کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقط یک جمله (در شب احیاء چه دعایی بکنیم ؟)
۱۳:۰۸, ۲۳/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/تیر/۹۳ ۱۳:۱۱ توسط عبداللهی.)
شماره ارسال: #1

سلام بر برادران و خواهران مهدی تالار و آرزوی قبولی طاعات و عبادات در این ماه مبارک

آرام آرام اولین شب احیا از راه می رسد و می دانیم که این شب ، شب سرنوشت و تقدیر ما در یک سال آینده خواهد بود .
با توجه به اهمیت دعا و تاثیر آن در زندگی انسان ، شما _ به غیر از دعاهای مفاتیح الجنان _ ذکر چه دعایی را به برادران و خواهران خود در این سه شب مبارک پیشنهاد می دهید ؟
اگر تمایل دارید لطفا دعای خاص و جامع خود را در یک سطر بنویسید . جواب شما رهکاری را پیش روی ما خواهد گشود تا با شعور بیشتری دعا بکنیم . استجابتش با خدا
اولین اش را خودم عرض می کنم :

یا مقلب القلوب و الابصار ، یا مدبر الیل و النهار ، یا محول الحول و الاحوال ، حوّل حالنا الی احسن الحال
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na ، aboutorab ، حوریه سادات ، فدايي ولايت ، انتصـار ، لبخند خدا ، فاطمه خانم ، شیدا ، السا ، أین المنتظر ، rezamohammadi ، help me ، Farzaneh ، fatemeh ، حضرت عشق ، آفتاب ، صبا ، Mohammad Trust ، رهگذر. ، sabrina ، 135
۱۳:۱۷, ۲۳/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/تیر/۹۳ ۱۵:۵۰ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام
اللهم عجل لولیک الفرج

هر حاجتی داریم برای ظهور حضرت دعا کنیم تا دعای آن حضرت شامل حال ما شود و او که حجت خداست هم از حاجات شخصی و مشکلات ما آگاه است و هم دعایش به درگاه خدا مستجاب است .

اگر می خواهید مشمول دعا و عنایات حضرت امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) شوید برای ظهور آن حضرت بسیار دعا کنید .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عشقم کربلا ، حوریه سادات ، عبداللهی ، فدايي ولايت ، انتصـار ، فاطمه خانم ، شیدا ، أین المنتظر ، rezamohammadi ، Farzaneh ، fatemeh ، حضرت عشق ، آفتاب ، 135
۱۴:۳۰, ۲۳/تیر/۹۳
شماره ارسال: #3
آواتار
خدایا..
درک حضور خودت و منجی ات را به ما بچشان که جز با لمس حضور گل نرگس (عج ) ظهورش میسر نخواهد شد..Heart
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبداللهی ، فدايي ولايت ، انتصـار ، aboutorab ، فاطمه خانم ، شیدا ، help me ، محمدهادی ، Farzaneh ، fatemeh ، حضرت عشق ، آفتاب ، 135
۱۴:۵۶, ۲۳/تیر/۹۳
شماره ارسال: #4

این نظر شخصی بنده است؛

تا حالا بسیار روی این مطلب فکر کردم که بهترین دعا برای یک فرد چه می توان باشد ؟

بهترین دعا همانا خواستن بهترین حالات برای یک انسان است .
بهترین حالات برای من برای یک مسلمان حالاتی است که در آن :
گناه نباشد
سلامتی باشد
موفقیت در شغل و یا انتخاب یک همسر خوب و مناسب باشد .
درآمد خوب باشد
صدقه و خیرات و احسان خداپسندانه و جود داشته باشد .
خیر خواهی و نیکی به مردم باشد
اتحاد بین امت اسلام برقرار باشد
سلامتی و طول عمر باعزت برای رهبر باشد
خواری و ضعف دشمنان اسلام وجود داشته باشد
و
.
.
.
و
از همه مهمتر اینکه
ظهور و فرج مولایمان صاحب الزمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) بسیار بسیار نزدیک و قابل درک برایمان باشد .
و
همه ی ما لیاقت سربازی در رکاب مولایمان را داشته باشیم .
اگر من می خواستم تمام اینها و هر دعای دیگری را در یک جمله جمع کنم همین جمله را می نوشتم که :
یا مقلب القلوب و الابصار ، یا مدبر الیل و النهار ، یا محول الحول و الاحوال ، حوّل حالنا الی احسن الحال
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حوریه سادات ، انتصـار ، aboutorab ، فاطمه خانم ، شیدا ، أین المنتظر ، rezamohammadi ، السا ، Farzaneh ، fatemeh ، حضرت عشق ، آفتاب ، رهگذر. ، 135
۱۵:۵۰, ۲۳/تیر/۹۳
شماره ارسال: #5

سلام،
خدایا هر چی خیر و صلاحه همون بشه، که تو دانای مصلحت ما هستی.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab ، فاطمه خانم ، شیدا ، حوریه سادات ، عبداللهی ، أین المنتظر ، السا ، Farzaneh ، حضرت عشق ، 135
۱۶:۱۰, ۲۳/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/تیر/۹۳ ۱۶:۱۰ توسط مرهم.)
شماره ارسال: #6
آواتار
الهی

هر خیری که برای خوبان عالم مقدر میکنی رو برای من هم...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، شیدا ، حوریه سادات ، عبداللهی ، أین المنتظر ، السا ، aboutorab ، Farzaneh ، حضرت عشق ، 135
۱۶:۵۷, ۲۳/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/تیر/۹۳ ۱۶:۵۸ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #7
آواتار
هر دعایی در موقعیتی توصیه شده .
مثلا گفتند شب جمعه دعای کمیل بخوانید . این یعنی کلید شب جمعه در دست دعای کمیل هست .
کلید صبح جمعه در دست دعای ندبه .
این " تبعیت کردن "در دعا خواندن از معصوم خیلی مفید هست .

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، شیدا ، حوریه سادات ، سید ابراهیم ، عبداللهی ، أین المنتظر ، السا ، aboutorab ، Farzaneh ، fatemeh ، حضرت عشق ، آفتاب ، fatemeh-55 ، اولولالباب ، رهگذر. ، 135
۱۷:۳۱, ۲۳/تیر/۹۳
شماره ارسال: #8

(۲۳/تیر/۹۳ ۱۶:۵۷)فاطمه خانم نوشته است:  هر دعایی در موقعیتی توصیه شده .
مثلا گفتند شب جمعه دعای کمیل بخوانید . این یعنی کلید شب جمعه در دست دعای کمیل هست .
کلید صبح جمعه در دست دعای ندبه .
این " تبعیت کردن "در دعا خواندن از معصوم خیلی مفید هست .

همه درست
اما دعای ویژه ی شما در شب احیا ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرهم ، aboutorab ، حوریه سادات ، فاطمه خانم ، آفتاب ، 135
۱۷:۴۵, ۲۳/تیر/۹۳
شماره ارسال: #9

بسم الله الرحمن الرحیم
آخرت و عاقبت به خیر شدن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab ، Farzaneh ، شیدا ، حضرت عشق ، عبداللهی ، حوریه سادات ، فاطمه خانم ، آفتاب ، 135
۲۰:۴۴, ۲۳/تیر/۹۳
شماره ارسال: #10
آواتار
سلام
من شنیدم دعای اللهم کن لولیک در شب قدر گفته شده .از دوستان اگر کسی بیشتر اطلاع داره کمک کنه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab ، شیدا ، حضرت عشق ، عبداللهی ، حوریه سادات ، فاطمه خانم ، آفتاب ، 135 ، Farzaneh
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پرش در بین بخشها:

بالا