تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: جواب قاسم‏‎خانی به هموطنان منتقد: به شما چه!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
تیکه هاش انقدر ریز و ظریف هست که به سادگی نمیشه متوجهش شد. و اینجا هم جایی نیست که بخوام براتون توضیح بدم ! Blush

میتونید همون مستند *ضلع غربی ساختمان پزشکان* رو ببینید تا مقداریش رو متوجه بشید.
(۱/تیر/۹۳ ۲۳:۰۱)Justice Bringer نوشته است: [ -> ]سلام،

ببخشید وسط بحثتون می پرم ...

یه سوال از جناب تیشتار:

شما حتی به استفاده از شوخی های رکیک جنسی تو کارای خاسم خانی (ورود آقایان ممنوع ، ساختمان پزشکان و ...) هم قائل نیستید ؟!؟ [b]HuhBlush
پیمان قاسم خانی فراماسونر نیست که بخواد نمادگرایی کنه،اگه حرفی،عقیده ای داشته باشه واضح میاد و میگه.همونطور که در مارمولک گفت،همونطور که در زندگی مشترک ... گفت.من به استفاده از شوخی رکیک جنسی توی ساختمان پزشکان معتقد نیستم.
(۱/تیر/۹۳ ۲۳:۳۲)Justice Bringer نوشته است: [ -> ]تیکه هاش انقدر ریز و ظریف هست که به سادگی نمیشه متوجهش شد. و اینجا هم جایی نیست که بخوام براتون توضیح بدم ! [/b]Blush

میتونید همون مستند *ضلع غربی ساختمان پزشکان* رو ببینید تا مقداریش رو متوجه بشید.
اون مستند حاصل یه سوء تفاهم از تفاوت فرهنگ مردم جامعه با فرهنگ هنرمندامونه،با چاشنی توهم توطئه.درباره ی مورد اول مثلا بین مردم ما عادی نیست که برادر شوهر آدم وقتی تنها توی خونه ای سرش رو بندازه پایین بیاد تو [b]Smileاما پشت چنین سکانس هایی هم هیچ توطئه یا قصد و غرضی نیست،اون ها زندگی خودشون رو فیلم میکنند.
(۲/تیر/۹۳ ۱۱:۳۱)Ali#59 نوشته است: [ -> ]پیمان قاسم خانی فراماسونر نیست که بخواد نمادگرایی کنه،اگه حرفی،عقیده ای داشته باشه واضح میاد و میگه.همونطور که در مارمولک گفت،همونطور که در زندگی مشترک ... گفت.من به استفاده از شوخی رکیک جنسی توی ساختمان پزشکان معتقد نیستم.

1. یعنی فقط فراماسون ها نمادگرایی می کنن !!! سعدی و حافظ و مولوی و ... که انقدر استعاره ها و تشبیه ها و کنایه ها و کلا آرایه های ادبی تو آثارشون هست پس چی هستن !!!

یعنی هر کس که 2 پهلو حرف بزنه داره نمادگرایی میکنه !!!

توی بحث کردن یه مقدار منطق رو رعایت بفرمایید.

سینما/تلوزیون و ... ابزاری ـه برای رسوندن پیام هستن. همونطور که ما تو صحبتای روز مره با افراد مختلف ممکن تیکه بندازیم، شوخی کنیم، یا حرفای دو پهلو بزنیم یا با کنایه صحبت کنیم ... سازنده های آثار این چنینی هم میتونن ازین تکنیک ها استفاده کنن بدون اینکه بخوان فراماسون و یهودی و ... باشن !!!

2. کسی که فراماسون هست نمیاد تو خیابون داد بزنه !!!

3. باتوجه به اینکه میفرمایین قائل به شوخی های رکیک جنسی تو سریال ساختمان پزشکان یا فیلم ورود آقایان ممنوع و سن پطرزبورگ و ... نیستید. دیگه جایی برای بحث باقی نمیمونه. چون اینا دیگه اظهر من الشمس هستن و نیاز به تحلیل و بررسی و طرح کردن تئوری ندارن !

نقل قول:اما پشت چنین سکانس هایی هم هیچ توطئه یا قصد و غرضی نیست،اون ها زندگی خودشون رو فیلم میکنند.

میتونید قسم بخورید که اینجوریه ؟!؟ قطعا نمیتونید !!! همونطور که نمیشه قسم خورد که اینا همه پشتش فکر بوده.

اصلا بررسی و تحلیل هر اثری از لحاظ محتوایی همینطوره ... یه سری شواهد و قرائن رو کنار هم می چینی و نتیجه گیری می کنی. ولی هیچ وقت نتیجه شما 100 درصد درست نیست !!! چون کسی که تحلیل میکنه ، توی مغز سازنده که نیست !!! یعنی به نظر بنده یه تحلیلگر خوب حتی اگه 100 هم به تحلیلش از یه اثر مطمئن باشه، همیشه 1 درصد باید احتمال بده که همه ش اشتباه باشه.

لذا در مواجهه با این نوع تحلیل ها ، خوبه که نه مثل شما اینجوری قاطع رد کنیم، نه مثل بعضی افراد جوری بهش استناد کنیم که انگار وحی منزل هست !
بهترین برخورد میتونه این باشه که در ذهنمون جایی هم برای این گونه مفروضات قرار بدیم و همواره احتمال بدیم که این مفروضات هم ممکن است درست باشند.
يه لحظه با خوندن پست اول اين تاپيك فكر كردم اشتباهي سايت روزنامه ي كيهان رو باز كردم!
(۲/تیر/۹۳ ۱۳:۲۰)Justice Bringer نوشته است: [ -> ]1. یعنی فقط فراماسون ها نمادگرایی می کنن !!! سعدی و حافظ و مولوی و ... که انقدر استعاره ها و تشبیه ها و کنایه ها و کلا آرایه های ادبی تو آثارشون هست پس چی هستن !!!

یعنی هر کس که 2 پهلو حرف بزنه داره نمادگرایی میکنه !!!

توی بحث کردن یه مقدار منطق رو رعایت بفرمایید.

سینما/تلوزیون و ... ابزاری ـه برای رسوندن پیام هستن. همونطور که ما تو صحبتای روز مره با افراد مختلف ممکن تیکه بندازیم، شوخی کنیم، یا حرفای دو پهلو بزنیم یا با کنایه صحبت کنیم ... سازنده های آثار این چنینی هم میتونن ازین تکنیک ها استفاده کنن بدون اینکه بخوان فراماسون و یهودی و ... باشن !!!

2. کسی که فراماسون هست نمیاد تو خیابون داد بزنه !!!

3. باتوجه به اینکه میفرمایین قائل به شوخی های رکیک جنسی تو سریال ساختمان پزشکان یا فیلم ورود آقایان ممنوع و سن پطرزبورگ و ... نیستید. دیگه جایی برای بحث باقی نمیمونه. چون اینا دیگه اظهر من الشمس هستن و نیاز به تحلیل و بررسی و طرح کردن تئوری ندارن !
1. من با توجه به مستند ضلع غربی این رو گفتم.
2. مگه من گفتم باید داد بزنه؟
3 .
(۲/تیر/۹۳ ۱۱:۳۱)Ali#59 نوشته است: [ -> ]من به استفاده از شوخی رکیک جنسی توی ساختمان پزشکان معتقد نیستم.

(۲/تیر/۹۳ ۱۳:۲۰)Justice Bringer نوشته است: [ -> ]میتونید قسم بخورید که اینجوریه ؟!؟ قطعا نمیتونید !!! همونطور که نمیشه قسم خورد که اینا همه پشتش فکر بوده.

اصلا بررسی و تحلیل هر اثری از لحاظ محتوایی همینطوره ... یه سری شواهد و قرائن رو کنار هم می چینی و نتیجه گیری می کنی. ولی هیچ وقت نتیجه شما 100 درصد درست نیست !!! چون کسی که تحلیل میکنه ، توی مغز سازنده که نیست !!! یعنی به نظر بنده یه تحلیلگر خوب حتی اگه 100 هم به تحلیلش از یه اثر مطمئن باشه، همیشه 1 درصد باید احتمال بده که همه ش اشتباه باشه.

لذا در مواجهه با این نوع تحلیل ها ، خوبه که نه مثل شما اینجوری قاطع رد کنیم، نه مثل بعضی افراد جوری بهش استناد کنیم که انگار وحی منزل هست !
بهترین برخورد میتونه این باشه که در ذهنمون جایی هم برای این گونه مفروضات قرار بدیم و همواره احتمال بدیم که این مفروضات هم ممکن است درست باشند.
شما میتونید قسم بخورید که اینطوری نیست؟ Huh
ممکنه من اشتباه کنم،ممکن هم هست شما.
این که پاسخ منطقی نیست Wink
1. مگه توی مستند *ضلغ غربی* میگن: قاسم خانی فراماسون ـه !!!!!!!!!! Blush

2. پس از کجا فهمیدین که فراماسون نیست که گفتین نیست ؟!؟ Huh

3. پس شما به شوخی های رکیک مثلا تو فیلم ورود آقایان ممنوع قائل هستین. سوالیه که مطرحه اینه که چطور بازم ازین افراد دفاع می کنین !!!

دوست عزیز، اگر میخواید بگید فلانی از لحاظ تکنیک بهترین ـه ... باید لفظ تکنیک رو قید کنید. وقتی میگید فلانی بهترینه ... یعنی از همه لحاظ بهترینه !!!

بنده حتی قبول دارم کارای این افراد از لحاظ محتوایی هم بهترینه ... ولی در جهت منفی که میشه بدترین

...

بنده گفتم خدمتتون که نه من میتونم 100 بگم نه شما میتونید 100 درصد رد کنید و بهترین حالت رو هم توضیح دادم که چی میتونه باشه.
شما اگه راه بهترین سراغ دارید ، بفرمایید.

موفق باشید.
به نام خدا

متاسفانه در مملکت ما داره مد میشه که هر چقدر شخصی لوده تر و وقیح تر و بی شرم و حیاتر باشد، شبه روشنفکران و پیروان سینه چاک تقلید از فرهنگ غرب و برج عاج نشینها او را میبرند بالا در حالیکه جای اینگونه افراد زیر زمین است.

تا همین چند سال پیش شرم و حیا اینگونه دریده نشده بود ولی تقلید چشم و گوش بسته از فرهنگ غرب کار را به اینجا کشید. حتی در همین تقلید از فرهنگ غرب هم فقط نکات منفی آنها را گرفتند و هزاران نکات مثبتشان را نمیبینند. از فرهنگ غرب فقط شلوارک پوشیدن و شوخیهای جنسی و ساپورت پوشیدن و همچنسبازی و مشروب خواری و سکس و فیسبوک بازی و جدایی دین از سیاست را گرفته اند ولی نظم و تلاش و کوشش و راستگویی و ادب و کمک به همنوع و درست کار کردن و دزدی نکردن و پول حرام نخوردن را یاد نگرفته اند.

خدا را شکر میکنم که با وضع امروز جامعه اسلامی و شیعه ما هنوز عذاب را بر ما نازل نکرده.
(۲/تیر/۹۳ ۱۳:۲۳)رضا1357 نوشته است: [ -> ]يه لحظه با خوندن پست اول اين تاپيك فكر كردم اشتباهي سايت روزنامه ي كيهان رو باز كردم!

آين روزنامه كيهان چه هيزم تري به شما فروخته كه هميشه اينجوري ازش ياد ميكنيد؟ جز اينكه طرفدار ولايت و در چارچوب ولي فقيه حركت ميكنه؟ لااقل ميگفتين هفته نامه يالثارات الحسين. (كه البته خودم خيلي هم دوسش دارم) باز بهتر بود....

اقاي علي 59 شما كه ميفرماييد اينا زندگي خودشون رو فيلم ميكنند اين شد وضع زندگي؟ يعني هركسي هرجوري زندگي ميكنه بياد فيلمش كنه؟ اينا تو زندگيشون غيرت ندارن برادر شوهر همينجوري مياد تو خونه ديگه؟ شايد محرم باشه براي زندگي هنرمندان كه شما ميگين فرق ميكنه زندگيشون. سبك زندگي اسلاميه ديگه. مهم نيست كشور اسلامي هست يا نه. مهم اينه هنرمندان عزيز چطوري دوست دارن سبك زندگي خودشون رو فيلم كنن.. چه فيلمي...!!!
شلوارك مساله مهمي نيست ولي پشت پرده شلوارك چه خبرهايي هست اين مهمتره. فقط هم اينا نيستن همون بازيكناي فوتبالمون هم در اين دوره و دوره هاي قبل خبرهاي آنچناني ازشون در سفرهاي خارجي به گوش رسيده..... بماند.
اين كه من از يه مدل زندگي خوشم بياد يا دوس داشته باشم يه فرهنگي رو ترويج بدم دليل بر درستي آن نيست.
حرف زياده و حوصله اندك.
يا علي
(۳/تیر/۹۳ ۸:۰۵)مصطفي مازح7610 نوشته است: [ -> ]آين روزنامه كيهان چه هيزم تري به شما فروخته كه هميشه اينجوري ازش ياد ميكنيد؟ جز اينكه طرفدار ولايت و در چارچوب ولي فقيه حركت ميكنه؟ لااقل ميگفتين هفته نامه يالثارات الحسين. (كه البته خودم خيلي هم دوسش دارم) باز بهتر بود....

اقاي علي 59 شما كه ميفرماييد اينا زندگي خودشون رو فيلم ميكنند اين شد وضع زندگي؟ يعني هركسي هرجوري زندگي ميكنه بياد فيلمش كنه؟ اينا تو زندگيشون غيرت ندارن برادر شوهر همينجوري مياد تو خونه ديگه؟ شايد محرم باشه براي زندگي هنرمندان كه شما ميگين فرق ميكنه زندگيشون. سبك زندگي اسلاميه ديگه. مهم نيست كشور اسلامي هست يا نه. مهم اينه هنرمندان عزيز چطوري دوست دارن سبك زندگي خودشون رو فيلم كنن.. چه فيلمي...!!!
شلوارك مساله مهمي نيست ولي پشت پرده شلوارك چه خبرهايي هست اين مهمتره. فقط هم اينا نيستن همون بازيكناي فوتبالمون هم در اين دوره و دوره هاي قبل خبرهاي آنچناني ازشون در سفرهاي خارجي به گوش رسيده..... بماند.
اين كه من از يه مدل زندگي خوشم بياد يا دوس داشته باشم يه فرهنگي رو ترويج بدم دليل بر درستي آن نيست.
حرف زياده و حوصله اندك.
يا علي
میشه بفرمایید پشت پرده شلوارک چه خبره ؟
سلام،
بی جنبه که میگن همینه ها . . . دو روزه رفته خارج . . .
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع