بسم الله الرحمن الرحیم
متاسفانه در حال حاضر از امکانات فضای مجازی استفاده نامطلوب میشه و برخی هم با سکوت خودشون دامن به این پدیده می زنند
هر روز مطالب باطل زیادی تولید میشه که عمدتا از آن ها با خونسردی رد می شوند
در این تاپیک جملات یا شبهات کوتاه ولی مخرب رو بیارید تا پنبه بحثشون زده بشه
مدیریت اگر صلاح ندیدند تاپیک رو منحل کنید
در ضمن تاپیک اصلا محل فکاهی و طنز نیست
مثلا در سایت ارزشی افسران این جمله رو دیدم که 34 تا مثبت خورده بود
این یعنی کاربران ارزشی بدون مراجعه به سایت هایی مانند فیس بوک براحتی برای این روبات نفوذی (در قلب) دشمن راه باز کرده و قبولش کرده اند!
در برابر این تفکرات (نهایتا) شیطانی خزنده مراقب باشیم
مهم ترین شالوده عبارت به ظاهر بی ارزش و طنز فوق القای تمرد و طغیان است.
.......
محیط های مربوط : AOL Instant Messenger BlackBerry Messenger Facebook Messenger Google Talk BAND Google Hangouts ICQ IRC Networks iMessage Jabber.org KakaoTalk Kik Libon Line Microsoft Messenger service Nimbuzz ooVoo Palringo QQ Skype Snapchat Tango Telegram TextSecure Tox Viber WeChat WhatsApp Windows Messenger service Yahoo! Messenger Yuilop
سلام
متاسفانه تو حوزه سایبری و فضای مجازی کم کاری کردیم و هنوزم هستن کسانی که این حوزه و این بعد قضیه رو جدی نمیگیرند
یه نمونه دیگه که من دیدم...
(اگه ریا نشه
دیشب خونه ی جنیفر اینا افطاری دعوت بودم)....
البته عذرمیخوام...
بسم الله الرحمن الرحیم
اگر مشتری شبکه های اجتماعی باشید به موارد ذیل برخورده اید
1-سعی در انتشار حس بی اعتمادی بین زوجین
2-سعی در قبح زدایی در تمام موارد
3-سعی در فاصله انداختن بین دو جنس مخالف با استفاده از برتری جویی یا کین خواهی یا موارد مشابه
4-انتشار جملات کاملا جهت دار از افرادی که عمدتا با تفکر شیعه مشکل داشتند و دارند
5-انتشار جملات دروغین منتسب به افراد معروف مثل کوروش و زرشت و امثالهم و تزریق فکر آلوده در همان جملات جعلی
6-انتشار جملات دروغین منتسب به بزرگان و ایجاد حس بی اعتمادی به جملات قصار از بزرگان (امثال ستاد مبارزه با چرندیات)
7-و مثل همیشه توهین به قومیت ها
8-و البته توهین به مقدسات از خرد تا کلان تا جایی که به مذهبی ها هم درگیر این داستان میشن (مثل تمسخر عید قربان)
بازم هست
ازتون خواهش میکنم هرگز این جملات رو تکثیر نکنید
خدمت شما عرض کنم
قصد اصلی این برخورد طنزی که فرمودید قسمت آخرش + اون شکلکه
حله آقا حله
(۲۱/مهر/۹۳ ۱۵:۲۹)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]خدمت شما عرض کنم
قصد اصلی این برخورد طنزی که فرمودید قسمت آخرش + اون شکلکه
حله آقا حله
انصافا حرفتون پر بیراه هم نیست.
بنده اون عکس رو برمیدارم.
ممنون از دیدبانی و هشدارتون.
توی شکلکه مثلا داره خودش رو موجه نشون می ده و الکی لبخند می زنه که انگار تابلو نشدم ، حله آقا حله هم یعنی فهمیدم مشکل از سمت منه ، اشکال نداره این چیزی که در جزاش گرفتم ، فقط ما رو ضایع نکن.
مقدمه که نمی خواد که بگم صادق هدایت چقدر عالم و اندیشمند شده در منظر نوجوان با شور و هیجان ما ؟ حالا اینکه درد داره این ملعون پست شده الهام بخش جوان ما به کنار بریم سر اصل مطلب
.
.
"جرم جهنمیان [!](رابطه نامشروع) و مشروب بود
و پاداش بهشتیان [!](رابطه نا مشروع) و مشروب
آیندگان ما به سادگی ما میخندند
ﺗﻮ ﻣﯽ ﻓﻬﻤﯽ؟
ﻣﻦ ﻧﻤﯽ ﻓﻬﻤﻢ
ﻓﺮﻕ ﺣﻮﺭﯼ ﺑﺎ ﻓﺎﺣﺸﻪ ﭼﻴﺴﺖ ؟
ﻳﮑﯽ ﺩﺭ ﺍﺳﺘﺨﺪﺍﻡ ﺧﺪﺍﺳﺖ ﻭ ﺩﻳﮕﺮﯼ ﺩﺭ ﺍﺳﺘﺨﺪﺍﻡ ﺑﻨﺪﻩ ﯼ ﺧﺪﺍ
ﺧﺪﺍﻳﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﭘﻴﺮﻭﺍﻧﺶ ﺣﻮﺭﯼ ﺭﺷﻮﻩ ﻣﻴﺪﻫﺪ ﻭ ﺑﻬﺸﺘﯽ ﮐﻪ ﻓﺎﺣﺸﻪ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﺳﺖ
ﮐﺪﺍﻡ ﯾﮏ ﺑﯿﮕﻨﺎﻫﻨﺪ؟
ﻓﺎﺣﺸﻪ ﺍﯼ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺳﺮ ﻧﺎﭼﺎﺭﯼ ﺍﯾﻨﮕﻮﻧﻪ ﺷﮑﻤﺶ ﺭﺍ ﺳﯿﺮ ﻣﯿﮑﻨﺪ
ﯾﺎ ﺣﻮﺭﯼ ﮐﻪ ﻟﺬﺕ ﺗﻨﺶ ﭘﺎﺩﺍﺵ ﮐﺎﺭﻫﺎﯼ ﺧﻮﺏ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﺍﺳﺖ؟
ﺗﻮ ﻣﯿﺪﺍﻧﯽ ؟
ﻣﻦ ﻧﻤﯿﺪﺍﻧﻢ"
"صادق هدایت"
.
.
صمیمانه و خالصانه پوزش می خواهم ولی این نمونه اشه
*****************************************************************************************
البته چیزهایی دیگرم که رایج هستند رو عمدتا در غالب جملات احمقانه مضحک و یا نهایتا شوخی جاهلان با عقل خودشون (نه خداوند) میتونید دسته بنده کنید تا شبه و بیشتر به خورد نوجوان داده میشه شبهات بزرگسالان مانند فیلم هاشون متفاوت تره
مثلا
-علت هبوط این بود که بهشت جا نداشته شیطان قرار داده شده تا انسانهارا گمراه کنه از تعداد بهشتیان کم بشه و به باقی مانده باغهای بزرگ برسه
-چرا برای بهشت و جهنمی که ندیدم خودمو عذاب بدم زندگیمو می کنم عشق و حالمو می کنم از کجا معلوم وجود داشته باشه
-هدف خلقت (اینو بیخیال روم نمیشه بگم)
-از کجا معلوم قرآن قدمت 1400 ساله داره
-خالق خدا کیه ؟ ( استغفرالله)
-من عقلم مرسه زنا بده ، حتما باید تو قرآن بگه اینو ؟
(۲۲/مهر/۹۳ ۰:۵۶)hossein.afrad نوشته است: [ -> ]مقدمه که نمی خواد که بگم صادق هدایت چقدر عالم و اندیشمند شده در منظر نوجوان با شور و هیجان ما ؟ حالا اینکه درد داره این ملعون پست شده الهام بخش جوان ما به کنار بریم سر اصل مطلب
.
.
"جرم جهنمیان [!](رابطه نامشروع) و مشروب بود
و پاداش بهشتیان [!](رابطه نا مشروع) و مشروب
آیندگان ما به سادگی ما میخندند
ﺗﻮ ﻣﯽ ﻓﻬﻤﯽ؟
ﻣﻦ ﻧﻤﯽ ﻓﻬﻤﻢ
ﻓﺮﻕ ﺣﻮﺭﯼ ﺑﺎ ﻓﺎﺣﺸﻪ ﭼﻴﺴﺖ ؟
ﻳﮑﯽ ﺩﺭ ﺍﺳﺘﺨﺪﺍﻡ ﺧﺪﺍﺳﺖ ﻭ ﺩﻳﮕﺮﯼ ﺩﺭ ﺍﺳﺘﺨﺪﺍﻡ ﺑﻨﺪﻩ ﯼ ﺧﺪﺍ
ﺧﺪﺍﻳﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﭘﻴﺮﻭﺍﻧﺶ ﺣﻮﺭﯼ ﺭﺷﻮﻩ ﻣﻴﺪﻫﺪ ﻭ ﺑﻬﺸﺘﯽ ﮐﻪ ﻓﺎﺣﺸﻪ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﺳﺖ
ﮐﺪﺍﻡ ﯾﮏ ﺑﯿﮕﻨﺎﻫﻨﺪ؟
ﻓﺎﺣﺸﻪ ﺍﯼ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺳﺮ ﻧﺎﭼﺎﺭﯼ ﺍﯾﻨﮕﻮﻧﻪ ﺷﮑﻤﺶ ﺭﺍ ﺳﯿﺮ ﻣﯿﮑﻨﺪ
ﯾﺎ ﺣﻮﺭﯼ ﮐﻪ ﻟﺬﺕ ﺗﻨﺶ ﭘﺎﺩﺍﺵ ﮐﺎﺭﻫﺎﯼ ﺧﻮﺏ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﺍﺳﺖ؟
ﺗﻮ ﻣﯿﺪﺍﻧﯽ ؟
ﻣﻦ ﻧﻤﯿﺪﺍﻧﻢ"
"صادق هدایت"
.
.
شما خودتون متن بالایی رو چگونه رد میکنید برای کسی که قبولش داره؟