۵/خرداد/۹۳, ۱۴:۰۴
سلام،
دوستان ی چنتا مورد رو عرض کنم خدمتتون:
1. بنده از بحث خیلی استقبال می کنم حتی اگه هیچ کدوم از طرفین بحث اظهار نکنن که قانع شدن.
2. "لطفا به موضوع تاپیک بچسبید" البته میدونم این چمله خیلی مسخره اس چون به هر حال همه چی به همه چی مربوطه و در آخر هم همه چی به سیاست میرسه !
4. اگر میخواید دلیل مدرکی در رابطه با بحثی که مطرح می کنید ارائه کنید، لطفا این دلیل مدرک عمو و پسرخاله و ... نباشه !
5. اگر بحثی که میخواید مطرح و دنبال کنید خیلی با موضوع تاپیک فاصله داره میتونید از فروم همسایه برای ایجاد تاپیک استفاده کنید!
6. طبق فرمودۀ مدیر عزیز سایت بحث سیاسی! ممنون نیست as long as این موارد رعایت بشه:
* در مورد اصول و اعمال و رفتارها صحبت کنید، نه افراد و احزاب و ... که به عبارتی میشه همون بحث اعتقادی بیشتر تا بحث سیاسی.
تبصره: جدیداً که مُد شده غیر مستقیم حرف زدن (اشاره به ارسال های عبدالرحمن) ، شما هم میتونید ازین روش استفاده کنید برای مطرح کردن سیاسی ترین حرفاتون.
مثلا فرض کنید دیروز وزیر ارشاد! اومده گفته فیس بوک رفع فی*ل*تر بشه. شما میخواید بگید یارو دری وری گفته !!!
ولی بر اساس قوانین تالار نمیتونید این جمله رو بگید، چون بجز اینکه حرف سیاسی و توهین هست و طرف مقابل هم میاد میگه فلانی (که معمولا از جبهۀ پایداری هست) دری وری گفته، امکان فی*ل*تر شدن سایت در دولتی که به منتقدانش احترام میذاره خیلی خیلی زیاده (u get it) !!! و اینجوری دعوا آغاز میشه و در آخر به این نتیجه میرسیم که هیشکی دری وری نگه (=تاپیک بسته یا حذف میشه) !!!
اما میتونید بجای اینکه بیاید مستقیما حرف وزیر ارشاد رو بیارید، تاپیک بزنید در مورد مزایا و معایب فیس بوک برای جامعۀ اسلامی ایرانی و اثبات کنید که معایب فیس بوک بیشتر از مزایاش هست و به جامعۀ ما ضرر میرسونه و به این نحو اشاره کنید که وزیر ارشاد دری وری گفته ... تقریبا مطمئن هستم که تو دهۀ دوم قرن 21 که بچه های 3 4 ساله با تبلت و گوشی های لمسی و لپ تاپ و ... بزرگ میشن همه میتونن متن طعنه آمیز شما رو درک کنن و بفهمن که روی سخن شما کیه بدون اینکه از کسی اسمی بیارید (مخصوصا اگه ادویه ـش رو زیاد کنید) !
* و مؤدبانه بحث کنید خواهشاً (in case نمیخواید تاپیک بسته بشه یا احیانا زحماتتون با پاک شدن بخشی یا کل ارسالتون به هدر بره).
تا اینجا هیچ ارسالی رو ویرایش نکردم، دوستان اگه می بینن ارسال هاشون با موارد فوق نمیخونه، خودشون ویرایش رو انجام بده (مدیونید اگه فکر کنید این ی تهدیده) !
1. بنده از بحث خیلی استقبال می کنم حتی اگه هیچ کدوم از طرفین بحث اظهار نکنن که قانع شدن.
2. "لطفا به موضوع تاپیک بچسبید" البته میدونم این چمله خیلی مسخره اس چون به هر حال همه چی به همه چی مربوطه و در آخر هم همه چی به سیاست میرسه !
4. اگر میخواید دلیل مدرکی در رابطه با بحثی که مطرح می کنید ارائه کنید، لطفا این دلیل مدرک عمو و پسرخاله و ... نباشه !
5. اگر بحثی که میخواید مطرح و دنبال کنید خیلی با موضوع تاپیک فاصله داره میتونید از فروم همسایه برای ایجاد تاپیک استفاده کنید!
6. طبق فرمودۀ مدیر عزیز سایت بحث سیاسی! ممنون نیست as long as این موارد رعایت بشه:
* در مورد اصول و اعمال و رفتارها صحبت کنید، نه افراد و احزاب و ... که به عبارتی میشه همون بحث اعتقادی بیشتر تا بحث سیاسی.
تبصره: جدیداً که مُد شده غیر مستقیم حرف زدن (اشاره به ارسال های عبدالرحمن) ، شما هم میتونید ازین روش استفاده کنید برای مطرح کردن سیاسی ترین حرفاتون.
مثلا فرض کنید دیروز وزیر ارشاد! اومده گفته فیس بوک رفع فی*ل*تر بشه. شما میخواید بگید یارو دری وری گفته !!!
ولی بر اساس قوانین تالار نمیتونید این جمله رو بگید، چون بجز اینکه حرف سیاسی و توهین هست و طرف مقابل هم میاد میگه فلانی (که معمولا از جبهۀ پایداری هست) دری وری گفته، امکان فی*ل*تر شدن سایت در دولتی که به منتقدانش احترام میذاره خیلی خیلی زیاده (u get it) !!! و اینجوری دعوا آغاز میشه و در آخر به این نتیجه میرسیم که هیشکی دری وری نگه (=تاپیک بسته یا حذف میشه) !!!اما میتونید بجای اینکه بیاید مستقیما حرف وزیر ارشاد رو بیارید، تاپیک بزنید در مورد مزایا و معایب فیس بوک برای جامعۀ اسلامی ایرانی و اثبات کنید که معایب فیس بوک بیشتر از مزایاش هست و به جامعۀ ما ضرر میرسونه و به این نحو اشاره کنید که وزیر ارشاد دری وری گفته ... تقریبا مطمئن هستم که تو دهۀ دوم قرن 21 که بچه های 3 4 ساله با تبلت و گوشی های لمسی و لپ تاپ و ... بزرگ میشن همه میتونن متن طعنه آمیز شما رو درک کنن و بفهمن که روی سخن شما کیه بدون اینکه از کسی اسمی بیارید (مخصوصا اگه ادویه ـش رو زیاد کنید) !
* و مؤدبانه بحث کنید خواهشاً (in case نمیخواید تاپیک بسته بشه یا احیانا زحماتتون با پاک شدن بخشی یا کل ارسالتون به هدر بره).
تا اینجا هیچ ارسالی رو ویرایش نکردم، دوستان اگه می بینن ارسال هاشون با موارد فوق نمیخونه، خودشون ویرایش رو انجام بده (مدیونید اگه فکر کنید این ی تهدیده) !

مخلصیم.

تنش نباشه بهتره!
!