تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: کار نیکو کردن از پر کردن است ویژه مجردان
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
یکی برای این مشکل من راه حل بذاره جلوی پام من فردا میرم خواستگاری

هرچند تا الان چند بار قصد خواستگاری رفتن داشتم ولی بنا به دلایلی نشد که بشه و ان شاءالله تصمیم جدیم برای بعد از ماه مبارکه ولی این مورد داره مانع بزرگی ایجاد میکنه

شما بفرمایید من چه کنم بخصوص خانم
زسکا موسکو moze84

بنده 3 سال از 4 سال دانشجوی ام رو کار میکردم

از 200 تومن حقوق داشتم تا 500 تومن آخرین حقوقی که گرفتم

الان 15 ماهه که دارم میرم پادگان و مشغول خدمت مقدس!!!!! سربازی هستم و قرونی درآمد نداشتم و هرچی پس انداز داشتم زیاد نبود ولی پس انداز بود به خاطر شرایط بابا دادم به ایشون ...

ان شاءالله با تدابیر پدرم هرچند خیلی سخت ولی ان شاءالله مشکل مسکن نخواهم داشت ولی پدرم 3رقمی زیر قرضه ...Sad

سال 91 تصمیم گرفتم برم خواستگاری جور نشد اون موقع پیش خودم میگفتم که خوب با این 500 که میگیرم پول گل و شیرینی و ... بیرون رفتن با شخص مقابل رو حداقل از جیب میذارم و مراسم عروسی رو هم میندازیم گردن پدر

اما زهی خیال باطل که با دوران سربازی پول ورودی به جیب شد 0 تومان و پول خروجی ......... (تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل )

خیلی هم به دنبال کار بودم دراز مدت .... کوتاه مدت

حتی به فکر پرورش قارچ هم بودم و به شدت دارم دنبال میکنمش اما تا جواب بگیرم 4ماهی طول میکشه
با توجه به رشته ام عمران نیز دنبال کارایی بودم و یه چندتا طرحی دارم اما تا جواب بگیرم سال تموم شده

الان بیکارم ولی بی عار نیستم

من الان پاشم برم خواستگاری؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!

به فرض رفتیم...
جواب بله رو بدن یا اصلا بگن یه مدت باهم بچرخید ببینید با هم می سازید یا نه ...؟؟!!
من روم نمیشه به بابام بگم پول بده با این خانم من برم بیرون یه بستنی بخورمBlush

می فهیمد واسه یه پسر که مدتی دستش تو جیب خودش بوده چقدر سختهConfusedConfused

حالا شما میخواید این پسر الان چیکار کنه ؟؟؟!!!

مشکلی هم با گفتن به پدر مادرم ندارن .... من سال 90 حرفامو درباره ازدواج زدم

من اگه اب باریکه ای به مبلغ 300 - 400 تومن داشتم الان بچه هم داشتم Big Grinاما ندارم، نـــــــــدارم AngryAngry

اینم میگم شاید واسه مشاوره دادن به دردتون بخوره که بنده متولد 1368 هستم
به نظر من دنبال پرورش قارچ نرو ، بنده اطلاعات کامل دارم و حداقل خرجی که داره نزدیک یک ملیارد تومن برای پرورش یه اتاق 12 متریه.

اگه علاقه داری باید با شرکت های پرورش قارچ حرف بزنی و شاید تونستی یه تیکه از کاریو دستت بگیری.
ببینید!
من نمیگم مشکل نیست...
من میدونم کسی پول نداره...
من میدونم چقدر واسه همه سخته این شرایط...
من میدونم کار نیست، اگرم باشه با چندر غاز حقوقه...
من که تو زندگی شخصی شماها نیستم...
من حرفم اینه...
اگه بخواد همین جوری پیش بره، چی میشه؟
اوضاع بهتر میشه یا بدتر؟
اگه بخوایم اوضاع جامعه تغییر کنه، نباید ما یه تغییری در خودمون ایجاد کنیم؟
یکی رو بگیرین که وقتی شما چندرغاز درمیارین، بگه خدایا! من و اینهمه خوشبختی محاله...
اگه تو اصفهان زندگی میکنین، برین توی مساجد سمیرم، به حاج آقای مسجد بسپرین واسه تون یه دختر خوب پیدا کنه...
البته اگه مامانتون این کارو بکنه که فبه المراد...
اگه تو تهران زندگی میکنین، از ورامین زن بگیرین...
بابا!
اگه شرایط همینجوری بمونه یا بازم منتظر باشیم که بهتر بشه، اما اگه نشد، اونوقت چه خاکی بر سر کنیم؟
موضوع هم اینه که قدم اول رو باید شما و مسئولین بردارین...
قدم دوم با دختراست...
شما پا پیش بذارین، کم کم این طرز تفکر توی جامعه باب میشه...
من الآن 6 ساله ازدواج کردم، 6 تا خونه عوض کردم...
در صورتی که پدرم نسبتاً متمول بود...
واسه چی من حاضر شدم با همسرم که خونه نداره ازدواج کنم؟
من توی خودم یه انقلابی ایجاد کردم و تمام اون طرز تفکرهای مسخره قدیمی رو دور ریختم تا خوشبخت شدم...
ایراد از دیدگاه های ماست...
نمیگم دنیا ایراد نداره، اما وقتی ایراد داره و دست ما هم به هیچ جا وصل نیست، بهترین کار اینه که از یه سوراخ دیگه وارد بشیم...
به نا خدای سبب ساز
سلام

نقل قول:یکی برای این مشکل من راه حل بذاره جلوی پام من فردا میرم خواستگاری

اول اینو بخونید.

سوالاتی همدارم که در پ.خ جواب بدید.

جواب خانم زسکا مسکو هم درست هست.

اما در مورد پروش قارچ، انتخاب با خودتونه اما حتی با 500 تومن هم میشه شروع کرد. البته کارای جذاب تری هم هست.

نقل قول:"هرچند تا الان چند بار قصد خواستگاری رفتن داشتم ولی بنا به دلایلی نشد که بشه و ان شاءالله تصمیم جدیم برای بعد از ماه مبارکه ولی این مورد داره مانع بزرگی ایجاد میکنه"

بعد از رمضان چه حرفی هست سما ماهی مبارک تر از رمضان سراغ دارید؟ حالا شما روز شهادت نرید خواستگاری.
نقل قول:من الآن 6 ساله ازدواج کردم، 6 تا خونه عوض کردم...
در صورتی که پدرم نسبتاً متمول بود...
واسه چی من حاضر شدم با همسرم که خونه نداره ازدواج کنم؟
من توی خودم یه انقلابی ایجاد کردم و تمام اون طرز تفکرهای مسخره قدیمی رو دور ریختم تا خوشبخت شدم...

الان این رو یه دختر خانوم به پدر و مادرشون بگن با جمله هایی مثل : عشق نون و آب نمی شه و خوشبختی بدون پول نمی شه و... روبه رو می شن .
متاسفانه بعضی از پدر و مادرا از اون طرف بوم افتادن
(۵/تیر/۹۳ ۲۲:۰۱)amirhq21 نوشته است: [ -> ]ماهی مبارک تر از رمضان سراغ دارید؟ حالا شما روز شهادت نرید خواستگاری.

من توی ماه رمضان میخوام اقدام کنم ، دعا کنید فکرام درست پیش بره ، یه شیرینی خیلی خوب به همه میدم
اگه اجازه بدید من یه جمع بندی کنم...(کمکم کنید!!!)

برای ازدواج باید اول آقایون اقدام کنن،

که برای اولین قدم چندتا مشکل وجود داره:
1- کار
راه حل:

اولش اینه که دخترخانوما و البته خانواده هاشون سطح توقعشونو پایین بیارن،
دومیش اینه که آقایون بعضی کارها رو عار ندونن،یعنی دنبال کارهای آقایی و پشت میزی نباشن،
سومیش اینه که دخترخانومای عزیز کارای آقا پسرارو تصرف نکنن!!(البته اگر آقایون بتونن توقعات معقولانه مادی خانوم ها رو برطرف کنن، خانوم ها فکر نکنم مشکلی داشته باشن)

2- مسکن
راه حل:
این یکی دیگه 80،90% ش مربوط میشه به سطح توقع دخترخانوما،
دومیش اینه که اگر آقا پسرا ،دختری رو پسندیدن که قانع بودن و شرایطشون طوری بود که میتونستن یه مدت شهرستان زندگی کنن،برن شهرستان،(دخترای تهرانی)

3-دختر خوب!!
راه حل:
من پسر نیستم نمیدونم!!

بعد از آقایون میرسیم به خانوم ها...
برای دختر خانوما من راحت تر میتونم حرف بزنم...

برای قدم دوم هم چندتا مشکل وجود داره:

1- باز هم سطح توقع دخترخانوما!!(من حرفی ندارم در این رابطه!!، اما جدای از شعار باید فرهنگ سازی بشه)

2- خانواده دختر(خصوصا پدر دختر خانوم!!مشکلی که میدونم خیلی از دخترا ازش رنج میبرن..مشکل سخت گیری های پدرای مهربونمونه.دراین زمینه هم ما حق داریم هم پدرامون، اما متاسفانه اختلاف نسل ها و طرز تفکرها،باعث عدم درک دوطرف در این زمینه میشه...)

در رابطه با پدرای عزیز اگه راه حلی دارید بگین...
من که دراین زمینه دیگه خودمو بیخیال گرفتم،و بعد از هر جواب منفی پدرم ، این یادم میاد که (فرزند باید در همه زمینه ها به جز نافرمانی خدا،از دستور پدرش اطاعت کنه)
اما اگه راه حلی داشتید استقبال میکنم...
یه چیزی که من دوست دارم بگم اینه که ، دختر خانم ها بدونن اگه پسری پا پیش میذاره و میاد خاستگاری ، بدونید میخواد باعث پیشرفت هم خودش و هم شما در همه ی زمینه ها بشه ، اگه شرایطش خوب نبود ، اگه ارزشش رو داشت ، یکی دو سالی به پاش موندن فکر نکنم کاربدی باشه ! وگرنه توی این دوره زمونه هر کسی خاستگاری نمیره
شعارهای خوبی مطرح شد !
به همگی خسته نباشید میگم Smile
(۶/تیر/۹۳ ۰:۱۸)Reza2035 نوشته است: [ -> ]شعارهای خوبی مطرح شد !
به همگی خسته نباشید میگم Smile
چرا شعار برادر من
خواهر من 4 سال عقد کرد منتظر موند تا شرایط مالی همسرش مناسب بشه
درس همسرش تموم شد، رفت سربازی، بعد.سربازی سر کار مقداری که پول جمع کردن یه خونه اجاره کردن رفتن سر خونه زندگیشون...
اگه دختر ببینه طرف مقابلش مرده تا آخرش کنار همسرش میمونه
البته هنوز برای آقا ساجد ازدواج زوده به نظر بنده یه 3. 4 سال دیگه
هم پخته تر شدن هم دستشون باز تره
دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
آدرس های مرجع