۲۳/اردیبهشت/۹۳, ۱۸:۳۹
با سلام خدمت بیداری اندیشه ها و گروه پژوهش غربزدگی و غربگرایی در ایران اسلامی(پروژه ی جامع
من این قسمت تحقیق گروه رو که خوندم
غرب گرایی در استاندارهای علم و زبان علم و مجله ی ISI
برام سوالاتی پیش اومد و نقدی هم دارم .
ببخشید من اصلا این بخش رو متوجه نمیشم . اثبات شده و یا یک فرضیه هست ؟ میشه منابع معرفی کنید ؟
ISI توهم توسعهیافتگیه. نباید فراموش کنیم که تمام کسانی که در ISI مقاله دادن، در حقیقت، نتیجه تحقیقاتشونو مفت و مسلم و بدون هیچ چشم داشتی و کاملاً خالصانه، در اختیار سایر کشورها از مسلمان گرفته تا مسیحی و یهودی و کافر حربی قرار میدن!
مفت و مسلم و بدون هیچ چشمداشت کمی اغراق نیست ؟
تمام دنیا از مقالات سایر کشور ها استفاده میکنن / در یک مقاله گاهی صد ارجاع داریم به مقالات دیگه که از کشور های مختلف هستن .
در ضمن جایگاه ایران از لحاظ ارجاع مقالات به دانشمندان و یا نویسندگان ایرانی 36 در بین 39 کشور پرکار در زمینه ارسال و ارجاع مقالاته.بیشتر ما هستیم که داریم استفاده میکنیم/
آیا قبول داریم که جوانان و نخبگان یک جامعه سرمایه های آن جامعه هستند؟؟؟
خب اینا دارای ایده های نو هستن در همه زمینه ها
قبول دارین که جامعه خودمان ،مقاله ISI را یک ارزش کرده؟
مگر نمی شود خودمان از مقالات عالی استفاده کنیم و ایده ها را به عمل تبدیل کنیم؟؟؟
چرا؟؟؟
برای پیاده کردن یک مدل ساده در اراضی کشاورزی یک میلیون دلار خرج میشه تا به نتایج قابل قبول برسن.اینجا به دانشجو میگن بیا این داده های در حد افتضاح خطا دار و برو تحقیق کن.
. بعد ایده میدی با این اوضاع و تنها میگن خوبه.آفرین.

الان نقد شما به مدیران کاملا عادلانست. مدیران پول نمیدن به دانشجو.این مقالات میشه یه امتیاز واسه استاد که ارتقا بگیره و دانشجو هم دلش خوش باشه بره دکترا که بیکار نباشه
.یا بره اونور که حداقل اینده ای داشته باشه.
چرا هر روزه نبوغمان را به شکل ترجمه شده!(انگلیسی) در اختیار جامعه ای میگذاریم در ازای دریافت هیییییچ؟
از ایده های ما هر روزه علیه خودمان استفاده می شود....
غربی ها به پیشرفت میرسند و ما درجا میزنیم!!!!
این است فلسفه عمیق! نوشتن مقاله ISI!
ما داریم از اون ها استفاده میکنیم. صرفا رتبه ی 18 در تولید مقالات نمیشه استفاده دیگران از ما . در ضمن به مقالات نگاهی بندازیم میبینبم که همین مقالات ادامه ی مقالات سایر کشور هاست.تبادل علم کار خوبی نیست ؟
بر علیه ما چجوری دارن استفاده میکنن ؟
البته این ها تنها سوال و نقد های منه. از گروه پژوهش برای این پروژه ی جامع ووقتی که برای تحقیق و مطالعه گذاشتن تشکر میکنم . کار گروهی و منسجم همیشه مورد احترامه.من یادم رفته بود که این سوالات رو همون موقع بپرسم.الان یادم افتاد.چون دارم مقاله مینویسم .اما بگم خستم از بازار سیاه انقلاب که میگن مقاله ی ISI فقط 4 میلیون تومان
.
من این قسمت تحقیق گروه رو که خوندم
غرب گرایی در استاندارهای علم و زبان علم و مجله ی ISIبرام سوالاتی پیش اومد و نقدی هم دارم .

