تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: دلخوشی های یک مجرد (ورود متاهلین ممنوع است)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
بسم الله الرحمن الرحیم

این تاپیک را خدا آزاد کرد ...

صبح همگی دوستان Rose بخیر . مدت ها بود یه همچین تاپیکی مد نظرم بود که بزنم و به دور از بحث هایی که بین دوستان توی تاپیک های مختلف به وجود میاد ، دور هم باشیم. Rose

یه چندتا قانون داره این تاپیک که همین اول کار بگم و تکلیفمونو با هم روشن کنیم Idea

1- ورود افراد متاهل مطلقا ممنوعه ، اگه از دوستان متاهل کسی وارد شد به همسرشون میگیم که زیر سر اقاتون بلند شده و خودشو مجرد جا میزنه Bi Dandoon . برای خانم های متاهلی هم که یواشکی وارد میشن ، زور من که نمیرسه ، یکی یه فکری بکنه. Silent

2- شرط اصلی ورود هر روزه به این تاپیک اینه که نماز صبحمون قضا نشه ، یعنی هر کسی نماز صبحش قضا شد ، اون روز اجازه پست گذاشتن توی این تاپیک رو نداره و فقط باید بشینه وحسرت Arrogant بخوره ( نوش جان )

3- در مورد هر چیزی ، میشه مطلب گذاشت توی تاپیک. اتفاقاتی که واسه من امروز افتاد، چی دوست دارم با شما در اشتراک بذارم و ... اما در کل باید قوانین تالار رعایت بشه... یعنی صحبت های سیاسی ممنوع، توهین ممنوع، تیکه و متلک ممنوع...

4- دعوا و اسپم ممنوع...

5- میتونید فعالیت های روزانه یا عکسایی که خودتون میگیرد رو اینجا بذارید در مورد همون فعالیت های روزانه.

6- لطفا شوخی ها هم زیاد از حد خارج نشه دوستان Blush Heart

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

پست اول هم خودم میذارم که با یه صبحونه تووووووووووپ و زیارت عاشورا امروز رو شروع کردم. خیلی چسبید ، جاتون خالی ، همشو هم خوردم تنهایی Big Grin

[تصویر: 2fd33182510ff4e61.jpg]

ممکنه سوال پیش بیاد که اقا این چاییش کجاست ، عرض کنم یکی از خصوصیات پسر مجرد اینه که هیچ وقت چایی درست نمیکنه ، باید یکی از افراد خونواده چایی درست کنه Big Grin

اصلا یکی از دلایلی که ادم متاهل میشه همین چایی درست کردنه ، والا ... Rolleyes2

http://www.aparat.com/v/1hg6d

Big GrinBig GrinHeart
آقای محمد تراست خیلی سنگین و رنگین خودتون این تاپیک و تعطیل کنید.چون این تاپیک بر خلاف قوانین اینجاست مگه موقع ثبت نام نخوندید!!!!...Smile .......سایتای دیگه ای هست...Smile

البته هر جور که راحتید...Cool
فاميل: آقاي مجري امروز قراره واس اين بچه برم خواستگاري
مجري: چي!؟ اين که بچه س...
فاميل: من نصف اين بودم زن گرفتم! اين که ديگه لندهوري شده واس خودش!!
مجري: آخه اين نه درس خونده،نه کار داره...
بچه: نه کف کرده!

فاميل: شما مگه تلوزيون نميبيني؟ همش ميگن مهم تفاهمه
مجري: آخه اين بچه اصلاٌ ميفهمه تفاهم يني چي؟
فاميل: بله که ميفهمه خودم بهش ياد دادم،تازه خيلي چيزاي ديگه هم بلده،بابايي اونايي که ديروز بهت ياد دادمو بگو به آقاي مجري...
بچه: نهادينه سازي صرفه جويي در مصرف آب،مبارزه با ترويج فرهنگ غربي،مذاکرات پنج بعلاوه يک
مجري: يني چون چارتا کلمه قلمبه سلمبه ياد گرفته ديگه وقت زن گرفتنشه؟
فاميل: آقاي مجري زن گرفتن که چيزي نيس،مردم با همين چارتا کلمه وزير ميشن!

[تصویر: 10468071_686814684728949_3225966999796888309_n.jpg]
(۳۰/خرداد/۹۳ ۱۳:۲۴)پرنیان نوشته است: [ -> ]آقای محمد تراست خیلی سنگین و رنگین خودتون این تاپیک و تعطیل کنید.چون این تاپیک بر خلاف قوانین اینجاست مگه موقع ثبت نام نخوندید!!!!...Smile .......سایتای دیگه ای هست...Smile

البته هر جور که راحتید...Cool

[تصویر: 5438e507e4748e081.jpg]

هیچ قانونی قرار نیست اینجا زیر سوال بره.
مرسی....
دوستان قانون و همه بخونید مخصوصا اونایی که سنشون بالا رفته یادشون میره....SmileWink
اگه ایران از گروهش بلا بره من اینقدر خوشحال نمیشدم که الان از آزاد شدن این تایپیک خوشحالم....
مبارکه دوستان Heart
[تصویر: pakdeli%20%288%29.gif]
چیه من به تاپیک شما چه کاردارم؟
داشتم رد میشدم فقط
[تصویر: nishbaz.gif]
ما مجردها بعد از سالها جستجو
و نیافتن نیمه گمشده خود
به این نتیجه رسیدیم:

.
.
.
.
.
.
خدا ما را کامل خلق کرده و نیمه میمه نداریم.
میگن محمدتراست قبول کرده غنی سازی 20 درصد رو تعطیل کنه تا اجازه دادن این تاپیک باز بشه :دی
راستشو بگو تو مذاکرات چه امتیازاتی داری؟ با مردم صادق باش
اخر عاقبت مجردی برا پسرها

Big Grin
Big Grin
Big Grin

[تصویر: L137229168226.jpg]

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
آدرس های مرجع