سلام
یه چیزی بگم؟؟
باشه میگم

خوشبختانه یا متاسفانه یک غول بی شاخ ودم در انتظارمه
هیچ راه فراری هم ازش نیس و بالاخره باید باهاش روبه رو شم
که تلاش و کوشش زیادی میخواد تا با مخ بکوبونمش زمین
ولی تو این راه اراده هم میخواد اراده ای که بتونم باهاش قید چیزایی رو که دوست دارم بزنم
برم برای نبرد با اون غوله روبه رو شم
حالا از میون کاربرای فهیم تالار

کسی هس به من بگه چجوری میتونم رو قوی کردن ارادم کار کنم؟؟؟
یاحق
دوستان ممنون ازین همه استقبال گرم وصمیمانه تون!!!!!!!!!!

آدم تو شیلنگ شنا کنه اینجوری ضایع نشه

باور کن
به جان عزیزم قسم . اگه به این برسی که خدا همیشه و همه جا همراهته . اصلا کم نمیاری. حالا هر چیزی که می خواد باشه .
بشین دو رکعت نماز بخون بعدش چشمات رو ببند و با خدا صحبت کن . از ته دلت باهاش حرف بزن. شک نکن کمکت می کنه .
نه داداش توی شیلنگ شنا نکنی گیر میکنی توش ، من تجربه دارم
خب اراده ، تقریبا میشه گفت اصلی ترین بُعد یه انسانه. میشه همون اختیار.
ادم برای اینکه اختیارشو یا همون ارادشو قوی کنه ، اولین کاری که باید کنه اینه که به این باور برسه که " من می تونم "
اعتماد به نفست که بره بالا ، راحت میتونی تصمیم گیری کنی ، با موضوعات خودت درگیر بشی ، نهایتا نتونستی مشکلیو حل کنی ، مثل الان مشورت کنی.
یکی از چیزایی که اعتماد به نفس ادم رو بالا میبره نمازه ، بد جوری اعتماد به نفس میده.
دوم اینکه همیشه از بالا به موضوع نگاه کن ، ببین این چیزی که میخوای باش رو به رو بشی چه فایده ای واست داره ! چه ضرری داره ! نگو یه باره فقط ، مثلا این بار دروغ بگم ، مگه چی میشه. همون یه بار هم نگی خیلی میوفتی جلو.
سوم اینکه همیشه یادت باشه تصمیم هایی که میگیری مقصدش خدا باشه ، مبداءش تفکر . مثلا من میخوام برم فوتبال بازی کنم ، الان لابد میگی چه ربطی به خدا داره ، این توی ذهنت باشه که ورزش یه نوع عبادته ، ورزشکار که باشی میتونی کارای مفید تری انجام بدی ، به صورت کاملا اتوماتیک به سمت سیگار و قلیون و این جور چرت و پرتا نمیری. مقصدت خدا باشه که بگی این امانت خدارو سالم بهش برمیگردونم.
خیلی کارا میشه کرد برای تقویت نفس یا همون اختیار یا به معنی دیگه اراده ، ، با رعایت همین 3 تا من یه 80% روی خودم کنترل دارم. اون 20 % هم میشه بدست اورد که خیلی سخته ولی میشه.
ابتدا بی زحمت عنوانتون رو اصلاح بفرمایید
چه چجوری نه چو جوری...!
بعد اینکه خب تقویت اراده راه های متفاوتی داره . یعنی بر اساس شرایط متفاوت ، متفاوت هستش.
از همه مهم تر توکل به خدا هستش.
البته من اعتقاد دارم با حلوا حلوا کردن دهن شیرین نمیشه . یعنی الان انتظار ندارم که حالا که این رو گفتم از فردا توکل به خداتون به مرتبه اعلی برسه.
اراده داشتن برا بعضی انسان ها از کوه کندن هم سخت تره . پس باید در مسیر رسیدن بهش برای خودت یک سری تنبیه و پاداش در نظر بگیری تا بتونی به مقصد برسید.
البته اگر مشخص میفرمودین این غول بی شاخ و دم دقیقا چی هست بهتر میتونستن دوستان تالاری راهنماییتون بفرمایند.
نقل قول:از همه مهم تر توکل به خدا هستش
دوم اینکه اهدافتون رو بنویسید..
اولویت بندی کنید...
بعد این آقا غوله رو همچین بزرگ فرض نکنید...چون اگه غول فرض کنید اصلن طرفش نمیرید
بعد ورزش کنید...
از جمله اموری كه برای تقویت اراده مناسب است موارد زیر میباشد:
1) روزهداری.
2) ورزش، به ویژه كوهنوردی.
3) مداومت بر عمل خلاف تمایلات پوچ نفسانی.
4) دوری از اموری كه موجب سستی و ضعف اراده میشود؛ مانند خواب زیاد، بیكاری، تنبلی و ...
5) اشتغال به فعالیتهای سخت و دشوار.
سلام
1_ انگیزه
2_امید
3_ پشتکار
سه عامل برای تقویت اراده
درباره این سه عامل در گوگل تحقیق کنید