تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: فقط یک جمله (در شب احیاء چه دعایی بکنیم ؟)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
سلام بر برادران و خواهران مهدی تالار و آرزوی قبولی طاعات و عبادات در این ماه مبارک

آرام آرام اولین شب احیا از راه می رسد و می دانیم که این شب ، شب سرنوشت و تقدیر ما در یک سال آینده خواهد بود .
با توجه به اهمیت دعا و تاثیر آن در زندگی انسان ، شما _ به غیر از دعاهای مفاتیح الجنان _ ذکر چه دعایی را به برادران و خواهران خود در این سه شب مبارک پیشنهاد می دهید ؟
اگر تمایل دارید لطفا دعای خاص و جامع خود را در یک سطر بنویسید . جواب شما رهکاری را پیش روی ما خواهد گشود تا با شعور بیشتری دعا بکنیم . استجابتش با خدا
اولین اش را خودم عرض می کنم :

یا مقلب القلوب و الابصار ، یا مدبر الیل و النهار ، یا محول الحول و الاحوال ، حوّل حالنا الی احسن الحال
سلام
اللهم عجل لولیک الفرج

هر حاجتی داریم برای ظهور حضرت دعا کنیم تا دعای آن حضرت شامل حال ما شود و او که حجت خداست هم از حاجات شخصی و مشکلات ما آگاه است و هم دعایش به درگاه خدا مستجاب است .

اگر می خواهید مشمول دعا و عنایات حضرت امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) شوید برای ظهور آن حضرت بسیار دعا کنید .
خدایا..
درک حضور خودت و منجی ات را به ما بچشان که جز با لمس حضور گل نرگس (عج ) ظهورش میسر نخواهد شد..Heart
این نظر شخصی بنده است؛

تا حالا بسیار روی این مطلب فکر کردم که بهترین دعا برای یک فرد چه می توان باشد ؟

بهترین دعا همانا خواستن بهترین حالات برای یک انسان است .
بهترین حالات برای من برای یک مسلمان حالاتی است که در آن :
گناه نباشد
سلامتی باشد
موفقیت در شغل و یا انتخاب یک همسر خوب و مناسب باشد .
درآمد خوب باشد
صدقه و خیرات و احسان خداپسندانه و جود داشته باشد .
خیر خواهی و نیکی به مردم باشد
اتحاد بین امت اسلام برقرار باشد
سلامتی و طول عمر باعزت برای رهبر باشد
خواری و ضعف دشمنان اسلام وجود داشته باشد
و
.
.
.
و
از همه مهمتر اینکه
ظهور و فرج مولایمان صاحب الزمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) بسیار بسیار نزدیک و قابل درک برایمان باشد .
و
همه ی ما لیاقت سربازی در رکاب مولایمان را داشته باشیم .
اگر من می خواستم تمام اینها و هر دعای دیگری را در یک جمله جمع کنم همین جمله را می نوشتم که :
یا مقلب القلوب و الابصار ، یا مدبر الیل و النهار ، یا محول الحول و الاحوال ، حوّل حالنا الی احسن الحال
سلام،
خدایا هر چی خیر و صلاحه همون بشه، که تو دانای مصلحت ما هستی.
الهی

هر خیری که برای خوبان عالم مقدر میکنی رو برای من هم...
هر دعایی در موقعیتی توصیه شده .
مثلا گفتند شب جمعه دعای کمیل بخوانید . این یعنی کلید شب جمعه در دست دعای کمیل هست .
کلید صبح جمعه در دست دعای ندبه .
این " تبعیت کردن "در دعا خواندن از معصوم خیلی مفید هست .
(۲۳/تیر/۹۳ ۱۶:۵۷)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]هر دعایی در موقعیتی توصیه شده .
مثلا گفتند شب جمعه دعای کمیل بخوانید . این یعنی کلید شب جمعه در دست دعای کمیل هست .
کلید صبح جمعه در دست دعای ندبه .
این " تبعیت کردن "در دعا خواندن از معصوم خیلی مفید هست .

همه درست
اما دعای ویژه ی شما در شب احیا ؟
بسم الله الرحمن الرحیم
آخرت و عاقبت به خیر شدن
سلام
من شنیدم دعای اللهم کن لولیک در شب قدر گفته شده .از دوستان اگر کسی بیشتر اطلاع داره کمک کنه.
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع