سلام
یک مشکلی که داره اینه که باعث میشه شناخت بصری ضعیف بشه ، من همش همه رو اشتباه می گیرم با هم
بهتر بود به جای این کار ، یک سری روبان tiff پیشنهاد می شد تا دوستان الحاق کنند به عکس کاربری کنونی شون.
ببینید خوب وقتی یک مناسبتی میشه ، مثلا عاشورا ، همه لباس مشکی می پوشند ، اما قیافه ها قابل تشخیصه.
(۲۴/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۴۱)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]
من هم با این آواتار موافقم

سلام
من با عرض معذرت مخالفت کردم چون یه چیزیو درست متوجه نشدم اینکه توی هر مناسبت باید یه اوتار بذاریم ؟شاید نتونم قبل یا اون روز که مناسبت خاصیه به سایت سر بزنم و اوتارمو عوض کنم . اشکالی نداره ؟
(۲۴/اردیبهشت/۹۳ ۱۹:۱۰)دل خسته نوشته است: [ -> ]سلام
یک مشکلی که داره اینه که باعث میشه شناخت بصری ضعیف بشه ، من همش همه رو اشتباه می گیرم با هم
بهتر بود به جای این کار ، یک سری روبان tiff پیشنهاد می شد تا دوستان الحاق کنند به عکس کاربری کنونی شون.
ببینید خوب وقتی یک مناسبتی میشه ، مثلا عاشورا ، همه لباس مشکی می پوشند ، اما قیافه ها قابل تشخیصه.
با این پیشنهاد موافقم
من الان خودم رو هم اشتباه میگیرم با بقیه!

الان نزدیک بود به خودم اعتبار بدم!!!

(۲۴/اردیبهشت/۹۳ ۱۹:۱۰)دل خسته نوشته است: [ -> ]سلام
بسم الله الرحمن الرحیم
اون شناخت بصری تو محرم هم میتونه از طریق اسم افراد مشخص بشه یعنی همون نام کاربری و آواتار میشه همون لباس مشکیه
ولی این نظر شما هم درست و قابل قبوله
به نظر من میتونیم همون طرح اولیه این کار رو اجرا کنیم یعنی چندتا تصویر مختلف با یک مضمون ارایه بدیم و اعضا از بین اونا هرکدوم که دوست داشتن انتخاب کنن
این کار بیشتر برای نشون دادن وحدت و یکپارچگی در رابطه با اتفاق خاص و همینطور همبستگی بیشتر اعضا رو میرسونه
فقط یه نکته جالب! من از روز 3شنبه دیگه آنلاین نشدم ولی الان اومدم میبینم آواتارم عوض شده!!!!!! سیستم تالار هوشمند شده ها ! مسوولین مچکریم

بسم الله الرحمن الرحیم
لطفا پیشنهادات خودتونو برای " آواتار یکسان " به مناسبت شهادت امام موسی کاظم (علیه السلام) ارائه کنید