تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: *** (مهم) ارزش تالار به ترجمه مستنده یا تاپیک های علی110 ؟؟؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
بسم الله الرّحمن الرّحیم

وقت شریفتون بخیر.

هممون میدونیم که این تالار، منحصر به موضوعاتی همچون فراماسونری و ... نیست. (چیزی که بقیه از بیرون در مورد تالار فکر میکنن.)
گرچه معروف شدن تالار بیداری اندیشه بخاطر ترجمه مستند ظهوره؛ و الان هم داره مستندهای ارزشمندی رو ترجمه میکنه. واقعا این کارها، کارهای ارزشمندیه. این کارها برای روشنگری اذهان باید انجام بشه. و هیچ کس هم منکر تلاش های زیاد ترجمه گران و مستندسازان عزیز نیست...
ولی بحث من یه چیز دیگست: بنظرم چیزی که تالار رو عزیز میکنه، موندن تو این مباحث نیست. عبور از اینها و رسیدن به حقایق دیگست. غرب شناسی موضوع مهمیه. ولی فقط بخش کوچکی از کاری هست که ما باید بکنیم.

موضوعات مهمتری هم هستن... :
خیلی هامون خیلی چیزها تو این تالار یاد گرفتیم.
مسائل اعتقادی، اخلاقی، امام زمانی و...
مدیون عزیزانی همچون علی 110 ، وحید110 ، MESSENGER و... هستیم.
البته بسیاری از عزیزان هستن که تاپیک های ارزشمندی ایجاد کردن و به رشد علمی و معنوی تالار کمک زیادی کردن.
ولی این 3 بزرگوار به عقیده من تلاش زیادی برای پربار شدن بچه های تالار از لحاظ علمی و خصوصا معنوی انجام دادن.
غیابشون کاملا احساس میشه. امّا بهرحال... هرکسی میره...
ازتون خواهش میکنم به موضوعات ایجاد شده توسط این بزرگواران سر بزنید و مطالعه کنید.
مخصوصا کاربران جدیدی که بعد از فعالیت های مستمر علی 110
عضو تالار شدن.
تاپیک های علی 110 به خیلی از شبهات اعتقادی شما پاسخ میده. خیلی از مشکلات معنوی اخلاقی شما رو حل میکنه. شما رو به امام زمانتون نزدیک میکنه و...

*** یکی از برادران، از تالار بیداری اندیشه پیش من انتقاد کرد مبنی براینکه کار تالار شده ترجمه مستند و... ما باید کار عملی بکنیم...
من در جوابش نوشتم:

اگه ممکنه کامل بخونیدش:

سلام علیکم.
بحث دیگه ای رو میخواستم بهتون بگم و اون دیدگاهتون بابت بیداری اندیشه هست.
بهرحال بنده از سال 90 دارم فعالیت میکنم.
دیدی که از بیرون نسبت به این تالار هست اینه که این تالار فعالیت اصلیش ترجمه مستنده. البته علتش هم اینه که مستند ظهور رو ترجمه کرد و با همین مستند معروف شد.
ولی کسیکه زیاد توش فعالیت کنه، زیبایی های دیگه ای میبینه.
*** فعالیت برای امام زمان أرواحنا فداه، فقط ساخت نرم افزار و ترجمه مستند و... نیست. اینها برای آگاه سازی خوبن.
ولی چیزهای مهم تری هم وجود داره:
رسالت تالار بیداری اندیشه فقط ترجمه مستند نیست. و یا فقط کپی پیست مطالب از جاهای دیگه نیست.

افراد بزرگواری تو این تالار فعالیت میکنن که خیلی ها مدیون این افرادن.
افرادی همچون جناب دکتر MESSENGER كه تو زمينه ازدواج و خانواده هم تاپیک هاي فراووني دارن و هم مشاور خیلی از افراد تالار هستن. و همچنین تو زمینه رشد معنوی بچه های تلاش میکنند.
و یا برادر بزرگوار علی 110 که خیلی ها با تاپیک های ایشون متحول شدند. امام زمانی شدند. رشد معنوی پیدا کردند. کارهای عملی خیلی خوبی انجام دادند. تو زمینه های اعتقادی و اخلاقی یَلی هستند و دست خیلی ها رو گرفتند. میتونید تاپیک های ایشون رو ببینید.
و یا برادر عزیزمون وحید110 که ایشون هم مثل علی آقا خدمات زیادی به کاربران تالار کردند. چه تو زمینه اعتقادی و شبهات و چه تو زمینه اخلاقی.
و...
بنده رفقای خیلی خیلی خوبم رو از همین بچه ها پیدا کردم. حدود 35 نفر از این کاربران عزیز رو زیارت کردم. چه مدیر و چه کاربر فعال و چه عادی.

*** یکی از بابرکت ترین کارهایی که تالار آخر سال قبل انجام داد، این بود که 3 نفر از کاربران عادی تالار طی یک قرعه کشی در حرم حضرت عبدالعظیم، بصورت قسطی (با جمع آوری پول توسط اعضای تالار) عازم کربلا شدند...
و...
خب. این کارها، بیشتر از نرم افزار سازی و ترجمه مستند نباشه، کمتر نیست. (بلکه باز هم فکر میکنم بیشتره. بهرحال، رشد معنوی مقدمه خیلی چیزهاست...)

تو زمینه تحقیقات هم اعضای تالار چه بصورت گروهی و چه بصورت انفرادی، تحقیقاتی انجام دادند و بصورت PDF منتشر كردند. کم نیستند الحمدلله...
همچنین 3 گاهنامه بصورت پی دی اف از مطالب کپی پیست نشده تالار منتشر شده + یک فصلنامه بصورت پی دی اف و اندروید
و...

بهرحال، خواستم دیدتون رو کمی تغییر بدم نسبت به تالار بیداری.

برای مطالعه نظرات جالب بعضی کاربران پیرامون تالار هم میتونید به این تاپیک ها مراجعه کنید:
خاطرات ما (ويژه سوم آبان، تولد تالار)
تاثیر تالار در زندگی من (ویژه تولد تالار)
خـــــــــــــاطــــــــــره (ویژه تولد تالار)

چیزهای جابی توشون پیدا میکنید.

یک نمونه:

« سلام
من اول اول از دوستم تشکر می کنم که به واسطه ایشون با این تالار آشنا شدم
راستش من از حدود 2 سال پیش با این تالار آشنا شدم اونم صرفا برای خوندن مطالب شیطان پرستی
یعنی هروقت که میومدم تو سایت مثل اس.. فقط می رفتم تو اون قسمت انجمن های مخفی به عبارتی این برام جا افتاده بود و شده بود عادتم
یک بار، فقط یک بار هم نشد که محض رضای خدا به بقیه قسمتاشم سر بزنم، اصلا نمی دونستم که بخشای مهدویت، اصول عقاید شیعه، این جو صمیمی بین بچه ها و ... هستش.
حتی تاپیکای گلچین شده ی سر ماه هم که برام میل می شد رو هم نمی خوندم!!!!!!!!!![تصویر: blush.png]
تا اینکه تو این تابستون یه بار که اومدم سایت یه تاپیک بود نمی دونم راجع به چی بود، که تو یکی از پستاش به امضای آقای... در رابطه با انت... بود، مواجه شدم. خیــــــــــــــــلی بهم برخورد. نمی دونستم که باید چیکار کنم
بعد دیدم که:اَاااا تالار سیستم ارسال پیام خصوصی داره(بعد دو سال، تازه با مفهوم تشکر زدن هم آشنا نبودم[تصویر: blush.png]) آقا گرفتم یه پیام به این آقا دادمو نصیحتو، همون پیام وحید یامین پورو(که تو صندلی داغ گذاشتم) براش فرستادم، به خیال خودم طرفو ادب کردم که چرا به عقاید ما توهین می کنه، آقا ایشونم نه گذاشت نه برداشت، برگشت گفت : تو کاری که به شما مربوط نیست دخالت نکنید، منم خیلی بهم برخورد، دیگه جوابشو ندادم، تالارم تا یه مدت نیومدم[تصویر: sad.png]
تو ماه رمضون بود که یه بار دیگه اومدم دیدم بساط ختم قرآنو، دعای عهدو ... برپاس، گفتم اِااا اینجام از این چیزا دارن
تا یه چند وقت به صورت مهمان مدام میومدم، مخصوصا تو تاپیکای گردانا و مطالب علی 110 سرگرم شدم، دیدم: آره بابا چه فضای عالیی داره اینجا، فقط انجمنای مخفی نیست، همه چیز هست، دیگه وقتی کاملا با جوش آشنا شدم، دوباره ثبت نام کردم و از نو کاربر شدم(تولدی دوباره)[تصویر: happy.png]
از همه ی عزیزانی که با مطالب خوبشون ما رو پای سفره هاشون می کشونن هم تشکر می کنم. »

بیشتر از این سرتون رو درد نمیارم.
ببخشید.
یاعلی.

*** نظر شما درمورد این تالار چیه؟؟؟
چه موضوعاتی باعث علاقه مندی بیشتر شما به تالار شده؟؟؟
مباحث فراماسونری یا مباحث کاربردی و مبنایی علی110 و سایر دوستان؟؟؟

بسم الله الرحمن الرحیم

جانا سخن از زبان ما می گویی ...............
به نام خدا

سلام

اتفاقا چند روز پیش تو تاپیک "زندگی به سبک آخرالزمان" هم گفتم که من تا حالا هیچ کدوم از مستندای گروه رو ندیدم حتی مستند ظهور رو. ولی هم چنان توی تالار فعالیت دارم. این نشون می ده که فضای تالار مطمئنا چیزای خیلی خیلی عالی ای داره که منو اینطور جذب کرده

پ.ن: ضمن تشکر فراوان از بچه های تیم مستند و ترجمهSmile
سلام بر محبین اهلبیت علیهم السلام
قبل از عرایضم نظرم را بطور کلی میگم :"احسنت اجرتون با مولا امیرالمومنین علی علی السلام"
بنده مدت زیادی نیست که با این فضای وزین و ارزشی آشنا شدم، در واقع بنده در راستای افشا کردن ماهیت واقعی وهابیون منافقی که در فضاهای مجازی با نقاب شیعه حاضر میشن و شبهه افکنی میکنن یکی از این افراد را دیدم که اینجا حضور داره ،از آنجا که میگن:"عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد" این وهابی باعث شد که با این تالار آشنا بشم. جالب این است که با همین طریق بعضی تالار ها و سایتها را هم دیدم که بر عکس اینجا منافقانه با عنوان شیعه و حتی روحانی شیعه شبهه افکنی میکنن.
خب از بحث دور نشم.که بنده بیشتر در جهت پاسخ به شبهات وهابیون فعالیت میکنم و خوشبختانه در اینجا عزیزانی را دیدم که به معنای واقعی کلمه منهج یک شیعه را دارند چرا که بعضی از دوستان شیعه از مقوله وحدت چنان برداشت نادرستی کردند که فکر میکنن برای ایجاد وحدت شیعه باید دست از خیلی از اعتقاداتش برداره و تا آنجا کار را سفت و سخت گرفتند که اعتقاد دارن حتی به شبهات مخالفین هم نباید پاسخ داد!!!!! که مفهومش اینه که طبق منطق این قماش باید سنی شد و شیعه و اهلبیت علیهم السلام را کنار گذاشت . ودر مقابل هم عده ای از شیعیان هستند که بکلی منکر وحدتند و در واقع از آنطرف بام افتاده اند.
ولی در اینجا بزرگوارانی هستند که در نحوه برخورد با مخالفین دستورات معصومین علیهم السلام را نصب العین قرار داده اندو بدین جهت بنده به این نتیجه رسیده ام که اینجا مناسبترین مکان برای مناظره و مباحثه با مخالفین خاصه اهلسنت است.
این بود نظر بنده در رابطه با موضوعی که خودم بیشتر از آن استفاده میکنم

نقل قول:
*** (مهم) ارزش تالار به ترجمه مستنده یا تاپیک های علی110 ؟؟؟

متاسفم واسه طرح چنین مسئله ای !
دیگه حرفی واسه گفتن ندارم .Wink
به نظر بنده ترجمه مستند ها و اصولا کارهای اینچنینی در اصل عملیاتی کردن همون تاپیک های علی 110 و... هست. یعنی مبنا اونهاست. ولی خب مثلا من نوعی اومدم خوندم. بلاخره باید این تاپیک ها باید در جایی خودشون رو نشون بدن، اثر اینها کجاها نمود داره؟؟ مسلما و مسلما یکی از موارد مهمش همین مستندهاست..
نظر حقیر هم اینه که :
تاپیکهای اقای علی110 مفید و ضروری و موثر، در زمینه خودسازی
و ترجمه مستند مفید و ضروری و موثر ، در زمینه اجتماعی
.
.
اهمیت خودسازی بیشتره ولی هر دو لازمه
به نام خدا

درسته که من هم با دیدن مستند های تالار با اینجا آشنا شدم ولی خیلی چیزا توی این تالار و از مطالب ارزشمند
دوستان یاد گرفتم که هیچ جای دیگه نمی تونستم پیداش کنم و واقعا افکارم... هدفهام... مسیر زندگیم 180 درجه عوض شده.
خدا اجر بده همه ی دوستانی که اینجا فعالیت میکنن.Blush

این خوبه که مستندها بهونه ای هست برای آشنایی دوستان با تالار ، ولی هرکسی که وارد تالار میشه یه نگاه هم بندازه
به عناوین ، میتونه بفهمه که چه مطالب ارزشمندی در این تالار هست.
جوینده یابنده است ---> اینجا همه چی هست .
من هم اولین بار برای دانلود مستند ظهور اومدم اینجا. مثلا شما هم هر از چندی که میومدم می رفتم و انجمن مخفی این جور چیزا رو می دیدم.
اما چند وقت بعد با جناب آخرین ارسال ها آشنا شدم. بچه خوبی بود. هر چی تر و تازه تو تالار بود رو برام می یاورد. حتما مدیران خبر دارن. انقده این کاربر فعاله که اسمشو اون بالا گذاشتن که همه بهش دسترسی سریع داشته باشم.
قبلا فکر می کردم اسلام یه دین خشن و محکمه اما الان اوضاعم فرق کرده و این رو مدیون شما هستم. صد البته که این تالار ترجمه مستندش خیلی گرفته اما ما شاهد تلاش هایی هم برای ساخت مستند و یا تهیه مقاله های مفید بودم. با اینکه خیلی هاشون نافرجام بودن اما هنوز اول راهیم. قول می دم سال بعد بهترین آثار فرهنگی ایرانی-اسلامی رو اینجا پیدا کنیم. بچه های آگاه و فعال زیادی اینجا هستن.
سلام
خیلی جالبه که دوستان با مستند ظهور با بیداری اندیشه آشنا شدند اما من با یکی از ارسال های آقای علی 110
یادش بخیر اون ترم درس اندیشه 1 برداشته بودم و هر دفعه استاد بنده خدا رو اذیت میکردم نمیدونم کم اطلاعی استاده بوده یا پررو بودن من....برای تحقیق سرچ زدم و به بیداری اندیشه رسیدم اما خب آخرش من اندیشه رو -9- شدم استاد هم از شر من و سوال هام راحت شد
یادمه اون موقع اون ارسال آقای علی 110 که ماجرای یک روزشون با آقای عباس بود {و به مناسبت معاف شدن رفته بودن پیتزا و ....} فکر کنم جزء ارسال های اول سایت بود وقتی تاپیک رو خوندم با خودم فکر میکردم چه درد مشترکی دارند بچه های اینجا ....
بعدش هم به اصرار یکی از دوستام مستند ظهور رو دیدم ... طبق معمول حرف هاش برام تازگی نداشت ....و خب آدرس سایت برام آشنا بود...این آشنایی من با بیداری D: ادامه یافت تا همین حالا .... خیلی دیر با دوستان اینجا آشنا شدم اما از آشناییشون خوشحالم اما کاش آقای وحید 110 و آقای حسن آقا (آقای حسن .س) و فاطمه خانم نمیرفتند امیدوارم بازهم به سایت سر بزننند [دفعه دیگه اگه شاتل یاری کرد و مدیر شدم هر 3تاشونو قرمز میکنم بههله زورکیه]
این همه قصه گفتم تا برسم به اصل مطلب
آقای منتظر این که میگید ترجمه مستند مهم تره یا ارسال های آقای علی 110 یه جورایی برام عجیبه مگه هرکدوم قرار هست جلوی اون یکی رو بگیره که میگید مهم هست یا نیست؟؟
البته از کوتاهی من کاربر هم هست اما خود شما هم به عنوان مثلا ناظر یا مثلا مدیر بخش مهدویت یا حتی کاربر عادی هم باید از خودتون نوآوری داشته باشید یا حداقل راهکار بدید...(منظورم این نیست که کم کاری میکنید ...نمیدونم منظورمو چطور برسونم)
شاید هم من اشتباه برداشت کردم اما عین استدلال های من هست که میام دوتا کار خوب رو متضاد هم جلوه میدم بعد میگم من دیگه اون یکی کار خوب رو انجام نمیدم غافل از اینکه دوتا کار خوب هیچگاه متضاد هم نمیشه بلکه به موازات هم هستند تو باید بلد باشی چطور ازشون بهره ببری
مثلا خود من از نظر اعتقادات سیاسی هزاروشونصد درجه با بچه های اینجا اختلاف نظر دارم میدونم که خانم آیلار تو نباید بری تو بخش اخبار و نظر بدی ؛ میری اونجا کلی حرافی میکنی الکی بحث میشه حکایت سعدی میذاری دوستان هم آخرش بهت میگن........و ناراحت میشن و قهر میکنن و ... من بودم این بخش رو حذف میکردم آبجی حدیث هم راحت میشه (<--- خودشون خبر ندارند من دارم از طرف خودم تز میدم )
خــــب
هرکدوم در حیطه خودش مهمه مثلا شما که خودتون یه مستند (عمامه های انگلیسی) رو در سایت گذاشتید اتفاقا میخواستم پیشنهاد بدم این مستند رو ترجمه عربی و انگلیسی کنید...من تا قبل از دیدن این مستند حوصله خوندن سایت های معرفی این فرقه! رو نداشتم بعد از دیدن این مستند رفتم دنبال اون منابع و همشون رو با پیشفرض سابق و جدیدو ... خوندم و مطمئن شدم
خلاصه بگم همین مستندی (سبک زندگی)که برادر املشی زحمت کشیدن و در سایت قرار دادند شاید برای عده ای خیلی ضروری نباشه اما مطمئن هستم برای بعضی دیگه مفید و لازمه به هر حال بعد از دیدن این مستند دوستان اومدند گفتند که این مستند داره معضلات رو نشون میده اما کو راهکار ها میخواستم همونجا به دوستان بگم که راهکارش همینجا جلوی چشمته اما نگران بودم از اینکه شعاری بشه حرفم ؛نگفتم
ما در همین سایت به همت آقای حسن عزتی و سایر دوستان( خدا خیر دنیا و آخرت بهشون بده) یه قسمتی داریم به اسم در خانه علما برید بخونید و یاد بگیرید این ها همش راهکاره برای سبک زندگی ( منم دارم تلاش خودمو میکنم) آدمانه و عالمانه زندگی کردن فکر نکنم خییییییییییلی سخت باشه اگه حوصله خوندن ندارید برادر عبدالرحمن زحمت کشیدند و مستند حدیث سرو رو در سایت قرار داده اند (اینهم یکی دیگه از خوبی های مستند )همین طرز رفتار های کوچیک مثلا آقای قاضی (رحمه الله) یا نحوه برخورد علامه طباطبایی (رحمه الله ) با همسرشون خودش برای ماها کلی درسه .....
از همین مطالب موجود میتونیم اینفوگرافی ها و مستند های جالبی بسازیم خودتون که بهتر میدونید ابزارهای معرفی و انتقال اطلاعات چند مدله مستند هم یکی از راههای آشنایی با شیوه های ساخت صحیح مستند دیدن همین مستند هاست میتونیم با همینا اعتقادات خودمون رو نشون بدیم تصویر زشتی که از اسلام و شیعه ساخته شده رو درست کنیم
البته کاش دوستانی که از نظر اطلاعات دینی قوی هستند با کسانی که مستند میسازند همکاری داشته باشند و به امید خدا مستند هایی ساخته بشه که مثل نوشته های آقای علی 110 و سایر دوستان آموزنده و انسان ساز باشه

ولی یه چیزی برای من جالبه چن وقت پیش ساعت 4 شب بود داشتم تاپیک های بخش موسیقی رو نگاه میکردم یه تاپیکی بود که در اون شباهت کلیپ آنجلینا لوپز به یکی از تبلیغات تلویزیونی داخلی رو بررسی کرده بود هیچی دیگه صفحه اول خودم بودم زدم ادامه صفحه دو شدیم دو نفر همینطور به صفحه 4 رسیدم و 4-5 نفر داشتند همین مطلب بیخود رو میخوندند هیچی دیگه ترسیدم بچه های مردم منحرف بشن و همه ملت پاشن بیان این تاپیک رو بخونن تاپیک رو بستم و فرار کردم معلوم نبود اگه ادامه میدادم چندصد نفری وقتشون رو پای این تاپیک میذاشتن یکی نیست بگه خود تو آیلار خانم ساعت 4 شب وقت خوندن این تاپیک هاست؟ نکنین این کارها رو ای بابا...همین حربه رو برای تاپیک های خوب بکار ببرید شاید جواب داد

نقل قول:ازتون خواهش میکنم به موضوعات ایجاد شده توسط این بزرگواران سر بزنید و مطالعه کنید.
مخصوصا کاربران جدیدی که بعد از فعالیت های مستمر علی 110 عضو تالار شدن.
من پیشنهاد میکنم همینطور که در صفحه اول سایت تاپیک های برگزیده قرار میگیره یه بخش رو هم به تاپیک های برگزیده قدیمی اختصاص بدید یا حتی ارسال برگزیده
همین دیروز D: من داشتم به عنوان مهمون یکی از تاپیک ها رو مطالعه میکردم که در اون تاپیک ارسالی از آقای علی 110 بود که نامه آقا امام هادی (علیه السلام)Heart رو آورده بودند بسیار بسیار جالب بود اما متاسفانه هم مهجور مونده هم اینکه واقعا فونتش بد بود و ارسال نامرتبی بود چی میشه مثلا همین ارسال رو یکم مرتب کنند و در صفحه اول سایت بذارند و تازه مناسبت هم داره امام هادی (علیه السلام)Heart هم که هست چی از این بهتر؟؟
البته این هم هست که آدم های این دوره زمینه تنبل شده اند حوصله خوندن و مطالعه کتاب ندارند با رسانه وتصویر و فیلم بیشتر خوشحال میشن و تحمل خوندن یه ورق کاغذ رو ندارند برای آدم های حاضری طلبی مثل من همین مستند میتونه آموزنده باشه

اینکه بحث اصلی بیداری آماده شدن برای ظهوره این هم درست اما حالا هی آقای علی 110 بیاد تاپیک بزنه کی میخوایید درست بشید !؟و آیلار بیاد بخونه و همون آیلار قیزی که هست بمونه چه فایده داره؟ خودتو آدم کن!
پ.ن : ببخشید طولانی شد و دوستان لطفا از نوشته های من سوء برداشت نفرمایید
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع