کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: آیا با یکسان سازی آواتارها در ایام خاص, موافقید ؟
بلی
خیر
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
--- طرح یکسان سازی آواتار و امضاها ---
۲۰:۵۶, ۲۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام

آیا میدانید تغییر تصاویر پروفایل و آواتارها در سالروز شهادت امام هادی (علیه السلام) بازتاب گسترده ای در فضای مجازی داشته تا جایی که خیلی از سایت های خبری این حرکت منسجم را بازتاب داده اند و خبر آن را درج نمودند!؟

حرکت هماهنگ کاربران شبکه اجتماعی نت ایران

پس همه با هم منسجم در سالروز ولادت با سعادت امیر المومنین علی (علیه السلام) این خبر را به گوش همه خواهیم رساند .

با تغییر عکس آواتار , پروفایل و گروه های خود و همچنین اطلاع رسانی به دیگر دوستانتان در این حرکت فرهنگی سهیم شوید !

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

لطفا در این نظرسنجی هم شرکت کنید.

آیا با یکسان سازی آواتارها در ایام خاص ( اعیاد , ولادت ها , شهادت ها و .... ) موافقید ؟

1 - بلی

2 - خیر

درصورت توافق , این طرح برای 24 ساعت اجرا خواهد شد !
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aaaaa ، انتصـار ، حسن عزتي ، fafa* ، boghz ، ترنم ، aakbarib ، عبدالرحمن ، السا ، مصباح ، صبا ، Aryha ، ساقی ، mahdy30na ، اسکای ، Farzaneh ، mohamad ، رضوانه ، آیات ، هانا ، soora ، amirhq21 ، مجید املشی ، شیدا ، ضحی ، SAViOR ، سیمرغ ، أین المنتظر ، nafas ، Justice Bringer ، bi-ehsaas ، Haghighat1 ، مهدی2012 ، عبداللهی ، حضرت عشق ، Wakeup

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۹:۱۰, ۲۴/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/اردیبهشت/۹۳ ۱۹:۱۲ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #21
آواتار
سلام
یک مشکلی که داره اینه که باعث میشه شناخت بصری ضعیف بشه ، من همش همه رو اشتباه می گیرم با هم
بهتر بود به جای این کار ، یک سری روبان tiff پیشنهاد می شد تا دوستان الحاق کنند به عکس کاربری کنونی شون.

ببینید خوب وقتی یک مناسبتی میشه ، مثلا عاشورا ، همه لباس مشکی می پوشند ، اما قیافه ها قابل تشخیصه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سیمرغ ، عبدالرحمن ، انتصـار ، mahdy30na ، مجید املشی ، Ali#59 ، شیدا ، السا ، Eve
۲۰:۳۰, ۲۴/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/اردیبهشت/۹۳ ۲۰:۳۵ توسط mahdy30na.)
شماره ارسال: #22
آواتار
امضا
اواتار[تصویر: do.php?img=1045][تصویر: do.php?img=1047]

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fafa* ، انتصـار ، عبدالرحمن ، شیدا
۲۰:۵۳, ۲۴/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #23
آواتار
(۲۴/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۴۱)عبدالرحمن نوشته است:  
[تصویر: 7762686940630155101?view]

من هم با این آواتار موافقم Blush
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، عبدالرحمن ، شیدا ، mahdy30na
۱۱:۰۱, ۲۵/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #24
آواتار
سلام
من با عرض معذرت مخالفت کردم چون یه چیزیو درست متوجه نشدم اینکه توی هر مناسبت باید یه اوتار بذاریم ؟‌شاید نتونم قبل یا اون روز که مناسبت خاصیه به سایت سر بزنم و اوتارمو عوض کنم . اشکالی نداره ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، عبدالرحمن
۱۴:۱۶, ۲۵/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #25
آواتار
(۲۴/اردیبهشت/۹۳ ۱۹:۱۰)دل خسته نوشته است:  سلام
یک مشکلی که داره اینه که باعث میشه شناخت بصری ضعیف بشه ، من همش همه رو اشتباه می گیرم با هم
بهتر بود به جای این کار ، یک سری روبان tiff پیشنهاد می شد تا دوستان الحاق کنند به عکس کاربری کنونی شون.

ببینید خوب وقتی یک مناسبتی میشه ، مثلا عاشورا ، همه لباس مشکی می پوشند ، اما قیافه ها قابل تشخیصه.
با این پیشنهاد موافقم
من الان خودم رو هم اشتباه میگیرم با بقیه!Cool
الان نزدیک بود به خودم اعتبار بدم!!!Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پرنیان ، mahdy30na ، دل خسته ، fafa* ، انتصـار ، السا ، عبدالرحمن
۲۱:۵۱, ۲۵/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #26

(۲۴/اردیبهشت/۹۳ ۱۹:۱۰)دل خسته نوشته است:  سلام

بسم الله الرحمن الرحیم

اون شناخت بصری تو محرم هم میتونه از طریق اسم افراد مشخص بشه یعنی همون نام کاربری و آواتار میشه همون لباس مشکیهBig Grin

ولی این نظر شما هم درست و قابل قبوله

به نظر من میتونیم همون طرح اولیه این کار رو اجرا کنیم یعنی چندتا تصویر مختلف با یک مضمون ارایه بدیم و اعضا از بین اونا هرکدوم که دوست داشتن انتخاب کنن

این کار بیشتر برای نشون دادن وحدت و یکپارچگی در رابطه با اتفاق خاص و همینطور همبستگی بیشتر اعضا رو میرسونه

فقط یه نکته جالب! من از روز 3شنبه دیگه آنلاین نشدم ولی الان اومدم میبینم آواتارم عوض شده!!!!!! سیستم تالار هوشمند شده ها ! مسوولین مچکریمBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، Ali#59 ، دل خسته ، fafa* ، عبدالرحمن
۱۷:۴۹, ۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #27

بسم الله الرحمن الرحیم

لطفا پیشنهادات خودتونو برای " آواتار یکسان " به مناسبت شهادت امام موسی کاظم (علیه السلام) ارائه کنید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن عزتي ، شیدا ، عبدالرحمن ، soora ، مجید املشی ، Farzaneh ، Ali#59 ، mahdy30na ، سیمرغ
۲۰:۴۱, ۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #28
آواتار
[تصویر: 123412.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: amirhq21 ، عبدالرحمن ، mahdy30na ، مجید املشی ، fafa* ، سیمرغ
۲۰:۵۱, ۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #29
آواتار
[تصویر: th?&id=HN.608001149736061055&...mp;amp;p=0]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، mahdy30na ، Ali#59 ، مجید املشی ، fafa* ، Fatemeee ، حسن عزتي ، سیمرغ
۱۱:۳۲, ۳/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #30

بسم الله الرحمن الرحیم

پیشنهاد میشه از بین طرح های زیر یکی رو به عنوان آواتارتون انتخاب کنید ( از امشب حداقل به مدت 24 ساعت )

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-33...#pid275857

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-33...#pid275858

[تصویر: do.php?thmb=1069]

[تصویر: do.php?thmb=1070]

[تصویر: do.php?thmb=1068]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، سیمرغ ، soora
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان