تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: گرگی در لباس میش - راجنیشیسم و اوشو Osho & Rajneesh
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
سلام دوستان. فک کنم کاپیتان منظورش خوب نرسید. منظورش این بود که ما از این طرف و اون طرف بام نیفتیم و قضاوت بی جا نکنیم. نه این آقا اسطوره قداست هست و نه اون قدر شهوت پرست و داغون که جناب عبدالرحمن فرمودن.

می بخشید من این مطلب رو میگم ولی سایت ها و وبلاگ های داخلی حب و بغض میورزن نسبت به دوست و دشمن و به قولی پیاز داغش رو زیاد میکنن. من ویدئوهای متعدد این آقا رو دیدم. همه تون درست میفرمایید. بحث تناسخ و عرفان جنسی و ... رو همه رو مطرح کرده و از کسی که دین رو با منطق خودش تفسیر میکنه بیشتر از این هم نباید انتظار داشت و بالاخره یک جا از مسیر منحرف میشه ولی نیایم طرف رو از بنیان ببریم زیر سوال. این جور افراد زیادن و قطعا تجربه شخصی خودشون رو در دین خودشون تاثیر میدن و همین هم باعث میشه که نتونن یک مدل کامل ارائه بدن. ایشون هم شامل همین چیزها میشه.

به طور کلی این افراد که بهشون guru میگن تعالیم غلط زیاد دارن ولی تعالیم خوب هم کم ندارن. البته قابل ذکره که این خوبی ها در دین خودمون اسلام جامع و شامل گفته شده ولی چون ما خوب ارتباط برقرار نکردیم وقتی عرفان نوظهوری میاد و همونا رو تکرار میکنه ما تصور میکنیم که حتما باید آموزه های جدیدی باشه ولی همین اندک پذیرش هم ذاتا از مسلمان بودن ماست نه اینکه بخایم از اون عرفان پیروی کنیم.

یه نکته دیگه اینه که متاسفانه من شخصا تجربه کردم که این آقا رو اکثر ایرانی ها با کتاب از سک* تا فراآگاهی که دست فروشای انقلاب میفروشن، میشناسن و این مایه تاسفه که چرا ما حداقل مسائل جنسی اسلامی رو جوری تبیین نکردیم که افراد از این کتاب های دم دستی و .. تغذیه فکری نشن Blush

حالا دیگه قضاوت نکنید لطفا. هشدار که دادید دیگه. مشکلی نداره. الان هرکسی که نمیدونست هم فهمید. همینجوری پیش بره میترسم بگید طرف جاسوس صهیونیزم بوده و .. Wink

به همین گمراه بودنش بسنده کنید. یاعلی.
عبارتای زیر رو جستجو کنید تا متوجه بشید چی بوده!!!

rajneesh sex

rajneesh rape

قابل توجه شما

کسی که یک مسلکی درست میکنه از شهوت پرستی و تجاوز جرمش بیشتره
نقل قول:
سلام دوستان. فک کنم کاپیتان منظورش خوب نرسید. منظورش این بود که ما از این طرف و اون طرف بام نیفتیم و قضاوت بی جا نکنیم. نه این آقا اسطوره قداست هست و نه اون قدر شهوت پرست و داغون که جناب عبدالرحمن فرمودن.
رحمت بر اون شیری که تو را خوردBig Grin
من واسه پاک و مطهر کردن این فرد نیومدم
ولی یک کلاغ 500 کلاغ شده از این فرد مسلما خطاهایی هم داشته این فرد
شخصا از سال 78 تا 83 بارها کتاب اینفرد میخوندم کلی سی دی یواشکی میدیدم ازش ولی مریدش نشدم با این که حرفای درستش خیلی بیشتر از غلط هاش بود
اینقدر به سکس وصلشون نکنید یکی از اصول کریشنا و بودا و مراقبه جلوگیری از امیال شهوانی هستش

نقل قول:
کتاب از سکس تا فراآگاهی

این کتاب ماله ایشون نیستش و نوشته مریدان نفوذی ایشونه و همین دست مایه تخریب این فرد در کل دنیا شد
و این برگرفته از یک سخنرانی یک ساعته اوشو درباره سکش هستش که سکس ( موجود حیوانی ) تا فراآگاهی (انسان کامل ) را شرح میده و میگه از پائین ترین حد افکار برید برسید به انتهای آدمیت این خودش رد سکسی و شهوانی بودن این فرد هستش
سایت های موجود مفهوم کمون و افکار اوشو نیست

در باب جذب فرزندان ثروتمندان و قدرتمندان فکر کنم واضح توضیح دادم و این که وارد ایران شده و اقتصاد دانها و پولدارهای ایران ربطی به بحث نداشت چون اوشو در سال 90 میلادی ترور شد

در مورد کتاب های تحریف شده و وارد کردن سکس خالص به کتابهای این فرد هم گفتم که فقط با ترجمه مرجان فرجی رو من مناسب و نزدیک به حقیقت اوشو دیدم

ولی اگر موافق باشید من متون این فرد را با نام کتاب میارم تا بهتر بتونیم صحبت کنیم

ولی جز صادق جان افراد دیگه هم حداقل یک کتاب این فرد مثل خلاقیت رو خوانده باشن تا بحث گرمتر میشد

فعلا همین و بر میگردم واسه پاسخ کاملتر

نقل قول:
میشه تصویر چند تا از این بارها رو بیاری؟
بلوغ چاپ سال 80 ترجمه مرجان فرجی صفحه های 249 - 118 - 183- 86-234- 207

کودک نوین ( اگر قصد مطالعه دارید این کتاب رو پیشنهاد میدم ) ص 43- 155-87-191

اینم یک عکس که فلسفه ای کوتاهی از سکس و آوردن اسم مسیح و پیامبر و اعتقاد به دین یک جا در این صفحه هستش

اما آقای عبدالرحمن گفته های شما فقط حدس هستش و با وجود عدم آگاهی از نوع تفکر این فرد میباشد
آدم رو مجبور به چه کارهایی میکنن اینجا واقعاBig Grin

[تصویر: 2014_05_24_379.jpg]
نقل قول:عبارتای زیر رو جستجو کنید تا متوجه بشید چی بوده!!!

rajneesh sex

rajneesh rape

خوب مومن اسم هرکس دیگه ای هم کنار این کلمات ناپسند سرچ کنی همون جواب رو میده. من قصد مقایسه ندارم ولی برادر عزیز اگر یه سری وهابی به اسم اسلام بیان ترور کنن آیا گناهش گردن اسلامه؟؟؟ البته که نیست. ما قبول کردیم که مسلک این بابا مشکل داره. دیگه چه اصراریه که سیاه نمایی بیشتر کنیم. شما بدونید یکی دروغگو هست چه عمدی چه غیر عمد سمتش نمیرید. حالا طرف میخاد متجاوز باشه یا نباشه، تروریست باشه یا نباشه، شهوت پرست باشه یا نباشه و ..... مهم اینه که دروغگوئه.

اونایی هم که مرید ایشون هستن خوب قطعا گمراه شدن و اعمال ناشایست کردن و هرچی بوده خورده به پای این بابا. دلیل نمیشه که دیگه همه رو از چشم اون ببینیم. گناه گناهه دیگه. کم و زیاد نداره که Cool

نقل قول:قابل توجه شما

کسی که یک مسلکی درست میکنه از شهوت پرستی و تجاوز جرمش بیشتره

تموم شد و رفت. چرا دیگه دارید سند میارید که شهوت پرست بوده. خودتون جواب خودتون رو دادید دیگه Smile

کلام آخر من هم اینه:

[b]

گر از نیستی دیگری شد هلاک / تو را هست، بط را ز طوفان چه باک؟

[/i]
نقل قول:
بلوغ چاپ سال 80 ترجمه مرجان فرجی صفحه های 249 - 118 - 183- 86-234- 207

کودک نوین ( اگر قصد مطالعه دارید این کتاب رو پیشنهاد میدم ) ص 43- 155-87-191

اینم یک عکس که فلسفه ای کوتاهی از سکس و آوردن اسم مسیح و پیامبر و اعتقاد به دین یک جا در این صفحه هستش

اما آقای عبدالرحمن گفته های شما فقط حدس هستش و با وجود عدم آگاهی از نوع تفکر این فرد میباشد

آدم رو مجبور به چه کارهایی میکنن اینجا واقعا
[تصویر: biggrin.png]

الان این چه خوبی گفته بود!!؟

حرفاش هم شبیه مشائی بود Cool

نقل قول:
خوب مومن اسم هرکس دیگه ای هم کنار این کلمات ناپسند سرچ کنی همون جواب رو میده. من قصد مقایسه ندارم ولی برادر عزیز اگر یه سری وهابی به اسم اسلام بیان ترور کنن آیا گناهش گردن اسلامه؟؟؟ البته که نیست. ما قبول کردیم که مسلک این بابا مشکل داره. دیگه چه اصراریه که سیاه نمایی بیشتر کنیم. شما بدونید یکی دروغگو هست چه عمدی چه غیر عمد سمتش نمیرید. حالا طرف میخاد متجاوز باشه یا نباشه، تروریست باشه یا نباشه، شهوت پرست باشه یا نباشه و ..... مهم اینه که دروغگوئه.

بله ولی نه در مورد بنیانگذار اون دین ساختگی

خیلی افراد گول ظاهر این فرد رو میخورند

باید بدانند خیلی از شیاطین در ظاهر چندان موردی ندارند

نقل قول:
گر از نیستی دیگری شد هلاک / تو را هست، بط را ز طوفان چه باک؟

آینه چون نقش اوشو بنمود راست// اوشو شکن، آئینه‌* شکستن خطاست

*عبدالرحمن Big Grin
نقل قول:
حرفاش هم شبیه مشائی بود

جدا اینجوریه Big GrinBig Grin خدا وکیلی قبلا چندبار اسم این بنده خدا رو شنیده بودی بینی بین الله

نگفتی حالا دیروز نبودی رفته بودی استقبال مهندس نبوی Blush
به نام الله

سلام
ببینید دوستان , من تاپیک قبلی داشتم که در مورد یکی دیگر از این عرفانهاست . موضوع اینه که :

چرا ما انتظار داریم که شیطان تمام حرفاش و کاراش اشتباه باشه ؟؟؟؟؟؟

یقینا اینطوره که میاد اهداف اصلی خودشو در قالب حرفای خوب سطحی میزاره !!!! ( شیطان منظورمه )

مثال :

اگه یه کلاه بردار بیاد سراغ شما , آیا با مشت میزنه تو صورت شما و بعدشم چند تا فحش میده ؟ و با این روش کلاهتون برمیداره؟

خیر چنین نیست !

کلاه بردار میاد میگه : یه بلیط مالزی مهمون منی , هزینه سفرت هم میدم , تمام اینکارها برای اینه که دیدم آدم باحال و خوبی هستید , من دیدم شما چقدر مومن هستید برای همین بهتون اعتماد میکنم Huh فقط اگه رفتی مالزی , این چمدان

را ببر بده یکی از دوستانم , چند تا کتاب توشه !!!!

( میبینید تا اینجا همه چی خیلی خوبه :dodgySmile

اما چمدان رو میبری و تو فرودگاه بازدید میشه و کلی مواد مخدر توش پیدا میشه و همون داستان ایرانیانی که الان در زندانهای خارج از کشور هستند و اخیرا تا مرز اعدام هم رسیدن و .......

مثال برای اینه که متوجه بشید که : اوشو شاید حرفای خوب سطحی بزنه , اما چون انحراف فکری و دینی داره , اثرش اینه که
در بیرون از افکار خودش , برای دیگران انحرافات جنسی هم پدید میاره , در حالیکه هیچوقت مستقیم به پیروانش نگفته که برید دنبال انحراف جمسی Confused

مکاتب دروغی دیگه هم همینطورن ...با یه سری حرف مثلا خوب میان جلو و ناگهان پیروانشون سر از خیلی انحرافات در میارن و دست آخر هم به فنا خواهند رفت .

حالا میگین : مگه خیلی از پیروان مثلا مسلمان , هیچ انحرافی ندارن ؟
جواب : اگر هم کسی باشه که از اسلام برداشت اشتباه کرده باشه , اگر جستجو گر باشه و الگوهای خوب اسلامی رو مطالعه کنه , یقینا نجات پیدا میکنه .

اما پیرو مکتب اشو , هم الگوش و هم استادش و هم مکتبش همه اینقدر انحرافی هستن که یقینا پیروان خودشون رو با مشکلات جدی روبرو میکنن .
بسم الله الرحمن الرحیم

http://s2.picofile.com/file/8288195284/v...9.mov.html

مستقیمامیگه به خدا اعتقادی نداره و به حضرتمسیح(علیه السلام) هم توهین میکنه و یسری اباطیل تحویل میدهDodgy
(۱۲/اسفند/۹۵ ۲۰:۲۳)سیمرغ نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم

http://s2.picofile.com/file/8288195284/v...9.mov.html

مستقیمامیگه به خدا اعتقادی نداره و به حضرتمسیح(علیه السلام) هم توهین میکنه و یسری اباطیل تحویل میدهDodgy
حرف آخر کلماتش رو به یه شکل خاصی می کشه ... مدل خاص ریش، قیافه و ... همه می تونه حرفش رو تاثیر گذارتر کنه. اما بعید می دونم اینها ربطی به معرفت داشته باشه. یه جور تکنیک سخنرانیه. برای بررسی سخنان یک فرد، باید خیلی مراقب باشیم که تحت تاثیر احساسات قرار نگیریم.
(۱۲/اسفند/۹۵ ۲۲:۱۸)سعدی نوشته است: [ -> ]حرف آخر کلماتش رو به یه شکل خاصی می کشه ... مدل خاص ریش، قیافه و ... همه می تونه حرفش رو تاثیر گذارتر کنه. اما بعید می دونم اینها ربطی به معرفت داشته باشه. یه جور تکنیک سخنرانیه. برای بررسی سخنان یک فرد، باید خیلی مراقب باشیم که تحت تاثیر احساسات قرار نگیریم.
منظور /؟ یعنی ایشون به خالق اعتقاد داره ؟
میشه نظر رو بهتر بیان کنین ؟
نقل قول:خداوند یک شخص نیست،‌ بلکه تنها تجربه‌ای است که تمام هستی را به پدیده‌ای زنده مبدل می‌سازد؛ تنهایی او مطرح نیست.
شورشی، اوشو، ترجمه عبدالعلی براتی، انتشارات نسیم دانش، تهران، 1383، ص 200
نقل قول:خدای من حتی یک شخص نیست...خدای من همان ذهنیت است، ‌اینجا
کودک نوین، اوشو، ترجمه مرجان فرجی، انتشارات فردوس، تهران، 1380، ص 64
و مطالب دیگه . ایا از این واضح تر شما چیزی میخوای ؟؟؟؟؟
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع