۳/مرداد/۹۳, ۱۵:۳۸
۴/مرداد/۹۳, ۱۰:۴۶
(۳/مرداد/۹۳ ۱۵:۲۳)bidel نوشته است: [ -> ]طرف قرار بوده اتاق عمل بره لباسشو برعکس پوشیده؟واقعا باهات موافقم جدیدا تو همین اینستاگرام یه چیزهایی میبینم شاخ در میارم
جدای از شوخی فکر کنم بدونم چه سبک آهنگ هایی مدنظر هست و این رو می دونم که اکثر طرفداران این مدل آهنگ ها روحیه Emo(نمی دونم درست یا نه. فارسیش میشه اِمو که اگه بگردین پیدا می شه) دارن.
متاسفانه باید از این روحیه دوری کرد ولی چون خیلی شبیه به شخصیت های منزوی هستش کسی فکر نمی کنه خطرناک باشن این افراد. اما این افراد برای جامعه خطرناک نیستن. این ها برای خودشون خطرناکن.
تو فامیل داریم کسیرو که ته تریپ غمگین رو درآورده بود. سی سالشه شده بود ازدواج نکرد(در حالی که می تونست بهترین موقعیت ها رو داشته باشه)
متاسفانه می بینم که الآن کسایی که بین 12 تا 16 سال هستن دارن این طرفی می رن. که بیشترشون هم دختر هستن. مثلا یه نرم افزار شبیه فیسبوک تو گوشی ها هستش که می رن توش پست می ذارن(اسمشو نمی دونم)
بعدش پست ها رو دسته بندی می کنن.
این می ره سراغ یه دسته ای که اسمش "خیلی سخته" هست. چنان با آب تاب می خونه که انگار دو جین مرحله عاشق شده!
خوب مگه مریضی خودتو آزار می ری؟ برو دسته "طنز" رو بخون یکمی حال کنیم!
به قول یه نفر(بچه های تالار همه می شناسن): زندگی یه شوخی خیلی بزرگه.
من الآن صد پنجاه تومن ضرر خوردم باید دو هفته مث خر کار کنم اما می خندم
دختره دوازده سالشه جوری از شکست عشقی صحبت میکنه که من اصلا در تعجب هستم نود درصد شون هم دختر و همون نود درصد هشتاد درصدشون دخترای غرب تهران هستن
ولی در کل این جوی به خاطر اینه که میخوان مثلا بگن ما هم بزرگیم
من که ۱۷ سالمه هنوز به عمرم از این جور اتفاق ها که برا اینا اتفاق میوفته ما تجربه نکردیم. درباره این تتلو هم اونایی که میگن اگه هدف داشت خارج میموند باید بگم نه دوستان محترم از ایران که راحت تر میتونن تاثیرگذار باشن.
۴/مرداد/۹۳, ۱۱:۰۱
حرف زدن در مورد موسیقی و آهنگاش یه بحثه و حرف زدن در مورد خودشو اخلاق و تیپش یه بحثه دیگست...
آهنگاش بامحتوا نیست ولی اگه به محتوا زیاد توجه نکنیم در کل کار و صداش بد نیست.
تیپ و اخلاقشم به خودش مربوطه! ولی من فقط از یه چیزش در تعجبم که این آدم چجوری یه شبه هیکلش شد آرنولد
تتوهای رو بدنشم خیلی تو ذوقه
آهنگاش بامحتوا نیست ولی اگه به محتوا زیاد توجه نکنیم در کل کار و صداش بد نیست.
تیپ و اخلاقشم به خودش مربوطه! ولی من فقط از یه چیزش در تعجبم که این آدم چجوری یه شبه هیکلش شد آرنولد

۴/مرداد/۹۳, ۱۱:۱۴
البته اینم بگم که توی فثیسبوک رفتم توی پیجش واقعا تعجم کردم ، بیشترین لایک رو بین همه ی خواننده های ایرانی چه قدیمی و چه جدید داره !
والا میگن توبه کرده ولی خب معلوم نیست راسته یا دروغه . الله اعلم.
۴/مرداد/۹۳, ۱۲:۰۶
نقل قول:البته اینم بگم که توی فثیسبوک رفتم توی پیجش واقعا تعجم کردم ، بیشترین لایک رو بین همه ی خواننده های ایرانی چه قدیمی و چه جدید داره !پست هاش چی؟ این آخریاش رنگ و بوی توبه داشتن؟
تحریم دور بزن من خراب شده نمی تونم کاری کنم.
۴/مرداد/۹۳, ۱۲:۲۳
(۴/مرداد/۹۳ ۱۱:۱۴)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]البته اینم بگم که توی فثیسبوک رفتم توی پیجش واقعا تعجم کردم ، بیشترین لایک رو بین همه ی خواننده های ایرانی چه قدیمی و چه جدید داره !
تو همین فیسبوکش هر شب میاد یه شب بخیر میگه بیست هزار تا دختر لایک میزنن دیگه پسرا رو حساب نکن.
۴/مرداد/۹۳, ۱۳:۴۶
(۴/مرداد/۹۳ ۱۱:۰۱)fateme-m نوشته است: [ -> ]تیپ و اخلاقشم به خودش مربوطه!
به خودش مربوط نیست بر اساس اسلام ، بر جامعه هم تاثیر می گذاره ، ایجاد مفسده و... پس الان بنده لخت هم بروم خیابون جلو مردم ، به خودم مربوطه؟به کسی چه ربطی داره؟
نقل قول:ولی من فقط از یه چیزش در تعجبم که این آدم چجوری یه شبه هیکلش شد آرنولد![]()
آمپول های عضله بادکن!

۴/مرداد/۹۳, ۱۵:۱۸
[quote='Hamed jokar' pid='292879' dateline='1406361210']
تو همین فیسبوکش هر شب میاد یه شب بخیر میگه بیست هزار تا دختر لایک میزن
خب این یعنی ادم بدیه؟خب طرفداراش هستن دیگه
تو همین فیسبوکش هر شب میاد یه شب بخیر میگه بیست هزار تا دختر لایک میزن
خب این یعنی ادم بدیه؟خب طرفداراش هستن دیگه
۴/مرداد/۹۳, ۱۵:۳۷
(۴/مرداد/۹۳ ۱۵:۱۸)آیدا77 نوشته است: [ -> ]خب این یعنی ادم بدیه؟خب طرفداراش هستن دیگه
نه عزیزم هیچکس حق اینو نداره که بگه طرف آدم خوبیه یا بده!ما خوب و بد بودنو تشخیص نمیدیم!
فکر کنم دوستان من باب اطلاع عرض کردن

۲۱/شهریور/۹۳, ۱۷:۵۱
تو رپ فقط صدا مال حصین و بس
البته متحواش بی سرو ته
البته متحواش بی سرو ته