تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: "آزادی‌های یواشکی" در تهران +تصاویر
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
(۴/خرداد/۹۳ ۱۷:۱۶)Mohammad نوشته است: [ -> ]آقای رحمان من جواب شما را دادم اما طبق معمول حذف شد

حیف ... حیف که برعکس شما، حرمت نگه می داریم..
اگر جائی به جز اینجا بود،آن چنان جوابتون رو می دادم که به مصرف تخم کفتر نیاز پیدا کنید.
حیف..
همه حرفاتون رو زدین،نظراتتون رو گفتین،یه مطلبی بود که پیج "ستاد مبارزه با چرندیات" در فیس بوک نگارش کرده بود،به نظرم جالب اومد اینجا هم قرار میدمش

قبلش هم نظر خودمو میگم،متاسفانه قشر مذهبی و حاکم نمی خواد قبول کنه که الان دیگه 35 سال پیش نیست،نظرات تغییر کرده،عقاید تغییر کرده،سبک زندگی مردم تغییر کرده،اصلا بحث اینجا بحث این نیست که چرا و به چه وسیله تغییر کرده،تفتیش عقاید نمیکنیم که، حالا یه عده به همون حال 35 سال پیش موندن،همون طور که این عده میخوان با قوانین و آداب و رفتار 35 سال،یا اصلا کلی بگم قوانین و عقاید دین اسلام زندگی کنن،یه عده ای هم میخوان با عقاید امروزی و جدید و تغییر کرده خودشون زندگی کنن،هیچ کدوم از این دو گروه نباید در صدد حذف گروه مقابل باشن،بلکه باید این آمادگی رو پیدا کنن که با تمام اختلاف عقایدشون در کنار هم زندگی کنن،مثل مردم کشورهای دیگه،مگه فرانسه مسلمون نداره؟آمریکا مسلمون نداره؟مالزی،اندونزی،ترکیه،اینا غیر مسلمون ندارن؟چجوری دارن با مسالمت با هم زندگی میکنن پس؟

حالا با این پیش زمینه برین مطلب زیر رو بخونین

بحث در باب "آزادی‌های یواشکی" نه در حوزه تخصص ماست و نه مربوط به این پیج. اما متاسفانه نگاهی گذرا به این پیج این حقیقت را آشکار می‌کند که کامنت‌ها سرشار از نفرت، توهین و تحقیر میان موافقان و مخالفان است. تو گویی اگر این افراد توان دسترسی به یکدیگر را داشتند، از ریختن خون و دریدن دیگری هم دریغ نمی‌کردند.
اینکه "ما چگونه ما شدیم؟" حدیث درازی‌ست، اما امروز بخش عمده‌ای از مردم ما تحمل شنیدن صدای مخالف
را ندارند.*
«دیگران» برای بخش عظیمی از ایرانیان به دو دسته تقسیم می‌شوند؛ یا با آنها موافقند و یا دشمن هستند. این دشمنی چنان نفرتی در ما انباشته که گاه در تحقیر و تخطئه از هیچ رذالتی فروگذار نمی‌کنیم. کامنت‌های پیج فوق گواهی بر این مدعاست.

در این میانه چند روز پیش پیج "مردم نیویورک" عکسی از یک دختر محجبه که از جشن فارغ‌التحصیلی دانشگاه می‌آید منتشر کرد. دختر به عکاس گفته " یه لحظه صبر کن، امروز حجابم قشنگ نشده" (تکیه کلام خانم ها با این مضامین که امروز موهام خوب نیس، امروز لباسام بهم نمیاد و ...) کامنت‌های زیر این پست نشانه اوج احترام به عقاید دیگران است. شاید بتوان نمونه خوبی از برخورد با "آنچه و آنکه با من هم‌عقیده نیست" را در نوشته‌های زیر این عکس دید.
http://goo.gl/FfPSCN

تعدادی از کامنت‌های زیر این عکس را مرور کنیم:
• دروا زامبرگ: من یک زن مذهبی یهودی هستم و فکر میکنم زنانی که حجاب دارند تحسین برانگیز هستند. من شرایط پوشش متفاوت را می دانم چون خودم همیشه دامن یا شلوار می‌پوشم. احسنت به زنان مسلمان و یهودی و همه کسانی که به خاطر عقایدشان جور دیگری لباس می‌پوشند.

• فاطیما صلاح: من یک زن مسلمان هستم و انتظار داشتم پای این عکس تعداد زیادی توهین و نفرت ببینم. اما آنچه می‌بینم فقط در مورد زیبایی، تحسین و بانمکی این دختر است. خدا حفظتان کند مردم مهربان.

• کیم هاجز: امروز موهام بد شده، امروز حجابم خوب نیست... زن بودن همه جا یه جوره!

• مکس فلیکس: به خاطر فارغ التحصیلی از دانشگاه کلمبیا بهت تبریک میگم

• ری الکسنادریا: من عاشق دخترایی هستم که به معنای کلمه "دختر" هستن. فارغ از نژاد و دین و کشور.

• هایدی گرین: تا حالا شده به یکی نگاه کنید و همینجوری حس کنید که آدم خوبیه؟ این دختر از اوناست!

• جاستین دیویس: چرا کسی به اون لبخند ملیح توجه نمیکنه؟!

• رابین الکساندر کراسنسکی: باحجاب یا بیحجاب، اون یه فارغ‌التحصیل دانشگاه کلمبیاست! ایول!

• ماری جوئت: عاشق لبخندشم، خیلی دوس دارم ثبت لحظه‌ی ساده شاد بودن مردم رو ببینم.

مقایسه این دو پیج مرا به وحشت انداخت. اینکه اگر روزی سیستم دینی بر کشور حاکم نباشد یا حجاب اختیاری شود، آیا احترامی برای آنکه حجابش را انتخاب می‌کند باقی خواهد بود؟ آیا دو طرفِ متنفر از دیگری قرار است با همین توان به تخریب و تجاوز روحی و جسمی هم بپردازند؟
از نظر من آمادگی "تحمل مخالف و مدارا" پیش‌زمینه آزادی است، یادمان باشد آزادی ما باید به آزادی دیگران احترام بگذارد و نباید آزادی دیگری را محدود کند.**

نظر شما چیست؟

*تحمل مخالف با تحمل کسی که آزادی دیگران را محدود کرده و با توهین، تخریب و تخطئه قصد نابودی یا خفه کردن مخالفان را دارد تفاوت دارد.

**به شخصه با حجاب اختیاری و آزادی پوشش و عقیده موافقم، امیدوارم متن را تفسیر شخصی نکنید.

سری گفتگوهای میان کاربران با نام «سیزده شنبه» از ادمین "13"

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=...226&type=1
اتفاقن بنده هم میخواستم اون لینک رو قرار بدم اینجا.....چقدر برخورد ادمها زیبا بوده اونجا نسبت به مقوله ی حجاب.....
(۴/خرداد/۹۳ ۱۹:۰۵)anti نوشته است: [ -> ]همه حرفاتون رو زدین،نظراتتون رو گفتین،یه مطلبی بود که پیج "ستاد مبارزه با چرندیات" در فیس بوک نگارش کرده بود،به نظرم جالب اومد اینجا هم قرار میدمش

قبلش هم نظر خودمو میگم،متاسفانه قشر مذهبی و حاکم نمی خواد قبول کنه که الان دیگه 35 سال پیش نیست،نظرات تغییر کرده،عقاید تغییر کرده،سبک زندگی مردم تغییر کرده،اصلا بحث اینجا بحث این نیست که چرا و به چه وسیله تغییر کرده،تفتیش عقاید نمیکنیم که، حالا یه عده به همون حال 35 سال پیش موندن،همون طور که این عده میخوان با قوانین و آداب و رفتار 35 سال،یا اصلا کلی بگم قوانین و عقاید دین اسلام زندگی کنن،یه عده ای هم میخوان با عقاید امروزی و جدید و تغییر کرده خودشون زندگی کنن،هیچ کدوم از این دو گروه نباید در صدد حذف گروه مقابل باشن،بلکه باید این آمادگی رو پیدا کنن که با تمام اختلاف عقایدشون در کنار هم زندگی کنن،مثل مردم کشورهای دیگه،مگه فرانسه مسلمون نداره؟آمریکا مسلمون نداره؟مالزی،اندونزی،ترکیه،اینا غیر مسلمون ندارن؟چجوری دارن با مسالمت با هم زندگی میکنن پس؟

حالا با این پیش زمینه برین مطلب زیر رو بخونین

بحث در باب "آزادی‌های یواشکی" نه در حوزه تخصص ماست و نه مربوط به این پیج. اما متاسفانه نگاهی گذرا به این پیج این حقیقت را آشکار می‌کند که کامنت‌ها سرشار از نفرت، توهین و تحقیر میان موافقان و مخالفان است. تو گویی اگر این افراد توان دسترسی به یکدیگر را داشتند، از ریختن خون و دریدن دیگری هم دریغ نمی‌کردند.
اینکه "ما چگونه ما شدیم؟" حدیث درازی‌ست، اما امروز بخش عمده‌ای از مردم ما تحمل شنیدن صدای مخالف
را ندارند.*
«دیگران» برای بخش عظیمی از ایرانیان به دو دسته تقسیم می‌شوند؛ یا با آنها موافقند و یا دشمن هستند. این دشمنی چنان نفرتی در ما انباشته که گاه در تحقیر و تخطئه از هیچ رذالتی فروگذار نمی‌کنیم. کامنت‌های پیج فوق گواهی بر این مدعاست.

در این میانه چند روز پیش پیج "مردم نیویورک" عکسی از یک دختر محجبه که از جشن فارغ‌التحصیلی دانشگاه می‌آید منتشر کرد. دختر به عکاس گفته " یه لحظه صبر کن، امروز حجابم قشنگ نشده" (تکیه کلام خانم ها با این مضامین که امروز موهام خوب نیس، امروز لباسام بهم نمیاد و ...) کامنت‌های زیر این پست نشانه اوج احترام به عقاید دیگران است. شاید بتوان نمونه خوبی از برخورد با "آنچه و آنکه با من هم‌عقیده نیست" را در نوشته‌های زیر این عکس دید.
http://goo.gl/FfPSCN

تعدادی از کامنت‌های زیر این عکس را مرور کنیم:
• دروا زامبرگ: من یک زن مذهبی یهودی هستم و فکر میکنم زنانی که حجاب دارند تحسین برانگیز هستند. من شرایط پوشش متفاوت را می دانم چون خودم همیشه دامن یا شلوار می‌پوشم. احسنت به زنان مسلمان و یهودی و همه کسانی که به خاطر عقایدشان جور دیگری لباس می‌پوشند.

• فاطیما صلاح: من یک زن مسلمان هستم و انتظار داشتم پای این عکس تعداد زیادی توهین و نفرت ببینم. اما آنچه می‌بینم فقط در مورد زیبایی، تحسین و بانمکی این دختر است. خدا حفظتان کند مردم مهربان.

• کیم هاجز: امروز موهام بد شده، امروز حجابم خوب نیست... زن بودن همه جا یه جوره!

• مکس فلیکس: به خاطر فارغ التحصیلی از دانشگاه کلمبیا بهت تبریک میگم

• ری الکسنادریا: من عاشق دخترایی هستم که به معنای کلمه "دختر" هستن. فارغ از نژاد و دین و کشور.

• هایدی گرین: تا حالا شده به یکی نگاه کنید و همینجوری حس کنید که آدم خوبیه؟ این دختر از اوناست!

• جاستین دیویس: چرا کسی به اون لبخند ملیح توجه نمیکنه؟!

• رابین الکساندر کراسنسکی: باحجاب یا بیحجاب، اون یه فارغ‌التحصیل دانشگاه کلمبیاست! ایول!

• ماری جوئت: عاشق لبخندشم، خیلی دوس دارم ثبت لحظه‌ی ساده شاد بودن مردم رو ببینم.

مقایسه این دو پیج مرا به وحشت انداخت. اینکه اگر روزی سیستم دینی بر کشور حاکم نباشد یا حجاب اختیاری شود، آیا احترامی برای آنکه حجابش را انتخاب می‌کند باقی خواهد بود؟ آیا دو طرفِ متنفر از دیگری قرار است با همین توان به تخریب و تجاوز روحی و جسمی هم بپردازند؟
از نظر من آمادگی "تحمل مخالف و مدارا" پیش‌زمینه آزادی است، یادمان باشد آزادی ما باید به آزادی دیگران احترام بگذارد و نباید آزادی دیگری را محدود کند.**

نظر شما چیست؟

*تحمل مخالف با تحمل کسی که آزادی دیگران را محدود کرده و با توهین، تخریب و تخطئه قصد نابودی یا خفه کردن مخالفان را دارد تفاوت دارد.

**به شخصه با حجاب اختیاری و آزادی پوشش و عقیده موافقم، امیدوارم متن را تفسیر شخصی نکنید.

سری گفتگوهای میان کاربران با نام «سیزده شنبه» از ادمین "13"

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=...226&type=1

این برگه ی مبارزه با چرندیات واقعا جزء معدود برگه های فارسی مفیده.
خوب بود چندتا از کامنتها رو هم میذاشتی...

نقل قول:وقتی با "بدحجاب ها" به بدترین شکل مختلف برخورد میکنن و با توسری میکننشون توی ون و آبروشون رو وسط خیابون میبرن و از هیچ توهین و تحقیری فروگذاری نمیکنن، این نوع برخورد تنفر ایجاد میکنه نسبت به حجاب و باحجاب و هرکس که از اون برخورد حمایت میکنه. این پُست شما خیلی خنده داره که توقع دارید قربانیان این وحشیگری بیان با احترام و ادب مواضعشون رو مطرح کنن ! احترام به کسایی که برضدشون پوستر تبلیغاتی آویزون میکنن و با شیرینی و تنقلات و صفحه موبایل مقایسه شون میکنن.

http://www.ashena.ir/static/media/respec...others.jpg

نقل قول:حقیقتش ما تا حالا ندیدیم تو ایران بر ضد با حجابی تظاهراتی بشه اما تا دلتون بخواد بر ضد بی حجابی از این با حجاب نماها تظاهرات و اعتراض دیدیم . این نشون دهنده اینه که مشکل از کدوم قشر هستش و کدوم قشر احترام گذاشتن رو یاد نگرفته

نقل قول:دولت و حکومت رو ول کنید.
خود بی حجابا اگه در مجلسی ببینن یک نفر حجاب داره هزار جور تحقیرش میکنن. شما هنوز بحث رو نگرفتید و دقیقن دنبال محکوم کردن با حجابا هستین و " مظلوم نمایی بی حجابا"
که در عمل هیچ فرقی بین این دو دسته نیست.

نقل قول:مردمان نیویورک برای این میتونن به این دختر مححبه احترام بذارن که هیچ وقت شاهد این صحنه نبودن که فردی شبیه به اون با تکیه به قدرتی که دولت بهش داده هر کسیکه لباسش رو نمیپسنده میندازه تو ون.اینجا هم هر وقت اونها به سلیقه ما احترام گذاشتن ماهم به سلیقه اونا احترام میذاریم.

نقل قول:جالبه در مقوله حجاب 98% نظرات مال آقایونه!!! بزارین خود خانوما تصمیم بگیرن به من و شما مربوط نمیشه

نقل قول:مگه زمان شاه كه حجاب اختياري بود كسي به محجبه ها توهين ميكرد يا تحقيرشون ميكرد ولي در اين چندين سال انقدر زنان بي حجاب يا بد حجاب به قول اينا مورد توهين قرار گرفتن و با الفاظ زشت قضاوت شدن كه اين جبهه گيري به وجود اومده مردمو اگه به حال خودشون بذارن با هم مشكلي ندارن
نقل قول:به زنای با حجابم همین طور اونم از طرف بی حجابا
فرهنگ مشکل داره
نقل قول:همین الانش هم محض اطلاع شما، به خانومای محجبه توهین می شه. خود من یه روز می خواستم دوست محجبم رو ببرم آموزشگاه موسیقی مون، ولی می ترسیدم اونجا مسخره ش کنن. یا توی مهمونیا. یا اصلاً توی خیابون، دم اتفاقات سیاسی، دوست چادری منو به شدت مورد توهین قرار می دن. خصوصاض خانوما.

نقل قول:من يک زن مسلمان محجبه هستم که سعى مى کنم براى هرکس با هرپوششى احترام قائل باشم و با هرگونه فشار و اجبار در نوع پوشش مخالفم اما هميشه از اين مى ترسم که اگر در جامعه ى ايران نوع پوشش اختيارى شود (که اميدوارم بشود) آيا شخصى مانند من مى تواند در ميان مردمى زندگى کند که اکثرا از حجاب و انسان محجبه متنفر هستند؟

نقل قول:من يه محجبه ساكن آمريكا هستم و حجابم انتخاب خودمه. با پست شما موافقم چون وقتي ايران بودم نگاه هاي تحقير آميز و متنفر رو از هر دو طرف ديدم. هم اونايي كه من رو باحجاب و امل و عقب افتاده فرض مي كردن و هم اونهايي كه از طرف ديگه حجاب من رو توهيني با "با حجا

بها" مي دونستن چون رنگهاي شاد مي پوشم، آرايش مي كنم و قد تونيكهام كوتاهتر از مانتوهاي اونهاست.
اين برخوردها به اضافه برخوردهاي ديگه تو دنياي مجازي من رو به اين ترس ميندازه كه نكنه ما از حجاب اجباري بخواهيم به ممنوعيت حجاب برسيم. كي مي خواهيم ياد بگيريم كه پوشش ما مثل اعتقاداتمون يه امر شخصيه و به هيچكس مربوط نيست. من هم دوستهاي محجبه سفت و سخت دارم و هم دوستاني كه بي حجاب هستن از اين روابط يه چيز رو ياد گرفته باشم اينه كه ما بيشتر از اوني كه با هم فرق داشته باشيم به هم شبيهيم.

نقل قول:واقعا تصور وحشتناکیه ، کما اینکه تجربه برخوردهای تندروها رو پس از انقلاب با بدحجابان (به نظر خودشون) و آزارشون رو داشتیم .که خود اون هم یکی از دلایلش میشه گفت ناشی از کشف حجاب اجباری در رژیم قبل و ایجاد نوعی نفرت و تنفر از نداشتن پوشش در میان کسایی بوده که به حجاب اعتقاد داشتند.
متاسفانه رفتار و اظهار نظرهای مسئولین خیلی راحت میتونه توی یک جامعه دودستگی ایجاد کنه و متعاقب اون نفرت و کینه مردم رو نسبت به هم و عقیده مخالف افزایش بده.
همین الانش هم شاهد هستیم که عده ای افرادی که اعتقادی به حجاب موردنظر اونها روندارند با انواع صفت های زشت و ناپسند مورد تمسخر قرار میدن و درست برعکس این هم ،افرادی که مقد نیستند به داشتن پوشش و حجاب اسلامی ،افراد معتقد رو مورد تمسخر و آزار خودشون قرار میدن.
این یک دلیل عمده ش ناشی از جوییه که مقامات مسئئول بادسته بندی مردم به خوب و بد ،بهشتی و جهمنی ،با اظهارنظر و سلیقه شخصی خودشون بین مردم ایجاد کردند.

و...
اگر این وضع الان به وجود اومده تقصیر هموناییه که 30 سال پیش سر چهار راه ها کمین می کردند برای مقابله با کفر و فساد و آستین کوتاه !!!!‌ این چند ساله هم که کم کم سرد شدن به فکر مردم و آزادی های از دست رفتشون افتادن و خودشون رو دلسوز و وکیل مردم می دونن .
این آفت به جون ما افتاده راه حل درست و کاملی هم براش پیدا نمی شه . چون اونی که باید جلوش رو می گرفت اون موقع خواب بود . حالا هم هر کاری بکنید نمی تونید از ریشه مشکل رو حل کنید . راه حل این مشکل یک شبه و کامل نیست و دست من و شما هم نیست . این یه حقیقت تلخه .
یکسری کامنت دیگه هم جالبه.....متاسفانه فرصت ترجمش نیست
یه نفر زیر همون عکس این کامنت رو گذاشته بود:
No such thing! Every girl I've ever seen with a hijab was totally rockin' it.
این مهم نیست،بحث بعدش مهمه و اسمی که از ایران میاد:
Cristina De La Rosa
Hijabs are fabulous whenever they are not mandatory. The problem comes
when police can arrest you if you are not wearing it, just as is happening now
in Iran
و بعد در جواب کس دیگه ای همین خانوم میگن:

Cristina De La Rosa
In France hijab is banned in public schools for example, and I've never
mentioned Pakistan, I said Iran, where it is compulsory by all means.
و در ادامه لینک ازادی های یواشکی رو میاره.
همچین چیزی واقعا وجود داره ؟؟؟ ConfusedConfusedConfusedConfusedConfused
هرگاه مرد همسر خود را در حال زنا با مرد اجنبی مشاهده کند و علم به تمکین زن داشته باشد می توان در همان حال آنان را به قتل برساند در صورتی که زن مکره باشد فقط می تواند مرد را به قتل برساند حکم ضرب و جرح در این مورد مانند قتل است

خیلی این قانون وحشتناکو ناجوره !!! همین قانون هارو ملت میبینن دیگه نمیشه تو محیط مجازی باهاشون کل کل کرد
Sad
الان یه کامنت تو پیج آزادی یواشکی زنان تو فیس بوک گذاشتم فعلا جوش آوردن ملت همیشه در صحنه Big Grin
فقط گفتم این کارا آزادی نیست کمبوده ...
فعلا یه 60-70تا کامنتی گرفتمBig Grin
بدبختی اینه که نظر موافق کمه ... وقتی فعال نیستی اونا راحت میتونن شستو شوی مغزی بدن بابا تو همچین جاهایی نظرات منطقی بدین تا چششون باز بشه...

آقایون و خانومای این صفحه : تو یکی از از کامنت ها من نیاز به راهنمایی دارم نمیتونم جواب بدم ....
ببینین یه خانومی این کامنت رو گذاشت:

ببخشید اما دین اسلام میگ حجاب و هر مسلمونی هم باید حجاب داشته باشه،این کاملا درسته
اما من که مسلمون نیستم و ایرانیم تکلیفم چیه؟من به چ دلیلی باید حجاب داشته باشم؟!؟

من گفتم که :

حجاب تو ایران ربطی به دین نداره قانون هستش... چه مسلمان باشی چه غیر مسلمان

این جوری جواب منو داد من هم نمیتونم جواب بدم:

آقا یاسر : قانون ایران محترمه و من به عنوان ایرانی بش احترام میذارم
اما چرا قانون رو بر اساس اسلام میذارن که جوونها دین زده بشن؟
چرا دین و سیاست رو جدا نمیکنن؟

دین یک چیز قلبیه،اگه من به خدا اعتقاد دارم با قلب و روحم اعتقاد دارم

من فکر میکنم تمام این اتفاقات برای اینه که باید دین و سیاست جدا بشه،در غیر این صورت یک عده دین گریز میشن و یک عده افراطی
در ضمن اگر کسی مسلمونه و حجاب نداره اون دنیا باید جواب خدای خودش رو بده
به نظرم اجبار هرچیزی نه تنها موفقیت آمیز نیست بلکه نتیجه عکس داره
-----
الان چجوری باس جواب داد فعلا جواب من این بود
man khodam nemitonam j 100% bdam doroste har kasi ro to ghabre khodesh mizaran khodesh bayad pasokhgo bashe amma.... age in azadi e shoma chand ta javoni k hano balegh nashodano az rah b dar kone chi ?

که جواب دادش:

خیلی ببخشید آقا یاسر،اما این حرف شما توهین به آدمهاست
مگه آدمها بنده نفس و هوی هستن که انقدر راحت از راه به در بشن؟

کسی که به این راحتی از راه به در میشه چیزهای جذاب تری تو ایران وجود داره برای از راه به در شدن
آقای یاسر! چندتا نکته دربرخوردتون با این افراد مهمه

اول اینکه شما واقعا قصدتون هدایت این افراد باشه نه حالگیری کردن یا درآوردن چشمش که متاسفانه در قشر مذهبی خیلی زیاده

دوم اینکه بحث اعتقادی با این فرد نداشته باشید و اگر میخواید بحث کنید از بالا شروع کنید یعنی اول اسلام رو به ایشون ثابت کنید بعد درمورد حجاب بحث کنید چون مسیر برعکسش هرگز به نتیجه نمیرسه

سوم اینکه در جواب ایشون میتونید بگید از دو جنبه قابل بررسی اولا شما اگه به دموکراسی اعتقاد دارید پس باید بپذیرید اکثر مردم این کشور مسلمانند و شیوه حکومتی اینچنینی رو انتخاب کردند حالا اینکه من خوشم نمیاد اصلا در مقوله دموکراسی جایگاهی نداره

ثانیا به همون دلیلی که مثلا تو انگلیس هم قوانین رو برمبنای تورات نوشتند و هر گبر یا مسلمانی که میره اونجا باید قوانینشونو بپذیره

مثالم میتونید بزنید مثلا همراهان امام خمینی تو فرانسه یه مرغی رو ذبح کردند بصورت شرعی تا با اون غذا درست کنن ولی امام به اون غذا لب نزدند و گفتند طبق قوانین فرانسه کشتن حیوانات در منزل ممنوعه و این کار شما غیر قانونیه!
نقل قول: قانون ایران محترمه و من به عنوان ایرانی بش احترام میذارم
اما چرا قانون رو بر اساس اسلام میذارن که جوونها دین زده بشن؟
چرا دین و سیاست رو جدا نمیکنن؟

بهش بگید چون مردم انقلاب کردن به خاطر همین و بعدش هم در 12 فروردین به جمهوری اسلامی رای دادند و بعدش به قانون اساسی ...
تو عرصه های مختلف ... راهپیمایی ...انتخابات ... و ... نشون دادند که هنوز هم اکثریت جمهوری اسلامی را می خواهند ....
اکثریت مردم همین شیوه رو قبول دارند
از طرفی دین اسلام دقیقا برای همه زمینه ها حرف دارد و قانون دارد ... اسلامی که تو زمینه های اجتماعی نقش نداشته باشد دیگر چیزی از آن نمانده ...
نقل قول:دین یک چیز قلبیه،اگه من به خدا اعتقاد دارم با قلب و روحم اعتقاد دارم
کی گفته دین یک چیز قلبی است؟؟
این تعریف این فرد است ...
دین شیوه صحیح زندگی است ... قسمت اعظم زندگی هم در جامعه است و نقش مردم در جامعه

پی نوشت:
دوست من جای این سوال ها در این تاپیک نیست ...یک تاپیک جدید باز کنید
یا علی
راستی اون شخص بهایی هستش Smile
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع