تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ماجرای طاس حمام در برزخ + مراقب نذری های رمضان باشید
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
بسم الله الرحمن الرحیم
نزدیک ماه رمضان هستیم،از سنت های حسنه ای که در ماه رمضان بین مردم مسلمان رواج داره اینه که در این ماه همسایه ها و نزدیکان و مخصوصا فقرا رو اطعام میکنند.

مرحوم تهرانی در کتاب معد شناسی ج 1 ص 88 نقل اورده اند روزی به وادی السلام برای فاتحه خوانی رفتند در انجا مرحوم شیخ اقا بزرگ تهرانی را دیدند و با او همراه شده و شروع به قدم زدن می نمایند و اقا بزرگ می گوید :
بچه بودیم در پا منار تهران زندگی می کردیم و جده پدری ام چند روزی بود که فوت نموده بود مادرم در حال درست کردن آلبالو پلوبود که فقیری از کوچه عبور نموده و تقاضای کمک می نماید مادرم یاد مادر شوهرش می افتد و می گوید چه خوب است خیراتی برای او داشته باشم و ظرف مناسبی نمی یابد که آلبالوپلو به او بدهد که چشمش به "‌تاس حمام " می افتد .مقداری از آلبالو پلو را داخل " تاس حمام " می ریزد به این فقیر می دهد .پدر آقا بزرگ می خوابد نیمه شب همسرش ر ا از خواب بیدار می کند و می پرسد امروز چکار کردید؟می گوید نمی دانم . پدر اقا بزرگ می گوید مادرم را در خواب دیدم می گویداز عروسم گلایه دارم غذارا در " تاس حمام " گذاشته به من داده است آبروی مرا نزد دوستان برزخی ام برده است . که مادر اقا بزرگ یاد خیراتش به فقیر می افتد.

منظور این که ،ضمن تبریک مهمانی،لطفا مراقب نذری هایمان باشیم !
فقط مدیونید اگه فکر کنید در انتخاب تصویر،قصد و غرضی در کار بوده !!!
[تصویر: thumb_HM_20133255113108142511375223471_9204.jpg]
هرچی روی تشکر کلیک میکنم، نمیزنه !
آدرس های مرجع