تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: برای پسر آینده من دعا کنید
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
(۲۸/تیر/۹۳ ۱۵:۴۷)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]یکی از افتخارات زندگی من اینبوده که هیچکس واسه حرفام تره هم خورد نمیکنهCool
بابا اینهمه روایت با سند آوردم...Confused
لا اله الا الله...
بعد هی میگن فدایی ، اینقد تو تاپیکا دعوا را ننداز...نمیشه کهSoldier

فدایی دعوا راه ننداز!!!

میشه از روایت تفسیر نکنید!!

روایت کجاش گفته دو قسمتی نزارید؟؟

منم اسمم دو قسمتیه

اگر میشد سه قسمتی هم میکردم!!!

اِهِع Cool
نقل قول: روایت کجاش گفته دو قسمتی نزارید؟؟

آقا ای چیه پس؟
نقل قول:خواهش میکنم از اسم های دوبخشی استفاده نکنید.به خیلی از دلایل که یکیشون اینه که ترکیب اسم ها ، معنی خاص و واقعیشونو بدست نمیده و اون تاثیری که باید بذاره رو نمیذاره [تصویر: angel.png]
یعنی میخواید بگید حرف من سند نیست واستون؟ Dodgy
Big GrinBig GrinWink
دلیل منطقی آوردم دیگه...حتما مگه باید روایت باشه تا روش فکر کنید ؟ خب رو حرف من بیچاره هم فکر کنید!
(۲۸/تیر/۹۳ ۱۵:۵۵)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]آقا ای چیه پس؟
یعنی میخواید بگید حرف من سند نیست واستون؟ Dodgy
Big GrinBig GrinWink
دلیل منطقی آوردم دیگه...حتما مگه باید روایت باشه تا روش فکر کنید ؟ خب رو حرف من بیچاره هم فکر کنید!

خب شما باید ثابت کنی اسم دو قسمتی اثرش رو نمیزاره
ببخشید ، جدی عرض میکنم.چرا تو این تالار مد شده هرکی هرچی گفت یقینا همون درسته؟ مخصوصا اگه اون فرد ستاره هاش بیشتر باشه که واویلا میشه

خب شما ثابت کنید که اسم دو بخشی ، اثرش رو میذاره ! چرا من اثبات کنم؟ من دلیلمو بر اساس فهم و آموزه های قبلی بیان کردم
مشکل من اینه که فقط صبرم کمه ، وگرنه هیچوقت من نیستم که بحثیو شروع میکنم!

**ببخشید که فضای تاپیکو بهم زدم ، همیشه وصله ناجورم... Sleepy
آخی به سلامتی..........Big Grin
امیر علی
محمد طاها
محمد جواد
امیر حسین
از قدیم گفتن ژیان ماشین نمیشه، باجناق فامیل نمیشه...Big Grin

همون محمد حسین از همه بهتره...
یعدشم شما وقتی میخواین صداش کنین بگین محمد حسین جان که با محمد حسین باجناقتون قاطی نشه...
والا ما واسه این که دخترمون با خواهرمون قاطی نشه، دخترمون رو زهرا خانم صدا میکنیم...Big Grin
اسمشو بزار عبدالرحمن Big Grin خدا کنه قیافه ی بزرگی بچتون مثله این آواتار عبدالرحمن نشه!Big GrinBig GrinConfusedUndecidedMatRolleyes2Blush خ ترسناکه بخصوص سیبیلاشBig GrinBlush

شوخی کردم ، اولا اسم های دوقسمتی نذارید ، تو فامیل ما یک دوره ی زادوولد شروع شد دوسال قبل.Big Grin همه بچه هاشون اسماشون دوقسمتیه. الانه الانه قاطی می کنم.Blush

دوم اسم میلاد نذارید رو بچتون.Big Grin اسم خود من میلاده ، اغلب به اشتباه میثم صدام می کنند.Dodgy

البته شما فکر کنم یک رگه ی ترک دارید جناب دل خسته!Blush من هم ترکم ، سعی کنید اسمی بزارید که تو هر دوزبان به یک شکل تلفظ بشه. مثلا امیرعلی تو ترکی میشه امییییی علیBig Grin یا عباس میشه عابباسسس! خوب ولی علی به هردوشکل تلفظ میشه و قشنگ تره!Wink
اتفاقا من خودم عاشق اسم های سنتی هستم ،مثل عبداعلی،عبدالمتعال ، اسم های فراموش شده مثل حسن و ... اما خانواده موافقت نمی کنند.
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام . انشالله باعث شادی دل امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) باشه...

این اسم ها را من خودم خیلی دوست دارم:
محمد امین
محمد پارسا
محمد جواد
محمد صدرا
محمد علی
محمد حسنHeartHeartHeart
اربعین در ماه صفر است و ماه صفر هم شهادت پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و امام حسن (علیه السلام) است.
اسم تکراری نگذارید. Sad
مبارکه آقای خسته دلHeart
انشا الله قدم آقا پسر کاکل پسرتون براتون برکت و خیر به همراه داشته باشه Heart

محمد مهدی
محمد طاها
البته در آخر این خانوم شما هستن که باید اسمی رو انتخاب کنن که علاقه دارن هرچی باشه 9 ماه با تمام سختی هاش از کودکتون محافظت کردن.

آقای فدایی ولایت دو اسمی بودن هیچ ایرادی نداره مگر اینکه افراد اسم و کامل صدا بزنن...
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع