بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
موضوع خیلی مشخص و واضحه. نمیدونم چرا یک سری دوستان الکی دارن اصرار میکنن؟!
طرف با اسلام مشکل داره! مشکلش با این انقلاب و ولایت و اینها نیست. این حرف کامل همه چیز رو مشخص کرده:
ایشون توی یکی از مصاحبه ها با بی بی سی گفته مشکل نظام با هنر تازگی نداره
اینها 1400ساله با هنر مشکل دارند
این اقا صداش هرچقدر قشنگه ،باشه! اصلا صداش اهل عالم رو مدهوش میکنه! خب که چی؟!! اسلام چی؟!
این اقا دمش گرم چون یه زمانی اومد و یه ربنای مشتی خوند. ولی الان چی؟! عملش با ربنا چقدر متقارن ه؟!
رفقا ازاد باشید! بردگی فقط به اسارت نیست، گاهی اوقات میشه برده ی یک صدا بود.
مسئله واضحه.به نظر بنده دوستان بیش از این وقت خودشون رو برای پاسخ دادن تلف نکنن. به قول ایت الله بهجت(رحمة الله علیه) :
گفتم که الف ، گفت دگر ، گفتم هیچ / در خانه اگر کس است یک حرف بس است
در پناه حق
یعنی آقای شجریان از اول مخالف نظام اسلامی بودند و آثارشان بر ضد نظام است؟
من واقعا در رابطه با ایشون اطلاعاتم ضعیفه پس ربنای ایشون قضیه اش چیه؟
(۲۲/تیر/۹۲ ۱۶:۲۹)anti dajjil نوشته است: [ -> ]یعنی آقای شجریان از اول مخالف نظام اسلامی بودند و آثارشان بر ضد نظام است؟
خود شجریان تو مصاحبه ای که سال 88 با BBC فارسی داشت گفت که من از همون اول این انقلاب رو قبول نداشتم! البته من فکر می کنم این آدم نون به نرخ روز خور هستش و از خیلی از عقایدش برگشته یا بهتر بگم اعتقادی نداشته و فقط تظاهر می کرده ! مثلا در مورد قرائت های قرآن یا ربنایی که خونده بود گفت من اینو به خاطر پدرم خوندم و یه جوری گفت که انگار خودش خیلی اعتقاد نداشته و نداره!
نقل قول:خود شجریان تو مصاحبه ای که سال 88 با BBC فارسی داشت گفت که من از همون اول این انقلاب رو قبول نداشتم! البته من فکر می کنم این آدم نون به نرخ روز خور هستش و از خیلی از عقایدش برگشته یا بهتر بگم اعتقادی نداشته و فقط تظاهر می کرده ! مثلا در مورد قرائت های قرآن یا ربنایی که خونده بود گفت من اینو به خاطر پدرم خوندم و یه جوری گفت که انگار خودش خیلی اعتقاد نداشته و نداره!
مطلب مفیدی بود.
الآن کجاست ؟ آیا کنسرت جدیدی ضد نظام گذاشته؟
دوستانی که دنبال معنی افراط و تفریط میگشتین این یک نمونه بارز افراط هست که که اقا شهاب در تایپیک خود اورد
(۲۲/تیر/۹۲ ۱۶:۲۹)anti dajjil نوشته است: [ -> ]یعنی آقای شجریان از اول مخالف نظام اسلامی بودند و آثارشان بر ضد نظام است؟
عزیزم اینجا بعضیا حرف دل میزنند نه حرف حق بهتر هست خودت تحقیق کنی تا به نتیجه برسی
(۲۲/تیر/۹۲ ۱۷:۰۹)anti dajjil نوشته است: [ -> ]مطلب مفیدی بود.
اونقدر ضد نظام فعالیت نمی کنه. ایشون هر چند وقت یکبار بدون هیچ مشکلی به ایران میاد . بعید نیست تا چند وقت دیگه با دولت جدید تو ایران هم کنسرت بزاره. بهتره خودتون مصاحبش با BBC رو ببینید.
(۲۲/تیر/۹۲ ۱۷:۲۶)ارش کمانگیر نوشته است: [ -> ]دوستانی که دنبال معنی افراط و تفریط میگشتین این یک نمونه بارز افراط هست که که اقا شهاب در تایپیک خود اورد
از شجریان اصلا خوشم نمیاد ، اما باهات موافقم. متاسفانه دیدگاههای افراطی در مورد اشخاص بیشتر به نفع اونها می شه. استفاده از این عنوان برای این تایپیک و تحلیلهای از روی غضب به نظر من اصلا مناسب نیست.
با سلام و احترام
البته چنانچه محمد رضا لطفی می گویند ،
ایشان اصولا" در بحث سیاست دخالت نمی کردند ،
تفاوتی نداشت که نظام چه باشد ...
هنگامی که پهلوی قدرت داشت آنجا بودند ،
زمانی که دیدند قیام همه جا را گرفته در عرض
یک هفته تغییر موضع دادند و آواز انقلابی خواندند ...
(۲۲/تیر/۹۲ ۱۷:۲۶)ارش کمانگیر نوشته است: [ -> ]دوستانی که دنبال معنی افراط و تفریط میگشتین این یک نمونه بارز افراط هست که که اقا شهاب در تایپیک خود اورد
عزیزم اینجا بعضیا حرف دل میزنند نه حرف حق بهتر هست خودت تحقیق کنی تا به نتیجه برسی
دوست عزیز
این جستار برخلاف دیگر بحث ها و جستارها ،
هنر و موسیقی و تاریخ آن را ملاک ارزیابی قرار داده ...
نه رفتن در آغوش دشمنان کشور را (که آنهم جای بررسی دارد
و بدان خواهیم پرداخت ...)
شما بفرمایید کدام جمله مصداق افراط یا تفریط است که به آن بپردازیم ...
(۲۲/تیر/۹۲ ۱۷:۰۹)anti dajjil نوشته است: [ -> ]مطلب مفیدی بود.
ضد نظام بودن در قیاس با توهین بی شرمانه به اسلام بسیار ناچیز است ...
اصولا" گوش دادن به ربنای این دیکتاتور در ماه رمضان از دید اسلام حلال است یا خیر ؟!
من نه خوشم میاد از ایشون نه بدم میاد. یه ربنا کلا ازش شنیدم با چند تا عکس اون ور ابی.
ولی چرا تهمت میزنید ؟ دیکتاتور چیز کمی نیست. !