(۱/تیر/۹۳ ۱۰:۵۴)Reza2035 نوشته است: [ -> ]سریال های ترکیه ای ماهواره هم ه کدوم چند هزار قسمت هستن , دلیلی داره که اونها رو خوب بدونیم ؟
امروز آدمی مثه نولان توی 120 دقیقه فیلم نامه دنیا رو با فرهنگ کشورش تسخیر میکنه , ولی تمام فیلم هایی که ایشون نوشتن فکر نکنم فراتر از مرزهای کشور رفته باشه , و حتی داخل کشور هم همیشه سر وصدا راه انداخته ... کمیت هیچوقت فدای کیفیت نباید بشه ! اگه اینطوری بخوایم حساب کنیم الان ترکیه قوی تری و بهترین نویسنده های دنیا رو داره
بنده هم از لحاظ کیفیت عرض کردم نه کمیت.
از لحاظ کیفیت ایشون و برادرشون از بهترین نویسنده های تلویزیون هستند،
شما بفرمایید بهترین های تلویزیون کی هان؟

بالاخره یکی این وسط بهترینه دیگه!
(۱/تیر/۹۳ ۱۰:۵۴)Reza2035 نوشته است: [ -> ]دانشگاه و چه تلویزیون فرقی نداره , دین ذره ای برات ارزش داشته مخالف اینجور کارها خواهی بود . البته شاید یادتون رفته این صحبت امام خمینی رو که صدا و سیما یک دانشگاه عمومیه ...اگه قراره بریم از سریال ها و فیلم های خارجی کپی بگیریم و فارسی شو بنویسم به اسم بهترین نویسنده ی ایران خیلی راحت میشه مستقیما همون سریال ها رو بهترین کیفیت پخش کرد ! الحمدالله صدا و سیما شبکه ی HD هم راه انداخته !
سریال فرندز
بازی و تاج و تخت
اسپارتاکوس
زنان خانه دار
از لحاظ جذابیت های تکنیکی هم در سطحی هستن که مخاطب جهانی داشته باشن ! صحنه های جنسی هم داره که مخاطبش رو بیشتر میکنه .
خب،مگه اون بخش از عقاید فروید که مخالف اسلامه در دانشگاه یا تلویزیون تبلیغ شده؟
مصداق بیارید تا بحث کنیم :|
نقل قول:بنده هم از لحاظ کیفیت عرض کردم نه کمیت.

قبلا هم همین بحث ها رو با شما سر سریال مادرانه داشتم ! اونجا هم از اون کار دفاع میکردین ... اگه کیفیت مد نظر شما اون جمله ی مد نظر قاسم خانی توی فیلم سن پطرزبورگه که میگفت : اگه ناراحتی تو هم به خواهر من تیکه بنداز !!! ( اوج غیرت ایرانی ) پس لابد در نظر شما اسپارتاکوس قوی ترین سریال جهانه
نقل قول: بالاخره یکی این وسط بهترینه دیگه!
اگه قرار باشه یکی رو به عنوان بهترین انتخاب کنم نویسنده ی فیلم چ و شیار 143 و شکارچی شنبه و قلاده های طلا و اخراجی ها و فرشتگان قصاب و یوسف پیامبر و مختارنامه رو بهترین میدونم نه کسی که کارش اینه که آخوند مملکت رو بذاره وسط و خنده ایجاد کنه , نه کسی که غیرت رو بذاره وسط خنده ایجاد کنه , نه کسی که ارزش ها رو بذاره وسط خنده ایجاد کنه !
نقل قول: مصداق بیارید تا بحث کنیم :|
اون قسمتی که نیما میره توی رادیو جنس تبلیغ میکنه , مبتنی بر حرفهای ادوارد برنایز که وام گرفته شده از فروید بوده و سندش هم مستند قرن خود آدام کورتیسه !حالا بگذریم از تیکه های جنسی داخل سریال
-------
باز هم معتقدم اگه قراره بهترین سینمای ایران قاسم خانی باشه , سریال های برون وطنی بدون سانسور ارزش فرهنگی که دارن از فیلم نامه های این شخص بیشتره .
نقل قول:من از لحاظ فنی صحبت میکنم،آشنا با فن و هنر فیلمنامه نویسی،
کاری به محتوای آثارش ندارم،الان از لحاظ فنی محراب قاسم خانی از خوب های تلویزیونه،چه ربطی داره به این دیالوگ آخه ؟ :|
عرض کردم , اگه به فن فیلم نامه نویسیه ! و اگر کسی با تکنیک ارزشمند میشه , همین الان من به شما کارگردانی رو معرفی کنم توی این جور موارد تا ته خط رفته ...میترسم اسمش رو بگم اشاعه فحشا بشه !
اگر فن مهمه تا زمانی که آدمی مثه اسپیلبرگ زنده است و نفس میکشه سینمای ایران حق تولید اثار وطنی رو نداره , یکی از دلایلی مردم انقلاب کردن این بود :
نه شرقی , نه غربی !
حالا صدا و سیما یادش رفته , گناه این مردم چیه ؟ میخواین از دیالوگ های تلویزیونی قاسم خانی هم براتون مثال بزنم ؟اونجایی توی سریال ساختمان پزشکان پدر نیما اقای تاجیک رو میبره خونشون تا بهش 10 میلیون تومن پول بده و یهو تشک رو پهن میکنه وسط سالن و اقای تاجیک میترسه که مبادا بابای نیما میخواد ....
اونجایی که نازنین توی قسمت های اخر میاد توی دفتر نیما و میبینه نیما و کتی پشت میز قایم شدن و داد میزنه ؟ چیکار داشتین میکردین و از دفتر بیرون میره !
اونجایی که یکی از مریض های نیما عاشقش میشه و می بوسدش و میگه من عاشقتم و .... لازم نیست بگم که ایشون تمایلات همجنس گرایانه داره !
اونجاهایی که توی کل سریال زن نیما رو مورد تحقیر قرار میدن و تنها کار نیما مثه سیب زمینی نظاره کردنه !!! کافیه یا بازم براتون مثال بزنم ؟؟؟
نقل قول:برادر من،صحبت سر تلویزیونه نه سینما،
چ و شیار 143 چه ربطی داره به محراب قاسم خانی آخه !!!
فیلم های مختار و یوسف پیامبر هم از لحاظ فنی حرف برای زدن دارن،اما باز هم توی قالب فیلمنامه ضعیفند،
مثلا فیلمنامه ی سریال دزد و پلیس از لحاظ فنی خیلی حرفه ای تر از یوسف پیامبر بود.
گفتم که اگه قرار به انتخاب بهترین باشه , خیلی ها از ایشون سرتر هستند که لیاقت کار توی تلویزیون رو دارند و اینو اثبات کردن با فیلم هاشون ...همین کارگردان فیلم قلاده های طلا سریال به کجا چنین شتابان رو توی تلویزیون داشته ! منتهی چون رشوه گیری کارمند بانک رو نشون میده , ربا خواری اونها رو نشون میده ...بهش اعتراض میکنن ...اینه که بهترینه نه آقای خوش غیرت !
در مورد مختار هم بنده چیزی نمیگم , همین که کارش رو ضعیف میدونید و قاسم خانی رو بهترین میدونید نشون میده فیلم نامه ای که طرفدارش هستین در چه حدی تعریف میشه .
نقل قول: تبلیغات دکتر نیما توی رادیو و تبعاتی که براش در پی داشت چه ارتباطی با برنایز و فروید داره؟
گفتین مصداق بیار , منم مصداق نظریات فروید رو اوردم با سندش ! حالا دیگه شما نمیدونین این نظریه چی بوده و میگین خیر توی سریال اصلا از فروید و حرفهاش دفاع نشده دیگه ب من مربوط نمیشه
(۱/تیر/۹۳ ۱۲:۳۹)Reza2035 نوشته است: [ -> ]عرض کردم , اگه به فن فیلم نامه نویسیه ! و اگر کسی با تکنیک ارزشمند میشه , همین الان من به شما کارگردانی رو معرفی کنم توی این جور موارد تا ته خط رفته ...میترسم اسمش رو بگم اشاعه فحشا بشه !
اگر فن مهمه تا زمانی که آدمی مثه اسپیلبرگ زنده است و نفس میکشه سینمای ایران حق تولید اثار وطنی رو نداره , یکی از دلایلی مردم انقلاب کردن این بود :
نه شرقی , نه غربی !
حالا صدا و سیما یادش رفته , گناه این مردم چیه ؟ میخواین از دیالوگ های تلویزیونی قاسم خانی هم براتون مثال بزنم ؟اونجایی توی سریال ساختمان پزشکان پدر نیما اقای تاجیک رو میبره خونشون تا بهش 10 میلیون تومن پول بده و یهو تشک رو پهن میکنه وسط سالن و اقای تاجیک میترسه که مبادا بابای نیما میخواد ....
اونجایی که نازنین توی قسمت های اخر میاد توی دفتر نیما و میبینه نیما و کتی پشت میز قایم شدن و داد میزنه ؟ چیکار داشتین میکردین و از دفتر بیرون میره !
اونجایی که یکی از مریض های نیما عاشقش میشه و می بوسدش و میگه من عاشقتم و .... لازم نیست بگم که ایشون تمایلات همجنس گرایانه داره !
اونجاهایی که توی کل سریال زن نیما رو مورد تحقیر قرار میدن و تنها کار نیما مثه سیب زمینی نظاره کردنه !!! کافیه یا بازم براتون مثال بزنم ؟؟؟
مستند ضلع غربی رو دارین تعریف میکنین؟!

آخه شما دید مازوخیسمی دارید به همه چیز به پیمان قاسم خانی چه ربطی داره؟؟
والا اگه تلویزیون بیست و چهار ساعته دیوار هم نشون بده باز یه عده میگن این نماده،اون جنسیه این هم ضد انقلابه بعدش هم میریزن تو خیابونا که این فیلم باید توقیف شه :|
مریض دکتر نیما ازش طرفداری میکنه چون میخواد ببوستش همجنس بازه ؟؟؟

بابا شما دیگه چه جور منطقی دارید ؟؟
شما توی عید با عموت روبوسی نمیکنی؟
با رفیقت تا حالا روبوسی نکردی
(۱/تیر/۹۳ ۱۲:۳۹)Reza2035 نوشته است: [ -> ]گفتم که اگه قرار به انتخاب بهترین باشه , خیلی ها از ایشون سرتر هستند که لیاقت کار توی تلویزیون رو دارند و اینو اثبات کردن با فیلم هاشون ...همین کارگردان فیلم قلاده های طلا سریال به کجا چنین شتابان رو توی تلویزیون داشته ! منتهی چون رشوه گیری کارمند بانک رو نشون میده , ربا خواری اونها رو نشون میده ...بهش اعتراض میکنن ...اینه که بهترینه نه آقای خوش غیرت !
در مورد مختار هم بنده چیزی نمیگم , همین که کارش رو ضعیف میدونید و قاسم خانی رو بهترین میدونید نشون میده فیلم نامه ای که طرفدارش هستین در چه حدی تعریف میشه .
به کجا چنین شتابان سریال قابل احترامی بود،اما پایان افتضاحش آبروی شروع خوب فیلمنامه رو برد.
اما کارهای محراب قاسم خانی تا الان شروع،میانه و پایان آبرومندی داشته.
آقا رضا من درباره ی مختار اصن صحبت کردم؟
من گفتم دزد و پلیس فیلمنامه ش فنی تر از یوسف پیامبر بود،سر این حرفم هم هستم.
اصن صحبت مختار نشد...
مختار هم به نسبت وقتی که روش گذاشته شد کار خوبی بود،اما کلا در یه ژانر و فضای دیگه ای بود،نمیشه مختار رو با کارای مهراب قاسم خانی مقایسه کرد.
پیمان و مهراب قاسم خانی توی فیلمنامه یکی از بهترین ها،و توی فیلمنامه ی طنز بهترین های تلویزیونند.
حالا هر چقدر هم سایتای معلوم الحالی مثل رجانیوز،بخوان کارهاشون رو سخیف بدونن.
(۱/تیر/۹۳ ۱۲:۳۹)Reza2035 نوشته است: [ -> ]گفتین مصداق بیار , منم مصداق نظریات فروید رو اوردم با سندش ! حالا دیگه شما نمیدونین این نظریه چی بوده و میگین خیر توی سریال اصلا از فروید و حرفهاش دفاع نشده دیگه ب من مربوط نمیشه
خب احتمالا این فرضیه رو شما تازگی ها مطرح کردی،من فرصت نکردم مطالعه ش کنم

شما یه کلام بگو کدوم نظریه ی فروید منظورتونه و در کدوم سکانس از کدوم قسمت ساختمان پزشکان بهش اشاره شده.
نقل قول:من نماینده ایران در برزیل نیستم و هیچ مسئولیت سنگینی هم روی دوش خودم حس نمیکنم.
سلام
مشکل ما این طرز تفکره.
وقتی مشهور میشن دیگه زندگیشون دست خودشون نیست. چون که جوونا میرن دنبال اینا و آرایش و مدل موهاشون و طرز لباس پوشیدنشون و کلا طرز زندگیشون رو تقلید میکنن، و کلا هر حرف و کار اینا یه جمعیتی رو بالا پایین میکنه و روشون تاثیر میزاره
دیگه حالا من بیام بگم که زندگیه من مال خودمه و من هر کاری دلم بخواد می کنم و نماینده ایران نیستم و ... که نمیشه!!
نقل قول:مستند ضلع غربی رو دارین تعریف میکنین؟! ![[تصویر: happy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/happy.png)
اصلا این مستند رو ندیدم
نقل قول:خه شما دید مازوخیسمی دارید به همه چیز به پیمان قاسم خانی چه ربطی داره؟؟
والا اگه تلویزیون بیست و چهار ساعته دیوار هم نشون بده باز یه عده میگن این نماده،اون جنسیه این هم ضد انقلابه بعدش هم میریزن تو خیابونا که این فیلم باید توقیف شه :|
مریض دکتر نیما ازش طرفداری میکنه چون میخواد ببوستش همجنس بازه ؟؟؟ ![[تصویر: huh.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/huh.png)
بابا شما دیگه چه جور منطقی دارید ؟؟
شما توی عید با عموت روبوسی نمیکنی؟
با رفیقت تا حالا روبوسی نکردی
توجیه خوبیه !
ولی اونی که باید حرف رو میگرفت فهمید , قاسم خانی ها هم کسی نیستند که من بخوام بیشتر از این راجع به اونها صحبت کنم , همین که اینشون در نظر شما بهترین نویسنده ی ایران هستن , کفایت میکنه برای من
نقل قول:اما کارهای محراب قاسم خانی تا الان شروع،میانه و پایان آبرومندی داشته.
منظورت از پایان ابرومند همونیه که اخر سریال ساختمون پزشکان عوامل سریال میان جلوی دوربین ؟
نقل قول:پیمان و مهراب قاسم خانی توی فیلمنامه یکی از بهترین ها،و توی فیلمنامه ی طنز بهترین های تلویزیونند.
حالا هر چقدر هم سایتای معلوم الحالی مثل رجانیوز،بخوان کارهاشون رو سخیف بدونن.
نویسنده فرندز خیلی بهتر از اینها مینویسه ! و باید کارهای اون ها پخس بشه , محتوی هم که از نظر شما مهم نیست .
نقل قول:خب احتمالا این فرضیه رو شما تازگی ها مطرح کردی،من فرصت نکردم مطالعه ش کنم ![[تصویر: happy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/happy.png)
شما یه کلام بگو کدوم نظریه ی فروید منظورتونه و در کدوم سکانس از کدوم قسمت ساختمان پزشکان بهش اشاره شده.
بشین مستند قرن خود آدام کورتیس رو دانلود کن و ببین , متوجه میشی کدوم نظریه رو میگم ... متاسفانه من نمیتونم 4 ساعت مستند رو خلاصه کنم اینجا .
(۱/تیر/۹۳ ۱۳:۳۶)Reza2035 نوشته است: [ -> ]توجیه خوبیه !
ولی اونی که باید حرف رو میگرفت فهمید , قاسم خانی ها هم کسی نیستند که من بخوام بیشتر از این راجع به اونها صحبت کنم , همین که اینشون در نظر شما بهترین نویسنده ی ایران هستن , کفایت میکنه برای من
چیزی نیست که من بگم،آمارها رو ببینید.
(۱/تیر/۹۳ ۱۳:۳۶)Reza2035 نوشته است: [ -> ]منظورت از پایان ابرومند همونیه که اخر سریال ساختمون پزشکان عوامل سریال میان جلوی دوربین ؟ 
افزایش پیچش نهایی،گره گشایی دسته جمعی.
از بهترین پایان هایی بود که در سریال های ایرانی دیدم.
(۱/تیر/۹۳ ۱۳:۳۶)Reza2035 نوشته است: [ -> ]نویسنده فرندز خیلی بهتر از اینها مینویسه ! و باید کارهای اون ها پخس بشه , محتوی هم که از نظر شما مهم نیست .
بازم این حرف تکراری !

منظورتون از نویسنده ی فرندز کیه؟کدومشونه؟
بیل لورنس ممکنه حرفه ای تر از پیمان قاسم خانی باشه،دلیل نمیشه که ما بخوایم فنش رو زیر سوال ببریم،
حالا محتواش با فرهنگ ما مناسب نیست و به درد مردم ما نمیخوره چه ربطی داره با فن فیلمنامه نویسیش؟
عین این میمونه ما بگیم چون مسی گرایشات یهودی داره،بازیش هم به درد نمیخوره :|
(۱/تیر/۹۳ ۱۳:۳۶)Reza2035 نوشته است: [ -> ]بشین مستند قرن خود آدام کورتیس رو دانلود کن و ببین , متوجه میشی کدوم نظریه رو میگم ... متاسفانه من نمیتونم 4 ساعت مستند رو خلاصه کنم اینجا .
لازم نیست مستند رو خلاصه کنید،شما بفرمایید کدوم نظریه ی فرویده !
دیگه ادعای خودتونه دیگه،
یه نظریه از فروید بگید،بعد ثابت کنید که در فلان جای ساختمان پزشکان به این نظریه اشاره شده.
در ضمن سعی هم نکنید این رو بپیچونید

سلام،
ببخشید وسط بحثتون می پرم ...
یه سوال از جناب تیشتار:
شما حتی به استفاده از شوخی های رکیک جنسی تو کارای خاسم خانی (ورود آقایان ممنوع ، ساختمان پزشکان و ...) هم قائل نیستید ؟!؟

مشکل ساختمان پزشکان چی بود؟
میتونم ورود اقایان ممنوع و سنپطرزبورگ رو بپذیرم اما ساختمان پزشکان واقعا خوب بود!