|
فقط یک جمله (در شب احیاء چه دعایی بکنیم ؟)
|
|
۱۳:۰۸, ۲۳/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/تیر/۹۳ ۱۳:۱۱ توسط عبداللهی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام بر برادران و خواهران مهدی تالار و آرزوی قبولی طاعات و عبادات در این ماه مبارک
آرام آرام اولین شب احیا از راه می رسد و می دانیم که این شب ، شب سرنوشت و تقدیر ما در یک سال آینده خواهد بود . با توجه به اهمیت دعا و تاثیر آن در زندگی انسان ، شما _ به غیر از دعاهای مفاتیح الجنان _ ذکر چه دعایی را به برادران و خواهران خود در این سه شب مبارک پیشنهاد می دهید ؟ اگر تمایل دارید لطفا دعای خاص و جامع خود را در یک سطر بنویسید . جواب شما رهکاری را پیش روی ما خواهد گشود تا با شعور بیشتری دعا بکنیم . استجابتش با خدا اولین اش را خودم عرض می کنم : یا مقلب القلوب و الابصار ، یا مدبر الیل و النهار ، یا محول الحول و الاحوال ، حوّل حالنا الی احسن الحال |
|||
|
|
۱۳:۱۷, ۲۳/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/تیر/۹۳ ۱۵:۵۰ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
اللهم عجل لولیک الفرج هر حاجتی داریم برای ظهور حضرت دعا کنیم تا دعای آن حضرت شامل حال ما شود و او که حجت خداست هم از حاجات شخصی و مشکلات ما آگاه است و هم دعایش به درگاه خدا مستجاب است . اگر می خواهید مشمول دعا و عنایات حضرت امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) شوید برای ظهور آن حضرت بسیار دعا کنید . |
|||
|
|
۱۴:۳۰, ۲۳/تیر/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
خدایا..
درک حضور خودت و منجی ات را به ما بچشان که جز با لمس حضور گل نرگس (عج ) ظهورش میسر نخواهد شد..
|
|||
|
|
۱۴:۵۶, ۲۳/تیر/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
این نظر شخصی بنده است؛
تا حالا بسیار روی این مطلب فکر کردم که بهترین دعا برای یک فرد چه می توان باشد ؟ بهترین دعا همانا خواستن بهترین حالات برای یک انسان است . بهترین حالات برای من برای یک مسلمان حالاتی است که در آن : گناه نباشد سلامتی باشد موفقیت در شغل و یا انتخاب یک همسر خوب و مناسب باشد . درآمد خوب باشد صدقه و خیرات و احسان خداپسندانه و جود داشته باشد . خیر خواهی و نیکی به مردم باشد اتحاد بین امت اسلام برقرار باشد سلامتی و طول عمر باعزت برای رهبر باشد خواری و ضعف دشمنان اسلام وجود داشته باشد و . . . و از همه مهمتر اینکه ظهور و فرج مولایمان صاحب الزمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) بسیار بسیار نزدیک و قابل درک برایمان باشد . و همه ی ما لیاقت سربازی در رکاب مولایمان را داشته باشیم . اگر من می خواستم تمام اینها و هر دعای دیگری را در یک جمله جمع کنم همین جمله را می نوشتم که :
یا مقلب القلوب و الابصار ، یا مدبر الیل و النهار ، یا محول الحول و الاحوال ، حوّل حالنا الی احسن الحال
|
|||
|
|
۱۵:۵۰, ۲۳/تیر/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام،
خدایا هر چی خیر و صلاحه همون بشه، که تو دانای مصلحت ما هستی. |
|||
|
|
۱۶:۱۰, ۲۳/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/تیر/۹۳ ۱۶:۱۰ توسط مرهم.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
الهی
هر خیری که برای خوبان عالم مقدر میکنی رو برای من هم... |
|||
|
|
۱۶:۵۷, ۲۳/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/تیر/۹۳ ۱۶:۵۸ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
هر دعایی در موقعیتی توصیه شده .
مثلا گفتند شب جمعه دعای کمیل بخوانید . این یعنی کلید شب جمعه در دست دعای کمیل هست . کلید صبح جمعه در دست دعای ندبه . این " تبعیت کردن "در دعا خواندن از معصوم خیلی مفید هست . |
|||
|
|
۱۷:۳۱, ۲۳/تیر/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
|
۱۷:۴۵, ۲۳/تیر/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
آخرت و عاقبت به خیر شدن |
|||
|
|
۲۰:۴۴, ۲۳/تیر/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلام
من شنیدم دعای اللهم کن لولیک در شب قدر گفته شده .از دوستان اگر کسی بیشتر اطلاع داره کمک کنه. |
|||
|
|
|
|
|