تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: اینبار ما تحریم می کنیم
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
خب بیایید قدم اول رو بردایم :

به مدت یک ماه به هیچ جه نوشابه نخوریم

کیا پایه اند ؟
اونایی که تشکر زدن یعنی قول دادناااااااااااااااااا

حالا این کلیپ مهم رو ببینید .......

kallaha
سلام

خانم فانوس
می تونم یه سایت براتون راه اندازی کنم
که کمپین راه اندازی کنید برای موارد مختلف
و حتی افراد همفکرو پیدا کنید و در فضای مجازی فعالشون کنید
و یا راهپیمایی برگزار کنید و ...

شما سایتی خواهید داشت و از طریق سایت ها و انجمن ها و ... سایتتونو معرفی می کنید.
مثلا همین انجمن و سایت افسران، خیلی بازدید به سایتتون می فرسته که می تونید بهتر به هدفتون برسید.

برای این کار، باید طرح و ایده به من بدید
و بگید که می خواید چه کار کنید.
نوشابه نخوردن چند کاربر بیداری اندیشه، دردی دوا نمی کنه.
به مسائل ریشه ای تر بپردازید.
اگر می خواید انقلابی کار کنید، بنده در خدمتم.
مرسی فانوس جان ،خیلی جالب و البته ناراحت کننده بود.
خدا رو شکر من کلا نوشابه دوست ندارمBig Grin
هیچ نوشابه ای یا پپسی و کوکاکولا؟؟
(۲۵/خرداد/۹۳ ۹:۱۶)soheyl68 نوشته است: [ -> ]سلام

خانم فانوس
می تونم یه سایت براتون راه اندازی کنم
که کمپین راه اندازی کنید برای موارد مختلف
و حتی افراد همفکرو پیدا کنید و در فضای مجازی فعالشون کنید
و یا راهپیمایی برگزار کنید و ...

شما سایتی خواهید داشت و از طریق سایت ها و انجمن ها و ... سایتتونو معرفی می کنید.
مثلا همین انجمن و سایت افسران، خیلی بازدید به سایتتون می فرسته که می تونید بهتر به هدفتون برسید.

برای این کار، باید طرح و ایده به من بدید
و بگید که می خواید چه کار کنید.
نوشابه نخوردن چند کاربر بیداری اندیشه، دردی دوا نمی کنه.
به مسائل ریشه ای تر بپردازید.
اگر می خواید انقلابی کار کنید، بنده در خدمتم.

سلام
البته خب این شروع بود
از نوشابه و خوراکی های دیگه شروع می کنیم به بقیه چیزا می رسیم
و این که خب سایت های زیادی هست و بدون نتیجه
مثل همین تالار خودمون تایپیک های زیادی هستن اما اون بازدهی نیست
و اما نوشتبه نخوردن چند نفر می دونید به نظرم اگه 4 نفر هم به 4 تا اصول پایبند بشن خوبه
اما تعدد این سایت ها راستش بی فایده است
اما باز باید روش فکر کرد
مرسی از پیشنهادتون

(۲۵/خرداد/۹۳ ۱۰:۱۱)ballista نوشته است: [ -> ]هیچ نوشابه ای یا پپسی و کوکاکولا؟؟

نه دیگه هییییییییییییییییچ نوشابه ای
نوشابه موجب افزایش احتمال ابتلا به سنگ های کلیوی
بالا رفتن میزان اسید فسفریک در خون بر عملکرد کلیه ها تاُثیر منفی داشته، از آن جایی که کلیه ها قادر به دفع سریع آن نمی باشند باعث وارد آمدن فشار مضاعف به کلیه ها می شود. همچنین مصرف نوشابه های گاز دار سبب می گردد تا کلسیم از استخوان ها خارج شده و درون خون جریان یابد که این امر به نوبه ی خود موجب رسوب کلسیم اضافی در کلیه ها گردیده که در نهایت منجر به تشکیل سنگ ‌های کلسیمی در کلیه ها می شود.
اگر یک تکه ناخن، 72 ساعت در نوشابه ی حاوی اسید فسفریک باقی بماند به طور کامل حل خواهد شد.
حالا ببینید چه بلایی سر پوست و گوشتتون میاره

[تصویر: 70843778741778358258.jpg]

این نوشیدنی غربی را تحریم می کنیم

حالا هییییییییییییییییی نوشابه بخورید

کلیپ بالا رو ببینید
10 دقیقه بعد از خوردن کوکاکولا
درست ده دقیقه بعد از خوردن یک شیشه‌ی کوچک کوکاکولا ده قاشق چای‌خوری شکر وارد بدنتان می‌شود که معادل 100 درصد نیاز روزانه‌تان به قند است. تنها دلیلی که باعث می‌شود این میزان بالای قند حالتان را به هم نزند وجود اسید فسفریک است که طعم آن را قابل‌تحمل می‌کند.
20 دقیقه بعد از خوردن کوکاکولا
بیست دقیقه بعد میزان قند خون به طور آسیب‌رسانی بالا می‌رود و در پی آن میزان انسولین تولیدشده نیز بیشتر می‌شود.کبد هم دست به کار می‌شود و میزان زیاد قند را به چربی تبدیل می‌کند. در واقع بیست دقیقه بعد از خوردن نوشابه کبد بیچاره به سختی شروع به کار می‌کند.
چهل دقیقه بعد از خوردن کوکاکولا
چهل دقیقه بعد، کار جذب کافئین به پایان رسیده است، مردمک‌های چشمتان گشادتر شده، فشارخونتان بالا رفته و کبد، قند را به خون سرازیر می‌کند. گیرنده‌های آدنوزین (در مغز) مسدود می‌شوند و به این ترتیب جلوی خواب‌آلودگی گرفته می‌شود.
چهل و پنج دقیقه بعد از خوردن کوکاکولا
چهل و پنج دقیقه بعد، میزان دوپامین (هورمون لذت) را افزایش می‌دهد. به همین دلیل حال خوبی به فرد دست می‌دهد.
60 دقیقه بعد از خوردن کوکاکولا
درست یک ساعت بعد، بدنتان با افت قند مواجه می‌شود. علاوه بر این اسید فسفریک به کلسیم، منیزیم و زینک موجود در دستگاه گوارش می‌چسبد. میزان بالای قند و شیرین‌کننده‌ها نیز به این مشکل دامن می‌زنند و باعث دفع بیشتر کلسیم از طریق ادرار می‌شوند.
70 تا 120 دقیقه بعد از خوردن کوکاکولا
تأثیر ادرارآوری جذب کافئین شروع می‌شود و در نتیجه نیاز به دست‌شویی رفتن بالا می‌رود. به این ترتیب هم کلسیم، منیزیم و زینک (موادی که برای استحکام استخوان‌ها و همچنین عملکرد ارگان‌های بدن لازم است) و همچنین سدیم و آب بدن دفع می‌شود. در این لحظات است که تندخو یا بی‌حس می‌شوید. همه آن میزان آبی که از طریق مصرف یک شیشه یا بطری نوشابه وارد بدن شده است دفع می‌شود. نگرانی از این وضعیت این است که به همراه آب دفع شده، عناصر مغذی باارزش که برای ساخت و استحکام استخوان‌ها، عصب‌ها و دندان‌ها لازم است دفع می‌شود. در نتیجه دست بدن خالی می‌شود چون عناصر لازم برای عملکرد نرمال ارگان‌هایش را از دست می‌دهد.
(۵/تیر/۹۳ ۱۵:۲۵)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]همچنین مصرف نوشابه های گاز دار سبب می گردد تا کلسیم از استخوان ها خارج شده و درون خون جریان یابد که این امر به نوبه ی خود موجب رسوب کلسیم اضافی در کلیه ها گردیده که در نهایت منجر به تشکیل سنگ ‌های کلسیمی در کلیه ها می شود.

الان راجع به نوشابه و سنگ کلیه داشتم نگاه می کردم، به این مقاله رسیدم: http://www.kidneystoners.org/information...ey-stones/

که می گه در آزمایش جدیدتر روی 45000 مرد (Curhan et al, Am Journal Epid, 1996)، ارتباطی بین سنگ کلیه و نوشابه های گازدار مشاهده نشده.

بعد هم اضافه کرده که در صورت صحت، ریسکش محدود به نوشابه های حاوی فسفریک اسید می شه. پس ظاهرا جای سوال داره این مطلب.

در آخر هم آب رو به جای نوشابه های پرکالری توصیه کرده البته.
قاعدتا آب رو میاد پیشنهاد می کنه تا یه مهر تاییدی بگیره
اما یه چیز بدیهیه
می دونی این نوشابه و خیلی از کالای بدون فایده مل سیگار مثل آدامس مثل دلارررررررررر
این ها اگه مردم بفهمند چه کلایی داره سرشون میره کحه کلا بیچاره اند
میدونی میخام یه چیز رو ثابت کنم و اون اینه که کلا تاکتیک اون ها اینه که از هیچ پول میسازند و اشتباه ما اینه که از همه چی مون هیی نمیسازیم
واقعا نوشابه چه نوشیدنیی هس من نمی دونم
سیگار چه طور و چرا اختراع شد
چی شد مردم رو میل دادن بهش من نمی دونم
دلار
که البته توی تایپیک حماسه ی اقتصادی کامل در موردش بحث شد و این نوع سیاست در همه ی جوانح برقراره از جمله تغذیه چیزی که اگه در دست باشه جان بشریت رو در دست گرفته
حالا ما اگه نوشابه تخریم چی میشه ؟
ببین اگه تاریخ تغذیه ای ایران رو نگاه کنی می بینی یهو بعد از یه زمانی نوشابه ککلا حذف شد
خیلی بد بود
تا اینکه نوشابه های چند ورژن بالاتر به عنوان نماد باکلاسی یهو با قیمت بالا دوباره اومدن نوشابه های شیشه ای حذف شدن اما ...........
چرا مصرف برگشت اثر تبلیغات بود برای از دست ندادن سرمایشون
اما چرا رفت به این علت بود مردم یه دفعه فهمیدن که خیلی دارن آسیب می بینند بعد اینا الان اومدن دارن جمش می کندارن جمع می کنن قضیه رو
بذار علمیش کنم این عکس رو ببین :
[تصویر: %D9%BE%D9%88%DA%A9%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8...%86-12.jpg]

خب استخوان پوک میشه یعنی چی یعنی کلیسم ها تجزیه میشه
خب کلسیم در بدن پخش میشه ( پپخش دن کلیم در بدن خیلی مضره ولی فعلا بگذریم ) حالا این کلسیم وارد کلیه میشه
خب سوال ؟ عامل سنگ کلیه چیست ؟
مهم ترین علتش ؟
کلسیم

اما در مورد اون مقاله :
Other research has however questioned these early findings. In a study of 45,289 men, intake of 21 different types of beverages and the development of stones was determined over six years. In contrast to the prior study, the authors found that cola intake did not increase stone risk when all factors were considered. They concluded that if a person’s diet was otherwise kept the same, the addition of cola would not increase the risk of stones (Curhan et al, Am Journal Epid, 1996).
مثلا شما این تیکه اش رو میگید دیگه که میگه سنگ کلیه رو افزایش نمیده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اولا به یه مقاله نباید اتکا کرد
دوما رفرنس هاش رو ببین مال چه سالیه
بعد اصلا نیومده توضیح بده فقط گفته اره این جوری هست نشد که
اصلا مقاله علمی و معتبر نیست
بدیهیه که نوشابه سنگ کلیه میاره پوسیدگی دندان و استخوان میاره در نتیجه قطعا سنگ کلیه میاره

صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع