تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: محیط بیمارستان
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
با سلام
یه سوالی داشتم Huhمی خواستم راهنماییم کنین
چه طور میشه از محیط بیمارستان جون سالمبه در برد ؟؟؟؟؟؟
روابط در حد لالیگا که بیداد میکنه رابطه دختر و پسر )
حجاب و عفت وحیا رو هم که خیلی وقته باد برده
سر بندازی چپ یجوره
راست یه جوره بالا یه جوره
کلان چشم ببندی .... ای میشه کمی پیش رفت ولی اونوقت دیگه چی یاد بگیری
نکته ( به رشته ای یا دانشجو های اون رشته بر نخوره
روی سخن با همه ی کادر پزشکی از دانشجوی پزشکی تا پرستاری و حتی بیماران مریض دل است)
مشتاقانه منتظر راهنمایی های راه گشا هستم
چه کنم چشام اتش نگیره ؟؟؟
من متوجه نشدم،چه مدل مشکلی دارید؟
(۱۴/تیر/۹۳ ۱۶:۰۸)حسین14 نوشته است: [ -> ]با سلام
یه سوالی داشتم Huhمی خواستم راهنماییم کنین
چه طور میشه از محیط بیمارستان جون سالمبه در برد ؟؟؟؟؟؟
روابط در حد لالیگا که بیداد میکنه
حجاب و عفت وحیا رو هم که خیلی وقته باد برده
سر بندازی چپ یجوره
راست یه جوره بالا یه جوره
کلان چشم ببندی .... ای میشه کمی پیش رفت ولی اونوقت دیگه چی یاد بگیری
نکته ( به رشته ای یا دانشجو های اون رشته بر نخوره
روی سخن با همه ی کادر پزشکی از دانشجوی پزشکی تا پرستاری و حتی بیماران مریض دل است)
مشتاقانه منتظر راهنمایی های راه گشا هستم

عليك السلام

اين سوالت اما سواله ها - دنبال جواب كه نيستي ؟؟؟؟

راهنمايي كه موثر باشه نداره، تنها يه راه مونده اونم تقاضاي عاجزانه براي فرج

البته ميل خودت مي تونه راههاي پيشنهادي ديگران را بري ببيني جواب ميده يا نه .

اما درباره اتهاماتي كه به اين ارگان و سازمان و وزارت و مراكز زدي

فردا بايد جواب پس بدي . Big Grin

ابتدا عرض كنم همه جا و همه زمان استثنا و خوب و پاك بوده و هست . اين عرايضم مربوط به اون بقيه هاست كه خدا لااقل كمشون كنه -

همه چي عادي و آرومه !!!!!

هيچ كس به دليل نداشتن پول نمرده - همه مريضان بدون ذره اي چشم داشت دكتران به مال و موجوديشون دارن تو اتاق عمل خيالي پرپر ميشن (عمل ميشن )
تموم نسخه ها داره تو داروخانه ها با عزت و سربلندي هر بيشتر همراهان بي چيز و فقير پيچيده ميشه
دكتر ها و متخصصين اصلاً به فكر مرخصي و سفرهاي اروپا و ووو نيستند و بيشتر از حال روز مريضانشان مطلع و آگاهي دارند .

از وضع عفاف و حجاب نگو كه واويلا - وقتي تو مراسم تدفين و تشييع و تغسيل رعايت نميشه مي خواي تو بيمارستان رعايت بشه عجب توقع اي داري داداش
البته اينها همش حرف و حديث كوچه بازاري هست و واقعيت يه چيز ديگه است آدم بايد دلش پاك باشه كه نيست .

خدا قسمت آدم بداش نكنه بيمارستانو وووو

همه جوره تو معذوريتي ديگه خلاصصصصصصصصصصصص

يه اندك مذهبي هم كه داشته باشي (خودمو مي گم به شما ربطي نداره) بایدبری بميری .
خدا اون روز نياره يه جاييت درد بياد متخصصان امر با اون برنامه هاي از پيش طراحي شده ميان سراغت يعني كلاً برنامه چند سال آينده براي پولتو طراحي كردند . كجا بايد عمل بشي - كجا بستري بشي -چقدر بايد از بيمه بگيري - چقدرش رو ابتدا واريز كني و....
تازه قسمت ماليش به كنار اون تهديدات به مردن جالبه ... از دوستان يكي مريض قلبي داشت . جناب دكتر عزيز مي فرماد بايد عمل باز بشي و فوراً هم بايد بشي و تخت و نوبت عمل و نام بيمارستان و وهزينه اش رو در چند دقيقه به خود بيمار گفته . الان حضور ذهن ندارم ولي اگه كسي خواست تموم اطلاعات و ريز بارم و مبالغ درخواستي را براتون مي گم . آقا سرتو درد نيارم اين دوستمون انگاري مييت و الان بمير فردا بمير - پاك روحيه اش رو از دست داده بود

القصه " وقتي سي دي نمي دونم چي شو به يه متخصص ديگه نشون دادن دكتر گفته دو تا از رگهاش بسته شده كه با بالن و آنژيو و فنرگذاري حل ميشه و نيازي به عمل باز نداره و اين دوست مون انگيزه زنده مون پيدا كرد و با اين دكتر قرارداد بست و عمل كرد و الانم موي دماغ ماست . فعلاً الحمدالله زنده است و داره نفس ميكشه .

بابا چه دل پري دارم من از اين قشر زحمتكش و دلسوز نه ها از اون قشر بي رحم و تجار صفت و بي ملاحظه

اين داداشمون اصلاً منظورش اين قسمت از ماجرا نبوده من دارم منحرفش ميكنم تايپك رو

فعلاً يا حق

[تصویر: babolgif-5.gif]
من خودم دانشجو ام برا همین اولین فحش رو هم به خودم می دم ......
اصلا هم منظورم اخلاق پزشکی و رابطه با بیماران نبود که تو این زمینه بینهایت اساتید و پزشکان مذهبی مومن و کوشا وکار درست داریم که در هفته مثلا روز های فرد صلواتی کار میکنند ( نند جمع یعنی تعداد زیاد) ( لا اقل تودانشگاه خودمون )
منظور من از نظر اخلاقی بخصوص سلامت چشمان مبارک قشر دانشجو بود.............

رابطه در حد لالیگا Big GrinBig GrinBig Grin
منظور رابطه پسر و دختر بود
نه باند بازی های مالی
با عرض پوزش از همکاران بخش سلامت ( همکاران رو گفتم که بگم خودم توی بیمارستان هستم اگه انگشت اتحام بخوام سمت کسی بگیرم اول سمت خودمه که خیلی کمه بخصوص تو بیمارستان دولتی که اصلا منظور من این نبود )
چه کنم چشمم اتش نگیره؟؟
سلام
به علت گند کاری در طرح سوال در تاپیک ( محیط بیمارستان) Big Grinاز تمامی پزشکان و پرستاران و خلاصه همه افرادی که در بیمارستان ها با جان دل کار میکنن تا گرهی از کار بیماران باز کنن پوزش می خواهم و امید وارم مرا عوف کنن
اگه تو بعضی جا ها یه پاس کاری هایی می شه اصلا ما اجازه تعمیم به کل دادن رو نداریم
بخصوص که خود من شاهد فعالیت ها و کوشش های از جان و دل پزشکان وده و انشا الله هستم
اساتیدی که 6 صبح در بخش حاضر میشن
اساتیدی که 15 عصر به زور باید از بیمارستان بیرونشون کرد
اساتیدی ( تعداد بسیار رو من میشناسم) در هفته4 و بعضی5 روز صلواتی کار می کنه تو مطبش ( باورش سخته ولی هستم این تیپ ادم ها)
اساتیدی که جمعه ها به نیت تاجیل در فرج رایگان می ره تو مطبش و بیمار میبینه
اساتیدی که دور هم جمع میشن یه پولی میدن به دارو خانه که به بیمار هایی که مشکل مالی دارن رایگان دارو بدن
این دست گل ها زیاد هست انقدر زیاد که در مقابلشون ان چند تا خار و خس به چشم نمیان
نکته >>>> من از اون استاد هایی که 5 روز رایگان و صلواتی کار میکنن درس خوبی گرفتم که رزاق دیگری است
روزی دست خودت نیست که هی زور بزنی براش
برا سلامتی این استاد ها صلوات
بازهم ببخشید
من از اول عرضه نداشتم مثل ادم سوالمو مطرح کنم
به نام خدا
سلام خدمت تمامی بزرگواران
عرضی مختصرداشتم
درهرمحیطی اعم ازبیمارستان -محیط دولتی-محیط خصوصی -بانک هاو..............همه نوع ارتباط به چشم میخوره
حالاتویه محیط روابط صمیمی ترودربرخی محیط ها این صمیمیت ها حتی ازحدمعقول خودش خارج میشه
بنده نیزبنابه رشته تحصیلی درمحیط بیمارستان هستم
وازمحیطم به شدت ناراضی بودم
ولی نمیشه براین مبناقراردادکه مابایداین مکان هاروترک کنیم ویاباعلایق خودکناربیایم وعلاقمون روکناربگذاریم
میشه دراین محیط هاکاملا رسمی ومحترمانه برخورد کرد

بنده دراولین روز شروع طرحم دربیمارستان وقتی دیدم همکاران چقدربیکدیگرصمیمیت افراطی وبیش ازحدمعقول دارند
درجمع ویژگی های اخلاقی خودمومطرح کردم
خیلی مودبانه ومحترمانه:
ازاینکه به هیچ عنوان بنده روبه اسم کوچک خطاب نکنند
ازهرگونه شوخی بی ریط ودورازادب بابنده خودداری کنند
باهمکاران آقانیز درحدسلام واحوال پرسی روزانه بود
همکاران بنده نیز دررفتاربابنده به شکلی که دوست داشتم رفتارکردند وخداروشکراحترام بین ماباقی ماند
درمورد همراهان بیمارودیگرپرسنل کافی چهره جدی ازشماببینندAngryBlushنه این جوریBig Grin...............

کاردرمحیط بیمارستان والبته همه ی محیط ها وجدان کاری میطلبد
ارتباط بابیماران می بایست کاملا مودبانه باشد چراکه هرشخصی ازهرنژاد وقومی برای خودشخصیت دارند که قابل
احترام اند
شخص بیمارکاملا کم حوصله است مخصوصا بیماری های خاص
بیماردلش شکسته است
اینکه میگم شکسته است روباچشمام چندین باردیدم
دربخش کنسر اکثربیماران روحیه مناسبی ندارند

ببخشیدطولانی شد ولی هرعملی عکس العملی داره(قانون 3نیوتن)
سنگین ومودبانه رفتارکردن باهمکاران وبیماران ومراجعین=رفتارمشابه مثله خودمون باهامون میشه (البته درتمام محیط های کاری)
دلسوزانه کارکردن جدا ازبحث مالی وحقوقی =دعای خیر دیگران برای خودمان وخانواده مان

صلوات
(۱۴/تیر/۹۳ ۲۰:۳۲)حسین14 نوشته است: [ -> ]سلام
به علت گند کاری در طرح سوال در تاپیک ( محیط بیمارستان) Big Grinاز تمامی پزشکان و پرستاران و خلاصه همه افرادی که در بیمارستان ها با جان دل کار میکنن تا گرهی از کار بیماران باز کنن پوزش می خواهم و امید وارم مرا عوف کنن
اگه تو بعضی جا ها یه پاس کاری هایی می شه اصلا ما اجازه تعمیم به کل دادن رو نداریم
بخصوص که خود من شاهد فعالیت ها و کوشش های از جان و دل پزشکان وده و انشا الله هستم
اساتیدی که 6 صبح در بخش حاضر میشن
اساتیدی که 15 عصر به زور باید از بیمارستان بیرونشون کرد
اساتیدی ( تعداد بسیار رو من میشناسم) در هفته4 و بعضی5 روز صلواتی کار می کنه تو مطبش ( باورش سخته ولی هستم این تیپ ادم ها)
اساتیدی که جمعه ها به نیت تاجیل در فرج رایگان می ره تو مطبش و بیمار میبینه
اساتیدی که دور هم جمع میشن یه پولی میدن به دارو خانه که به بیمار هایی که مشکل مالی دارن رایگان دارو بدن
این دست گل ها زیاد هست انقدر زیاد که در مقابلشون ان چند تا خار و خس به چشم نمیان
نکته >>>> من از اون استاد هایی که 5 روز رایگان و صلواتی کار میکنن درس خوبی گرفتم که رزاق دیگری است
روزی دست خودت نیست که هی زور بزنی براش
برا سلامتی این استاد ها صلوات
بازهم ببخشید
من از اول عرضه نداشتم مثل ادم سوالمو مطرح کنم

عليك السلام

ابتدا مجدد تكرار كنم تا يه بار سوء برداشت نشه - واقعاً برخي از افراد اين قشر الحق و الانصاف به وظيفه شان درست و صادقانه عمل مي كنند و خدا اجرشون بده .

حالا كه اينطور شد ، و قضيه رو از طرف ديگه براتون تعريف كنم .البته تعدادشون خيلي كمه

هر چند ارسالهام نوعي اسپم و انحرافي حساب ميشه و شايد هم اصلاً ربطي به سوال داداش مون نداشته باشه

مي خوام از يه دكتري براتون بگم كه ان شاءالله اگه هنوز زنده هست خدا بهش سلامتي و طول عمر بده و اگر هم به رحمت خدا رفته ان شاءالله بر سر سفره ارباب متنعم و دعاگوي همه منتظران باشد .

بزرگي تعريف ميكرد يه دكتري تو تهران بوده كه تو مطبش براي هر بيماري كه وارد اتاقش ميشده از جاش بلند ميشده و درب را برايش باز ميكرده و با نهايت ادب و احترام بيمار را ويزيت مي نموده و موقع برگشتن هم تا دم درب به بدرقه اش مي آمده
داخل اتاق دكتر يه صندوق دربازي بوده و از بيماران هنگامي كه ميخواستند هزينه ويزيت را بپردازند مي گفته هر چه قدر برات مقدور بوده داخل صندوق ريخته و براش اصلاً فرقي نداشت بيماري هزينه ويزيت را ميداده يا نمي داده و منشي او هم كه خارج اتاق بوده به هيچ وجه هزينه اي دريافت نمي كرده

يه نكته " الان يكي آدرس اون پزشك رو از من نخواد كه من اين ماجرا رو از يكي شنيدم و هرگز هم دنبالش نبودم تا ببينم كي و كجا بوده ولي چون منبع ام موثق بوده باور كردم -

از ديگر احوالات اين پزشك اين بوده كه پدرش يكي از منتظران ارباب غريب و مظلم مابوده كه به همراه برادرش تا اواخر عمر خود جمعه ها در يك جايي خاص تمرين شمشير زني و كلاً آماده نمودن خود براي زمان ظهور مي نموده .
و يه خاطره كوچكي كه از پدرش تعريف نموده اين بوده زماني كه پسر (دكتر) در حال درس خواندن در دانشگاه بوده از شهرش دور بوده و يه زماني پدر به ديدن پسر مي رود و موقع اي كه ميرسه خونه پسر خواب بوده وقتي پدر درب خونه را ميزنه پسر بعد از شنيدن درب منزل مدتي كم طول ميده و بعد درب را باز ميكنه . پدر از پسر ميپرسه چرا معطل كردي ؟
پسر ميگه آخه سر و وضعم مرتب نبوده و ادب حكم ميكرد اول خودمو مرتب كنم
پدر ميگه واي بر تو
خود را مدعي انتظار مي داني و با سر و وضع نامكناسب مي خوابي ؟
اگر الان ارباب صدايت ميكرد چه؟
پسر (دكتر) تصميم ميگيره بعد از اين هميشه خود را آماده و گوش به زنگ نگهداره

درباره اون مورد هم كه قبلاً عرض كردم به استقبال و بدرقه بيمار تا دم درب هم علتش را اينچنين بيان نمود كه من از كجا بدونم كه اين بيمار كه درب رازده از نمايندگان حضرت نباشه ؟ پس براي همه اين عمل را انجام ميدهم تا مبادا ....

حالا واقعاً چند تا منتظر اينطور ميشناسيم
ان شاءالله روزي بياد كه همه به وظايف خود درست عمل كنند و هيچ غمي تو عالم نباشه

التماس دعا براي فرج
يا علي عليه السلام
ببنید اقای ایجاد کننده تاپیک.

من هم به تناسب رشته تحصیلیم محیط بیمارستان رو از نزدیک درک کردم . به نظر من اگر کمی واقعا اگر کمی خودمون رو حفظ کنیم بیمارستان میتونه مکان تعالی باشه اون هم با یک جاده صاف.

این رو میگم ب دلیل وجو بیمار . تقریبا میتونم بگم هیچ کس (مددجو ) نمیاد بیمارستان بدون استرس . و این موقعیتیه برای شما .
چشم بینار به دستان پرسنله بیمارستانه.

اون ها میشن بچه و پرسنل بیمارستان میشن مادر ... چشم بچه هم که به نوازش دستان مادره.

یک محبت ،یک لبخند، یک نوازش،یک برخورد صحیح با بیمار میدونید چه تاثیر شگفتی تو روح و روانش داره؟
چه قدر باعت پیشرفت سیر درمانش میشه؟ این رو من نمیگم .علم ثابت کرده.

متاسفانه تا حدود زیادی میتونم بگم بچه های حذب الهی مخصوصا خانمه هاش (بخاطر مسئله برداشتن چادر در محیط کار) به سمت این رشته ها نمیان . همین میشه که این رشته ها رو اون وریا پر میکنن .. وقتی هم پر میکنن خب رو جو اون محیط تاثیز میزاره.

البته الان تقریبا وضعیت بهتر شده ولی حدود یک دهه پیش اکثر بچه های مذهبی میرفتن تو حوزه ها و رشته های انسانی و ..
اصلا از نظر بعضی ها که حضور در چنین رشته هایی به دلیل برخورد با بیمار جنس مخالف حرام بود.
خب همین تفکرات باعث میشه که صندلی های دانشگاه جور دیگه ای پر بشه. خب مسلما رو محیط کاری هم تاثیر میزاره که الان تاثیرش رو ما داریم میبینیم.من که هر وقت دلم میگیره میرم آهنگ نون و قلم رو گوش میدم که در مورد کاروان کربلاست و عاشق اون تکه اش هستم که میگه
آرام بخواب چون که پرستار زینب است...
ولی یه چیزی وقعیه محضه :
اگر یه نفری رو میشناسید که در علوم پزشکی 2 سال یا بیشتر کار کنه و تماس بدنی به نامحرم نداشته باشه بیاریدش من بهش جایزه بدم
اجنتاب ناپذیره
اما میشه کمش کرد
یه چیزی لازم نیس شما بری اخلاقیاتت رو بگی
دو روزه اول همه می فهمند چه جوری هستی
من خودم اکثر موارد با منشی فقط تماس چشمی دارم و بهش با چشم جواب میدم
چند راهکار میدم با ضمانت 90 درصد :
اگر در جمع پرسنل هستید بدونید اون ها اهل شوخیند هرگز شروع کننده ی شوخی نباشد
به شوخی هاشون جواب ندید و فقط لبخند بزنید
اگر حرف نامربوطی زدند نشنیده بگیرید حتی توی چهرتون تغییر حالت ندید و اما در صورت امکان سردی نشون بدید یا اخم کنید
بیشتر سرگرم کار بشید اگر توی بیمارستان هستید و همه شغلی به جز دکتر هستید یه هندزفری بذارید تو گوشتون مدام کار کنید و لحظه ای بیکار نباشید
اگر دکتر هستید که اصلا به پرسنلتون اجازه هیچ کاری رو ندید و مدام ازشون درمورد کارشون بپرسید تا زیادی بهشون خوش نگذره
بقیه رو با نام آقای دکتر و یا خانوم دکتر صدا کنید اگه چند تا شدند بگید خانوم دکتر فلانی
و یه چیز دیگه حریم بیمار رو جلوی دیگران مواظب باشید ممکنه شما خانوم باشید جلوی پرسنلتون لباس یه بیمار خانوم رو باز نکنید
مجموع این رفتارا باعث میشه بفهمند کلا چه کاره ای لازم به اخم و این ها هم نیست
همه میفهمند
اگر هم می بینید دارند باتون شوخی می کنند و مدتی هم گذشته بدونید شما رو آدم ساده ای گیر اوردند
عجب..
انگار همه کارامون درسته گیرمون فقط به اینه که چشمون به نامحرم نیفته، یوقت آتیش نگیره..
تا کی قراره همینجا بمونیم......الله اعلم......
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع