تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: روش تهذیب نفس به صورت عملی .دوستانی که عشق سربازی اقا(عجل الله تعالی فرجه الشریف) دارند بسم الله
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
از لطفتون واقعا ممنون

من سعي كردم قوانيني كه شهيد علمدار براي خودش وضع كرده بود رو رعايت كنم.

ولي خب اين خيلي كامل تر و جامع تره
بخصوص اينكه در باره غذا خوردن هم مطلب داره.

واقعا عالي بود

خدا هم بهمون توفيق عمل به اين اعمال رو عنايت بكند
انشاءالله
با سلام
چرا این موضوعات که بسیار مهم و با محتوا هستند، در یه جایی، وسط راه متوقف می شن.
کسی یه راه حل عملی برای مراقبه و محاسبه نداره تا ارائه بده. به نظرم که خیلی لازمه. من که هر روز صبح با خودم شرط می بندم، امروز مراقب اعمالم باشم و گناه نکنم، به خصوص گناهان زبان. باز می بینم، خطا کردم و باز نتونستم زبونم رو حفظ کنم.... آخرش هم بی خیال می شم و دیگه خبری از محاسبه نیست.
سلام
ببخشید شاید قصور از بنده بود که ادامه ندادم . اما این راه رو یک رفته و رسیده باید تشریح کنه و دست گیری کنه .
بنده فقط یک کتاب رو معرفی کردم .
در این تاپیک 2 کتاب معرفی شده اگر خود کتابها رو بخونید و از خدا توفیق عمل و هدایت بخواهید حتما بقیه راه رو خداوند به هر طریقی خواهد فرستاد
اگر تونستید کتاب رو اینترنتی بخرید
اگر نتونستید نامه خصوصی بدید تا بنده براتون پست کنم . واقعا کتاب هایی خوبی هستند . اما یادمون باشه ((به عمل کار براید به سخن رانی نیست))

نقل قول:من که هر روز صبح با خودم شرط می بندم، امروز مراقب اعمالم باشم و گناه نکنم، به خصوص گناهان زبان. باز می بینم، خطا کردم و باز نتونستم زبونم رو حفظ کنم.... آخرش هم بی خیال می شم و دیگه خبری از محاسبه نیست.
خدایا یک لحضه ما را به خودمان وا مگذار . باید به جای اتکا به خود از خدا بخواهیم که توفیقش رو به ما عنایت کنه
وقتی دیدیم کار بدی انجام دادیم خودمون رو سرزنش کنیم و تنبیهی برای خودمون در نظر بگیریم (البته نه طوری که به نفس فشار زیادی بیاد )
همچنین همنشین خوب
مطالعه کتابهای مذهبی و ارشادی مورد تایید فراموش نشود ان شا الله
یا علی مدد
راستش يكي از راههاي بسيار مهم براي حفظ كارهايي كه خدا توفيق انجام دادنش رو به آدم ميده

كتمان كردن اون كار و يا در خفا انجام دادن اون هست .
يك كار مهم ديگه كه نبايد ازش غافل بشيم استغفار كردنه
اگر شيطون خيلي وسوسه ميكنه و نمي زاره نماز شب بخونيد

هرشب دو ركعت (فقط دوركعت) نماز مثل نماز صبح بخونيد و بعد سر به سجده بزاريد و استغفار كنيد

خودمون كارهايي رو كه انجام داديم براي خودمون تكرار كنيم و بعد از خدا خواهش كنيم كه ما ببخشه

ازش خواهش كنيم دستهاي ما گمشده رو بگيره و با خودش به سمت مقصد ببره.

گاهي بايد پيش غني اقرار كني كه فقيري
به زبان خودتون دعا كنيد مثل وقتهايي كه در كودكي يه چيزي از بابا ميخواستين و عاجزانه ازش خواهش ميكردين

از خدا بخواهيم كه هدايتمون كنه كه خداوند ارحم الراحمين
اين موثر ترين راه براي ترك گناهانيه كه به روز مرگيشون عادت كرديم و يادمون رفته كه

گناه گناهه و كوچيك و بزرگ هم نداره
اون موقع كه گران ترين الماس هاي دنيا روي گونه هاتون غلتيد براي من روسياه گنهكار و پدر و مادرم هم دعا كنيد

التماس دعاي مخصوص
یه نکته نوافل رو میشه در هر حالتی خوند حتی در حال ظرف شستن
فقط من نمیدونم باید حتما براشون باید وضو داشت یا نه؟
بدون وضو در حال حرکت پشت به قبله .....
(۳/خرداد/۹۰ ۰:۱۵)وحید110 نوشته است: [ -> ]دوری از مشتبهات .

مشتبه امری است که حرمت و حلیت ان معلوم نباشد .سالکان راه خدا و بندگی او باید از تمام امور اخلاقی اعتقادی و عملی و نیز غذای مشتبه به شدت و جدیت خوداری کنند
.
با عرض سلام.
ممنون از تاپیک خوبتون.
سوالی که داشتم راجع به جمله ی بالا بود.منظور از این جمله ورع هست ؟
بعد یک سوال دیگه ای که داشتم این بود که یعنی از دست هیچ کس چون نمیدونیم اون لقمه حلال هست یا حرام چیزی نخوریم ؟این جور که اون طرف از دست ما ناراحت میشه ؟ باید چکار کنیم ؟ یعنی این گونه بی ادبی و بی احترامی نمیشه ؟ اگر این جور هست پس چرا در کتاب کیمیای محبت نوشته بود شیخ اکثر اوقات دعوت دوستان خودش رو قبول میکرد و رد نمیکرد ؟
عذر می خوام یه خواهشی هم داشتم.
میشه لطفاً مطالب رو ادامه بدید ؟ آخرین ارسال تقریباً برای 19شهریور هست.مطالب خیلی زیبا هستن.حیف هست که ادامه پیدا نکنه.
ممنون.
در این مورد از نویسنده کتاب سوال کردم فرمودند در صورتی که نمیدانید حلال یا حرام است اندازه پول غذا از طرف شخص صدقه بدهید یا رد مظالم کنید
در مورد خمس هم خوب نپرسیدم اما فکر کنم خمس ان را بدهید .

موفق بشد
بنده از یکی از اساتید در این مورد مطلبی دارم که اینجا گفتم:

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-10...l#pid77133

نقل قول:چنانچه مال و روزی میزبان حرام باشد، بایستی به قیمت آن، رد مظالم داد و چنانچه آن فرد از دادن خمس پرهیز دارد، بایستی خمس متاع مصرفی را پرداخت.
سلام .
اینجا چقدر مکان خوبیه برای خودسازی.چقدر من اینجا رو دوست دارم.خداوند چقدر من رو دوست داشت که این تالار رو سر راه من قرار داد.
از جناب وحید110 و جناب بیداری اندیشه خیلی ممنونم .توضیحاتتون خیلی به من کمک کرد.خیلی ممنونم.
راستش من خودم کتاب گناهان کبیره و قلب سلیم رو دارم ولی متأسفانه کامل اونها رو مطالعه نکردم.اصلاً فکرش رو هم نمی کردم که جواب این سوالم که چقدر دنبالش بودم داخل همین کتاب ها باشه.این باعث شد حتماً این کتاب ها رو مطالعه کنم.

در پناه خدا.
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع