|
دارم میرم خداحافظ! (100%واقعنی!:D)
|
|
۱۱:۵۷, ۱۷/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/خرداد/۹۳ ۱۰:۱۷ توسط اميرمهدي.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
بخاطر یه سری مسائلی که پیش روم هس مجبورم ازین تالار برم (100%واقعنی! )احتمال برگشتنم شاید 1% بیشتر نباشه یکی اش کنکورمه! از همه دوستانی که شاید با چیزهایی که نوشتم باعث شده وقتشون تلف شه وچیزای دیگه ازشون عذر میخوام وحلالم کنن! یه خواهش دارم وقت هایی که خیلی حالتون خوبه و دارین با خدا صحبت میکنین اگه من حقیر رو هم دعا کنید (خیلی احتیاج به دعاهاتون دارم ![]() ممنونتون میشم خلاصه اگه خوبی دیدین اشتباه شده و اگه بدی دیدین حقتون بوده(شوخیدم صرفا جهت مزاح بود با من لج نیوفتین ها!) دوستان خداحافظ (دوستان البته من تاچند روز دیگه هستم برای استفاده از راهنمایی هاتون ولی وقتی عکس آواتارم این شکلک خداحافظی یا حق |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۳۵, ۱۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
نقل قول:بالاتر از 200 ![]() خب این برنامه ای بود ک می خواستن رو ما پیاده کنن،اما ما مقاومت می کردیم ![]() برا ماها،درس اولویت بالایی داشت، اما اولین اولویتمون نبود! ______________________________________________________________ برنامه هایی ک مشاورها برای بچه ها میریزن، معمولا زیادی ایده آله، برنامه ها باید با توجه ب تیپ شخصیتی و بهترین ساعات یادگیری باشه، نه اینکه ی برنامه کلی رو بدن ب همه! ... برنامه برای فرد فرد آدما، متفاوته ... این برنامه هایی ک میدن و میگن باید فقط درس خوند و فقط درس، نهایت نهایتش 3 ماه در بهترین حالت جواب بده، اما کم کم میزان بازدهی پایین میاد ... با این حال ما هم رتبه 12-13 داشتیم و هم رتبه 10 هزار! نمیگم یک سال تک بعدی شدن و فقط درس خوندن، حتما حتما جواب معکوس میده، اما میگم خیلی کم پیش میاد ک کسی بتونه تو این شرایط دووم بیاره ... تفریح کردن و داشتن ی سرگرمی مناسب نیازه ... پ.ن : ما تقریبا یک ماه، توی یکی از موسسه ها، ب عنوان مشاور تحصیلی بودیم، نمی دونید چطوی بچه هایی ک فقط سرشون توی درس بود و کار دیگه ای نمیکردن، بعد از ی مدت دچار استرس و افت تحصیلی میشدن! |
|||
|
|
۲۰:۴۰, ۱۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
خخخخخ
منم امسال کنکور دارم . والا بعد امتحانات خرداد تازه شروع کردم به تست زدن . از این ور بوم هم افتادم . چشمم به آزاد ، غیر انتفاعی ،کنکور سال دیگه و دعای شما ها خوشه. ![]() ![]() ![]() بیخیال بابا ، اون دنیا که رتبه کنکورتون رو ازتون نمی پرسن که .
|
|||
|
|
۲۰:۴۳, ۱۷/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/خرداد/۹۳ ۲۱:۳۵ توسط soora.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
السا جونم اینقدر باهوشه که مطمءنم تک رقمیه رتبه ش...
|
|||
|
|
۲۰:۴۷, ۱۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
اره اقا مهدی شمام زیاد خودشو اذیت نکن خصوصا اگه رشتت ریاضیه
باور کن منم شده شبا سه ساعت بخوابم فقط درس بخونم ولی فایده نداره اگه ریاضی هستی که دیگه فقط قدرت تحلیل میخواد حالا ما امروز رفتیم استادمون همایش گذاشت یازده ساعت با یک ساعت استراحت . کل ریاضی پایه و دیفرانسیلو بست . وقتی ولمون کرد نیم ساعت تو میرداماد چرخ زدم تا بفهمم اصن کجام خونه کجاست
|
|||
|
|
۲۱:۰۱, ۱۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
کنکور یکی از عوامل عقب ماندگی ایرانی هاست. البته با عرض پوزش! خود هم هم ایرانی ام و هم کنکور دادم!
اما کنکور و مدرک گرایی ماها را شبیه بُز اخوش کرده که اگر سوای کتاب مساله و معضل چالشی برامون پیش بیاد بلانسبت مثل *ر در آن گیر می کینم .یا بیگدار و حماقت بخرج می دهیم. شخصا عرض کنم تاثیری که بازی "راز دایناسور" و فل و چفته در بلوغ احساسی و روانی من داشت تمام دوران مدرسه نداشت!!
|
|||
|
|
۲۱:۰۴, ۱۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۱۷/خرداد/۹۳ ۲۱:۰۱)HermeS نوشته است: کنکور یکی از عوامل عقب ماندگی ایرانی هاست. البته با عرض پوزش! خود هم هم ایرانی ام و هم کنکور دادم!شما واقعا روحیه منو دو صد چندان کردی ![]() حالا ببین خوده امیر مهدی اصن هس که ملت دو ساعته تجربیاتشونو دارن در اختیارش میزارن . |
|||
|
|
۲۱:۰۹, ۱۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
|
۲۱:۱۲, ۱۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
|
۲۱:۱۳, ۱۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
|
۲۱:۱۹, ۱۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

)![[تصویر: s1364.gif]](http://www.tiptopglobe.com/skin/smile/s1364.gif)

![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)
![[تصویر: dodgy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/dodgy.png)