تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: اینبار ما تحریم می کنیم
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
صرفا لازم نیست همه چیز مستقیما از چین وارد بشه
مثل اینه که یه ساعت
بند
باتری
شیشه
موتور
از چین بیاد ما سرهم بندیش کنیم
خیلی از کالا ها این جوری از چین میان
(۲۴/تیر/۹۳ ۳:۱۷)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]خدا رو شکر اما بعدی ها :
خوراکی ها :
آدامس
قند

نوشابه

قند؟ یعنی قند نخوریم؟
1- چرا؟
2- تو مهمونی چی ، چایی تلخ بخوریم؟ (اگر هم چایی نخوریم که ناراحت میشن!)

نقل قول:خرید کردن هامون :
از دست فروش توی مترو منهای بچه ها چیزی نمی خریم

چرا منهای بچه ها؟

نقل قول:مهم ترین :
بانک

بندها :
1- تنها یک حسای بانکی داشته باشیم
2- وام نمی گیریم
3- حساب سود ده نداشته باشیم
4 - کمتر از یک میلیون تومان در حسابمان پول باشد

حسابهایی که فقط 2 هزارتومان توشون هست هم ببندیم؟
چرا تعداد حسابها کم تر باشه؟(فرق دو تا حساب 500 تومن با یه هزارتومن چیه مگه؟)
کمتر از یک ملیون!! خب مابقی پول رو چه کا کنیم؟ من ممکنه تا کمتر از یه ماه دیگه نیازمند بشم به پول .(بنابر این اگه طلا بخرم یه عالمه به خاطر تفاوت بین خرید و فروش سکه ضرر میکنم. چیزای دیگه هم که نقدنیستن. پول نقد تو خونه نگه داشتن هم که امنیت نداره)

نقل قول:کیا پایه اند ؟
بنده اگه ابهاماتم برطرف بشه پاییه ام .
ابهامات :

یکی از دوستان پرسیده بودند آدامس چرا ؟
آدامس خوردن باعث از بین رفتن تمرکز کاهش دقت و حتی هوش و حافظه میشه
ترشح بزاغ دهان زیاد میشه اسید معده افزایش پیدا می کنه میل به خوردن زیاد میشه

قند :
یکی از چیزهای که خوردنش از نخوردنش بیشتر فایده داره قند هست
شما توی خونه می تونی چای خودت رو با چیزهای دیگه بخوری
توی مهمونی کمتر چای بخوری
و یا چای رو تلخ بخوری
یا حداقل کاری که می کنی اینه که اگه با چای سه تا قند می خوری کنش 1 دونه
من خودم 5 ساله قند نمی خورم
شاید شده باشه سالی یه دونه قند بندازم توی شربتم وقتی چیز دیگه ای ر دسترس نبوده
طعم قند رو یادم نمیاد دیگه
ولی دلایل مهم پزشکی نخوردن قند رو ب زودی براتون می ذارم
یادتون هم باشه قرار نیست اینجا فقط چیزهای آمریکایی تحریم بشه هرچی غله تحریمه اما تمرکز بیشتر روی مسائل آمریکایی هست
ده روزه دیگه یه سری چیزهای دیگه تحریم میشه
باور بفرمایید اگر بعضی از چیزهای هرچند کوچیک در زندگیمون تحریم بشه زندگی هامون 180 درجه می چرخه
بیا از من ازمایش خون بگیرید ببینید ثابت بشه
هرچند من غذای اعیانی نمی خورم

بانک :
ببینید شما اگر بری از سه تا مغازه 30 هزار تومن خرید کنی
بهتره تا بری از یه مغازه 3ه هزار تومن خرید کنی
حالا توی بانک اگر چن تا حساب داشته باشی واسه اونا بهتره
و یکی دیگه اینکه باعث میشه بیشتر درگیر بانک باشی
قراره کاهایی که ما با بانک انجام میدیم رو تا جای ممکن به حداقل برسونیم
یه چیز دیگه هم یادت باشه ما تا چیزی رو نیاز نداشته باشیم نباید بریم سراغش چرا چند تا حساب
بهتره این حساب های بی خود بسته بشوند روی هر کدوم از این حساب ها ولو کم بانک حساب می کنه
اینقدر هم نگی دو هزار تومن سه هزار تومن مهم تاثیر و نتیجه ی عملکرد ما نیست ما مامور به وظیفه هستیم نه نتیجه مهم اینه ما مقصر نباشیم حالا نتیجه هم گرفتیم چه بهتر
اما امنیت در خانه :
والا ما ترجیح مییم دزد در خونمون رو بزنه جنسمون روپولمون رو بزنه تا بانک
شما میتونی برای پول هاتون یه جای امن یه صندوق چه با کلی یا رمز بذاری
یا یه کار بهتر
به امانت دست کسی
مثل زمان پیامبر میدادن به پیامبر و به ایشون می گفتند محمد امین
میتونی فکر کنی که مثلا من الان دو میلیون دارم تا دو سال دیگه نمیخامش بدمش به مسجد بگم میخای قرض الحسنه بدی بده من دو سال دیگه میام میگیرمشون

دیگه چی ؟
پایه ای عایا ؟
فکر میکنم مهمترین تحریمی که ما میتونیم انجام بدیم همان تحریم فرهنگی
همان بحثی که حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای (حفظه الله) با عنوان "سبک زندگی ایرانی-اسلامی" معرفی کردند
همان چیزی که ایشان سال هاست با نام "تمدن ایرانی-اسلامی" از آن یاد می کنند
اسلام هم در متن دستوراتش ما را به این سمت سوق داده است.
بحث مبنایی عدم تشبه به کفار یک مسئله خیلی مهم است که بسیار جای بحث و کار دارد.

اما در حوزه آسیب شناسی باید بدانیم تا موقعی که ما خودمان را از دو لحاظ قوی نکنیم نمی توانیم به این هدف برسیم:
1. تهذیب نفس
2. توانایی فنی و علمی (در همه زمینه نه لزوما در مسائل تکنولوژیک)

تا مادامی که نفس ما آلوده باشد نمی توانیم دل از دلبستگی های لهوی این دنیا ببندیم. اگر خدایی ناکرده جامعه ای دچار مال حرام و رشوه و ربا شود دیگر نمی شود خیلی راحت این تحریم ها را انجام داد.
اگر مال حرام وارد شکم ها شود حتی کلام شخصی چون امام حسین بن علی علیهما آلاف التحیة و الثناء هم روی ما تاثیر نمی گذارد. بحث تهذیب نفس خیلی مهم است.

از طرف دیگر تا زمانی که آن قدر قوی نشدیم که بتوانیم حتی چادر بانوانمان را تولید کنیم چگونه می خواهیم مقابل فرهنگ آمریکایی (به عنوان منبع شرارت و شیطان بزرگ) بایستیم؟؟؟مگر نه اینکه یکی از راه های ورود فرهنگ و تفکرات غربی در اقصی نقاط جهان در طول تاریخ همین کالاهای آن ها بوده است؟؟؟
تا مادامی که نتوانیم رسانه خوب و قوی داشته باشیم نمی توانیم جلوی خر دجال (استعاره از رسانه های غربی) بایستیم؟؟؟

البته شاید این حرف ها سیاه نمایی به نظر برسد و اینطور تداعی کند که حالا که ما به این نقطه نرسیدیم پش دست از تلاش برداریم؟؟!!!!!

اما خداوند راهکار را مشخص کرده است آنجا که می فرماید: *والذین جاهدوا فینا لنهدینهم سبلنا*
وظیفه ما همانطور که خداوند 1400 سال پیش در قرآن مشخص فرموده و ولی امرمان 5 ماه پیش در مشهد مقدس فرمودند یک کلمه است: جهادروی کاغذ شاید ما نتوانیم جلوی استکبار بایستیم اما این جهاد هست که معادلات را تغییر می دهد...

شیطان و جنودش هر چه قدر هم که قوی کار کنند هیچ قدرتی مقابل نیروی ایمان مومنان و جهاد آنان ندارند

الَّذِينَ آمَنُواْ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللّهِ وَالَّذِينَ كَفَرُواْ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ الطَّاغُوتِ فَقَاتِلُواْ أَوْلِيَاء الشَّيْطَانِ إِنَّ كَيْدَ الشَّيْطَانِ كَانَ ضَعِيفًا

پ.ن: ببخشید زیاد شد تازه کلی خودمو کنترل کردم خلاصه نوشتمBig Grin
هدف ما هم همین هاست دوست من
ان شاء الله افراد پایه زیاد بشوند یا علی بگویند ما هم کم کم تخصصی تر بشویم
در مواد غذایی دو نوع قند وجود دارد كه شامل قندهای ساده و قندهای پیچیده هستند. قند پیچیده مدت طولانی‌تری طول می‌كشد تا در داخل بدن تجزیه شود و برای بدن سالم‌تر است. این نوع قند در كربوهیدرات های طبیعی مثل غلات سبوس دار و میوه‌ها یافت می‌شود.
هر ایرانی به طور متوسط سالانه مقدار 29 تا 30 کیلوگرم قند و شکر مصرف می‌کند که از میانگین جهانی که حدود 19 تا 20 کیلوگرم است، به مراتب بیشتر می‌باشد.
میزان مطلوب مصرف قند و شکر طبق مطالعات سازمان جهانی بهداشت، حداقل باید به کمتر از 15 کیلوگرم در سال (42 گرم در روز در کل مواد غذایی مصرفی)
هر حبه قند، حدودا 4 تا 5 گرم وزن دارد.
اگر هر ایرانی به طور متوسط روزی 3 استکان چای بدون وقفه در تمام ایام سال بنوشد و هر کدام را با 2 حبه قند بخورد، فقط و فقط حذف کردن این حبه قندها از کنار چای، باعث تقریبا 11 کیلوگرم کاهش مصرف سرانه قند در سال می‌شود و مصرف سرانه هر ایرانی را به راحتی به میانگین جهانی می‌رساند.
مضرات قند :
مصرف قند عامل مهم تشكیل سنگ مثانه هست.
براساس بررسی‌های انجام شده، قند عامل تضعیف سیستم دفاعی بدن در برابر بیشتر بیماری‌ها است به طوری كه پس از هر نوبت مصرف یك خوردنی شیرین، سیستم ایمنی بدن تا 75 درصد كارآیی خود را از دست می‌دهد و این مدت بهترین زمان برای فعال شدن میکروب‌ها و ویروس‌ها است.
برخی از مطالعات در سال‌های اخیر نشان داده است كه مصرف زیاد مواد قندی گرایش به الکل و مواد مخدر را بیشتر می‌كند.
مهم‌ترین بیماری قرن حاضر یعنی آلزایمر که با حواس پرتی های کوچک شروع می شود بر اثر مصرف زیاد مواد قندی بروز می‌كند.
آزمایش‌ها نشان می‌دهد كه مصرف قند در جذب عناصر مهمی و ضروری برای سلامت استخوان‌ها یعنی کلسیم و منیزیم اختلال ایجاد می کند
قند عامل اصلی بروز برخی از سرطان‌ها شامل سرطان‌های پستات، پروستات و روده و راست روده است،
خوردن چای
تلخ، شروع کردنش خیلی سخت‌تر از ادامه دادنش است و اگر دو سه روز اول را تحمل کنیم، روزهای بعد نوشیدن آن به مراتب راحت‌تر می‌شود.
نقل قول:خوردن چای تلخ، شروع کردنش خیلی سخت‌تر از ادامه دادنش است و اگر دو سه روز اول را تحمل کنیم، روزهای بعد نوشیدن آن به مراتب راحت‌تر می‌شود.

چای مثله سم می مونه ، یا نخورید یا اینکه با خرما یا توت خشک شده و ... بخورید.Blush ولی خوردن چای تلخ خ دور از ذهنه و اصلا غیرقابل تحمل
من اکه اصلا چایی با قند نمیخورم تازه اصلا چایی نمیخورم باید سعی کنیم ادامس و نوشابه رو کنار بزاریم که من فعلا تو ادامس موفق بودمCool
خب دوستان خوبم کیا وفای به عهد دارند و به فکر سلامتی روحو جانشون بودند ؟

خب باتوجه به این که گزینه های دیگری هم چنان روی میز است ادامه میدهیم
تحریم جدید ما :

جسمی :
سوسیس

روحی : (توضیحات را بخوانید )
آهنگ ( موسیقی )
بازی
فیلم هالیودی

بچه ها واقعا ما چند درصد از وقتمون صرف گوش کردن به آهنگ هایی می کنیم که هزار بار گوش دادیم ؟
بیایید کمی اون رو کمتر بدیم برای خودمون قانو بذاریم در روز بیش تر از 3 تا آهنگ رو گوش ندیم !

امابازی ها
وای وای
از دست بعضی از این آقا پسرها تمام تایم فراغتشون رو بازی کامپیوتری میکنند
بازی که آدم رو صرفا تو دنیای تصورات غرق میکنه
دنیای دیگه ای رو برای تو میسازه که اصلا وجود نداره
و اما تو توی اون دنیا زندگی میکنی عصبانی می شی میخندی وهمیشه اون جایی
و مثل قطار شهربازی تهش هیچی
شانس بیاری به جای اولت می رسی

فیلم هالیوودی :
یه سوال از آقا پسرها :
مگه دیدن خانوم ها با حجاب نا مناسب برای شماگناه نداره ؟

بگذریم :
فیلم های هالیوودی منهای تاثیرات منفی که میذاره باتوجه به اهداف ساخت باعث اعتیاد شما هم میشه بیایید برای خودمون قانون بذاریم فقط هفته ای 1 فیلم

کیا پایه اند ؟
(۷/مرداد/۹۳ ۲۳:۴۳)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]
فیلم هالیوودی :
یه سوال از آقا پسرها :
مگه دیدن خانوم ها با حجاب نا مناسب برای شماگناه نداره ؟

خب حجاب خانوم ها تو تلویزیون هم مثل فیلم های هالیوودی هست اکثرا. حکمی هم که مراجع دادند این بوده که چون از روی تلویزیون نگاه می کنید در صورت عدم ایجاد مفسده اشکالی ندارد.

نقل قول:بگذریم :
فیلم های هالیوودی منهای تاثیرات منفی که میذاره باتوجه به اهداف ساخت باعث اعتیاد شما هم میشه بیایید برای خودمون قانون بذاریم فقط هفته ای 1 فیلم

کیا پایه اند ؟

من این کار رو کردم قبلا ، فیلم های هالییودی رو کلا نگاه نمی کنم دیگه ، بنظرم اصراف وقت است و بس. من چند سال پیش به یک حرف بس عجیب رسیدم ، که در مورد موسیقی هست ولی میشه به ویدئو و ... هم تعمیم داد

امام خمینی (رحمة الله علیه) در مورد موسیقی می فرمایند :

«موسیقی از اموری است که البته هر کسی بر حسب طبع خوشش می آید لکن از اموری است که انسان را از جدیت بیرون می برد و به یک مطلب هزل می کشد .
دیگر یک جوان که عادت کرده روزی چند ساعت با موسیقی سروکار داشته باشد و اکثر اوقاتش را صرف بکند و پای موسیقی بنشیند و اینها از مسائل زندگی و از مسائل جدی به طور کلی غافل می شود عادت می کند همانطور که به مواد مخدر عادت می کند دیگر نمی تواند یک انسان جدی باشد که بتواند در مسائل سیاسی فکر کند.
فکر انسان را موسیقی طوری بار می آورد که دیگر انسان نتواند در غیر همان محیط مربوط به شهوت و موسیقی فکر بکند.»

صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع