شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
خوب رسم و رسوم اشتباهه!
بعد هم دختری که میره خواستگاری نباید التماس کنه ، مگر مرد ها می رن التماس که بعد منت بگذاره خانم؟
دختری که نیاز به ازدواج داره ، حق داره این نیازش رو به گوش خانواده برسونه ، و اون ها هم به فکر یافتن پسر مناسب باشند.
در ضمن شما استثنا هستید ، بالخره خیل از دختر ها علاقه به ازدواج دارند ، اما نمی تونند مطرح کنند ، چون جامعه تابو های بی خودی ساخته برای خودش
ازدواج یک جور معامله معنوی هست ، طرفین هم باید مثل دو نفر کاسب بشینند شرایط رو بررسی کنند ، موافقت یا مخالفت رو اعلام کنند ، من موندم منتش کجا است؟خوب دو طرف به یک اندازه موافق یا مخالف بودند یا هستند.
منت مال وقتی هست که کسی التماس می کنه و بعد هم طرف مقابل از روی ترحم بهش بله می گه.
دوستان همه دلایل خوبی رو بیان کردند وتقریبا همه اون چیزی رو که می خواستم بگم ،گفته شد همانطور که رهگذر عزیز گفتن از لحاظ شرعی این امر هیچ مشکلی ندار،ولی همیشه ما باید به تمام زوایای احکام توجه کنیم شرایط اجراشون مثل قضیه صیغه که با سوء استفاده از این احکام واسلام تبدیل به معضل نش بعدش به اسم اسلام تموم بش ،روحیه دختر خیلی با پسر متفاوت وخیلی خیلی حساس تر کم بودن پسرایی که عاشق دختری بشن واگر بهش نرسیدن خیلی عذاب بکشن یا افسرده بشن خیلی رود یا اینکه بالاخره با این موضوع کنار میان ومیرن سراغ یکی دیگه همانطور که توجامعه امروز خیلی بیشتر می بینیم پسری که باچند دختر در ارتباط بعد خیلی راحت میره ازدواج میکن ولی دخترای زیادی دیدم که جقدر در گیر این روابط به اصطلاح عاشقانه بودن وحتی تا مدت ها ازدواج نکردن یا اینکه با روابط اشتباه تر خواستن ی جوری انتقام شکستشون بگیرن . ی چیز دیگم هست ما دخترا با اینکه پسرا میان خواستگاری ولی شاید هیچ وقت منتی برسرشون نذاریم با این وجود گاهی اوقات میگن شما اومدین دنبال ما چه برس به اینکه که پیشنهاد از طرف دختر باش

به نظر من هم با واسطه مثلا اینکه پدر ی دختر فرد مناسبی رو ببین وبدون اینکه بگه دخترم راضی یانه فقط اونا رو به هم معرفی کن یاروشی که آقای'
maysam-1stگفتن به نظر من هم روش خوبی است .جدای همه این بحث ها کسی که ایمان قوی داشته باش میسپاره دست خدا که جز خیر بنده هاش نمیخواد ومن ایمان دارم که بهترین را انتخاب خواهد کرد بسته به اینکه خودمون چقدر بهترین باشیم.
نقل قول:دختری که نیاز به ازدواج داره ، حق داره این نیازش رو به گوش خانواده برسونه ، و اون ها هم به فکر یافتن پسر مناسب باشند.
در ضمن شما استثنا هستید ، بالخره خیل از دختر ها علاقه به ازدواج دارند ، اما نمی تونند مطرح کنند ، چون جامعه تابو های بی خودی ساخته برای خودش
نه کی گفته من استثنا هستم .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من خیلی به ازدواج علاقه مندم . همیشه هم تو خونه گفتم بابا واسم یه سایه ی سر پیدا کن .
منتها بابام گفته ، تو اون سایه ی سر رو بدبخت میکنی .

مامانم هم میگه آستینات رو خودت بزن بالا.
شما چی در مورد من فکر کردید ؟؟؟؟
(۷/اردیبهشت/۹۳ ۲۰:۲۷)Tishtar نوشته است: [ -> ]قبح کجا بود؟!
اصلا خود حضرت خدیجه (سلام الله علیها) مگه به پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) پیشنهاد ازدواج نداد؟؟
این یک سنت و عرف دینی نیست،ابدا... .
اقای
Tishtar
این مسئله رو مدنظر داشته باشید که حضرت خدیجه از
پیامبر خواستگاری کردند
مردی که حداقل خصلتهای پیامبر گونه داشته باشد کجاست؟؟؟؟
(۷/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۳۲)رهگذر... نوشته است: [ -> ]اقای
Tishtar
این مسئله رو مدنظر داشته باشید که حضرت خدیجه از پیامبر خواستگاری کردند
مردی که حداقل خصلتهای پیامبر گونه داشته باشد کجاست؟؟؟؟
این دیگه تشخصیش با اون خانومه...
اگه دید ارزشش رو داره و آدمیه که بعد ها مسخره بازی در نمیاره

این کار رو انجام بده.
ببینین...
برده و کنیز داشتن اصلاً چیز پسندیده ای نیست از لحاظ اسلام.
از کجا میدونیم؟
از اونجایی که امامامون هر چی غلام و کنیز داشتن در راه خدا آزاد میکردن...
اما چرا نیومدن بگن حرومه؟
اتفاقاً اونایی که معتقدن فقط شرع، باید بدونن گاهی هم توجه به عرف لازمه...
قمه حکمش چیه؟
اما از نظر عرفی کار مناسبی نیست.
امام علی (علیه السلام) لباسش همیشه کهنه بوده و امام جعفر صادق (علیه السلام) لباس فاخر میپوشیدن.
آیا دین امام علی (علیه السلام) با دین امام جعفر صادق فرق داشته یا عرف و جامعه شون متفاوت بوده؟
در مورد خواستگاری دختر از پسر هم همینه...
عرف نمیپسنده...
اینقدر هم سعی نکنین توی زندگی ابتکارات سخت رو تبدیل به واقعی کنین...
یکم سعی کنیم مثل مامان بزرگا و بابا بزرگامون زندگی کنیم...
در مورد پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و حضرت خدیجه (سلام الله علیها) هم اینان استثناءند...
فراموش نکنین که حضرت خدیجه هم از پیامبر بزرگتر بودن و کسی بود که تمام ثروتش رو به پای ولی اش ریخت...
بی زحمت خودتون رو با این عزیزان مقایسه نکنین...
1- چون این مساله در زمان ما نبود به همین دلیل بنده شدیدا با آن مخالفم

2 - همین الان هم این کار در جامعه خودمان و به شکل غیر رسمی انجام می گیرد . بسیارند دخترانی که با موبایل به پسران ابراز علاقه می کنند و یا از طریق دوست و فامیل ابراز تمایلشان را به پسر یا خانواده اش می رسانند .
به نام حق
سلام
این مساله بین مذهبی ها دیده نمیشه...
اما متاسفانه در دانشگاه ها و بین قشر غیر مذهبی زیاد دیده می شود...!!!
البته این روش می تواند اگر به صورت غیر مستقیم و اشاره ای باشد خوب باشد به شرط آنکه به آن طرف اعتماد و شناخت کافی داشته باشید!!!
!!!!!!!!!
(۸/اردیبهشت/۹۳ ۰:۱۲)یاقوت نوشته است: [ -> ]به نام حق
سلام
البته این روش می تواند اگر به صورت غیر مستقیم و اشاره ای باشد خوب باشد به شرط آنکه به آن طرف اعتماد و شناخت کافی داشته باشید!!!
!!!!!!!!!
مطمئنید
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

(۸/اردیبهشت/۹۳ ۰:۲۰)رهگذر... نوشته است: [ -> ]مطمئنید
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله عزیز دلم
به عنوان فرد مذهبی اجتماعی که هم با مذهبی سرکار دارم وهم غیر مذهبی این رو عرض می کنم...