(۱۹/شهریور/۹۰ ۲:۰۳)هدهد نوشته است: [ -> ]یه نکته نوافل رو میشه در هر حالتی خوند حتی در حال ظرف شستن
فقط من نمیدونم باید حتما براشون باید وضو داشت یا نه؟
(۱۹/شهریور/۹۰ ۲:۰۵)وحید110 نوشته است: [ -> ]بدون وضو در حال حرکت پشت به قبله .....
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
سؤالی داشتم , اگه بخواهیم نوافل را مثلاً در حال ظرف شستن بخوانیم , مهر نمیخواهد ؟؟! بر چه چیزی باید سجده کرد ؟

(۶/بهمن/۹۱ ۱۴:۵۵)یا صاحب الزمان نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
سؤالی داشتم , اگه بخواهیم نوافل را مثلاً در حال ظرف شستن بخوانیم , مهر نمیخواهد ؟؟! بر چه چیزی باید سجده کرد ؟ 
استفتاء از دفتر آیت الله خامنه ای:
طريقه بجا آوردن نوافل در حال حركت چگونه است؟
ركوع و سجود و تكبيرةالاحرام آن
چگونه ادا مىشود؟
جواب) در حال حركت به نيت ورود به نماز تكبيرة الاحرام گفته مىشود و پس از قرائت حمد و سوره ذكر ركوع به نيت ركوع و سپس ذكر سجود به نيت سجده انجام خواهد شد و براى انجام رکوع و سجود مىتوان به نيت رکوع کمى و براى سجود مقدارى بيشتر سر را خم کرد.
و
استفتاء از دفتر آیت الله خامنه ای
: آيا در نماز نافله در حال استقرار و اختيار مىتوان ركوع و سجود را با ايماء و اشاره انجام داد؟
ج) در حال استقرار در مكانى، بايد هم قبله را مراعات كند و هم ركوع و سجود را به نحو صحيح انجام دهد ولى مانع ندارد نافله را در حال اختيار هم نشسته بخواند.
استفتائات جدید از پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری / قسمت نماز مستحبی
تذکر: در مواردی که استفتاء تنها از یکی از مراجع محترم تقلید بیان شده است، هرکس موظف است به مرجع تقلید خود رجوع کند.
منبع
سلام
آقا وحید چرا ادامه نمیدی این تاپیک رو برادر ؟!
اولش رو که خوب شروع کردی ولی الان یه کم راکد مونده
نقل قول:چهل روز گوشت نخورم یا یه کم کمتر بخوابم نمیذارن
کی چنین چیزی گفته؟!!چهل روز گوشت نخوردن مکروه است برادر من
اطاعت والدین واجبه
اینها مستحب
واجب و بگیر رحمت خداوند در همونه . خصوصا اطاعت والدین
(۳۰/اسفند/۹۱ ۱۳:۰۲)وحید110 نوشته است: [ -> ]کی چنین چیزی گفته؟!!چهل روز گوشت نخوردن مکروه است برادر من
من یه حدیث شنیدم که فکر کنم از پیامبر باشه که میگه اگه چهل روز گوشت نخوردی حتی اکه شده باید بری پول قرض کنی بعد گوشت بخری بخوری