۱۵/اردیبهشت/۹۳, ۰:۴۵
(۱۴/اردیبهشت/۹۳ ۲۳:۴۵)moze84 نوشته است: [ -> ]من یه چیزی بگم؟سلام
اولاً این که بسیاری از آقایون این تالار واقعیت هایی رو مطرح میکنن که متاسفانه به مذاق ما خوشایند نیست...
اگر خوشایند نیست، دلیل نداره که وجود نداشته باشه...
بعضی ها لحن خوبی ندارن، و بعضی ها دارن...
بعضی ها تو دوران نامزدین و الآن مگس ها رو هم شبیه بلبل میبینن، بعضی ها هم 15-16 ساله که ازدواج کردن و واقعیاتی رو دیدن که من و شما شاید تو خواب هم ندیدیم...
نسخه ای که برای زندگی من و شوهر من جواب میده شاید برای همسر خانم ایکس جواب نده...
sdg جان!
اولاً این که همیشه که سایه پدر آدم مثل شیر بالای سرت نیست...(البته انشاءالله که باشه)
امیدوارم متوجه منظورم بشی...
بعدش پدرتون مگه چقدر میخواد شما رو در آغوش بگیره و بهتون محبت کنه مگه؟؟؟
بعدشم چیزی که غرور شما خانم های مجرد مانع از مطرح کردنش میشه اینه که خانم ها هم نیاز جنسی دارن و در این بین فقط مردها نیستن که لذت میبرن...
ثانیاً این که ...
التماس میکنم...
تمنا میکنم....
به دست و پاتون می افتم...
شما که ازدواج نکردین، پیش داوری درباره همسر نکنین...
شما از کجا میدونین که اگه همسرتون ازتون بخواد موهاتونو بکنین تو بهتون بر میخوره؟
شاید خوشتون بیاد؟
هیچ زنی تا حالا متوجه این دیو صفتی مردها نشده و الآن چند نفر فهمیدن؟
بابا!
والا اگه وارد زندگی بشین میبینین این حرفا چقدر مسخره است...
5-6 ماه اول معمولاً آقایون یه سری امتحان ها از همسرشون میگیرن و باهاش کاملاً آشنا میشن...
لزومی به زورگویی توی زندگی نیست...
قبل از ازدواج چشماتونو خوب خوب خوب خوب خوب باز کنین که با همونی ازدواج کنین که عین شماست....
بعد از ازدواج دیگه اینقدر در مورد این چیزای کوچیک و مسخره اصلاً صحبت نخواهید کرد...
من از آقای النور بابت مثال زدنشون حلالیت میطلبم...
اما چه کنم که مثال باید ملموس باشه...
آقای النور توی اون تاپیک زن چادری گفتن که دوست دارن همسرشون از هیچ زیوری استفاده نکنه، حتی از عینک...
خیلی ها هم گفتن که به نظرم عینک زدن چیز بدی نیست...
حالا وقتی آقای النور میرن خواستگاری، خدا بهشون زبون داده برای استفاده دیگه...
مطرح میکنن که سرکار خانم! بنده دوست دارم شما عینک نزنی...
ایشون هم یا مثل بعضی ها ناراحت میشن و غرورشون جریحه دار میشه و کلاً به حقوق زن ها توهین میبینن...
یا مثل خیلی از خانم های دیگه مثل آقای النور به دنیا نگاه میکنن و راحت میگن بله، منم مثل شما عینک رو زیور میدونم...
متوجه شدین؟؟؟
به طرفش بستگی داره...
زندگی واقعی نوشته های توی تالار نیست...
صیغه و زن دوم و ... واسه مردا...
آرایش و هیکل و ... واسه زن ها...
به خدا اینقدر آدم مشغله داره و فکرش درگیره که به این چیزا فکر نمیکنه...
بهتون قول شرف میدم که مردها اگه الآن بخوان هم با این اوضاع اقتصادی نمیتونن یکی دیگه رو بگیرن...
چه صیغه ای و چه ازدواج دائم...
این تصور رو که توی ازدواج فقط مردها سود میکنن، از ذهنتون پاک کنین...
این آقاهه بود که دوست ادواردو بود...
آقای قدیری...
رفته بین 300 نفر زن فعال حقوق زنان و فمنیست های مکزیک از حقوق زن در اسلام گفته، 200 تاشون مسلمون شدن...
یه ضرب المثل معروف هم هست که میگه:
گر تو بهتر میزنی بستان بزن...
بابا!
بهتر از این نمیشه به زن نگاه کرد...
اسلام یک نگاه کامل و زیبا به زن داره، البته در صورت رعایت از جانب آقایون...
مطرح کردن و ایجاد یه سری شبهه که نباید با زن اینجوری رفتار کرد، فقط تو دل خیلی ها رو خالی میکنه و از هرچی حمرده بیزارشون میکنه...
اگه راست میگین و خیلی اهل مباحثه اید، راهکار ارائه بدین...
مثلاً بگین بجای فلان رفتاری که اسلام گفته باید با زن بشه، بهتره فلان رفتار بشه ...
بعد میبینین که هرگز راهی بهتر از اونی که اسلام گفته پیدا نخواهید کرد...
به هر راهی برید به بن بست خواهید خورد...
خیلی از خانم های تالار عکس دختر منو دیدن و کلی قربون صدقه اش رفتن.
توی واقعیت هم دخترهای مجرد و خانم های متاهل زیادی بودن که دختر منو دیدن و گفتن که ای خدا کاشکی بچه ما هم اینجوری باشه...
خدایا یکی مثل این به ما بده...
این زنی که قراره از زندگی هیـــــــــــــــــــــــــــچ لذتی نبره، همه اش درد، همه اش زور مرد، چرا باید دلش بخواد که یه بچه که اوج دردسره خدا بهش بده؟؟؟؟
اصلاً یه زن با این تعاریفی که شما از ستمهایی که در حقش روا شده مطرح کردین، باید دیوانه باشه که شوهر کنه...
چه برسه به این که بچه دار شه...
چطوره که اینهمه خانم ازدواج میکنن؟
چطوره که اینهمه خانم خیلی هم خوشبختن و اصلاً هم با همسرشون مشکلی ندارن...
شاید منظور آقای محمدصدرا از این که توی مجلس خصوصی بهتون یه سری چیزا در مورد خانم ها میگم این بوده که اگه خانم ها بدونن چقدر روی ما مردها نفوذ دارن، پدرمون رو درمیارن...
بهتره خانم ها ندونن و نشنون که ما چه جوری براشون جون میدیم...
البته نمیگم این بوده ها!!!
منظورم اینه که بلد نیستین خودتون رو جای دیگران بذارین حداقل کمی مثبت اندیش باشین...
اگه اشتباه نکنم یه حدیث از امام علی (علیه السلام) داریم که بهترین کار پیش خدا اینه که یه بهانه ای بتراشی که یه شری بخوابه (قریب به مضمون)
اگه یه حرفی 80 درصد یه معنی بد میداد و 20 درصد یه معنی خوب، شما فکر کنین منظور طرف همون 20% ایه بوده...
علی الخصوص اگه طرفتون مرد باشه که خیلی روی گفتارش ریز نمیشه...
بازم دارم میگم...
شما که شوهر نداری، شما که زن نداری، از کجا میدونی باهاش چه جوری رفتار میکنی؟؟؟؟
با همسر فرضی که نمیشه زندگی تشکیل داد...
بابا یه ذره پاهاتون رو روی زمین واقعی بذارین...
در پایان هم از همه دوستانی که اسمشون رو بردم حلال بودی میطلبم و شرعاً هم راضی نیستم از نوشته هام نقل قول بشه و کسی جواب منو بده...
عوض تند تند جواب دادن، یکم فکر کنین...
شاید من دارم درست میگم...
خدمت خانم
moze84
حیفم اومد که نقل قول نکنم

باور کنید واقعیت زندگی همین
یکبار دیگه بخونید و از بازی ذهن دوری کنید واقیعت زندگی رو ببینید
و باتشکر فراوان
از فرمایشات خانم
moze84

[/b]