تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: اعتماد به فقها یا فیزیکدانان مسئله این است!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
خب بزرگان ادیان هر کدوم میگن دین خودشون درسته.
راجع به سوالاتتون هم آمار دقیق ندارم ولی کسر کوچکی از جامعه ی غرب هستن.
(۳/شهریور/۹۶ ۷:۱۵)علي نوشته است: [ -> ]خب بزرگان ادیان هر کدوم میگن دین خودشون درسته.
هر شخصی میتونه هر ادعایی رو مطرح کنه ، اما حقیقت با ادعا حاصل نمیشه .درست بودن بسیاری از این ادعا ها با دلایل ساده به زیر سوال میره .

(۳/شهریور/۹۶ ۷:۱۵)علي نوشته است: [ -> ]راجع به سوالاتتون هم آمار دقیق ندارم ولی کسر کوچکی از جامعه ی غرب هستن.
تا جایی که میدنم تقریبا تمام دولت های غربی حامی رژیم نژاد پرست صهیوونیستی هستن و دارن از نژاد پرستی حمایت میکنن ، در سایر موضوعاتی که شامل نژاد پرستی میشه هم باز این موضوع روشنه . برای مثال داعش با هزینه ی زیاد ایجاد شده تا روحیه ی اسلام هراسی در غرب زنده نگه داشته بشه .
به رسمیت شناختن و حمایت از موجودیت اسرائیل به معنی تایید تمام کارهای اسرائیل نیست.البته اینو با فرض نژادپرست بودن اسرائیل گفتم.
راجع به ادیان هم فرمایش شما میشه همون اثبات عقلی که من هم قبولش دارم ولی هدف تاپیک نیست.
نقل قول:
به رسمیت شناختن و حمایت از موجودیت اسرائیل به معنی تایید تمام کارهای اسرائیل نیست.
پس به چه معنیه؟
نقل قول:
البته اینو با فرض نژادپرست بودن اسرائیل گفتم.
مثل اینکه جهت گیری شما هم مشخص شد
اواخر دوره ی اوباما بود که سازمان ملل شهرک سازی های اسرائیل رو محکوم کرد. اما همچنان سازمان ملل اسرائیل رو به رسمیت میشناسه و از موجودیتش حمایت میکنه ولی در عین حال برخی کارهاشو محکوم میکنه که مثال هم زدم.
جهت گیری من چیه؟
(۴/شهریور/۹۶ ۱۰:۲۲)علي نوشته است: [ -> ]اواخر دوره ی اوباما بود که سازمان ملل شهرک سازی های اسرائیل رو محکوم کرد. اما همچنان سازمان ملل اسرائیل رو به رسمیت میشناسه و از موجودیتش حمایت میکنه ولی در عین حال برخی کارهاشو محکوم میکنه که مثال هم زدم.
زن و شوهر دعوا کنند
ابلهان باور کنند
در مثال جای مناقشه نیست.
و مهمتر اینکه ادب مرد به ز دولت اوست.
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع