تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: امیر تتلو
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
نقل قول:واقعا ازش خوشم نمیاد هم بخاطر اهنگ های قبلیش و هم اینکه چه جوری میشه که یه ادم که از شدت فقر میرفته سر کار و تو اهنگ های خودشم میگه یکدفعه پول دار میشه به نظر من این خواننده ها همه از طرف دست های پشت پرده حمایت میشن چون امکان نداره یکی به این سرعت تغغییر کنه به تازه گی که همین تتلو و خواننده های داخلی دیگه به این سرعت دارن معروف میشن بین جوون ها و هسم سن و سال های خودم که واقعا مشکوک به نظر میرسه امید وارم که این تتلو نتونه مجوز بگیره اگر هم بگیره من به اهنگلاش گوش نخواهم داد
دوست عزیز!
شما جدی جدی داری سبیلو از ته می زنی ها!Big GrinBig Grin
جون من ایقنده تند و صریح گمانه زنی نکن!
حالا توبه کرده یا نه !‌
به ما چه ؟
چه ربطی به انجمن ما داره ؟
اگه در مورد موسیقیش حرفی دارین بسم الله ولی لطفا این بیوگرافی دادن و بحث کردن در مورد زندگی این و اون رو جمع کنید لطفا.
سلام دوستان اگه کسی تفسیر شعر های ایشون داره لطفا به من هم بده آخه فهم شعراشون خیلی سختهBig Grin
سلام.بنظرمن شمادرمورداین خواننده بی انصافی میکنیدمن خودم طرفدار دواتیشه ش هستم اما اگه بخوام بی طرف هم قضاوت کنم این حرفااصلابهش نمی خوره!اگه تواین کارابود خارج می موندتاازادانه بتونه کاراشوانجام بده وهمه چی بخونه.اماتوبه کرده دیگهBig Grin
آقا هر خصوصیت ظاهری که بنده بشدت بدم میاد این بشر داره!!Confused
ولی خب بعضی آهنگاش بدنیس انصافا!ولی بعضیاشم،مثه این آهنگه کیه از پشت لباستو میبنده .... Undecided
باباخوشماچرامنفی یه اسم این اهنگ نگاه میکنید
کی ازپشت لباستومیبنده که حتما چیزبدی نیستHuh
ظاهرشم عای وامروزیه
(۲/مرداد/۹۳ ۲۳:۱۴)آیدا77 نوشته است: [ -> ]باباخوشماچرامنفی یه اسم این اهنگ نگاه میکنید
ظاهرشم عادی وامروزیه

اصولا زیپ و دکمه ی لباس جلوست...

حتما باید پورن باشه ، تا بشه غیرعادی و غیرچیز؟! Dodgy خطری که اینگونه ویدئو کلیپ ها دارند از فیلم پورنوی خارجی بیشتره ، چون جوان ما همزادپنداری میکنه...
به نام خدا Rose

(مستند خداکش رو از بخش مستندهای گروه انجمن دانلود کردم
صحبتی از ایشون (البته مربوط به همان دوران کار در سوپر مارکت هست )در دقیقه 38 فیلم گذاشته شده بود.)صرفا جهت اطلاع!

خیلی اهنگاشون رو نمیپسندم (علاقه شخصی)

در حد قضاوت در مورد ایشون هم نیستم.

(۲/مرداد/۹۳ ۲۳:۱۴)آیدا77 نوشته است: [ -> ]باباخوشماچرامنفی یه اسم این اهنگ نگاه میکنید
ظاهرشم عای وامروزیه

شما درست میفرمایین ولی بار اول وقتی ینفر گوش میده چیز مثبتی رو به شنونده القا نمیکنه
خب حالا نمیشد ایشون یه دغدغه ی دیگشونو میوردن تو آهنگ؟!Big Grin

(۳/مرداد/۹۳ ۱:۲۹)pure نوشته است: [ -> ]
در حد قضاوت در مورد ایشون هم نیستم.

هیچکس در حد قضاوت درباره شخص دیگه ای نیست! Smile
نقل قول:باباخوشماچرامنفی یه اسم این اهنگ نگاه میکنید
کی ازپشت لباستومیبنده که حتما چیزبدی نیست[تصویر: huh.png]
ظاهرشم عای وامروزیه
طرف قرار بوده اتاق عمل بره لباسشو برعکس پوشیده؟
جدای از شوخی فکر کنم بدونم چه سبک آهنگ هایی مدنظر هست و این رو می دونم که اکثر طرفداران این مدل آهنگ ها روحیه Emo(نمی دونم درست یا نه. فارسیش میشه اِمو که اگه بگردین پیدا می شه) دارن.
متاسفانه باید از این روحیه دوری کرد ولی چون خیلی شبیه به شخصیت های منزوی هستش کسی فکر نمی کنه خطرناک باشن این افراد. اما این افراد برای جامعه خطرناک نیستن. این ها برای خودشون خطرناکن.
تو فامیل داریم کسیرو که ته تریپ غمگین رو درآورده بود. سی سالشه شده بود ازدواج نکرد(در حالی که می تونست بهترین موقعیت ها رو داشته باشه)
متاسفانه می بینم که الآن کسایی که بین 12 تا 16 سال هستن دارن این طرفی می رن. که بیشترشون هم دختر هستن. مثلا یه نرم افزار شبیه فیسبوک تو گوشی ها هستش که می رن توش پست می ذارن(اسمشو نمی دونم)
بعدش پست ها رو دسته بندی می کنن.
این می ره سراغ یه دسته ای که اسمش "خیلی سخته" هست. چنان با آب تاب می خونه که انگار دو جین مرحله عاشق شده!
خوب مگه مریضی خودتو آزار می ری؟ برو دسته "طنز" رو بخون یکمی حال کنیم!
به قول یه نفر(بچه های تالار همه می شناسن): زندگی یه شوخی خیلی بزرگه.
من الآن صد پنجاه تومن ضرر خوردم باید دو هفته مث خر کار کنم اما می خندمBig GrinBig GrinBig Grin
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع