تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: دارم میرم خداحافظ! (100%واقعنی!:D)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
نقل قول:
اون وقت شما با این همه خرخونی ( من کلا آدم رکی ام
[تصویر: biggrin.png]
) رتبه تون چند شد؟؟!

نگید بالاتر از 200
[تصویر: dodgy.png]
بالاتر از 200 Cool
خب این برنامه ای بود ک می خواستن رو ما پیاده کنن،اما ما مقاومت می کردیم Smile
برا ماها،درس اولویت بالایی داشت، اما اولین اولویتمون نبود!

برنامه هایی ک مشاورها برای بچه ها میریزن، معمولا زیادی ایده آله، برنامه ها باید با توجه ب تیپ شخصیتی و بهترین ساعات یادگیری باشه، نه اینکه ی برنامه کلی رو بدن ب همه! ... برنامه برای فرد فرد آدما، متفاوته ...

این برنامه هایی ک میدن و میگن باید فقط درس خوند و فقط درس، نهایت نهایتش 3 ماه در بهترین حالت جواب بده، اما کم کم میزان بازدهی پایین میاد ...

با این حال ما هم رتبه 12-13 داشتیم و هم رتبه 10 هزار!

نمیگم یک سال تک بعدی شدن و فقط درس خوندن، حتما حتما جواب معکوس میده، اما میگم خیلی کم پیش میاد ک کسی بتونه تو این شرایط دووم بیاره ...
تفریح کردن و داشتن ی سرگرمی مناسب نیازه ...

پ.ن : ما تقریبا یک ماه، توی یکی از موسسه ها، ب عنوان مشاور تحصیلی بودیم، نمی دونید چطوی بچه هایی ک فقط سرشون توی درس بود و کار دیگه ای نمیکردن، بعد از ی مدت دچار استرس و افت تحصیلی میشدن!
خخخخخ
منم امسال کنکور دارم . والا بعد امتحانات خرداد تازه شروع کردم به تست زدن .
از این ور بوم هم افتادم .Big Grin چشمم به آزاد ، غیر انتفاعی ،کنکور سال دیگه و دعای شما ها خوشه. Big GrinBig GrinBig Grin
بیخیال بابا ، اون دنیا که رتبه کنکورتون رو ازتون نمی پرسن که . Dodgy
السا جونم اینقدر باهوشه که مطمءنم تک رقمیه رتبه ش...
اره اقا مهدی شمام زیاد خودشو اذیت نکن خصوصا اگه رشتت ریاضیه
باور کن منم شده شبا سه ساعت بخوابم فقط درس بخونم ولی فایده نداره
اگه ریاضی هستی که دیگه فقط قدرت تحلیل میخواد
حالا ما امروز رفتیم استادمون همایش گذاشت یازده ساعت با یک ساعت استراحت .
کل ریاضی پایه و دیفرانسیلو بست . وقتی ولمون کرد نیم ساعت تو میرداماد چرخ زدم تا بفهمم اصن کجام خونه کجاستDodgy
کنکور یکی از عوامل عقب ماندگی ایرانی هاست. البته با عرض پوزش! خود هم هم ایرانی ام و هم کنکور دادم!
اما کنکور و مدرک گرایی ماها را شبیه بُز اخوش کرده که اگر سوای کتاب مساله و معضل چالشی برامون پیش بیاد بلانسبت مثل *ر در آن گیر می کینم .یا بیگدار و حماقت بخرج می دهیم.
شخصا عرض کنم تاثیری که بازی "راز دایناسور" و فل و چفته در بلوغ احساسی و روانی من داشت تمام دوران مدرسه نداشت!!
Cool
(۱۷/خرداد/۹۳ ۲۱:۰۱)HermeS نوشته است: [ -> ]کنکور یکی از عوامل عقب ماندگی ایرانی هاست. البته با عرض پوزش! خود هم هم ایرانی ام و هم کنکور دادم!
اما کنکور و مدرک گرایی ماها را شبیه بُز اخوش کرده که اگر سوای کتاب مساله و معضل چالشی برامون پیش بیاد بلانسبت مثل *ر در آن گیر می کینم .یا بیگدار و حماقت بخرج می دهیم.
شخصا عرض کنم تاثیری که بازی "راز دایناسور" و فل و چفته در بلوغ احساسی و روانی من داشت تمام دوران مدرسه نداشت!!
Cool
شما واقعا روحیه منو دو صد چندان کردیCool
حالا ببین خوده امیر مهدی اصن هس که ملت دو ساعته تجربیاتشونو دارن در اختیارش میزارن .
(۱۷/خرداد/۹۳ ۲۱:۰۴)Arash.j نوشته است: [ -> ]حالا ببین خوده امیر مهدی اصن هس که ملت دو ساعته تجربیاتشونو دارن در اختیارش میزارن .

پ ن پBig Grin
بیکارم یه ساعت بشینم بنویسم بعد نیام ببنم چه خبره؟؟؟
(۱۷/خرداد/۹۳ ۲۱:۰۹)اميرمهدي نوشته است: [ -> ]پ ن پBig Grin
بیکارم یه ساعت بشینم بنویسم بعد نیام ببنم چه خبره؟؟؟

فکر کردم دیگه رفتی تست بزنی ،Big Grin
(۱۷/خرداد/۹۳ ۲۰:۴۷)Arash.j نوشته است: [ -> ]خصوصا اگه رشتت ریاضیه
اگه ریاضی هستی که دیگه فقط قدرت تحلیل میخواد
بنده تجربی ام از شانس ....(حرف بد نمی زنم!!)رقبا زیاد زیاد
ولی.....
من خییییییییییییییییییلی باهوشم Big Grinباور کن!!
(۱۷/خرداد/۹۳ ۲۱:۱۳)اميرمهدي نوشته است: [ -> ]بنده تجربی ام از شانس ....(حرف بد نمی زنم!!)رقبا زیاد زیاد
ولی.....
من خییییییییییییییییییلی باهوشم Big Grinباور کن!!

احسنت
ولی از یه درد کشیده بشنو اینو
سعی کن با گنده های کنکور در ارتباط باشی
منظورم مشاور نیستا ، رتبه های برترو میگم
این جو تو کنکور خیییییلی مهمه
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع