(۱۴/تیر/۹۳ ۱۶:۰۸)حسین14 نوشته است: [ -> ]با سلام
یه سوالی داشتم
می خواستم راهنماییم کنین
چه طور میشه از محیط بیمارستان جون سالمبه در برد ؟؟؟؟؟؟
روابط در حد لالیگا که بیداد میکنه
حجاب و عفت وحیا رو هم که خیلی وقته باد برده
سر بندازی چپ یجوره
راست یه جوره بالا یه جوره
کلان چشم ببندی .... ای میشه کمی پیش رفت ولی اونوقت دیگه چی یاد بگیری
نکته ( به رشته ای یا دانشجو های اون رشته بر نخوره
روی سخن با همه ی کادر پزشکی از دانشجوی پزشکی تا پرستاری و حتی بیماران مریض دل است)
مشتاقانه منتظر راهنمایی های راه گشا هستم
عليك السلام
اين سوالت اما سواله ها - دنبال جواب كه نيستي ؟؟؟؟
راهنمايي كه موثر باشه نداره، تنها يه راه مونده اونم تقاضاي عاجزانه براي فرج
البته ميل خودت مي تونه راههاي پيشنهادي ديگران را بري ببيني جواب ميده يا نه .
اما درباره اتهاماتي كه به اين ارگان و سازمان و وزارت و مراكز زدي
فردا بايد جواب پس بدي .
ابتدا عرض كنم همه جا و همه زمان استثنا و خوب و پاك بوده و هست . اين عرايضم مربوط به اون بقيه هاست كه خدا لااقل كمشون كنه -
همه چي عادي و آرومه !!!!!
هيچ كس به دليل نداشتن پول نمرده - همه مريضان بدون ذره اي چشم داشت دكتران به مال و موجوديشون دارن تو اتاق عمل خيالي پرپر ميشن (عمل ميشن )
تموم نسخه ها داره تو داروخانه ها با عزت و سربلندي هر بيشتر همراهان بي چيز و فقير پيچيده ميشه
دكتر ها و متخصصين اصلاً به فكر مرخصي و سفرهاي اروپا و ووو نيستند و بيشتر از حال روز مريضانشان مطلع و آگاهي دارند .
از وضع عفاف و حجاب نگو كه واويلا - وقتي تو مراسم تدفين و تشييع و تغسيل رعايت نميشه مي خواي تو بيمارستان رعايت بشه عجب توقع اي داري داداش
البته اينها همش حرف و حديث كوچه بازاري هست و واقعيت يه چيز ديگه است آدم بايد دلش پاك باشه كه نيست .
خدا قسمت آدم بداش نكنه بيمارستانو وووو
همه جوره تو معذوريتي ديگه خلاصصصصصصصصصصصص
يه اندك مذهبي هم كه داشته باشي (خودمو مي گم به شما ربطي نداره) بایدبری بميری .
خدا اون روز نياره يه جاييت درد بياد متخصصان امر با اون برنامه هاي از پيش طراحي شده ميان سراغت يعني كلاً برنامه چند سال آينده براي پولتو طراحي كردند . كجا بايد عمل بشي - كجا بستري بشي -چقدر بايد از بيمه بگيري - چقدرش رو ابتدا واريز كني و....
تازه قسمت ماليش به كنار اون تهديدات به مردن جالبه ... از دوستان يكي مريض قلبي داشت . جناب دكتر عزيز مي فرماد بايد عمل باز بشي و فوراً هم بايد بشي و تخت و نوبت عمل و نام بيمارستان و وهزينه اش رو در چند دقيقه به خود بيمار گفته . الان حضور ذهن ندارم ولي اگه كسي خواست تموم اطلاعات و ريز بارم و مبالغ درخواستي را براتون مي گم . آقا سرتو درد نيارم اين دوستمون انگاري مييت و الان بمير فردا بمير - پاك روحيه اش رو از دست داده بود
القصه " وقتي سي دي نمي دونم چي شو به يه متخصص ديگه نشون دادن دكتر گفته دو تا از رگهاش بسته شده كه با بالن و آنژيو و فنرگذاري حل ميشه و نيازي به عمل باز نداره و اين دوست مون انگيزه زنده مون پيدا كرد و با اين دكتر قرارداد بست و عمل كرد و الانم موي دماغ ماست . فعلاً الحمدالله زنده است و داره نفس ميكشه .
بابا چه دل پري دارم من از اين قشر زحمتكش و دلسوز نه ها از اون قشر بي رحم و تجار صفت و بي ملاحظه
اين داداشمون اصلاً منظورش اين قسمت از ماجرا نبوده من دارم منحرفش ميكنم تايپك رو
فعلاً يا حق
![[تصویر: babolgif-5.gif]](http://falshbaner.persiangig.com/image/allahom%20ajel/babolgif-5.gif)