نکته جالبی هم بگم ، طبق خیلی تست ها مثل تست ابو سینا ، و خیلی مسائل دیگه پیش بینی می شد بچه دختره ، اما خوب خداوقتی بخواد پسر بشه میشه ، اینم نکته اخلاقیش.
امیر مختار
ضمن تبریک به شما و خانواده ی محترمتان
با عنایت به توضیحاتی که دادید و می خواهید فرزند شما از قاتلان اهل بیت (علیه السلام) خون 1000 نفر را بریزد ، و در آخر شهید شود بنده پیشنهاد نام امیر مختار را دارم .
دوبخشی هست
جدید و با مسمّی هست
نامی دشمن لرزه افکن و شیعه شادکن هست
از نظر تاریخی تناسب زیادی با تحولات بعد از ماه محرم دارد .
اگر خواستید نامهای زیبای دیگری را که دوستان به بنده در حدود 9 ماه قبل پیشنهاد می دادند را ببینید در بخش سایر موضوعات به تاپیک "" ضمن تبریک به ما پیشنهاد دهید "" مراجعه کنید بسیار جالب است .
سلام
ان شاءالله به سلامتی
ان شاءالله خداوند او را در زمره یاران ویژه حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) قرار دهد.
در مورد اسم هم نظر شخصی من این است که نامی که انتخاب کردید بسیار بسیار زیباست.

به به
به سلامتی اقا علی ـه گُل
به نظر من زیبا ترین اسم محمده ولی خب از اونجایی که توی فامیل محمد دارید ، به نظر من مَهدی بذارید. بعد از محمد زیبا ترین اسم دنیا مَهدی ـه
(۲۸/تیر/۹۳ ۱۷:۵۱)عبداللهی نوشته است: [ -> ]امیر مختار

ترسناک نیس یه خورده؟
ولی توصیه می کنم اسم دوقسمتی انتخاب نکنید. کودک دچار دوشخصیتی مزمن میشه والا!

اسم هم طولانی میشه. اگر اسم مهدی انتخاب کردید ، سعی کنید همیشه یکی صداش کنید یعنی یا بگید Mehdi یا Mahdi نشه ، شما و خانومتون هرکدوم جداگانه صدا کنید یکی مهدی یکی مهدی.

ولی Mahdi قشنگتره!

به قول این فامیل دور ، از بچگی آرزو داشتم حرف آقای محمد تراست رو تصدیق کنم

یک نکته : ملاک انتخاب اسم نباید این باشه که اسم تکراریه یا نه...
این همه روایت داریم به کنار...که ماشالله هزار ماشالله کسی نگاشم نکرده
اما حداقل اسم متعارفی باشه که خودتون بتونید استدلال منطقی برای معنیش بیارید
خودتونم میدونید انتخاب اسم ، شوخی نیست.یه جورایی زندگی یه آدمه
یکی از فامیلامون اسم بچشو گذاشته فاطمه زهرا ! خب اینکه نمیشه.مثل اینه که یکی اسم پسرشو بذاره محمد رسول الله !!!

البته این تیکه از حرفم یه نکته کلی بود
من نمیگم اسم دو بخشی ایراد داره. اما حرفم اینه که شما بفرمایید معنی این اسم های دوبخشی که به وفور موجوده رو بیان کنید !
محمد مهدی ، امیر حسین ، محمد صدرا ، محمدرضا ، محمد جواد و...
بفرمایید معنی این اسم ها چیه؟ واقعا درسته اسمیو برای فرزندمون انتخاب کنیم که از لحاظ معنایی ، یه چیز نا همگنه؟
"مهدی" اسم به این خوشگلی ، اصن با آدم حرف میزنه.یا هر اسم دیگه مثل محمد و علی و پدرام و پارسا و حسین و ...
نکته بعدی هم اینه که باید واقع بین باشیم.من بین اینهمه فامیل با اسمای دو بخشی ، تا حالا ندیدم کسی اسمشونو کامل صدا بزنه.همه حتی پدر و مادرشون هم یا بخش اول یا بخش دومشونو صدا میکنن.خب چرا باید اسمیو انتخاب کنیم که حتی خودمون هم نصفشو نگیم؟
اینهمه دلیل کافی نیست ؟

سلام
برای عافیت و سلامتی و عاقبت به خیری فرزندتون دعا میکنم
محمد مهدی ، محمد حسین ، محمد رضا ، محمد جواد
امیر محمد ، امیر حسین ، امیر محمد و علیرضا

توی پیام خصوصی گفتم ، اینجا هم پیشنهاد میکنم :
کلا اسمای پیشنهادی من اینان:
محمد
یاسین
مهدی
به شخصه با یاسین خیلی حال میکنم ، خاطره جالبی ازین اسم داشتم توی عید امسال

بچه شیطون باحالی بود

گویا معلوم نیست هنوز بچه XX هست یا XY!
ولی بچه تون کاش دختر باشه. دختر شیرین تره. من خودم از پسر بودن خودم خیری ندیدم ، دوست دارم خودم 2 تا دختر داشته باشم.
اگه دختر شد ،
ریحانه بزارید یا نرگس.
بخصوص اولی.

به نظر من هم امیر مختار یکم وحشتناکه، آدم میترسه اسم صدا بزنه ، یهو با یه شمشیر بیاد سر آدم قطع کنه