۵/تیر/۹۳, ۲۱:۳۰
یکی برای این مشکل من راه حل بذاره جلوی پام من فردا میرم خواستگاری
هرچند تا الان چند بار قصد خواستگاری رفتن داشتم ولی بنا به دلایلی نشد که بشه و ان شاءالله تصمیم جدیم برای بعد از ماه مبارکه ولی این مورد داره مانع بزرگی ایجاد میکنه
شما بفرمایید من چه کنم بخصوص خانم
زسکا موسکو moze84
بنده 3 سال از 4 سال دانشجوی ام رو کار میکردم
از 200 تومن حقوق داشتم تا 500 تومن آخرین حقوقی که گرفتم
الان 15 ماهه که دارم میرم پادگان و مشغول خدمت مقدس!!!!! سربازی هستم و قرونی درآمد نداشتم و هرچی پس انداز داشتم زیاد نبود ولی پس انداز بود به خاطر شرایط بابا دادم به ایشون ...
ان شاءالله با تدابیر پدرم هرچند خیلی سخت ولی ان شاءالله مشکل مسکن نخواهم داشت ولی پدرم 3رقمی زیر قرضه ...
سال 91 تصمیم گرفتم برم خواستگاری جور نشد اون موقع پیش خودم میگفتم که خوب با این 500 که میگیرم پول گل و شیرینی و ... بیرون رفتن با شخص مقابل رو حداقل از جیب میذارم و مراسم عروسی رو هم میندازیم گردن پدر
اما زهی خیال باطل که با دوران سربازی پول ورودی به جیب شد 0 تومان و پول خروجی ......... (تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل )
خیلی هم به دنبال کار بودم دراز مدت .... کوتاه مدت
حتی به فکر پرورش قارچ هم بودم و به شدت دارم دنبال میکنمش اما تا جواب بگیرم 4ماهی طول میکشه
با توجه به رشته ام عمران نیز دنبال کارایی بودم و یه چندتا طرحی دارم اما تا جواب بگیرم سال تموم شده
الان بیکارم ولی بی عار نیستم
من الان پاشم برم خواستگاری؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
به فرض رفتیم...
جواب بله رو بدن یا اصلا بگن یه مدت باهم بچرخید ببینید با هم می سازید یا نه ...؟؟!!
من روم نمیشه به بابام بگم پول بده با این خانم من برم بیرون یه بستنی بخورم
می فهیمد واسه یه پسر که مدتی دستش تو جیب خودش بوده چقدر سخته

حالا شما میخواید این پسر الان چیکار کنه ؟؟؟!!!
مشکلی هم با گفتن به پدر مادرم ندارن .... من سال 90 حرفامو درباره ازدواج زدم
من اگه اب باریکه ای به مبلغ 300 - 400 تومن داشتم الان بچه هم داشتم
اما ندارم، نـــــــــدارم 

اینم میگم شاید واسه مشاوره دادن به دردتون بخوره که بنده متولد 1368 هستم
هرچند تا الان چند بار قصد خواستگاری رفتن داشتم ولی بنا به دلایلی نشد که بشه و ان شاءالله تصمیم جدیم برای بعد از ماه مبارکه ولی این مورد داره مانع بزرگی ایجاد میکنه
شما بفرمایید من چه کنم بخصوص خانم
زسکا موسکو moze84
بنده 3 سال از 4 سال دانشجوی ام رو کار میکردم
از 200 تومن حقوق داشتم تا 500 تومن آخرین حقوقی که گرفتم
الان 15 ماهه که دارم میرم پادگان و مشغول خدمت مقدس!!!!! سربازی هستم و قرونی درآمد نداشتم و هرچی پس انداز داشتم زیاد نبود ولی پس انداز بود به خاطر شرایط بابا دادم به ایشون ...
ان شاءالله با تدابیر پدرم هرچند خیلی سخت ولی ان شاءالله مشکل مسکن نخواهم داشت ولی پدرم 3رقمی زیر قرضه ...

سال 91 تصمیم گرفتم برم خواستگاری جور نشد اون موقع پیش خودم میگفتم که خوب با این 500 که میگیرم پول گل و شیرینی و ... بیرون رفتن با شخص مقابل رو حداقل از جیب میذارم و مراسم عروسی رو هم میندازیم گردن پدر
اما زهی خیال باطل که با دوران سربازی پول ورودی به جیب شد 0 تومان و پول خروجی ......... (تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل )
خیلی هم به دنبال کار بودم دراز مدت .... کوتاه مدت
حتی به فکر پرورش قارچ هم بودم و به شدت دارم دنبال میکنمش اما تا جواب بگیرم 4ماهی طول میکشه
با توجه به رشته ام عمران نیز دنبال کارایی بودم و یه چندتا طرحی دارم اما تا جواب بگیرم سال تموم شده
الان بیکارم ولی بی عار نیستم
من الان پاشم برم خواستگاری؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
به فرض رفتیم...
جواب بله رو بدن یا اصلا بگن یه مدت باهم بچرخید ببینید با هم می سازید یا نه ...؟؟!!
من روم نمیشه به بابام بگم پول بده با این خانم من برم بیرون یه بستنی بخورم

می فهیمد واسه یه پسر که مدتی دستش تو جیب خودش بوده چقدر سخته

حالا شما میخواید این پسر الان چیکار کنه ؟؟؟!!!
مشکلی هم با گفتن به پدر مادرم ندارن .... من سال 90 حرفامو درباره ازدواج زدم
من اگه اب باریکه ای به مبلغ 300 - 400 تومن داشتم الان بچه هم داشتم
اما ندارم، نـــــــــدارم 

اینم میگم شاید واسه مشاوره دادن به دردتون بخوره که بنده متولد 1368 هستم