تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: جهان من که بی خدا میشود...((((پرسش و پاسخ))))
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
میدونید مشکل کجاست؟

سه تا عدد این جا هست.

012

شما حرفتون اینه که خدای 0 مجازیه و خدای 1 حقیقیه

من حرفم اینه که خدای 1 مجازیه و خدای 2 حقیقیه.

تو بیان مصداق حقیقی و مجازی ما کاملا تو تضادیم. پس نمیشه که اونطور که شما تقسیم بندی میکنید با هم بحث کنیم . استاد محترم
[تصویر: blush.png]
به به احسنت، بلاخره بعد از ده ارسال به اولین توافق رسیدیم.

اصلا جمله شما : خدای یک مجازی است و خدای دو حقیقی... اصلا صفر را فراموش کنید. همین جمله ای را که خودتان تایپ کردید را قبول دارید؟
شما مطمئنید کل جمله رو قبول دارید که میگید توافق؟
اگر خدای صفر (از نگاه شما)فراموش بشه بعدا مطمئنم تو مصداق یابی هاتون مغالطه میکنید. یعنی از همین الان با اون حرف دارید استارتش رو میزنید.
میشه ابتدا شما جواب بدید که آیا مسئله خدای 1 رو قبول دارید؟
قبول دارید که در مورد یک چیز داریم حرف میزنیم اما با دو نگاه و نظر متفاوت؟؟؟؟

هنوز تو این تاپیک من حرفی از خدای 2 نزدم چون بحثش مفصله.
تا حالا دعوامون سر همون خدای 0 و 1 بود که من اصرار داشتم 0 رو حذف کنیم و صرفا در مورد 1 صحبت کنیم.
اما فکر کنم قراره دوباره با یک زیرکی مجدد بیاید سر خونه اولتون .
چی جوری باید بگم فعلا به مصداق کار ندارم. به تفاوت کار دارم. وقتی شما می فرمایید صفر و یک. یعنی این دو دو چیز متفاوت هستند که شده اند صفر و یک وگرنه می گفتیم یک و یک.

خیلی جالب شد در این جا. ارسال 12 بنده تنها یک تایید از ارسال 11 شما بود. هنوز نمیدونم چه طور یه ارسالی را می زنید که به آن اعتقاد ندارید.

خواهر گرامی! وقتی شما می فرمایید این موجود یک است و آن موجود دو. یعنی این دو موجود با هم تفاوت دارند.

من می دونم ترس شما از چیست. شما واهمه دارید از اینکه بعد از قائل شدن تفاوت بین این دو من بخواهم ویژگی های هرکدام را بگم و بعد بیان کنم مثلا خدای حقیقی بهتر است. خیر اصلا اینطوری نیست.

فعلا می دانید در چه مرحله ای هستیم:

شما فرموده اید الان عصر است.

من برای روشن تر شدن بحث گفته ام: پس شما می گویید الان عصر است.

شما می گویید خیر. Big GrinBig Grin
خب حضرت استاد میاید یه گوشه جمله من رو میبرید میزارید بعد میگید این حرف رو قبول داری یا نه؟ خوب مشخصه وقتی ابترش کردید Dodgy

شما در ارسال دوم سوالی پرسیدید که من همون موقع جواب روشنی بهتون دادم . اون جا حرفتون رو رد نکردم(نگفتم از پایه اشتباه میگید) اما گفتم خیر و برای جوابم بهتون توضیح هم دادم

نقل قول:
یا این جمله بندی شما بحث پیش میره به سمت اینکه بین خدای خیالی من و خدای خیالی شما چه تفاوتی هست و کدوم یکیش درسته.

اگر میخواید تکیه بر وجود خدا کنید و جواب بدید من باید یک سری مسائل دیگه ای رو بیان کنم که ابتدا به اون ها جواب بدید. مثل اینکه ایا خدای جدایی وجود داره یا خیر .

سوال من فعلا اینه که برای پرستش خدا ما باید خدا رو جوری برای خودمون هضم کنیم به همین دلیل هممون خواه نا خواه میایم خدایی رو در ذهن تصویر میکنیم. ایا این تصویر سازی ها درسته؟

خدا سمیع است . علیم است. قدیر است...

هنوز ما داریم همون حرفها رو هی تکرار میکنیم .
نه هنوز من دارم سوالم را تکرار میکنم.

آیا حرف خودتان را که فرمودید خدای مجازی یک و خدای حقیقی 2 است را قبول دارید؟

دیگه اوج سادگی و روشنی بحث است. Blush
منم تو اوج سادگی دارم خدمتتون جواب میدم.

وقتی هر کدام ما تنهاییم اون جمله رو قبول داریم.
ولی وقتی داریم با هم بحث میکنیم به هیچ وجه این جمله قابل قبول نیست .

نقل قول:
شما حرفتون اینه که خدای 0 مجازیه و خدای 1 حقیقیه

من حرفم اینه که خدای 1 مجازیه و خدای 2 حقیقیه.

وقتی ما با هم داریم فکر میکنیم خدای 1 رو از دو منظر متفاوت تفسیر میکنیم . و فقط سوال من رو همین خدای 1 هست.

من نمیدونم شما چه سیری رو برای جواب دادن در نظر گرفتید. ولی تو حرفاتون انگار قراره معادله ریاضی حل کنید .نه نگاه روشن به خدا.

من پشت هر کدوم از جملاتم برای خودم مصداقی دارم بخاطر همینه که نمیتونم کوتاه بیام.
برعکس شما دارید با x . y کار میکنید که هر مفهومی رو میشه پاش نوشت.
بله بحث ریاضی است ابتدا. ابتدای مباحث عقلانی، ریاضی است. افلاطون در بالای سردر ورودی آکادمی اش نوشته بود: اگر ریاضی نمی دانی وارد نشو.

من برای این دارم این همه از نماد و... استفاده میکنم که درگیر مصداق نشویم. ولی شما متاسفانه به اعتراف خودتان فعلا درگیر مصداق ها هستید.

بنده اصلا به صفر و یک و دو کار ندارم، بازم تاکید میکنم، طبق فرمایش خودتان باید بین این دو خدا تفاوت قائل باشیم. حرفم که تایید حرف خودتان هست را تایید نمی کنید.

من ترسم از این است که خدای نکرده شما خودتان را حقیقتا وارد یک بازی شطرنج فرض کرده اید و پیش خود میگویید اگر من فلان حرف سید ابراهیم را قبول کنم، او چیز دیگری می گوید و....Sad
باشه قبول

خدای انتزاعی یقینا با خدای حقیقی متفاوت هست ... (به شرط اینکه وارد هیچ مصداقی نشیم.چون اونجا دیگه با هم تفاهم نداریم. )

و البته سوال اول هم خواهشا این وسط گم نشه

تصویری که ما از خدا ساختیم اری یا خیر Huh
این "باشه قبول" که می فرمایید در حقیت حرف خودتان را تایید کردید نه سخن این بنده حقیر را. Wink

پس طبق فرمایش شما ما یک P داریم و یک Q که این دو با هم متفاوت هستند.

دارم تاکید میکنم که نخواهیم برگردیم عقب:

شما این گزاره را می گویی:

خدای حقیقی با خدای مجازی یقینا متفاوت است.

اگر بخواهیم این گزاره بالا را صد در صد قبول کنیم باید سه دانش کامل داشته باشم:

الف)دانستن مفهوم تفاوت. یعنی اینکه بدانیم چه اتفاقی می افته که 1 از 2 متفاوت می شود.

ب)دانستن چیستی خدای مجازی.

ج)دانستن و آگاهی بر خدای حقیقی.

مطمئن باشید بدون دانش و آگاهی از این سه مورد، جمله تان یقینی آور نیست. برای کامل تر شدن بحثم یه مثال می زنم:

برف با باران متفاوت است. مطمئنا تا زمانی که من برف را نشناسم و باران را ندانم، گفتن این جمله پوچ و بیمعنی است.

حالا سوال بنده حقیر این است با فرض دانش و آگاهی شما از گزینه الف و ب، چگونه به ج دانش دارید؟ یعنی حقیقتا شما خدای حقیقی را می شناسید؟ به او آگاهی دارید که متوجه تفاوت آن با خدای مجازی شده اید؟؟؟؟
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع