کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چجوری میتونم ارادمو قوی کنم؟؟(*100%اورژانسی*)
۱۲:۳۹, ۱۲/خرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/خرداد/۹۳ ۱۲:۳۵ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام
یه چیزی بگم؟؟
باشه میگمBig Grin
خوشبختانه یا متاسفانه یک غول بی شاخ ودم در انتظارمه
هیچ راه فراری هم ازش نیس و بالاخره باید باهاش روبه رو شم
که تلاش و کوشش زیادی میخواد تا با مخ بکوبونمش زمین
ولی تو این راه اراده هم میخواد اراده ای که بتونم باهاش قید چیزایی رو که دوست دارم بزنم
برم برای نبرد با اون غوله روبه رو شم
حالا از میون کاربرای فهیم تالارWink
کسی هس به من بگه چجوری میتونم رو قوی کردن ارادم کار کنم؟؟؟

یاحق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، میرزا احمد ، سدرة المنتهی ، آفتاب پنهانی ، مهدی2012 ، MohammadSadra
۲۱:۰۵, ۱۳/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #2
آواتار
دوستان ممنون ازین همه استقبال گرم وصمیمانه تون!!!!!!!!!!Sad
آدم تو شیلنگ شنا کنه اینجوری ضایع نشهBig Grin
باور کن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، میرزا احمد ، A.E ، آفتاب پنهانی ، مهدی2012
۲۱:۱۴, ۱۳/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #3
آواتار
به جان عزیزم قسم . اگه به این برسی که خدا همیشه و همه جا همراهته . اصلا کم نمیاری. حالا هر چیزی که می خواد باشه .
بشین دو رکعت نماز بخون بعدش چشمات رو ببند و با خدا صحبت کن . از ته دلت باهاش حرف بزن. شک نکن کمکت می کنه .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، اميرمهدي ، Hadith ، مجید املشی ، fiftynine
۲۱:۱۶, ۱۳/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #4
آواتار
نه داداش توی شیلنگ شنا نکنی گیر میکنی توش ، من تجربه دارم Big Grin

خب اراده ، تقریبا میشه گفت اصلی ترین بُعد یه انسانه. میشه همون اختیار.

ادم برای اینکه اختیارشو یا همون ارادشو قوی کنه ، اولین کاری که باید کنه اینه که به این باور برسه که " من می تونم "

اعتماد به نفست که بره بالا ، راحت میتونی تصمیم گیری کنی ، با موضوعات خودت درگیر بشی ، نهایتا نتونستی مشکلیو حل کنی ، مثل الان مشورت کنی.

یکی از چیزایی که اعتماد به نفس ادم رو بالا میبره نمازه ، بد جوری اعتماد به نفس میده.

دوم اینکه همیشه از بالا به موضوع نگاه کن ، ببین این چیزی که میخوای باش رو به رو بشی چه فایده ای واست داره ! چه ضرری داره ! نگو یه باره فقط ، مثلا این بار دروغ بگم ، مگه چی میشه. همون یه بار هم نگی خیلی میوفتی جلو.

سوم اینکه همیشه یادت باشه تصمیم هایی که میگیری مقصدش خدا باشه ، مبداءش تفکر . مثلا من میخوام برم فوتبال بازی کنم ، الان لابد میگی چه ربطی به خدا داره ، این توی ذهنت باشه که ورزش یه نوع عبادته ، ورزشکار که باشی میتونی کارای مفید تری انجام بدی ، به صورت کاملا اتوماتیک به سمت سیگار و قلیون و این جور چرت و پرتا نمیری. مقصدت خدا باشه که بگی این امانت خدارو سالم بهش برمیگردونم.

خیلی کارا میشه کرد برای تقویت نفس یا همون اختیار یا به معنی دیگه اراده ، ، با رعایت همین 3 تا من یه 80% روی خودم کنترل دارم. اون 20 % هم میشه بدست اورد که خیلی سخته ولی میشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اميرمهدي ، میرزا احمد ، عشقم کربلا ، یا ابوالفضل ، فدايي ولايت
۲۱:۲۳, ۱۳/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #5
آواتار
ابتدا بی زحمت عنوانتون رو اصلاح بفرمایید

چه چجوری نه چو جوری...!

بعد اینکه خب تقویت اراده راه های متفاوتی داره . یعنی بر اساس شرایط متفاوت ، متفاوت هستش.

از همه مهم تر توکل به خدا هستش.
البته من اعتقاد دارم با حلوا حلوا کردن دهن شیرین نمیشه . یعنی الان انتظار ندارم که حالا که این رو گفتم از فردا توکل به خداتون به مرتبه اعلی برسه.

اراده داشتن برا بعضی انسان ها از کوه کندن هم سخت تره . پس باید در مسیر رسیدن بهش برای خودت یک سری تنبیه و پاداش در نظر بگیری تا بتونی به مقصد برسید.
البته اگر مشخص میفرمودین این غول بی شاخ و دم دقیقا چی هست بهتر میتونستن دوستان تالاری راهنماییتون بفرمایند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، اميرمهدي ، آفتاب پنهانی
۲۱:۳۶, ۱۳/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #6
آواتار

علامه امینى (رحمة الله علیه) صاحب کتاب ارزشمند الغدیر جهت تدوین این کتاب به کشورهاى مختلف سفر کرد. یکى از سفرهاى وى به هندوستان حدود شش ماه طول کشید. پس از بازگشت از هند پرسیدند: هواى هندوستان چگونه بود؟ وى پس از اندکى تفکر پاسخ داد: من به دلیل این که همواره سرگرم مطالعه بودم، نفهمیدم هواى آن جا در این مدّت چگونه بود!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اميرمهدي ، Mohammad Trust ، فدايي ولايت ، میم.حسین.الف
۲۱:۳۶, ۱۳/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #7
آواتار
نقل قول:
از همه مهم تر توکل به خدا هستش
دوم اینکه اهدافتون رو بنویسید..
اولویت بندی کنید...
بعد این آقا غوله رو همچین بزرگ فرض نکنید...چون اگه غول فرض کنید اصلن طرفش نمیرید
بعد ورزش کنید...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اميرمهدي ، Mohammad Trust ، یا ابوالفضل ، فدايي ولايت ، میم.حسین.الف ، آفتاب پنهانی
۱۰:۲۳, ۱۴/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #8

از جمله اموری كه برای تقویت اراده مناسب است موارد زیر می‏باشد:
1) روزه‏داری.
2) ورزش، به ویژه كوهنوردی.
3) مداومت بر عمل خلاف تمایلات پوچ نفسانی.
4) دوری از اموری كه موجب سستی و ضعف اراده می‏شود؛ مانند خواب زیاد، بیكاری، تنبلی و ...
5) اشتغال به فعالیت‏های سخت و دشوار.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، آفتاب پنهانی
۲۲:۴۷, ۱۴/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #9
آواتار
سلام

1_ انگیزه

2_امید

3_ پشتکار

سه عامل برای تقویت اراده