نقل قول:غرب زدگی در این حوزه یعنی اینکه صبر کنیم ببینید غرب چیو جدیدا فهمیده برای سلامتی بده ما هم همونو اعمال کنیم!
در صورتی که اصولا صهیونیسم شیطانی در راستای پروژه ی Bioterrorism (تروریسم بیولوژیکی) سعی در از بین بردن انسانها (مخصوصا مسلمانان) دارند ک با روایات آخرالزمانی ما هم جور هست!
بنابر این بدیهیه که استانداردهایی که اونها اعلام میکنن اونها اینقدر محکم و قابل اعتماد نباشه!
ببخشید من اصلا این بخش رو متوجه نمیشم . اثبات شده و یا یک فرضیه هست ؟ میشه منابع معرفی کنید ؟
نقل قول:
ISI توهم توسعهیافتگیه. نباید فراموش کنیم که تمام کسانی که در ISI مقاله دادن، در حقیقت، نتیجه تحقیقاتشونو مفت و مسلم و بدون هیچ چشم داشتی و کاملاً خالصانه، در اختیار سایر کشورها از مسلمان گرفته تا مسیحی و یهودی و کافر حربی قرار میدن!
مفت و مسلم و بدون هیچ چشمداشت کمی اغراق نیست ؟
تمام دنیا از مقالات سایر کشور ها استفاده میکنن / در یک مقاله گاهی صد ارجاع داریم به مقالات دیگه که از کشور های مختلف هستن .
در ضمن جایگاه ایران از لحاظ ارجاع مقالات به دانشمندان و یا نویسندگان ایرانی 36 در بین 39 کشور پرکار در زمینه ارسال و ارجاع مقالاته.بیشتر ما هستیم که داریم استفاده میکنیم/
نقل قول:
آیا قبول داریم که جوانان و نخبگان یک جامعه سرمایه های آن جامعه هستند؟؟؟
خب اینا دارای ایده های نو هستن در همه زمینه ها
قبول دارین که جامعه خودمان ،مقاله ISI را یک ارزش کرده؟
مگر نمی شود خودمان از مقالات عالی استفاده کنیم و ایده ها را به عمل تبدیل کنیم؟؟؟
چرا؟؟؟
برای پیاده کردن یک مدل ساده در اراضی کشاورزی یک میلیون دلار خرج میشه تا به نتایج قابل قبول برسن.اینجا به دانشجو میگن بیا این داده های در حد افتضاح خطا دار و برو تحقیق کن.
. بعد ایده میدی با این اوضاع و تنها میگن خوبه.آفرین.

الان نقد شما به مدیران کاملا عادلانست. مدیران پول نمیدن به دانشجو.این مقالات میشه یه امتیاز واسه استاد که ارتقا بگیره و دانشجو هم دلش خوش باشه بره دکترا که بیکار نباشه
.یا بره اونور که حداقل اینده ای داشته باشه.نقل قول:
چرا هر روزه نبوغمان را به شکل ترجمه شده!(انگلیسی) در اختیار جامعه ای میگذاریم در ازای دریافت هیییییچ؟
از ایده های ما هر روزه علیه خودمان استفاده می شود....
غربی ها به پیشرفت میرسند و ما درجا میزنیم!!!!
این است فلسفه عمیق! نوشتن مقاله ISI!
ما داریم از اون ها استفاده میکنیم. صرفا رتبه ی 18 در تولید مقالات نمیشه استفاده دیگران از ما . در ضمن به مقالات نگاهی بندازیم میبینبم که همین مقالات ادامه ی مقالات سایر کشور هاست.تبادل علم کار خوبی نیست ؟

بر علیه ما چجوری دارن استفاده میکنن ؟
البته این ها تنها سوال و نقد های منه. از گروه پژوهش برای این پروژه ی جامع ووقتی که برای تحقیق و مطالعه گذاشتن تشکر میکنم . کار گروهی و منسجم همیشه مورد احترامه.من یادم رفته بود که این سوالات رو همون موقع بپرسم.الان یادم افتاد.چون دارم مقاله مینویسم .اما بگم خستم از بازار سیاه انقلاب که میگن مقاله ی ISI فقط 4 میلیون تومان
.
( خدا عجب موجود مقاومی خلق کرده )