|
ماجرای طاس حمام در برزخ + مراقب نذری های رمضان باشید
|
|
۱۹:۲۴, ۶/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/تیر/۹۳ ۱۹:۲۶ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
نزدیک ماه رمضان هستیم،از سنت های حسنه ای که در ماه رمضان بین مردم مسلمان رواج داره اینه که در این ماه همسایه ها و نزدیکان و مخصوصا فقرا رو اطعام میکنند. مرحوم تهرانی در کتاب معد شناسی ج 1 ص 88 نقل اورده اند روزی به وادی السلام برای فاتحه خوانی رفتند در انجا مرحوم شیخ اقا بزرگ تهرانی را دیدند و با او همراه شده و شروع به قدم زدن می نمایند و اقا بزرگ می گوید : بچه بودیم در پا منار تهران زندگی می کردیم و جده پدری ام چند روزی بود که فوت نموده بود مادرم در حال درست کردن آلبالو پلوبود که فقیری از کوچه عبور نموده و تقاضای کمک می نماید مادرم یاد مادر شوهرش می افتد و می گوید چه خوب است خیراتی برای او داشته باشم و ظرف مناسبی نمی یابد که آلبالوپلو به او بدهد که چشمش به "تاس حمام " می افتد .مقداری از آلبالو پلو را داخل " تاس حمام " می ریزد به این فقیر می دهد .پدر آقا بزرگ می خوابد نیمه شب همسرش ر ا از خواب بیدار می کند و می پرسد امروز چکار کردید؟می گوید نمی دانم . پدر اقا بزرگ می گوید مادرم را در خواب دیدم می گویداز عروسم گلایه دارم غذارا در " تاس حمام " گذاشته به من داده است آبروی مرا نزد دوستان برزخی ام برده است . که مادر اقا بزرگ یاد خیراتش به فقیر می افتد. منظور این که ،ضمن تبریک مهمانی،لطفا مراقب نذری هایمان باشیم ! فقط مدیونید اگه فکر کنید در انتخاب تصویر،قصد و غرضی در کار بوده !!! |
|||
|
|
۱۹:۴۴, ۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
هرچی روی تشکر کلیک میکنم، نمیزنه !
|