شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
بسم الله
.
.
سفارش موکد حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در تشرف سید احمد رشتی خدمتشان :
.
شما چرا عاشـورا نمی خوانید ؟
عاشـورا ، عاشـورا ، عاشـورا
نجم الثاقب
.
.
خدا رو شکر ،در
کارگاه دوهفته ای نمازصبح اول وقت(عید تا عید) سعی کردیم کمی وضعیت نمازمون رو بهبود بدیم و در کارگاه بعدیش
کارگاه دو هفته ای ، ده دقیقه قبل از اذان صبح سعی کریدم روند قبل رو تثبیت کنیم و کمی هم با سحر آشنا شویم ان شاالله...
این کارگاه هم در راستای همون کارگاه ها است و باعث ادامه و ان شاالله تثبیت روند کارگاه های قبل (نماز صبح اول وقت و کمی سحر) خواهد شد...
.
.
===================دستور العمل==================
.
در این کارگاه می خوایم ضمن اینکه
5 تا 10 دقیقه قبل از اذان صبح بیدار بشیم،و حداقل
یک سلام به امام زمان (عج ) بدیم و
یک دعای سلامتی امام زمان (عج ) {اللهم کن لولیک ...} هم بخوانیم .
ضمن کار بالا، یک زیارت عاشورا هم بعد از نماز بخوانیم.
{البته ما حداقل ها رو گفتیم اگر کسی حالش رو داشت و زودتر بیدار شد ،میتونه نافله شب بخونه،یا دعای عهد یا مناجات شعبانیه یا هر کار دیگه،}
.
.
==========زمان کارگاه==========
.
از 15 شعبان (میلاد حضرت مهدی (عج ))"23 خرداد" تا 30 شعبان "7 تیر" .
.
==========روند کارگاه===========
.
-
هر روز در تاپیک یک نظر سنجی جدید قرار می گیره که باید همه اعضا توش شرکت کنن.
نظر سنجی برای اینه که ببنیم روند کارمون چجوریه،
.
-یکسری سطوح جریمه هم برای خودمون قرار می دیم،که هر کس طبق اون جدول(که در ادامه میاد) باید خودش عمل کنه،نگران نباشید،جریمه ها رو اینبار ساده تر و با انعطاف بیشتر قرار می دیم.
.
-هر روز همزمان با عوض کردن نظر سنجی ، یک پستی هم توسط بنده در تاپیک زده میشه،دوستان هر وقت که در نظر سنجی شرکت کردن باید زیر اون پست تشکر بزنن،تا ما بفهمیم که چه کسانی در نظر سنجی شرکت نکرده اند.
.
-اعضای کارگاه به چند گروه (بسته به تعداد اعضا) تقسیم می شوند،که
تک تک اعضای هر گروه باید روزهای خاصی در تاپیک پستی با محتوای شب زنده داری (سحر) و زیارت عاشورا و نماز اول وقت،(البته کوتاه نهایتا 5 خط) ، قرار بدهند.
.
.
=============جریمه ها============
.
.
============گروه ها==============
.
گروه یک: میلاد.م ، رهگذر...، Bahar ، حسن عزتی، رضوانه
گروه دوم: fafa ، farzaneh، nasimesaba، یاسین، شیدا،Mohammad sadra
گروه سوم: مرضیه .م ، عشقم کربلا، amirhq21، alisolton، السا گروه چهارم: sabrina، دختر خورشید ، مرهم، Arash.j، fiftynine، ali64
گروه پنجم: Admirer، soora،mahdy30na،pure،aakbarib،محب الزهرا گروه ششم: fatemeh، صبا، محیصا، سید ابراهیم ، مجنون الحسین ، mosi34
.
.
==========نحوه قرار دادن پست==========
.گروه اول: 25 خرداد و 31 خرداد[/font] گروه دوم: 26 خرداد و 1 تیر
گروه سوم: 27 خرداد و 2 تیر
گروه چهارم: 28 خرداد و 3 تیر
گروه پنجم: 29 خرداد و 4 تیر
گروه ششم: 30 خرداد و 5 تیر
[font=B Mitra] روز 6 و 7 تیر ماه رو هم هر کس که تونست پست بزنه.
.
.
===================همکاران=====================
. در این کارگاه خانم bahar هر روز و خانم farzaneh گاهی اوقات (اول و آخر کارگاه) به بنده کمک می کنند و پیام ها رو ارسال می کنند.
لطفا به پیام های ایشان توجه کنید.
به نام خدا
نظر سنجی جمعه 23 خرداد قرار داده شده است.
لطفا پس از حضور در نظر سنجی،زیر این ارسال تشکر بزنید.
یا علی مدد است.
بسم الله
.
.
صفوان از یاران امام ششم میگوید:
امام صادق علیهالسلام با اشاره به سوی قبر امام حسین علیهالسلام ، این زیارت ـ زیارت عاشورا ـ را خواند و پس از آن دو رکعت نماز گزارد. آنگاه فرمود:
«هرگاه حاجت و گرفتاریای داشتی، در هر جا که هستی، این زیارت و دعای پس از آن را بخوان و از خدا حاجتت را بخواه. بیتردید خدا و پیامبر به وعده خویش عمل میکنند و نیازمندی تو را برمیآورند».
.
.
.
==========================================================
.
.
سی و اندی آدم اعلام آمادگی کردن،اما فقط 12 نفر در نظر سنجی دیروز شرکت کردن.
.
.
.
نظر سنجی به روز شد،
لطفا فقط هر کس در نظر سنجی شرکت کرد،زیر این پست تشکر بذاره،
اَللّهُمَّ اجْعَلْ مَحْياىَ مَحْيا مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ مَماتى مَماتَ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد
چه بسیار زیبا است که انسان در هر روز صبح 5 دقیقه از وقت خود را برای سالار شهیدان و زیارت عاشورا قرار دهد. چه صبح و روز زیبائی خواهد بود روزی که با نام و یاد عزیز زهرا(سلام الله علیها) شروع شود.
مطمئن باشید که امام حسین(علیه السلام) جواب سلام شما را می دهد. فقط باید دلت را پاک کنی تا جواب سلام امام را بشنوی و یقین داشته باشید که جواب سلام را امام حسین(علیه السلام) می دهد، چون جواب سلام واجب است و امام معصوم محال است ترک واجب نماید. فقط باید گوش ما شنوا و لایق شنیدن جواب سلام ایشان باشد.
لبیک یا حسین
آب هر چند آلوده باشد حتی لجن هم شده باشد اگر به دریا برگردد صاف و زلال و پاک می شود.
یادت باشد خدا دریای رحمت است و ما چون آب آلوده اگر به آغوش رحمت او باز گردیم کار تمام است و پاک پاک می شویم.
نَبِّیءعَبادِی اَنّی أنَا الغَفورُ الرَحیمِ : به بندگانم خبر کن که من آمرزنده و مهربانم.
[color=#000][color=#000]
[/color][/color]
[color=#000][color=#000][/color][/color]
.
.
.
.
.
سی و اندی آدم اعلام آمادگی کردن،اما فقط 19 نفر در نظر سنجی دیروز شرکت کردن!!!!!!!!!
.
.
.
نظر سنجی به روز شد،
بسم الله الرحمن الرحیم
عَنِ الصّادِقِ عليه السلام فى قَوْلِهِ تَعالى:
«إنَّ قُرْآن الْفَجْرِ كانَ مَشْهُوداً » قالَ: يَعْنى صَلاةُ الْفَجْرِ تَشْهَدُها مَلائِكَةُ اللَّيْلِ وَ مَلائِكَةُ النَّهارِ، فَإذا صَلَّى الْعَبْدُ الصُّبْحَ فى طُلُوُعِ الْفَجْرِ اُثْبِتَتْ لَهُ مَرَّتَينِ أثْبَتَها مَلائِكةُ اللَّيْلِ وَ مَلائِكَةُ النَّهارِ.
امام صادق عليه السلام در مورد گفتار خداوند متعال كه قرآنِ فجر مشهود است فرمود:
يعنى نماز صبح كه فرشتگان شب وفرشتگان روز شاهد آن هستند. پس هنگامى كه انسان نماز صبح را در طلوع سپيده بجا آورد دوبار براى او ثبت مى شود هم فرشتگان شب و هم فرشتگان روز براى او مى نويسند.
مفتاح الفلاح:10
امام باقر(علیه السلام) مي فرمايند:
خداوند بنده اي را که زياد دعا کند، دوست دارد و بر شما باد دعاي سحر تا طلوع آفتاب زيرا آن زمان درهاي آسمان گشوده مي شود و رزق انسان ها تقسيم مي شود و نيازهاي بزرگ و ضروري وي برآورده مي شود.
هر گنج سعادت که خدا داد به حافظ
از همین دعای شب و ورد سحری بود
امام صادق(علیه السلام) به صفوان می فرمايد:
زيارت عاشورا را بخوان و از آن مواظبت کن، به درستی که من چند خير را برای خواننده آن تضمين می کنم، اول زيارتش قبول شود. دوم سعی و کوشش او شکور باشد. سوم حاجات او هرچه باشد از طرف خداوند بزرگ برآورده شود و نا اميد از درگاه او برنگردد زيرا خداوند وعده خود را خلاف نخواهد کرد.
(بحارالانوار-جلد 98-ص 300)
شب زنده دار عاشق
حاج ميرزا تقي زرگري « رحمه الله علیه »
زندگینامه : يكي از دوستداران و عشاق حضرت ولي عصر ارواحنا لتراب مقدمه الفداء بودند كه ايشان از دوستداران و شاگردان حاج ملا آقا جان زنجاني بودند كه واقعاً از عشاق و دلسوختگان حضرت بقيه الله الاعظم عليه السلام بودند .
همسر ايشان نقل مي كنند :
قبل از ماه رمضان 1398 ق كه همان ماه رمضان آخر عمرش بود تبش شدت يافت به طبيب مراجعه كرد قدري دارو بود كه مصرف مي كرد . طبعاً لازم بود روزه نگيرد و لذا شب اول ماه رمضان من به قدر خودم غذا تهيه كردم ولي ساعت 2 نيمه شب از خواب بيدار شدم ، ديدم مناجات مي كند و با خداي خودش راز و نيازي دارد و آماده براي سحري خوردن است . گفتم : شما بنا نبود روزه بگيريد ؟ گفت : در خواب ديدم پنج نفر از علما و سادات به منزل ما آمدند كه يكي از آنها را شناختم و او مرحوم آيت الله العظمي بروجردي بود . گفتند : امسال تو از دنيا مي روي و اين ماه رمضان آخر عمر توست ، روزه براي تو ضرري ندارد و تو مي تواني روزه بگيري . روزه هاي ماه رمضان را گرفت و حالش هم رو به بهبود بود ، در نيمه شب شانزدهم باصداي گريه و مناجات او از خواب بيدار شدم ، عطر عجيبي فضاي اتاق را پر كرده بود ، پرسيدم چي شده ؟
گفت : نمي داني چه خبر بود حضرت بقيه الله روحي له الفداء تشريف داشتند مدتي خدمتشان نشسته بودم و الان كه رفتند فراق ايشان مرا ناراحت كرده است . گفتم : پس چرا مرا بيدار نكردي ؟ گفت : آقا فرمودند بگذار بخوابد . گفتم مذاكراتي هم داشتيد ؟ گفت : سؤالاتي از آقا كردم و ايشان جواب عنايت فرمودند ولي نمي توانم همه سؤالاتم را به تو بگويم . گفتم : آنچه را مي توانيد بگوئيد . گفت : از اوضاع مملكت از آقا سؤال كردم فرمودند : شاه مي رود و رژيم سرنگون مي شود و فرج نزديك است ( با آنكه در آن روز مردم فكر نمي كردند قدرتمندي مثل شاه سرنگون شود ) پرسيدم شفاي كسالتت را از آقا نخواستي ؟ گفت : من بايد از دنيا بروم چند ماه هم دير شده است . سپس خود او ادامه داد و گفت از حضرت بقيه الله سؤال كردم چگونه مي شود هميشه خدمتتان باشم ؟ فرمودند : من هميشه با شما هستم هر وقت بخواهيد مرا مي بينيد .
بعد مي افزايد : هر شب از ساعت 2 بعد از نيمه شب بيدار بود و به نماز شب مبادرت داشت هميشه با وضو بود ، بسيار كتوم بود ، اكثراً حالاتش را از ما كتمان مي كرد . موقع فوتش حالش خوب بود ناگهان ديدم مرا صدا مي زند و مي گويد : بيا . و سپس رو به من كرد و به زبان تركي گفت : آمدند ! آمدند ! نگاه به در كرد و مي خواست از جا برخيزد . سلام كرد من هم بي اختيار با اينكه چيزي نمي ديدم دست به سينه گذاشتم و سلام كردم ، فهميدم در حال احتضار است . گفتم بگو : لا اله الا الله . تبسمي كرد مثل اينكه مي خواست به من بگويد ( به من ياد مي دهي سر تا پاي وجودم فرياد مي زند : لا اله الا الله و تمام سلولهاي بدنم مي گويد : محمد رسول الله ) .
دوستان اسم من رو هم اضافه كنيد.
امروز كه نمي دونستم، از فردا زيارت عاشورا رو هم مي خونم.
پ.ن.
دوستان زيارت عاشورا خوبه، شكي نست. ولي مستحبه.
بهتر نيست، روي واجبات بيشتر تمركز كنيم تا مستحبات. كارگاه ها رو روي امور واجب تشكيل بديد. نمازهاي اول وقت از همه مهمتره. البته من كارگاه نماز اول وقت رو براي خودم دارم اجرا مي كنم.
بسم الله
آن شب زنده داران و مردان الهی و عارفان و سالکان شب زنده دار، این راز و نیاز شبانه و عبادت عارفانه را، از امام العارفین، امیرالمؤمنان حضرت علی علیه السلام الهام گرفته اند؛ از آنجا که امام درباره این گونه انسان های تشنه عبادت و بندگی می فرماید:
«خوشبخت و سعادتمند آنکه فرائض پروردگار خویش را انجام دهد، رنج ها را مانند سنگ آسیا خرد کند، شب هنگام از خواب دوری گزیند، آنگاه که سپاه خواب حمله می آورد زمین را فرش و دست خود را بالش قرار می دهد!
در زمره گروهی که بیم روز بازگشت، خواب از چشمان شان ربوده و پهلوهاشان، جا خالی کرده است و لب هایشان به ذکر پروردگارشان در زمزمه است، ابرهای گناهان بر اثر استغفار مُدام آنان برطرف شده است، آنانند حزب خدا، همانا تنها آنان رستگارانند»(1)
(1): نهج البلاغه، نامه 45.27 .
اللهم عجل لولیک الفرج
التماس دعا
.
.
.
.
.
.
نظر سنجی به روز شد،