تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: رفتار نامتعارف لیلا حاتمی با رئیس فستیوال فیلم کن
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
(۲۸/اردیبهشت/۹۳ ۱۶:۵۳)Tishtar نوشته است: [ -> ]این رو میخوای بفرستی پیش گلشیفته
پس فردا یکی دیگه هم مث این میشه
بعدش هم نوبت یکی دیگه ست!Smile
فکر میکنید واقعا چی میخواد بشه؟؟!
اینها عقیده ی خودشون رو دارن،عقاید خودشون رو هم تبلیغ میکنن... .
شما ببین چطور عقاید خودت رو میخوای تبلیغ کنی،
یه اصل شده تو فرهنگمون : مخالف باش،مخالف داشته باش = محبوب باش!
مرحله به مرحله پیش بریم تا ماجرا رو شرح بدیم:
همه‌مون مسلمانیم و زشتی این کار رو قبول داریم.
اگر از یک کار زشت، به اندازه‌ی زشتی‌اش ابراز برائت نشه، از زشتی‌اش کاسته میشه و قبحش میریزه.
این رو هم حتماً هممون قبول داریم.
از کمترین ملزومات ابراز برائت، کنار کشیدن و کنار گذاشتن هست.
آیا بدون اینها ابراز برائت ممکن هست؟
چیزی که در این مسئله اهمیت داره، چهره‌ای هست که ما با تمام گفتار و رفتارمون در مقابل این عمل بروز میدیم، و اون تعیین میکنه که قبح این عمل ریخته بشه یا نه.
چهره‌ی گشاده یا چهره‌ی درهم کشیده.
چهره‌ی گشاده به معنی پذیرا بودن هست، و اخم کردن به معنی معترض بودن هست.

این تفکر که «در اسلام اخم و عتاب نداریم»،
در درجه‌ی اول ممکنه حاصل از این باشه که
«اعتراض به فاسقین و طعن‌زنندگان به دین و جهاد با اونها» و یا «فریاد یا لَلمسلمین(مسلمانان را چه شده‌است؟)»
اشتباه گرفته بشه با
«تبلیغ دین»،
و در درجه‌ی دوم حاصل از آشنا نبودن با قرآن و دستورات اون هست.

بنابراین، این تفکر که ما مسئول هدایت اونها هستیم، قضیه رو سر و ته بررسی میکنه.
مؤمنین مسئول هدایت خودشون هستن.
سوره مائده، آیه 105: ای کسانی که ایمان آورده‌اید! بر شما خودتان است(کار خودتان از شما خواسته شده است)، هرگاه شما راهیافته باشید کسی که گمراه شده باشد به شما زیان نمی‌رساند. بازگشت همگی شما بسوی خداوند است، آنگاه شما را از آنچه انجام می‌دادید آگاه می‌سازد.
این برائت‌ها هم به هدف هدایت فاسقین نیست، بلکه به عنوان بخشی از هدایت خود مؤمنین هست که خداوند بهشون دستور داده.
اگر تا زمانی که اون فرد متوجه اشتباهاتش نشده و از راهش برنگشته در برائت ازش کندروی کنیم، امثال چنین اعمالی در جامعه‌مون بیشتر رواج پیدا میکنه.

جالب اینکه ابراز برائت ما، حتی برای کسانی که ازشون ابراز برائت می‌کنیم هم لطف هست!
به این صورت که این تنها امیدواری هست که شاید اونها متوجه اشتباهشون بشن و برگردن.
اینکه افرادی برنگشتن رو ربط ندیم به ابراز برائت، چرا که ابراز برائتمون - بخصوص از جانب مسئولین - اصلاً درست و حسابی نبوده.
اخم در اسلام، صد البته واقعاً اخم هست، ولی در نزد خداوند، سرچشمه‌ی قادر مطلقی که این دستور رو صادر کرده، جز برای مهربانی نیست.SmileRose او نسبت به کسانی که بر اونها غضب کرده هم رحمانیت داره.Rose

به نام خداوند بخشنده ی مهربان
ستایش مخصوص خداوندی است که پروردگار جهانیان است.
بخشنده ی مهربان است
مالک روز جزاء است.
تنها تو را می پرستیم؛ و تنها از تو یاری می جوییم.
ما را به راه راست هدایت کن.
راه کسانی که بر آنان نعمت دادی؛ نه خشم گرفتگان بر آنها؛ و نه گمراهان.

----------
همچنین یک گلایه‌ی عظیم بکنم از این روند، که همیشه، همیشه‌ی همیشه‌ی همیشه، سر یک موضوع بشدت جزئی و خاص، یک تاپیک برپا میشه، و سپس بی‌حوصله و به سرعت و بدون دقت بحث میشه، و آخر هم اگر برخورد نامناسبی صورت نگرفته باشه، حداقل ِ خسارات اینه که دو طرف، برای طنابکشی‌ای که صورت میگیره وقت و نیروی خودشون رو هدر داده‌اند. وقت و نیروی کسانی که دلشون میخواد هدرش بدن مال خودشونه، اما بعضی افراد ممکنه متوجه این قضیه نباشن و فکر کنن دارن یک بحث محکم و نتیجه‌دار انجام میدن، که در این صورت، در آخر بحث وقتی به وقت و نیرویی که گذاشتن فکر میکنن، احساس سرخوردگی بهشون دست خواهد داد.
لطفاً یک تاپیک جامع در مورد موضوعات اینگونه درست بشه، شاید «دو تا تاپیک مجزا برای خود اخبار و بحث پیرامون قضایای چنین اخباری» هم فکر خوبی باشه. مثلاً تاپیک «توجیه‌ناپذیرها»ی بنده به یک همچنین قصدی ایجاد شده بود. البته، از این جهت که مایل نیستم بحثی به سرعت نور انجام بدم با افرادی که به سرعت نور میخونن و می‌نویسن، اونجا برای این کار مناسب نیست.
(۲۸/اردیبهشت/۹۳ ۱۹:۰۱)درست پسند نوشته است: [ -> ]مرحله به مرحله پیش بریم تا ماجرا رو شرح بدیم:
همه‌مون مسلمانیم و زشتی این کار رو قبول داریم.
اگر از یک کار زشت، به اندازه‌ی زشتی‌اش ابراز برائت نشه، از زشتی‌اش کاسته میشه و قبحش میریزه.
این رو هم حتماً هممون قبول داریم.
از کمترین ملزومات ابراز برائت، کنار کشیدن و کنار گذاشتن هست.
آیا بدون اینها ابراز برائت ممکن هست؟
چیزی که در این مسئله اهمیت داره، چهره‌ای هست که ما با تمام گفتار و رفتارمون در مقابل این عمل بروز میدیم، و اون تعیین میکنه که قبح این عمل ریخته بشه یا نه.
چهره‌ی گشاده یا چهره‌ی درهم کشیده.
چهره‌ی گشاده به معنی پذیرا بودن هست، و اخم کردن به معنی معترض بودن هست.

این تفکر که «در اسلام اخم و عتاب نداریم»،
در درجه‌ی اول ممکنه حاصل از این باشه که
«اعتراض به فاسقین و طعن‌زنندگان به دین و جهاد با اونها» و یا «فریاد یا لَلمسلمین(مسلمانان را چه شده‌است؟)»
اشتباه گرفته بشه با
«تبلیغ دین»،
و در درجه‌ی دوم حاصل از آشنا نبودن با قرآن و دستورات اون هست.

بنابراین، این تفکر که ما مسئول هدایت اونها هستیم، قضیه رو سر و ته بررسی میکنه.
مؤمنین مسئول هدایت خودشون هستن.
سوره مائده، آیه 105: ای کسانی که ایمان آورده‌اید! بر شما خودتان است(کار خودتان از شما خواسته شده است)، هرگاه شما راهیافته باشید کسی که گمراه شده باشد به شما زیان نمی‌رساند. بازگشت همگی شما بسوی خداوند است، آنگاه شما را از آنچه انجام می‌دادید آگاه می‌سازد.
این برائت‌ها هم به هدف هدایت فاسقین نیست، بلکه به عنوان بخشی از هدایت خود مؤمنین هست که خداوند بهشون دستور داده.
اگر تا زمانی که اون فرد متوجه اشتباهاتش نشده و از راهش برنگشته در برائت ازش کندروی کنیم، امثال چنین اعمالی در جامعه‌مون بیشتر رواج پیدا میکنه.

جالب اینکه ابراز برائت ما، حتی برای کسانی که ازشون ابراز برائت می‌کنیم هم لطف هست!
به این صورت که این تنها امیدواری هست که شاید اونها متوجه اشتباهشون بشن و برگردن.
اینکه افرادی برنگشتن رو ربط ندیم به ابراز برائت، چرا که ابراز برائتمون - بخصوص از جانب مسئولین - اصلاً درست و حسابی نبوده.
اخم در اسلام، صد البته واقعاً اخم هست، ولی در نزد خداوند، سرچشمه‌ی قادر مطلقی که این دستور رو صادر کرده، جز برای مهربانی نیست.SmileRose او نسبت به کسانی که بر اونها غضب کرده هم رحمانیت داره.Rose

به نام خداوند بخشنده ی مهربان
ستایش مخصوص خداوندی است که پروردگار جهانیان است.
بخشنده ی مهربان است
مالک روز جزاء است.
تنها تو را می پرستیم؛ و تنها از تو یاری می جوییم.
ما را به راه راست هدایت کن.
راه کسانی که بر آنان نعمت دادی؛ نه خشم گرفتگان بر آنها؛ و نه گمراهان.

----------
همچنین یک گلایه‌ی عظیم بکنم از این روند، که همیشه، همیشه‌ی همیشه‌ی همیشه، سر یک موضوع بشدت جزئی و خاص، یک تاپیک برپا میشه، و سپس بی‌حوصله و به سرعت و بدون دقت بحث میشه، و آخر هم اگر برخورد نامناسبی صورت نگرفته باشه، حداقل ِ خسارات اینه که دو طرف، برای طنابکشی‌ای که صورت میگیره وقت و نیروی خودشون رو هدر داده‌اند. وقت و نیروی کسانی که دلشون میخواد هدرش بدن مال خودشونه، اما بعضی افراد ممکنه متوجه این قضیه نباشن و فکر کنن دارن یک بحث محکم و نتیجه‌دار انجام میدن، که در این صورت، در آخر بحث وقتی به وقت و نیرویی که گذاشتن فکر میکنن، احساس سرخوردگی بهشون دست خواهد داد.
لطفاً یک تاپیک جامع در مورد موضوعات اینگونه درست بشه، شاید «دو تا تاپیک مجزا برای خود اخبار و بحث پیرامون قضایای چنین اخباری» هم فکر خوبی باشه. مثلاً تاپیک «توجیه‌ناپذیرها»ی بنده به یک همچنین قصدی ایجاد شده بود. البته، از این جهت که مایل نیستم بحثی به سرعت نور انجام بدم با افرادی که به سرعت نور میخونن و می‌نویسن، اونجا برای این کار مناسب نیست.
با قدم به قدم موافقم!Smile
همه مون مسلمانیم و این حرکت رو تقبیح میکنیم،و میدونیم که برای این که قبح چنین کارهایی ریخته نشه باید با کسانی که بدون هیچ ابایی چنین حرکت هایی رو در مناظر عمومی انجام میدن برخورد بشه.
تا اینجاش رو قبول دارم.

اما این برخورد چیه؟؟!
موضوع اصلی،بحث اصلی و مشکل من سر اینه که این برخورد چه جور بر خوردی باید باشه؟
تا حالا چه برخورد هایی شده...آیا اون برخورد ها درست بودن؟؟
بالاتر گفتم چرا این برخورد ها میشه؟ تا اینکه چنین چیزی گسترش پیدا نکنه.
حالا توی این سی سال،با این همه برخورد های محکم و قاطعی که شده آیا این چنین اعمالی محدود شدن یا گسترش پیدا کردن؟!
درسته که ما مامور به انجام وظیفه ایم،اما با بررسی نتیجه .
و با عبرت گرفتن از گذشته :
هر چه میخواهی بکن که از هر دستی بدهی از همان دست میگیری! (حدیث قدسی)

شما بفرمایید برخورد مطلوب شما چه جور برخوردی هستش،تا اصلا ببینیم اختلافی وجود داره یا نه Smile
سلام

فکر کنم بهتره بگیم" که مادری که این پیشینه را داره و یه عمر اونطوری زندگی کرده انتظاری بجز تربیت همچین بچه ای ازش نمیره"
این بازیگرایی که این رفتار هارو دارند واسه امثال ما و مردم عادی درس عبرت هستند که طرز تفکر پدر و مخصوصا مادر باعث شده که اونها به نظر ما رفتار زشت و هنجار شکن انجام بدن درصورتیکه تو خانواده شون کاملا رایج و متداول هست.
یه خورده فکر کنیم ببینیم چرا اینطوری میشه؟

الان اگه یه جوون بخواد بره دنبال کار(مخصوصا دولتی) تا اونجایی که من میدونم اکثر جاها مصاحبه عقیدتی میگیرن تا ببینن طرف اصطلاحا چیکارس. حالا کاری که قراره انجام بده و رفتارش تو محل کارش شاید اصلا تو چش نیاد اما تو سینما ببینید نمیگم اکثرا ولی زیادن تعداد کسایی که کلا اوضاع اعتقادی داغون و سابقه خراب دارن شدن سوپر استار!!!! تنها جای دولتی که باید این فی*ل*تر ها واسه ورود افراد وجود داشته باشه و بشدت هم رعایت بشه کارهای فرهنگی و وزارت فرهنگ و بخصوص سینماست که دقیقا اصلا همچین چیزی نیست. کاملا بی دروپیکر. طرف باباش کارگردانه میشه یازیگر! ننش بازیگره!!! میشه بازیگر! یا هیچکدوم فقط خوشگله میشه بازیگر! همین میشه که میبینید!
وقتی پای بازیگری که من خودم دیدم تو اون شبکه چه لوس بازی هایی درمیاورد( ا.چ) میرسه .میگید میزان حال الانه .

الان به مادر این خانوم چه چیزایی که نمیگید . خوب آمار اونا رو دارید .واسه این یکی رو نه ؟

الان این خانوم اونجا بگه مرگ بر اسرائئل. یادتون میره این روبوسی رو . Wink

دوستان که دغدغه ی مذهب دارید و فرهنگ . خانوم ها و دخترانتون رو وارد سینما کنید و بزارید با تربیت دینی هنرمندی کنن .
منتها یه مشکل بزرگ هست شماها میگید ناموس ما نمیاد جلوی تلویزون بازی کنه .Smile.شما نمیایید. اینا هم اینجوری .
نتیجش میشه این اش شله قلم کار .همین مرزبندی ها شد که قصه به اینجا رسید.
(۲۸/اردیبهشت/۹۳ ۲۰:۳۳)SkyGirl نوشته است: [ -> ]دوستان که دغدغه ی مذهب دارید و فرهنگ . خانوم ها و دخترانتون رو وارد سینما کنید و بزارید با تربیت دینی هنرمندی کنن .
هستند بازیگرایی (هم مرد و زن) که تو سینما و تلوزیون حضور دارن و اعتقاداتشون هم سرجاشه و ضد ارزش هم رفتار نمیکنند
هستند کسایی که سالمن و به هنر و سینما علاقه دارن و فعالیت میکنن
البته اگر افرادی که ادعا دارن سینما فقط جای اوناس اجازه حضور به این هنرمندا بدن!
(۲۸/اردیبهشت/۹۳ ۲۳:۳۳)alisolton نوشته است: [ -> ]هستند بازیگرایی (هم مرد و زن) که تو سینما و تلوزیون حضور دارن و اعتقاداتشون هم سرجاشه و ضد ارزش هم رفتار نمیکنند
هستند کسایی که سالمن و به هنر و سینما علاقه دارن و فعالیت میکنن
البته اگر افرادی که ادعا دارن سینما فقط جای اوناس اجازه حضور به این هنرمندا بدن!
بله هستند،اما کمن.
هم به کمیت و هم به کیفیت... .
باید یه بازیگر ارزشی اونقدر توی فیلم هاش خوب بازی کنه،که اگه نامزد اسکار نشه حداقل همه ی مردم جهان تعجب کنن!Smile
درسته اسکار اکثرا سیاسیه،اما درمورد این جایزه همیشه من یاد نوبل میفتم،
که سال های بسیاری به خاطر این که به حقش نرسید بهش اعتراض شد و حتی یه عده یه نوبل دیگه برگزار کردن تا جایزه رو به دست کسی که حقشه برسونن!
همچین کسانی داریم؟
به نام خدا

دوستان چرا انقدر بحث بی فایده میکنید در فاسد بودن بخشی از هنرمندان شکی نیست و در کنار آنها هم هنرمندان پاک و اصیل هم زیاد داریم ولی خوب متاسفانه تعدادشان روز به روز کمتر میشود.

مشکل این است که نه تنها هنرمندان بلکه کل جامعه به سوی فساد میرود در ورزش در اقتصاد در فرهنگ در دولت و هرجایی که دست میگذاریم فساد هر روز بیشتر از دیروز میشود و دلیل اصلی آن هم به نظر بنده دو چیز است:
یکی فراموشی خداوند متعال و دیگری لقمه حرام و پول دزدی.
بسم الله الرحمن الرحیم

شکایت جمعی از دختران دانشجو از لیلا حاتمی
خبرگزاری تسنیم: جمعی از دختران دانشجو با ارسال نامه‌ای به دادسرای فرهنگ و رسانه از لیلا حاتمی شکایت کردند.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم جمعی از دختران دانشجو متعلق به تشکلی با عنوان «دانشجویان حزب‌الله» با صدور نامه‌ای به ریاست دادسرای فرهنگ و رسانه از لیلا حاتمی شکایت کردند. متن شکواییه آنان به شرح زیر است:

حضور ریاست محترم دادسرای فرهنگ و رسانه

سلام علیکم

احتراما به استحضار می‌رساند همانطور که اطلاع دارید، «لیلا حاتمی» هنرپیشه زن فعال در سینمای جمهوری اسلامی ایران که در شصت و هفتمین دوره جشنواره فیلم کن در فرانسه به عنوان داور حاضر بوده است در اقدامی علنی و عامدانه، برای دست دادن و بوسیدن رئیس مرد اجنبی این فستیوال پیش قدم شده و فعل حرام یاد شده را مرتکب گردیده است. این درحالی که این اقدام گستاخانه، در انظار عمومی اتفاق افتاده و نام برده به انتشار قطعی تصاویر قبیحه عمل ارتکابی خود عالم بوده است.

بر این اساس ما امضاءکنندگان این شکوائیه که جمعی از خواهران دانشجو می‌باشیم، با وفق عمل ارتکابی «لیلا حاتمی» با مواد 638 قانون مجازات اسلامی از نام برده به دلیل ارتکاب و تظاهر علنی به عمل حرام در انظار و اماکن عمومی و معابر، نزد آن مقام قضایی اقامه دعوی می‌کند و خواستار اعمال مجازات حبس مندرج در قانون، برای نامبرده هستیم، همچنین به دلیل «جریحه‌دار شدن احساسات مذهبی» ملت غیور و شهید پرور ایران توسط این هنرپیشه، خواستار اعمال مجازات شلاق مندرج این ماده قانونی برای وی می‌باشیم.

همچنین ضمن وفق عمل حرام ارتکابی «لیلا حاتمی» با ماده 639 قانون مجازات اسلامی، خواستار اعمال مجازات مندرج در این ماده در قبال نامبرده است. براین اساس، از آن جهت که «لیلا حاتمی» دارای شهرت و محبوبیت در بین مردم مسلمان ایران بوده و عامدانه و عالمانه اقدام به عمل حرام بوسیدن علنی مرد اجنبی نموده و با لباس غیرشرعی در انظار عمومی حاضر گردیده است، عمل وی قطعا می‌تواند توسط برخی افراد ناآگاه، مشروع تلقی گردیده و الگوسازی شود.

لذا از وی به دلیل آنکه مردم را «تشویق به فساد» نموده شاکی و خواستار اعمال مجازات حبس از یک تا 10 سال زندان برای وی هستیم.

لازم بذکر است: خواهر ارمی بعنوان نماینده این جمع جهت ارائه این شکوائیه به دادسرا و پیگیری‌های بعدی معرفی می‌شود.

والسلام

جمعی از خواهران دانشجوی حزب الله

این گروه اعلام کرده است که فیلم مربوط به این عمل به این نامه پیوست شده است و این شکوائیه امروز 31 اردیبهشت سال 1393 به دادسرای فرهنگ و رسانه توسط نماینده این جمع تحویل شد و متعاقباً با شماره پرونده 9309982687400033 به شعبه چهارم بازپرسی ارجاع داده شده است.
به نام خدا

توضیحات لیلا حاتمی راجب به وقایع اخیر

لیلا حاتمی درباره اتفاقات اخیر رخ داده در جشنواره فیلم کن که اعتراضاتی را به همراه داشت، توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش ایرنا، در متن این نامه که از سوی محمد رسول صادقی مدیر روابط عمومی سازمان سینمایی به رسانه ها ارسال شده آمده است: در این سال ها پیشنهادات مختلفی را برای بازی در فیلم های خارج از ایران به این دلیل نپذیرفتم که ادامه فعالیت در سینمای ایران همیشه برایم اولویت داشته است.

در جشنواره های بین المللی که در طول این سال ها حضور داشته ام چه به عنوان بازیگر فیلمی که از سینمای ایران در جشنواره حضور داشته و نمایندگی ایران را برای دیگران تداعی می کرده و چه به عنوان داورمنتخب و مدعو جشنواره هاکه صرفا به عنوان شخصیتی مستقل درآن ها حضورداشته ام؛ سعی کرده ام موازین و اصول را رعایت کنم ؛ به همین دلیلِ روشن که رعایت این اصول از الزامات کار در سینمای ایران است.

وی در این نامه تاکید کرده است: این بار نیز طی مکاتباتی که با مسوولان فستیوال داشتم به تفصیل تمام نکات را توضیح داده بودم و خواستار همکاری آن ها شده بودم لذا در مراسم افتتاحیه و غیره؛ آن ها همه مقررات را می دانستند وبا همکاری و درک متقابل هیچ مورد خاصی پیش نیامد.

بازیگر فیلم سینمایی جدایی نادر از سیمین یادآور شد: اما در مورد آقای ژیل ژاکوب که با قریب نود سال سن آخرین سال حضورش در فستیوال را می گذراند باید توضیح دهم که ایشان به علت کهولت و از یاد بردن همه تاکیدات؛ که معمول این سن و سال است؛ ضوابط یادشده را فراموش کرد و اقدام پیشگیرانه من برای دست دادن با ایشان هم موثر واقع نشد.مسلما ایشان برای من حکم پدربزرگ کهنسالی را داشت که میزبان من هم بود.

حاتمی در این نامه گفت: هرچند از ادای این توضیحات شرم دارم اما شاید برای کسانی که نمی توانستند موقعیت ناگزیر من را درک کنند ناچار شدم وارد برخی جزییات شوم.با این حال از این پیشامد و این که احساسات کسانی را آزرده باشم بسیار متاسفم چه خود تربیت شده پدری هستم که همه از میزان علاقه او به دین و ملیت ایرانی آگاهند.

لیلا حاتمی به عنوان داور شصت و هفتمین جشنواره فیلم کن در این رویداد سینمایی حضور یافته و برخورد صمیمی وی با ژیل ژاکوب رییس فستیوال کن با واکنش هایی در داخل کشور از سوی طیف های مختلف همراه شد.

البته به نظر در مورد پیشقدم شدن ژاکوب برای دست دادن ، خانوم حاتمی واقعیت را نگفته و طبق عکسها و فیلمهای موجود خودش پیشقدم شده البته خوب طرف نود سالش بوده دیگه !!!!!!!!!!!!!!!

به نام خدا

لیلا حاتمی: مردم تهران ذهن بسته ای ندارند !!!!!!!!!!

به نقل از سایت غربزده عصر ایران :

لیلا حاتمی بازیگر سرشناس ایرانی که با فیلم برنده اسکار «جدایی نادر از سیمین» در سطح سینمای جهان به عنوان چهره‌ای مطرح شناخته شد، در حالی در گفت‌وگویی با خبرنگار خبرگزاری فرانسه پاسخگوی سوالات وی بود که امسال یکی از اعضای هیات داوران بخش رقابتی جشنواره معتبر کن است.

به گزارش ایسنا، لیلا حاتمی یکی از 9 اعضای هیات داوران بخش رقابتی جشنواره کن به ریاست «جین کمپیون» است و در مصاحبه‌ای با شارلوت پاوارد از خبرگزاری فرانسه که در وب سایت رسمی جشنواره کن نیز منتشر شده است، در پاسخ به سوالی درباره خانواده سینمایی‌اش و اهمیت همکاری با خانواده‌اش در ساخت فیلم گفت: خانواده‌ام نقش پررنگی در ایجاد عشق من به سینما داشتند. کار حرفه‌ای‌ام را به عنوان بازیگر پس از مرگ پدرم آغاز کردم که عاشق فیلم‌هایش بودم.

همکاری با همسرم در فیلمش نیز یک کار خانوادگی بود، چرا که منابع مالی زیادی در اختیار نداشتیم، بنابراین همسرم تصمیم گرفت دو فیلم به روش خانوادگی بسازد.

حاتمی در ادامه افزود: اما این گونه نیست که همواره ترجیح دهم در فیلم‌های ساخته خانواده‌ام ایفای نقش کنم، به طور کلی دوست ندارم همیشه با یک مجموعه ثابت کارگردان،‌ فیلمنامه نویس و... کار کنم. فیلم‌هایم را از طریق مطالعه فیلمنامه و بررسی نقش انتخاب می‌کنم و در صورتی که نقش مناسب من نباشد آن را نمی‌پذیرم.

حاتمی درباره شرایط کنونی زنان در سینمای ایران نیز عنوان کرد: شرایط کار برای بازیگران زن دشوارتر است تا حدی که ما دارای ابزار یکسان برای اعتبار بخشیدن بیشتر به بازیگری‌مان نیستیم و از بیان فیزیکی استفاده می‌کنیم. زمانی که در محیط بسیار ساده‌ای فیلم می‌سازید، سینما تا حد فراوانی متمرکز بر بازیگر می‌شود؛ همانند تمایز میان طراحی و نقاشی، طراحی شامل خطوطی است که بسیار روشن و واضح اند، در حالی که در نقاشی پنهان کردن نقیصه‌ها آسان‌تر است.

حاتمی در ادامه مصاحبه خود با خبرنگار خبرگزاری فرانسه که او را یک چهره بین المللی می‌داند در پاسخ به پرسشی درباره تصویرش از شهر تهران گفت: تهران یک شهر چند فرهنگی نیست اما مردم آن پذیرای همه جهانیان هستند و هرآنچه در اخبار به ویژه در هنر و مد روی می‌دهد، دنبال می‌کنند، عموما به اینترنت دسترسی دارند و ذهن بسته‌ای ندارند و دوست دارند بدانند در اطرافشان چه خبر است.

حاتمی درباره پروژه بعدی سینمایی‌اش نیز عنوان کرد: اخیرا بازی در فیلم «ساعت در دنیای شما چند است؟» به کارگردانی صفی یزدانیان را به پایان رسانده‌ام، این فیلم بسیار زیباست و به نوعی نمایشگر ارتباط میان ایران و فرانسه است که شامل یک داستان عاشقانه و تکان دهنده نیز می‌شود.

وی درباره رابطه‌اش با کشور فرانسه گفت: این رابطه به زمان کودکی من باز می‌گردد. زمانی که بسیار کوچک بودم مادرم من را به مدرسه فرانسوی برد اما پس از انقلاب مدرسه بسته شد و من ماندم و دانش نصفه و نیمه فرانسوی! اما همواره در یادگیری فرانسه یک کمال طلب بودم و هرگز از سطح خودم در یاگیری زبان رضایت نداشتم.

برنده خرس نقره‌ای جشنواره برلین برای فیلم«جدایی نادر از سیمین»، در انتها درباره کارگردان مورد علاقه‌اش گفت: من واقعا یکی از طرفداران «فرانسوا تروفو» هستم و تمامی فیلم‌های او را دیده‌ام، اما «تارانتینو»، «هانکه»، «وودی آلن»، «پولانسکی» و کیارستمی- را که احترام بسیار زیادی برای او قائل هستم- نیز واقعا دوست دارم.
عدالت جان در خبر اومده که :
... اقدام پیشگیرانه من برای دست دادن با ایشان هم موثر واقع نشد

فکر می کنم منظور اینه که برای پیشگیری از روبوسی دست میده . به هر حال خدا هممون رو هدایت کنه تا قضاوت رو به قاضی حقیقی بسپریم.
یا حق

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
آدرس های مرجع