|
حقوق زن در خانواده(بحث محور)
|
|
۲۱:۳۷, ۱۴/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اردیبهشت/۹۳ ۲۱:۳۸ توسط Eve.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نظر شما خانم ها و آقایون محترم،حق زن در ازدواج چیه؟چه انتظاراتی میتونه داشته باشه،چه حقوقی داره،و اصلا فایده ی ازدواج برای زن چیه!
این سوال ها برام پیش اومده،چون تالار و یکسری کاربرها شدیدا مرد رو جلوی چشم های من و امثال من خراب کردند،چون کاری کردن که ازدواج به نظرم کار بیهوده ای شده:-) راجع به حقوق خودم حرفی ندارم،بیشتر شنونده ام.اما فایده: اقایون محترم بحث پول رو وسط نکشید:خانم ها الان میتونن شاغل باشن و از پس خودشون بربیان امنیت:یک،پدر دارن مثل شیر!دو،حجاب دارن مواظبشونه،سه :نهایتن رزمی یاد میگیرن! آرامش:خیلی از خانم ها(راجع به اکثریت حرف نمیزنم)اگر در خونه باهاشون مشورت نشه(گویا حدیث داریم با زنان نباید مشورت کرد!)اگه برای پول مجبور به خواهش بشن(خانم ها هم غرور دارن،اونم زیاد.)اگر مجبور باشن بابت همه چی توضیح بدن،اگر همه ی دستور های اقا رو بخوان گوش بدن،حق بیرون رفتن،دوستان رو ببینند،شغل داشته باشن(منظور کنار گذاشتن خونه و بچه ها نیست،در کنار اون!)اگر باهاشون به چشم بچه ای که باید همه چیزو براشون توضیح داد رفتار بشه،و در نهایت آقا به فکر همسر چندم باشن،این خانم ها اگر خونه ی پدر با عزت و احترام بمونن خیلی آرامش بیشتری دارن! اینایی که گفتم جمع بندی بحث های این چند وقته.سیاه نمایی شده شاید،اما این نماییه که از مرد مذهبی دیده میشه اینجا.خوشحال میشم نظرتونو بدونم.... پی نوشت:قرار بر بحث در مورد حقوق اقایون نیست! |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۱۷, ۱۴/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اردیبهشت/۹۳ ۲۳:۱۹ توسط السا.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
نقل قول: ن همه کاربرها، اما این حرفتون رو قبول دارم ... ... توی تاپیک، میان می گن ک زندگی باید بر مبنای عشق باشه و فلان و ... بعدش میان خیلی منطقی و بدون اینکه کسی در نظر بگیره روحیه ظریف و حساس خانوم ها رو، میگن ک ما زن دوم و سوم و ... و صیغه ای می خوایم ، خیلی هم منطقی و شرعی میان توضیح می دن و استدلال می کنن ... همه هم مجاب میشن، خیلی شیک و مجلسی! هر بار، فقط اون بعدی رو ک دوست دارن در نظر می گیرن! >> اینطوری میشه ک دیدگاه ما خانوما ب هم میریزه! در کل اینکه، شما همه حرف ها رو بخون عزیز من، خودت تصمیم بگیر ک چی درسته و چی نادرست ... قرار نیست کسی طرز فکری رو ب کسی القا کنه، یا اینکه مشت ، نمونه خروار باشه ... نمیگم نظرات درست بوده یا نادرست ... میگم : مشت نمونه خروار نیست نقل قول: |
|||
|
|
۲۳:۲۰, ۱۴/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اردیبهشت/۹۳ ۲۳:۲۱ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
جناب النور ، واقعا تاپیک های اخیر رسما رو اعصابه .
اون تاپیک موقتی ها که شاه تاپیک های رو اعصاب بود. بحث کل کل نیست. من گفتم این بغض موقتی ها میزنه بیرون بالاخره . اصلا تکرار جملات اون کاربرا هم ، ارزش نداره . تنها میشه به شخصیت زن توهین کردن. امروز هم که تبلیغ کلاس تخصصی برای آقایان بود .با اشانتیون رضایت زن برای یک خانوم دیگه . ![]() یه تاپیک هم که مساله ی خصوصی زنان رو میکنن مثلا ادله . |
|||
|
|
۲۳:۳۷, ۱۴/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
دوست عزیز مطمئن مطمئن باشید زنان هم حقوقی برابر با مردان دارند و تازه به نظر می رسه که اسلام حقوق زن ها هم بیشتر در نظر گرفته اینی که شما به این دید در مورد آقایون رسیدید، دیدتون غلطه. چرا که اینجا یه دنیای مجازیه و چیزی که تو اون تاپیک اومد همش قرائت احکام دین و بند و تبصره های قانونی بود. مطمئنا در دنیای واقعی موقع عمل به این سادگی ها که اونجا گفته شد نیست. وقتی قرآن می گه چند همسری، سریع بلافاصله از "اعدلوا" استفاده می کنه رسیدن به این عدالت هم خیلی سخته در مورد ازدواج موقت هم نمی گم که دوباره بیست صفحه بحث و بگو مگویی که به جایی نرسید، پیش نیاد. ولی همین ازدواج موقت هم برای آقایون متاهل کلی بند و تبصره داره. همین طور نیست که طرف هروقت اراده کرد بگه زن صیغه ای می خوام. اتفاقا در این مورد هم دوروز به یه حدیث خیلی زیبا از فک کنم امام باقر (علیه السلام) رسیدم، پیدا کردم قرارش می دم در مورد حقوق زن هم شهید مطهری خیلی قشنگ گفتن : در اسلام زن در مجموع، حقوق بیشتری از مرد دارد و باید هم داشته باشد؛ ولی مسئله ی تساوی، برابری از نظر کمی، غیر از مساله تشابه یعنی همگونی و همشکلی است؛ یعنی حقوق ماها از آقایون بیشتره. اگه اونا میان از یه حکم می گن ما می تونیم از ده حکم بگیم. در اثبات اینکه اسلام ارزش خیلی خیلی زیادی برای زن قائل شده همین بس، که حقوقش را جزو قوانین مدنی در نظر گرفته |
|||
|
|
۲۳:۴۰, ۱۴/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اردیبهشت/۹۳ ۲۳:۴۲ توسط رضوانه.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۱۴/اردیبهشت/۹۳ ۲۳:۱۷)ELENOR نوشته است: اخه سر حرف هایی بحش می شود که.... حتی کل کلش هم خانم ها رو اذیت میکنه... ببینید شاید باید یه مقدار راجع به شخصیت زن توضیح داد... یک زن وقتی که ازدواج میکنه٬٬٬٬ تمااااااام عشق و محبت و زندگی و وجودش رو به پای همسرش میریزه خودش رو فدای همسرش میکنه و خودش هم از این فداشدن لذت میبره....چون عاشق همسرشه و در مقابل تماااااام عشق و محبت و زندگی که پای این زندگی گذاشته....فقط و فقط از همسرش یه درخواست داره: . . . اونم اینکه: فقط فقط فقط فقط من فقط من نه هییییچ زن دیگه ای به نظرتون این خواسته زیادیه؟؟؟؟!!! چرا شما مردها انقدر بی رحمید؟؟؟(حتی در استدلال و مثال آوردن) حضرت فاطمه در طول زندگیشون یک بار از حضرت علی حرفی درباره ازدواج دیگه ای شنیدن؟؟؟؟ پیامبر چطور در زمان زندگی با حضرت خدیجه؟ کلام آخر آقایون انقدر بی رحم نباشید! این بی رحمی کار دستتون میده! یا حق |
|||
|
|
۲۳:۴۳, ۱۴/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اردیبهشت/۹۳ ۲۳:۴۵ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
ببخشین که در احکام دین مراعات احساسات شما رو نکردم و گمان کردم که خودتون متوجه میشین بحث دینه و قصد گرفتن همسر دوم و همسر موقت ندارم !
ببخشین که نمیتونم پاسخ جماعتی رو بدم که ازدواج رو با آمیزش اشتباه گرفتن ! ببخشین که فکر میکنم شما نامحرم هستین و نباید اینجا طوری جملات رو بنویسم که باعث جلب توجه احساسات نامحرمی بشه ! ببخشین که واسه یه بحث ساده دینی شما مجبور شدین چندین تاپیک بزنید و بگین بحث در این باره ممنوعه و حق واقعی تون چیه ؟ ازدواج نکنید به خاطر اینکه رضا2035 یه زمانی توی یه تالاری اومد و از ازدواج موقت و همسر دوم دفاع کرد ...خنده داره ! نقل قول:حضرت فاطمه در طول زندگیشون یک بار از حضرت علی حرفی درباره ازدواج دیگه ای شنیدن؟؟؟؟ از ائمه که مثال میزنید امام حسین (علیه السلام) رو با سه همسر و امام کاظم رو با چندین همسر رو از یادتون نبرید و استدلال های احساسی نیارین |
|||
|
|
۲۳:۴۵, ۱۴/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
من یه چیزی بگم؟
اولاً این که بسیاری از آقایون این تالار واقعیت هایی رو مطرح میکنن که متاسفانه به مذاق ما خوشایند نیست... اگر خوشایند نیست، دلیل نداره که وجود نداشته باشه... بعضی ها لحن خوبی ندارن، و بعضی ها دارن... بعضی ها تو دوران نامزدین و الآن مگس ها رو هم شبیه بلبل میبینن، بعضی ها هم 15-16 ساله که ازدواج کردن و واقعیاتی رو دیدن که من و شما شاید تو خواب هم ندیدیم... نسخه ای که برای زندگی من و شوهر من جواب میده شاید برای همسر خانم ایکس جواب نده... sdg جان! اولاً این که همیشه که سایه پدر آدم مثل شیر بالای سرت نیست...(البته انشاءالله که باشه) امیدوارم متوجه منظورم بشی... بعدش پدرتون مگه چقدر میخواد شما رو در آغوش بگیره و بهتون محبت کنه مگه؟؟؟ بعدشم چیزی که غرور شما خانم های مجرد مانع از مطرح کردنش میشه اینه که خانم ها هم نیاز جنسی دارن و در این بین فقط مردها نیستن که لذت میبرن... ثانیاً این که ... التماس میکنم... تمنا میکنم.... به دست و پاتون می افتم... شما که ازدواج نکردین، پیش داوری درباره همسر نکنین... شما از کجا میدونین که اگه همسرتون ازتون بخواد موهاتونو بکنین تو بهتون بر میخوره؟ شاید خوشتون بیاد؟ هیچ زنی تا حالا متوجه این دیو صفتی مردها نشده و الآن چند نفر فهمیدن؟ بابا! والا اگه وارد زندگی بشین میبینین این حرفا چقدر مسخره است... 5-6 ماه اول معمولاً آقایون یه سری امتحان ها از همسرشون میگیرن و باهاش کاملاً آشنا میشن... لزومی به زورگویی توی زندگی نیست... قبل از ازدواج چشماتونو خوب خوب خوب خوب خوب باز کنین که با همونی ازدواج کنین که عین شماست.... بعد از ازدواج دیگه اینقدر در مورد این چیزای کوچیک و مسخره اصلاً صحبت نخواهید کرد... من از آقای النور بابت مثال زدنشون حلالیت میطلبم... اما چه کنم که مثال باید ملموس باشه... آقای النور توی اون تاپیک زن چادری گفتن که دوست دارن همسرشون از هیچ زیوری استفاده نکنه، حتی از عینک... خیلی ها هم گفتن که به نظرم عینک زدن چیز بدی نیست... حالا وقتی آقای النور میرن خواستگاری، خدا بهشون زبون داده برای استفاده دیگه... مطرح میکنن که سرکار خانم! بنده دوست دارم شما عینک نزنی... ایشون هم یا مثل بعضی ها ناراحت میشن و غرورشون جریحه دار میشه و کلاً به حقوق زن ها توهین میبینن... یا مثل خیلی از خانم های دیگه مثل آقای النور به دنیا نگاه میکنن و راحت میگن بله، منم مثل شما عینک رو زیور میدونم... متوجه شدین؟؟؟ به طرفش بستگی داره... زندگی واقعی نوشته های توی تالار نیست... صیغه و زن دوم و ... واسه مردا... آرایش و هیکل و ... واسه زن ها... به خدا اینقدر آدم مشغله داره و فکرش درگیره که به این چیزا فکر نمیکنه... بهتون قول شرف میدم که مردها اگه الآن بخوان هم با این اوضاع اقتصادی نمیتونن یکی دیگه رو بگیرن... چه صیغه ای و چه ازدواج دائم... این تصور رو که توی ازدواج فقط مردها سود میکنن، از ذهنتون پاک کنین... این آقاهه بود که دوست ادواردو بود... آقای قدیری... رفته بین 300 نفر زن فعال حقوق زنان و فمنیست های مکزیک از حقوق زن در اسلام گفته، 200 تاشون مسلمون شدن... یه ضرب المثل معروف هم هست که میگه: گر تو بهتر میزنی بستان بزن... بابا! بهتر از این نمیشه به زن نگاه کرد... اسلام یک نگاه کامل و زیبا به زن داره، البته در صورت رعایت از جانب آقایون... مطرح کردن و ایجاد یه سری شبهه که نباید با زن اینجوری رفتار کرد، فقط تو دل خیلی ها رو خالی میکنه و از هرچی حمرده بیزارشون میکنه... اگه راست میگین و خیلی اهل مباحثه اید، راهکار ارائه بدین... مثلاً بگین بجای فلان رفتاری که اسلام گفته باید با زن بشه، بهتره فلان رفتار بشه ... بعد میبینین که هرگز راهی بهتر از اونی که اسلام گفته پیدا نخواهید کرد... به هر راهی برید به بن بست خواهید خورد... خیلی از خانم های تالار عکس دختر منو دیدن و کلی قربون صدقه اش رفتن. توی واقعیت هم دخترهای مجرد و خانم های متاهل زیادی بودن که دختر منو دیدن و گفتن که ای خدا کاشکی بچه ما هم اینجوری باشه... خدایا یکی مثل این به ما بده... این زنی که قراره از زندگی هیـــــــــــــــــــــــــــچ لذتی نبره، همه اش درد، همه اش زور مرد، چرا باید دلش بخواد که یه بچه که اوج دردسره خدا بهش بده؟؟؟؟ اصلاً یه زن با این تعاریفی که شما از ستمهایی که در حقش روا شده مطرح کردین، باید دیوانه باشه که شوهر کنه... چه برسه به این که بچه دار شه... چطوره که اینهمه خانم ازدواج میکنن؟ چطوره که اینهمه خانم خیلی هم خوشبختن و اصلاً هم با همسرشون مشکلی ندارن... شاید منظور آقای محمدصدرا از این که توی مجلس خصوصی بهتون یه سری چیزا در مورد خانم ها میگم این بوده که اگه خانم ها بدونن چقدر روی ما مردها نفوذ دارن، پدرمون رو درمیارن... بهتره خانم ها ندونن و نشنون که ما چه جوری براشون جون میدیم... البته نمیگم این بوده ها!!! منظورم اینه که بلد نیستین خودتون رو جای دیگران بذارین حداقل کمی مثبت اندیش باشین... اگه اشتباه نکنم یه حدیث از امام علی (علیه السلام) داریم که بهترین کار پیش خدا اینه که یه بهانه ای بتراشی که یه شری بخوابه (قریب به مضمون) اگه یه حرفی 80 درصد یه معنی بد میداد و 20 درصد یه معنی خوب، شما فکر کنین منظور طرف همون 20% ایه بوده... علی الخصوص اگه طرفتون مرد باشه که خیلی روی گفتارش ریز نمیشه... بازم دارم میگم... شما که شوهر نداری، شما که زن نداری، از کجا میدونی باهاش چه جوری رفتار میکنی؟؟؟؟ با همسر فرضی که نمیشه زندگی تشکیل داد... بابا یه ذره پاهاتون رو روی زمین واقعی بذارین... در پایان هم از همه دوستانی که اسمشون رو بردم حلال بودی میطلبم و شرعاً هم راضی نیستم از نوشته هام نقل قول بشه و کسی جواب منو بده... عوض تند تند جواب دادن، یکم فکر کنین... شاید من دارم درست میگم... |
|||
|
|
۲۳:۴۷, ۱۴/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۱۴/اردیبهشت/۹۳ ۲۳:۴۰)رضوانه نوشته است: حتی کل کلش هم خانم ها رو اذیت میکنه... نه عزیزمن ! بهتره دوباره احساسی نشیم, این حق آقایونه که همسر دوم و سوم داشته باشند و یا حتی موقت ! اما اما اما حق در ازای تکلیفه ! کاملا متناظر با هم ........ |
|||
|
|
۲۳:۴۹, ۱۴/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
بابا این حرف ها رو الان خدای نکرده خدای نکرده همسر شما زده؟؟!! مگر همسر داشته یا فرضی شما در اینده زده این حرف ها رو؟؟؟
این جاست که میگم کل کله.... من نوعی امدم در تالار گفتم میخواهم اصلا ده تا زن بگیرم.... کار بدی میکنم ایا؟؟ بالطبع از نظر شما چوبش را نمیخورم؟؟؟ پس چرا ناراحتید؟؟؟ هر زندگی واسه خودش یک سری خصوصیات دارد شما مرد زندگی خودتون رو دریابید و براتوت حرف هاش مهم باشد موقع عقد هم شرط ضمن عقد بگذارید خلاص برادرانه عرض می کنم کل کل هم نکنید...این ها جدل است...نتیجه ندارد |
|||
|
|
۰:۱۶, ۱۵/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۱۴/اردیبهشت/۹۳ ۲۳:۴۹)ELENOR نوشته است: بابا این حرف ها رو الان خدای نکرده خدای نکرده همسر شما زده؟؟!! مگر همسر داشته یا فرضی شما در اینده زده این حرف ها رو؟؟؟ بله حرف شما درسته....دلیلی نداره برای نظرات برخی انقدر حرص خورد! ان شاءالله همگی خوشبخت بشید و باشید و بمونید اما بی رحم نباشید! آقای رضا مثال از حضرت علی و پیامبر مثال احساسی بود؟؟؟ بگذریم.... |
|||
|
|
۰:۴۲, ۱۵/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
نقل قول: آقای رضا مثال از حضرت علی و پیامبر مثال احساسی بود؟؟؟ با توجه به حرفهای قبلش آره ...یعنی هر کی زن دوم گرفت زنشو دیگه دوست نداره ؟ ولی میبینیم که امام حسین سه تا زن داشت و سه تاشون رو هم دوست داشت ! تازه من هنوز خیلی چیزها رو باز نکردم ! ولی تا زمانی که عمری باقی مونده و عقل یاری میکنه پاسخ کسانی که صیغه و زن دوم رو با شهوت اشتباه میگیرن رو میدم ... و امیدوارم کسانی حرفهامو میخونن فکر نکنن دارم میرم زن دوم بگیرم یا صیغه کنم و بفهمن دارم از دین صحبت میکنم ! این بغض مجازی که نسبت به حقوقشون دارند خانم ها باید جای درست خرج بشه , که متاسفانه هنوز نمیدونن کجا باید خرجش کنن ...فعلا مغزها درگیر اینه که چه کنیم که حلال خدا رو حروم کنیم و یا اینکه صحبت کردن راجع بهش رو ممنوع کنیم توی تالار ! چه کنیم که بقیه رو قانع کنیم که دوست پسر داشتن واسه خانم مطلقه خیلی بهتر از ازدواج موقته ...چه کنیم ازدواج تنها معنای آمیزش جنسی بده ؟ هر وقت اینجا تغییر دین دادن و مسیحی شدن منم دیگه از ازدواج دوم و صیغه حمایت نمیکنم . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |