تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: به دنبال چه چیزی به این تالار میایم ؟؟؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
بسم الله
..
..
یک سوال دارم Huh
.
شما ، به دنبال چه چیزی وقت با ارزشتون رو در تالار بیداری اندیشه صرف می کنید ؟؟؟
.
  • آیا سوالی دارید که به دنبال جوابش هستید ؟
  • آیا دنبال یک فضای چت رومی با ژست مذهبی هستید ؟
  • آیا دنبال یاد گرفتن چهار تا چیز مفید هستید ؟
  • آیا دنبال انجام یک کار برای خشنودی امامتون هستید ؟
  • آیا دنبال خنده و شوخی و جک هستید ؟
  • آیا دنبال یاد دادن ،چیزی هستید که می دانید ؟
.
.
بالاخره واسه چی میاید توی این تالار ؟؟؟
.
.
تو رو خدا مرتبط با موضوع بحث کنید،
گارد هم نگیرید،می خوایم ببینیم اصلا چند چندیم،گوشه ای از وقتمون رو واسه چی توی این تالار سپری می کنیم.
من اصلا نگفتم کدوم خوبه ،کدوم بده،
سلام
اصلش میام که 4 تا چیز یادبگیرم. بقیه هم با درصدهای متفاوت صدق میکنه.
بهنام خدا
سلام و ادب
کاش به مواردی که فرمودین یک مورد دیگه هم اضافه می کردین...

اینکه وقتی دنبال هدفتون به اینجا اومدین آیا بهش رسیدین!؟ چه عامل یا عواملی باعث نرسیدن شما به هدفتون شد!؟(بنظر میاد این سوال خیلی مهمه)
برای مثال من هدفم از اومدن به بیداری اندیشه ،بیدار شدن اندیشه ام و خودسازی بود...خوندن تاپیک های آقای علی110 گرامی و سایر دوستان که واقعا به انسان تلنگر میزد و شرکت در طرح های معنوی هماهنگ با بچه های تالار مثل کارگاه معنویت یا ختم قرآن و ختم های دیگه...دعا برای بقیه و شرکت در مباحث مفید تالار...همه اینها و حتی بزرگوار بودن و مهربان بودن رو از بچه های بیداری یادگرفتم بدون هیچ دغدغه و دردسری...

اما تا انتها پیش نرفتم و به هدفم نرسیدم... دلیلش هم اعتماد کردن به فرد یا افرادی بود که با ظاهر کاملا مذهبی و در عین حال باطنی که بویی از مذهب نبرده...
این اعتماد اشتباه باعث شد که من(کاربر فعال یکی از بخش های مهدوی) از دلبستگیم به تالار و معنویت اینجا دست بکشم و بیشتر از 9 ماه دیگه اینجا پیدام نشه...خدا میدونه جدا شدن از اینجا چقدر برام سخت بود...

حالا به عنوان یه خواهر که تجربه داره و دلسوزانه دوستون داره بهتون میگم توروخدا مراقب باشید به هیچکس بخاطر مذهبی بودن یا ظاهرا مومن بودن اعتماد نکنید...بچه ها همه خوب نیستن بخدا نیستن...خواهر گلم برادر خوبم مواظب باشید که از هدفتون دور نشید...همیشه دور شدن از هدف به دلایل غیرموجه نیست گاهی ظاهر کار موجهه ولی شناخت کافی نیست و آدمی که داره به شما ظاهرا کمک میکنه غیرموجه هست و این باعث دور شدن شما از هدف میشه...
ان شاءالله زیر سایه مولا همیشه به دور از دغدغه و دردسر فعالیت کنید و به درجات بالا برسید...
ممنون که به توصیه هام گوش کردینBlush
موفق باشید...
برای منم دعا کنید لطفا...
حق نگهدارتون...
مهمتر از همه درس منطق سید ابراهیم .
و این که چند نفری تو تالار هستن هر سوالی دارم میپرسم سریع جوابمو میگیرم (دمشون گرم)
من اولش فکر میکردم همه تاپیکا مثل تاپیکای وحید۱۱۰ و علی ۱۱۰ ولی اشتباه میکردم . الان تنها تاپیکی که میتونم ازش استفاده ببرم همون کارگاهه .
شما الان یه نگاه به اخرین موضوعات بنداز ببین کدومش باعث بیداری اندیشه میشه ؟
اون تاپیک دنیای من که بدون خدا میشود چی شد، از زمان عضویتم فقط ازون داشتم یه چیزایی یاد میگرفتم ولی ...
ولی بازم وجود بعضیا تو تالار واسه من که تازه دارم راه میوفتم باعث دلگرمیه .
اومدم و هستم!
چون
از برخی بحث های دوستان در برخی تاپیک ها لذت میبردم و میبرم....خیلی چیزها یاد گرفتم و میگیرم!
مستندهای عالی که واقعا کیف کردم از دیدنشون

اگرم اعتراض میکنم واسه اینه که برام مهمهHeart
وگرنه عمرا من اون ساعت صبح از خوابم نمیزدم بشینم تایپ کنمCool
و انتقاد کنم

اینجا خانه امید ماست!
ناامیدمون نکنید

از اطلاعات دوستان استفاده میکنم...نیمچه اطلاعات خودم هم share میکنم...
(۱۱/تیر/۹۳ ۱۲:۲۰)رضوانه نوشته است: [ -> ]اگرم اعتراض میکنم واسه اینه که برام مهمهHeart
وگرنه عمرا من اون ساعت صبح از خوابم نمیزدم بشینم تایپ کنمCool
و انتقاد کنم

اینجا خانه امید ماست!
ناامیدمون نکنید

سلام
خیلی خوشحالم که انتقادات شما از روی دلسوزیتونه ولی با عرض معذرت خیلی وقته پست های تعداد معدودی از دوستانتان (منظورم خانم ها هستن) بیش از آنکه مربوط به اهداف تالار باشه ،رنگ و بوی وقت گذرونی یا دور همی گرفته.
باز هم معذرت میخوام که تو پ.خ نگفتم چون می خواستم اون تعداد معدود، هم این پست رو ببینن.
من خودم برای اینکه یه چیزایی یاد بگیرم و اگر در تواناییم بود یه چیزایی هم یاد بدهم به تالار میام که تقریبا چند ماهی هست از این خبر ها نیست.
شادی امام زمان هم با این پست های چرند امثال من محقق نمیشه.
من این تالار میام هم 4 تا چیز از بقیه یاد بگیرم و هم از فضای معنویش استفاده کنم و خودم رو همراه کنم خیلی وقتا بیشتر سوالام رو هم از همین بچه ها یا کسایی که خاصن تو تالار گرفته ام در اخر هم سعی میکنم یکم هم اگه چیزی بلدم که بلد نیستم به بقیه یاد بدم یا اطلاعاتم رو با اونا به اشتراک بذارم ....
ولی واقعا تالار مثل سال قبل حال و هوای خودش رو نداره اونموقع ها تاپیکا یا توشون در مورد مسائل روز صحبت میشد و به نتیجه ای میرسیدیم و اطلاعی کسب میکردیم یا درون مایه مذهبی داشتن و استفاده میکردیم از اون و معنویتش ولی ....
دیگه بیشتر تاپیکا که میریم همش در حال شوخین یا کل کل کردن و بحثای...( یه چیزی تو مایه های دور همی ...)
تا میری یه مطلب بخونی میبینی وسطش دیگه به حرفای ... ختم میشه و دیگه حوصله ای برای پیگیری مبحث برای ادم نمیمونه لاقل مطلب اصلی رو بگین و به اخرش شوخیا و حرفاتون رو اضافه کنید نه کل پست رو! که ادم کل صفحات رو نگرده تا ادامه مطلب و بحث رو پیگیر بشه !
واقعا جای بعضی اعضای قدیمی تو تالار حس میشه ...
دست ناظرای عزیز درد نکنه بعضی پستا ...همون بهتر که حذف بشن من جای اونا بودم از اول تا اخر پستایی که زیاد ربطی به بحث ندارن رو حذف میکردم !
به کجا داریم میریمHuh
بسم الله الرحمن الرحیم

(۱۱/تیر/۹۳ ۱۰:۵۹)میلاد.م نوشته است: [ -> ]شما ، به دنبال چه چیزی وقت با ارزشتون رو در تالار بیداری اندیشه صرف می کنید ؟؟؟
.
  • آیا سوالی دارید که به دنبال جوابش هستید ؟
  • آیا دنبال یک فضای چت رومی با ژست مذهبی هستید ؟
  • آیا دنبال یاد گرفتن چهار تا چیز مفید هستید ؟
  • آیا دنبال انجام یک کار برای خشنودی امامتون هستید ؟
  • آیا دنبال خنده و شوخی و جک هستید ؟
  • آیا دنبال یاد دادن ،چیزی هستید که می دانید ؟
بالاخره واسه چی میاید توی این تالار ؟؟؟

سلام

چه تاپیک ارزشمندی...
امیدوارم به هدفش برسه...

من اولش با مستند ظهور با تالار آشنا شدم.
خیلی اهل اینترنت گردی نیستم
وقتی میام که کار داشته باشم

اوایلش برای اینکه وارد یه فضای مذهبی بشم اومدم
و اینکه اگه چیزی بلد بودم به اشتراک بذارم

اما کم کم فهمیدم چیز زیادی بلد نیستم
و خیلیهای دیگه هم مثل من چیز زیادی بلد نیستن
بی شوخی خیلی از تاپیکارو با سرعت برق میخونم چشمی
خیلیهارو که میدونم باز شروع یه دعوای بی انتهاست نخونده رد می کنم

تاپیکای ارزشمند خیلی کمند
یه مدت از تاپیک های سبک زندگی استفاده می کردم

یه مدت هم از تاپیک های آقای علی 110

متاسفانه دوستان ارزشمند تالار دارن کم میشن
البته منکر ارزشمندی سایرین نمیشم ولی خب تاثیر منفیشو میذاره این حرکت
حداقل بار روانی منفی داره

بیشتر برای گرفتن مستند میام
یا دانلود سخنرانی
هر ازچندگاهی هم یه تاپیک خوب

البته از حق نگذریم بعضی جاهای تالار هنوز زندگی جریان داره
مثل کارهایی که درمورد خلاقیت میشه زیر نظر یاسین جون گل

یکمم انتقاد دارم بخاطر وقتی که ازم میگیرن بعضی دوستان
یه جاهایی مثل اندر احوالاتو داریم که توش سرحال شیم
نه اینکه هرچندوقت یکبار ناظرمحترم بیاد پاکسازی

یه دفعه یه بخش باز کنین اولی بگه نفر بعدیو توصیف کن یا متولد کدوم ماهی یا... خوش میگذره هاDodgy

ببخشید روده درازی کردم
خیلی وقت بود رو دلم مونده بود...

یا علی(علیه السلام) مدد
سلام
(۱۱/تیر/۹۳ ۱۰:۵۹)میلاد.م نوشته است: [ -> ]بسم الله
..
..
یک سوال دارم Huh
.
شما ، به دنبال چه چیزی وقت با ارزشتون رو در تالار بیداری اندیشه صرف می کنید ؟؟؟
.
  • آیا سوالی دارید که به دنبال جوابش هستید ؟ سوال که ایجاد میشهHuh
  • آیا دنبال یک فضای چت رومی با ژست مذهبی هستید ؟ Dodgy
  • آیا دنبال یاد گرفتن چهار تا چیز مفید هستید ؟ حتماBlush
  • آیا دنبال انجام یک کار برای خشنودی امامتون هستید ؟ اگه اسمش کار باشه چرا که نباشیمHeart
  • آیا دنبال خنده و شوخی و جک هستید ؟ Confused
  • آیا دنبال یاد دادن ،چیزی هستید که می دانید ؟ این رو دیگه تو پوفایل زدیمBlush مطالعه بفرمایید

.
.
بالاخره واسه چی میاید توی این تالار ؟؟؟ گفتم که چراAngel
.
.
تو رو خدا مرتبط با موضوع بحث کنید،
گارد هم نگیرید،می خوایم ببینیم اصلا چند چندیم،گوشه ای از وقتمون رو واسه چی توی این تالار سپری می کنیم.
من اصلا نگفتم کدوم خوبه ،کدوم بده،
(۱۱/تیر/۹۳ ۱۵:۴۰)aaaaa نوشته است: [ -> ]سلام
خیلی خوشحالم که انتقادات شما از روی دلسوزیتونه ولی با عرض معذرت خیلی وقته پست های تعداد معدودی از دوستانتان (منظورم خانم ها هستن) بیش از آنکه مربوط به اهداف تالار باشه ،رنگ و بوی وقت گذرونی یا دور همی گرفته.
باز هم معذرت میخوام که تو پ.خ نگفتم چون می خواستم اون تعداد معدود، هم این پست رو ببینن.
من خودم برای اینکه یه چیزایی یاد بگیرم و اگر در تواناییم بود یه چیزایی هم یاد بدهم به تالار میام که تقریبا چند ماهی هست از این خبر ها نیست.
شادی امام زمان هم با این پست های چرند امثال من محقق نمیشه.
به غیر از تاپیک احوالات تالار و تاپیک خنده حلال که اصلا جوش میطلبه که اینطور باشه٬ کجا دوستان من اینطور برخورد کردن؟؟؟؟
دوست ندارم تاپیک منحرف بشه....ولی وقتی گفتید باید پاسخگو باشید
با حق
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع