تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: <<<ختم زیارت عاشورا در40روز>>>
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
بسم الله الرحمن الرحیم

بسم رب الشهداء و الصديقين
السلام عليک يا اباعبدالله الحسين

-حسين(علیه السلام) زيباترين واژه هستی

- حسين(علیه السلام) يعنی عشق، عشق به همه خوبی ها
- حسين(علیه السلام) شخصيتی است که خداوند در روز عرفه نخست به زائران سيدالشهداء نظر می کند بعد به زائران خانه خودش
- حسين(علیه السلام) شخصيتی است که خداوند ثواب زيارت قبر شش گوشه او را از زيارت خانه خودش بيشتر و افزونتر قرار داده است.

برای رسيدن به مقام قرب الهی نيز وسائل گوناگون وجود دارد ولی وسيله مطمئن، راحت، سريع و ... برای رسيدن به خداوند عشق به امام حسين(علیه السلام) می باشد.با عشق و ارادت به سالار شهيدان کربلا می توان سريعتر و مطمئن به هدف رسيد.
برای رسيدن به محبت و عشق و علاقه امام حسين(علیه السلام) نيز راههای گوناگون وجود دارد ولی راهی که سريعتر انسان می تواند بوسيله آن به بارگاه امام حسين(علیه السلام) راه يابد، و جزو شيفتگان و عشاق سيدالشهداء گردد، از طريق خواندن زيارت عاشورا و خصوصاٌ مداومت به خواندن اين زيارت شريف می باشد

حضرت امام صادق(علیه السلام) فرموده:
[b]هرکس بوسيله خواندن زيارت عاشورا، جدم حسين(علیه السلام) را زيارت کند " چه از راه دور يا نزديک" به خدا قسم خداوند هر حاجت مادی و معنوی داشته باشد به او می دهد.
چند نکته در رابطه با اين حديث قابل ذکر می باشد:
اول اينکه گوينده مطلب يک امام معصوم است، بنابراين خيلی قابل اهميت می باشد

دوم اينکه امام معصوم قسم می خورد که اين تأکيدی براينکه حتماٌ حاجت اين شخص را خداوند خواهد داد.
سوم اينکه می توان در صورتی که امکان نداشته باشد از نزديک امام حسين(علیه السلام) را بوسيله خواندن زيارت عاشورا زيارت کند، از راه دور اين کار را انجام دهد.

چهارم اينکه حاجات مادی و معنوی بوسيله اين زيارت توسط خداوند برآورده می گردد

بكوش تا خير دنيا و آخرت را در خواندن مستمر زيارت عاشورا به دست آورى كه اول صبح هر روز فضيلت خواندن آن مى باشد.

ابتدا برای تعجیل در فرج و سلامتی آقا صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)

و بعد به نیت حل شدن مشکلات دوستان وختم به خیر شدن مشکلات

در طرح 40روز خواندن زیارت عاشورا

با ذکر صلوات اعلام امادگی کنید

شروع

* از 15خرداد تا مورخه 24تیرماه1393*

الهم صل علی محمد و ال محمد وعجل فرجهم
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...
به نام خدا
اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
یاحسین(علیه السلام)
هیچ دانی در دلم جا کرده ای عرش حق شش گوشه برپا کرده ای
السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین
سلام بر منجی عالم

پرسش:
داستانها و قضایایی از کسانی که پیوسته زیارت عاشورا می خواندند و به این صورت ، متوسل
می شدند ،گردآوری وچاپ شده است .
نظر حضرتعالی دراین باره چیست؟
پاسخ :
[/font]
حضرت آیت الله بهجت(رحمة الله علیه)
((متن زیارت عاشورا ، بر عظمت آن گواه است؛خصوصاً با ملاحظه ی آنچه در سند زیارت رسیده است که حضرت صادق
علیه السلام به صفوان می فرمایند :
[b]این زیارت و دعا را بخوان و بر آن مواظبت کن . به درستی که من چند چیز را بر خواننده ی آن تضمین می کنم :
1- زیارتش قبول شود . 2- سعی و کوشش وی مشکور باشد. 3- حاجت او هرچه باشد،برآورده شود و ناامید از درگاه خدا برنگردد.
ای صفوان ! این زیارت را با این ضمان از پدرم یافتم و پدرم از پدرش ...تا امیرالمومنین علیه السلام و حضرت امیر نیز از رسول خدا صلی الله علیه واله و رسول خدا صلی الله علیه واله از جبرئیل و او هم از خدای متعال ، هر کدام این زیارت را با این ضمان تضمین کرده اند و خداوند به ذات اقدس خود قسم یاد نموده که هر کس این زیارت و دعا را بخواند ، دعا و زیارت وی را بپذیرم و خواسته اش هرچه باشد ، برآورده سازم.[/b]
و از سند او استفاده می شود که زیارت عاشورا از احادیث قدسی است و همین مطالب سبب شده است که علمای بزرگ ما و استادان ما با آن همه مشغولیتهای علمی و مراجعاتی که داشتند – به خواندن آن مقید بودند تا جایی که استاد ما مرحوم حاج شیخ محمد حسین اصفهانی ، از [u]خداوند خواسته بودند که در آخر عمرشان ،زیارت عاشورا بخوانند و سپس قبض روح شوند و دعایشان هم مستجاب شد و پس از پایان این زیارت در گذشتند.
شیخ صدرا بادکوبه ای با تبحرش در علوم عقلی ونقلی ،آنچنان مقید به زیارت عاشورا بود که به هیچ عنوان ، آن را ترک نکرد و کسی باورش نمی آمد که ایشان ،اینچنین پای بند به عبادات و زیارت عاشورا باشد.))
[font=Times New Roman]
اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
(( اللهم جعلنا من المتمسکین بولایة امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام ))
اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم
التماس دعابرای فرج
نقل از کتاب گوهر های حکیمانه آیت الله بهجت (مد ظله العالی)
نوشته مهدی عاصمی[/b]
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
Heart
Heart

[/b]
سلام
من شنیدم مداومت بر زیارت عاشورا فقر میاره
میخواستم ببینم آیا واقعیت داره یا نه
البته بگم فقط از کسی شنیدم خودم جایی نخوندم
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17