربطی هم به نوع نگرش و میزان تحصیلات و مذهبی بودن و غیر مذهبی بودن نداره ...
بابا جون این ذاتی هستش ...
??? understand
...
نقل قول:??? understand

yes. i do .Smile

منتها دیوونمون کردن ، که بگیم این مدلیش نمیشه . همش توهم تحجر زدگی دازن .Smile

میگن شرع که مشکل نداره، مردم هم به درک .

حالا ما هی میگیم اون مرد لیاقت دار نیست .مطلب دستشون نمیاد.
بسم رب الحیدر
الحمدلله الذی جعلنا من المتسکین بولایت علی بن ابیطالب(علیه السلام)

نقل قول:yes. i do .[تصویر: happy.png]

dont you see

نقل قول:حالا ما هی میگیم اون مرد لیاقت دار نیست .مطلب دستشون نمیاد.
علویون نوشته است:خانومها لطفاٌ صبر کنید کسی که هم کف شما هستش بیاد خواستگاریتون ...
خواهرم ، این تو وجود مردها هستش ،‌ اگه نطلبیده بری طرفش ازت دور میشه ...
والا بلا ربطی هم به نوع نگرش و میزان تحصیلات و مذهبی بودن و غیر مذهبی بودن نداره ...
بابا جون این ذاتی هستش ...
جواب من واسه کسایی بود که گیر میدن متحجر نباشید.
(۸/اردیبهشت/۹۳ ۱۳:۵۶)یاســین نوشته است: [ -> ]اما وقتی به زن جواب منفی میدن یعنی تو زیبا نیستی

سلام
با این حرفتون مخالفم
مثال نقضش این که دختری رو میشناسم که به گفته همه دوستان و آشنایان ظاهر و قیافه (خیلی)خوبی داره از پسری خوشش اومده و به طریق واسطه ای بهش گفته و پسره هم به این دلیل که از قیافش خوشش نیومده و به دلش نشسته جواب رد دادهDodgyDodgyDodgy
سلیقه ها متفاوته و جواب منفی دادن به معنی نازیبا بودن نیست.
(۸/اردیبهشت/۹۳ ۲۱:۲۳)alisolton نوشته است: [ -> ]سلام
با این حرفتون مخالفم
مثال نقضش این که دختری رو میشناسم که به گفته همه دوستان و آشنایان ظاهر و قیافه (خیلی)خوبی داره از پسری خوشش اومده و به طریق واسطه ای بهش گفته و پسره هم به این دلیل که از قیافش خوشش نیومده و به دلش نشسته جواب رد دادهDodgyDodgyDodgy
سلیقه ها متفاوته و جواب منفی دادن به معنی نازیبا بودن نیست.
درسته پس از نظر مرد زشت بوده
مهم اینه که بخاطر قیافه رد شده
منم همینو میگم
یعنی پیامش به زن فقط همینه
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
اسم تاپیکو بذارید «خنده حلال 10»
کرکر خنده بود!(شوخی نمی کنم جدی می گم)
بگذریم از خنده(ولی...!!!)

1- کلا این پسره که دنبال دختر باید بره. می گی چرا؟ چون دختر حیا داره و نباید عزت نفس خودشو بشکونه.(این از دین)
2- بلوغ عاطفی دختر از پسر بیشتر طول می کشه و شدید تر هم هست. حدس می زنم گردانندگان این بحث هنوز توی بلوغ عاطفی باشن! واسه همین نمی تونه عشق معقول و واقعی رو به خوبی پیشنهاد بده. واسه همین ممکنه اون پیشنهادی که می خواد از پسر بکنه غلط باشه. حالا تبعاتش رو کاری ندارم(این از عقل)
3- این رو شما هم قبلا گفتید. پسر باید خودش به دست بیاره. واگرنه که حال نمی ده! باید جان بکنی تا دل بدست بیاری برادر من! و ایضا خواهر گرامی لطفا این موهبت جان کندن رو از برادران سلب نکنیدCool

اما زمونه عوض شده! جای دختر و پسر عوض شده (یادش بخیر اونوقتا از این حرفا نبود که). کلا همه چی عوض شده پس همه چی ممکنه و جای تعجب هم نداره.
خانوم ها جای نیاز و ناز عوض بشه، بدبخت میشیم.
(۱۰/اردیبهشت/۹۳ ۹:۰۵)SkyGirl نوشته است: [ -> ]خانوم ها جای نیاز و ناز عوض بشه، بدبخت میشیم.

ای بابا کوتاه بیا دختر بازم که رو حرف خودتی
داری حکم کلی صادر می کنی
هر کاری دلتون خواست بکنید/
منتها به خودتون اومدید و حسرت خوردید ، یاد دختری به نام اسکای بیفتید /

از من گفتن /

نیاز و ناز رو بررعکس کنید / احساساتی بشید و با هر ترفندی پسر رو بیارید سر سفره ی عقد /
زندگی لباس عروس و حنا بندون و پاتختی و نامزد بازی نسیت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

مواظب فرهنگ سازی های جهت دار باشید /

تاپیک موقتی ها رو چند بار بخونید / زیاد سخت نیست هضم مسائلی / زن رو تو موقعیت ضعف قرار ندید / خیلی بهره برداری میتونن بکنن /

هر کسی هر کاری دلش خواست بکنه / Smile / برید از مردا خواستگاری کنید /
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع