تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بهشت اجباری با شلاق!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
بسم الله الرحمن الرحیم

قَدْ تَبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ
راه هدایت از گمراهی مشخص شده است. (بقره- 256)

دیروز حسن روحانی در همایش بیمه سلامت گفت :

این قدر در زندگی مردم هر روز مداخله نکنیم ولو به خاطر دلسوزی، بگذاریم مردم راه بهشت را انتخاب کنند، به زور و شلاق نمی شود مردم را به بهشت برد (1).
مطلبی که سایت دولت آن را پس از تغییر و اصلاح، با واژگان جدیدی منتشر ساخت:
نباید در زندگی مردم هر چند به خاطر دلسوزی، دخالت کنیم و به زور و با شلاق نمی‌شود مردم را به بهشت برد(2).

قطعا آزادی شرط حیات و بقای یک نظام مردمی است و همین مولفه بود که به انقلاب 1357 انجامید.

آنجا که مردم احساس کردند آزادی های تصنعی و ظاهری رژیم در تقابل با حریم خصوصی و اجتماعی قرار گرفته و حتی آن را محدود کرده است. آن آزادی که پای ابتذال را به تلویزیون و روی پرده سینما می کشید خانواده ها را حساس و نگران می کرد. تحریم تلویزیون و حرام شمردن تماشای فیلم های سینمایی کوچکترین مواجهه با این آزادی بود که باید به درستی آن را ولنگاری دانست.

روی دیگر سکه آزادی عبارت است از مسوولیت. حال چه مسوولیت دولت و چه مردم.

«بهشت اجباری نمی خواهیم» فهم نادرستی از لا اکراه فی الدین :

اینکه رئیس جمهور بیان داشته اند بهشت بردن مردم به زور نیست باعث طرح سوال اصلی می شود :

آزادی مردم در برابر اتخاذ دین به چه معناست؟ آیا به این معناست که هر انتخابی از سوی مردم صورت پذیرد همان درست است؟

جواب این سوال خلاصه ذکر گردیده است :

1- اگر گمان شود که مردم آزاد و مجازند که هر اعتقادی داشته باشند و هر کاری دلشان می‌خواهد انجام دهند، دیگر خداوند متعال نه تنها پیامبر، کتاب و احکامی ارسال و انزال نمی‌نمود، بلکه بهشت و جهنمی نیز نمی‌آفرید.

2- مگر می‌شود که انسان در باور یا انجام عملی آزاد و مجاز باشد، اما در نهایت محاکمه گردد که چرا چنین کردی و چرا چنان نکردی؟

3- در دین خدا هیچ مطلب یا دستوری که فطرت و عقل انسان آن را نپسندد و نسبت به آن اکراه داشته باشد، وجود ندارد و به همین دلیل هم «دین» اجباری نیست یعنی تحقیقی است.

4- ناقص خواندن آیه باعث افتادن در ورطه خطا می شود. در ادامه آیه آمده است: قَدْ تَبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُؤْمِنْ بِاللَّهِ فقد استَمْسَکَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقى‏ لاَ انْفِصامَ لَها وَ اللَّهُ سَمیعٌ عَلیمٌ (البقره – 256) یعنی راه هدایت از گمراهی مشخص شده است. پس اتخاذ راه هدایت که همان دین باشد افراد را به بهشت رهنمون می شود.

5- «مجبور نیستید» به معنای «مجاز هستید» نمی‌باشد. به عنوان مثال: «مجبور نیستی نماز بخوانی یا روزه بگیری» یعنی اختیار اطاعت یا تخلف داده‌ام، نه این که مجاز هستی هر کار خواستی بکنی! اسلام اجازه نمی‌دهد به بهانه‌ی آزادی، حقوق دیگران پایمال گردد. لذا هر کسی آزاد است در خلوت گناه کند و راه جهنم را بپیماید اما اگر گناه را علنی و حقوق دیگران را ضایع کرد، جلوی او را می‌گیرند و مجازاتش هم می‌کنند(3).

رساندن انسانها به بهشت؛ وظیفه حاکم اسلامی (4)

آیه الله خامنه ای در شرح خطبه 156 نهج البلاغه و در مورد مسوولیت های دولت می فرمایند:
نهى از منکر باید بکنیم، امر به معروف باید بکنیم، وسائل عمل خیر و حسنات را در کشور فراهم کنیم، وسائل شُرور و آفات را از دسترسها برداریم؛ این وظائف مسئولین حکومت است.

ایشان در ادامه و با ذکر عین عبارت ادامه می دهند:
عبارت امیرالمؤمنین در خطبه‌ى نهج‌البلاغه این است؛ میفرماید: فَاِن اَطَعتُمونى فَاِنّى حامِلُکُم اِن شاءَ اللَّهُ عَلى‌ سَبیلِ الجَنَّة؛ فرمود اگر آنچه من می گویم، گوش کنید و عمل کنید، من شما را به بهشت خواهم رساند، ان‌شاءاللَّه؛ وَ اِن کانَ ذا مَشَقَّةٍ شَدیدَةٍ وَ مَذاقَةٍ مَریرة؛ اگرچه این کار، بسیار دشوار است، بسیار سخت است، تلخ است. این حرکت، حرکت کوچکى نیست، حرکت آسانى نیست؛ این هدف امیرالمؤمنین است‌. رساندن انسانها به بهشت، هم در زمینه‌ى فکرى مردم،هم در زمینه‌ى روحى و قلبى مردم، هم‌ در حیات اجتماعى مردم، نقش مى‌آفریند. من از این جهت روى این تکیه میکنم که گاهى شنیده میشود کسانى در گوشه‌وکنار وقتى صحبت از هدایت و راهنمایى و بیان حقایق دینى و مانند اینها میشود، میگویند آقا، مگر ما موظّفیم مردم را به بهشت برسانیم؟ خب بله؛ بله، همین است.
فرق حاکم اسلامى با حکّام دیگر در همین است : حاکم اسلامى می خواهد کارى کند که مردم به بهشت برسند؛ به سعادت حقیقى و اُخروى و عقبائى برسند؛ لذا راه‌ها را باید هموار کند. اینجا بحثِ زور و فشار و تحمیل نیست؛ بحثِ کمک کردن است (5).

با توجه به نکات گفته شده مشخص می گردد :

گرچه بکارگیری "شلاق و زور" در هدایت مردم به بهشت دنیوی و اخروی ناصواب است اما این به معنای ترک مسوولیت دولت و واگذاری اختیار کامل به مردم نمی باشد بلکه دولت موظف است ابزار و وسایل لازم را برای نیل به مقصود در اختیار آنان قرار دهد.

به عبارت بهتر سعی کند ملزومات را فراهم و موانع را دفع نماید و فعالانه در کنار حرکت مردمی حضور داشته باشد. حال باید دید این دولت چگونه عقل و عزم لازم را به کار خواهد بست. آیا تدبیر پیرترین دولت پس از انقلاب این است که چون یارای دویدن پیش تر از جامعه و مهیاسازی زیرساخت ها را ندارد، شعار آزادی سر دهد تا ه م پرستیژ کسب کند و هم عرق نریزد یا اینکه با بکارگیری جوانان پر نفس خواهد توانست این مهم را محقق سازد. باید منتظر ماند، شعارها را شنید و عمل ها را دید!

و در آخر این روایت به نقل از کتاب " آینده ی انقلاب " شهید مطهری :

در جنگ بدر اسرا را نزد پیغمبر آورده بودند؛
طبق معمول اسیر را برای اینکه فرار نکند می بندند؛
پیغمبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) یک نگاهی به اینها کرد و بی اختیار تبسم نمود؛
آنها گفتند : ما از تو خیلی دور می دانستیم که به حال ما شماتت کنی!
فرمود : شماتت نیست؛ من می بینم شما را به زور این زنجیرها باید به سوی بهشت ببرم!

پس می بینیم که پیامبر هم دغدغه ی بردن ما را به بهشت داشتند.

ـــــــــــــــــــــــــــــــ

تکفیری ها هم از نظر خودشون وظیفه دارن همه رو به راه راست هدایت کنند و اگر نشد.....Dodgy
همه تو این دنیا ادعا دارن بر کرسی حق نشستن! بنابراین بیاد اعمال زور کنه برای به کرسی نشوندن حرفهاش!
دیگه فکر نکنم از ائمه اطهار در تاریخ شخصی محق تر باشه، ولی در یک لحظه از تاریخ پربرکت زندگی شان اعمال زور را ندیدیم...

اینا درسته.

ولی مطمئنا ارسال خانم مصباح یه همچین چیزی را تداعی نمی کند...

پ ن: این صحبت ایشان و دیگر دوستان مثل این است که در اعتراض به قوانین راهنمای و رانندگی مثل کنترل سرعت و بستن کمربند و... بگوید ای بایا، با زور و شلاق میخواهند مارو زنده نگه دارند...
ببخشید داریم در مورد حکومت اسلامی صحبت می کنیم نه تکفیری ها

خب اگه قرار باشه با این صحبتی که ایشون کردن کاری به کسی نداشته باشیم و توی زندگی کسی سرک نکشیم :

چرا آزادی های یواشکی خب آزادی های علنی

اصولا چرا در زندگی مردم مداخله می کنیم؟! حالا یک بازیگر خانم رفته آن طرف آبها اشتباهی حواسش نبوده و یک پیرمرد هم از این موقعیت سواستفاده کرده و او را بوسیده! پیرمرد بوده دیگر! اشکال ندارد! جای پدربزرگش بوده! تازه آلزایمر هم داشته! قرص هایش هم گیر نمی آید که! به هر حال برخی مواقع انسان حواسش نیست!

بگذارید مردم راحت باشند! حالا یکم اختلاس که ایرادی ندارد! طرف یک چندصد میلیاردی دزدی کرده بیچاره را اعدام کرده اند! چرا در زندگی مردم مداخله می کنید؟!

حتی مورد داشتیم افسر راهنمایی رانندگی رفته جلوی خودرویی را گرفته و گفته چرا 160تا سرعت می روی؟! چرا دوربین کنترل سرعت دستتان می گیرید و در زندگی مردم سرک می کشید؟! بگذارید مردم راحت باشند و هر چقدر خواستند تند بروند!
نقل قول:حکومت اسلامی صحبت می کنیم نه تکفیری ها

حکومت اسلامی عراق و شام (داعش) هم چنین ادعایی داره!!

راستی شما چرا همه چیز رو با هم قاطی کردید؟؟
بزارید یکم صریح یک مطلبی رو بگم که اون موقع ریشه برخی صحبت ها معلوم میشه (برخی حرفا برای برخی دهان ها بزرگه و نمیدونن از کجا نشأت گرفته)

بریم تو هالیوود

من الان میخوام از زبان کاراکتر پرومتئوس با شماها صحبت کنم

البته با لحن عبدالرحمن!

چرا انقدر زور میگید؟

چرا انقدر مردم رو بسته نگه میدارید؟

بزارید مردم روشنایی رو پیدا کنن

و من آورنده آگاهی هستم برای شما

شماها ذهنتون بستس

میخواید روشنتون کنم؟

تقلید دیگه بسه

مردم باید خودشون فکر کنن و خودشون تصمیم بگیرن

ما یک بار زندگی می کنیم

نمیخوایم عمرمون رو برای تجربیات دیگران تلف کنیم

مردم!!

من براتون اختیار و امید و روشنایی و اگاهی رو اوردم

من باهاتون دوستم

این حرفا افسانه های گذشتگانه

فکر کنید و ببینید الان چقدر غرب پیشرفت کرده

بزارید مردم تجربه کنن و ببینن

مردم!

تا چیزی رو به چشم ندیدید ایمان نیارید

استغفر الله ..... همش معکوس بودا

خواستم بدونید داستان چیه

من ته ته ته ته حرفای برخی آقایون رو گفتم که الفبای کابالا رو هم نمیدونن و یه ورقی بهشون میدن و میان تکرار میکنن

بسم الله الرحمن الرحیم

و إن الشياطين ليوحون إلى أوليائهم ليجادلوكم

خرسندم که در این جنگ نرم امام حسین اسیر شدم

شماها هم خودتونو تسلیم کنید!!!

جدی گفتم

چه خوش است اجبار در این درگاه
نقل قول:
این قدر در زندگی مردم هر روز مداخله نکنیم ولو به خاطر دلسوزی، بگذاریم مردم راه بهشت را انتخاب کنند، به زور و شلاق نمی شود مردم را به بهشت برد (1).
مطلبی که سایت دولت آن را پس از تغییر و اصلاح، با واژگان جدیدی منتشر ساخت: نباید در زندگی مردم هر چند به خاطر دلسوزی، دخالت کنیم و به زور و با شلاق نمی‌شود مردم را به بهشت برد(2).

رئیس جمهور عزیز میشه از شما سوالی بپرسم ؟
اگر کسی حق دخالت در زندگی مردم رو نداره به چه حقی توی این مملکت دولت تشکیل دادین ؟ Huh کار شما چیزی به غیر از دخالت در زندگی مردمه ؟
اگر هم منظورتون از دخالت اینه که اجازه بدیم هر کسی هر کاری دوست داره بکنه یعنی شما پیرو نظریه آنارشیسم هستین , پس اولین کسی که باید طبق صحبت های جناب عالی دست از دخالت در زندگی مردم برداره خود شما هستین ...اگر هم این نظرتون معطوف میشه به اسلام که شما کمونیست هستین , اگر کمونیست نیستین پس لیبرالیست هستین , تنها چیزی که میدونم با این صحبت ها شما مسلمان نیستین .

با تشکر

---------------------------

انارشیسم : معتقدند بشر میتواند زندگی خود را با اصول اخلاقی اداره کند و احتیاجی به دستگاه حکومت ندارد .
جناب!

شقیقه شقیقه است و به هیچ چیز دیگه ای هم ربط ندارد!! Big Grin البته به کابالا چرا!!

اون جنگی هم که شما می کنیم جنگ نرم نیست اسمش یه چیز دیگه است

اگر منظورم رو نفمیدی بگو دوباره بگم!!

من کاری به حرف های روحانی ندارم! در جواب خانم مصباح اینو گفتم!!

تو این جهان همه خودشون رو معیار حق می دونن و سخت هم بهش ایمان دارن!

اتفاقا تکفیری ها هم می گن چه خوش است اجبار در این درگاه! (درگاه دَ رَ ک)

سعی کن چیزایی که فقط و فقط یک نفر تو گوشت پر کرده رو تکرار نکنی!
(۴/خرداد/۹۳ ۱۶:۴۰)مجتبی110 نوشته است: [ -> ]جناب!

شقیقه شقیقه است و به هیچ چیز دیگه ای هم ربط ندارد!! Big Grin البته به کابالا چرا!!

اون جنگی هم که شما می کنیم جنگ نرم نیست اسمش یه چیز دیگه است

اگر منظورم رو نفمیدی بگو دوباره بگم!!

من کاری به حرف های روحانی ندارم! در جواب خانم مصباح اینو گفتم!!

تو این جهان همه خودشون رو معیار حق می دونن و سخت هم بهش ایمان دارن!

اتفاقا تکفیری ها هم می گن چه خوش است اجبار در این درگاه! (درگاه دَ رَ ک)

سعی کن چیزایی که فقط و فقط یک نفر تو گوشت پر کرده رو تکرار نکنی!

نظریه آشوب اثبات میکنه شقیقه با آلفای قنطورس هم در ارتباطه
نقل قول:
بگذارید مردم راحت باشند! حالا یکم اختلاس که ایرادی ندارد!
ببخشید اما این اختلاس ها زیر سایه همین حکومت اسلامی انجام شده( منظورم تیوری حکومت اسلامی نبود. بلکه چیزی که داره اتفاق می افته )
نقل قول:
معتقدند بشر میتواند زندگی خود را با اصول اخلاقی اداره کند و احتیاجی به دستگاه حکومت ندارد .
اولا بشر نه و انسان. و اگه شما الفبای کابالا رو میدونید ظاهرا الفبای آنارشیسم رو هم می دونید. که خودش انسان رو تعریف کرده واسش خصلت اخلاقی قرار داده. یعنی خارج از اون خصلت ها کلا نمی شه به علیه جامعه کاری کرد و دست به طغیان زد.
نقل قول:
بگذارید مردم راحت باشند و هر چقدر خواستند تند بروند!
یک اصولی در جامعه است که بهش می گن قانون. نمی شه قانون مندی رو نادیده گرفت( حتی در آنارشیسم و ... ). اما حرف های رییس جمهور رو مورد عقیده بود. عقیده می گه تو عروسی صلوات بفرستی یا دیسکو بری. عقیده میگه شب جمعه نماز بخونی یا بری عیاشی. عقیده نمی گه آدم بکشی یا هرچی خواستی تند بری! اگه فکر می کنین اینا جزو عقیده و اصول اخلاقیه تعجب می کنم! چون اصول عقاید یه فلسفه ای دارن که تماما بر پایه ی تعقل هست. اگه خارج از تعقل باشه اسمش مکتب یا خرد جمعی نخواهد بود.
نقل قول:
[تصویر: huh.png]
کار شما چیزی به غیر از دخالت در زندگی مردمه ؟
یعنی چه؟ مگه من حریم خصوصی ندارم. کشته ندادیم که سی پنج سال که تو زندگیم دخالت کنن. دولت وظیفه داره وضع جامعه بهبود بده. یعنی چه بره دخالت کنه؟ لابد با دخالت می تونه وضع جامعه درست کنه! گوگل که اطلاعات می فروشه به سیا ملت میریزن بیرون میگن غلط کرده جالب اینجاست شما ها هم حمایت می کنین که حقوق بشر نقض شده! اما اینجا دور بر میگرده؟ ...
نقل قول:
حالا یک بازیگر خانم رفته آن طرف آبها اشتباهی حواسش نبوده و یک پیرمرد هم از این موقعیت سواستفاده کرده و او را بوسیده
می دونی چرا؟ چون اینجا عقده ای بار اومده. از همین دخالت های بیجا به تنگ اومده. کار درستی نکرده. اما چرا این کارو کرده؟ برای اعتراض به چی بود؟ لطفا به پدر مادرش هم وصل نکنید قضیه رو، مرام اسلامی تون لکه دار میشه( گویند پدرت بود فاضل... )

به شما چه ربطی داره فلانی تو خونه اش مسکری کرده؟ یه چیزی هست بین خودش و خدا ی خودش. اصلا به دولت چه ربطی داره که بیاد برای یه گناه فردی قضاوت کنه؟ قضاوت حکومت اسلامی فقط در زمینه های اجتماعی هست. الان 70 درصد تهرانی ها ماهواره دارن. درسته! داره مملکت رو خراب می کنه. اما دولت به جای پاک کردن صورت مسئله( زندان و جریمه ) بیاد و مبارزه فرهنگی کنه باهاش.

حرفم رو رک می زنم: تو مملکت ما حکومت نظامی فرهنگی وجود داره.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
آدرس های مرجع