تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: چگونه اسلام را نابود کنیم ؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
(۸/خرداد/۹۰ ۱۹:۴۵)rahbar نوشته است: [ -> ]
(۸/خرداد/۹۰ ۱۸:۳۷)Reza_Jackman نوشته است: [ -> ]دوست عزیز این کتاب در اصل در یک مجله ی فرانسوی چاپ شده و کتابی با این اسم وجود نداره . بعد به صورت کتاب به زبان عربی ترجمه شد و سپس فارسی . ماشالله چقدر کنجکاو هستیدSmileSmileSmile
نخیر. من هر چی گشتم همچین چیزی به نام خاطرات همفر وجود نداشته. اینم مشابه اون نامه چارلی چاپلین به دخترش هست. یا نامه انیشتن به آیت الله بروجردی. راستی اون نوشته فوکویاما هم که دوستمون گذاشته باز جعلیه. چقدر خودمون رو گول می زنیم.

دوست من خوبه که شما با مدرک می خواهی استدلال کنی اما نباید با این کارهای عجولانه سبب دل رنجی برای گوینده و دل سردی برای مای شنونده شوی، آیا شما تا بحال شما به انتشاراتی های که در قم و تهران هستن سر زده اید ؟ همین کتاب خاطرات این مردک اجنبی را من در کتاب فروشی های قم دیدم ، بی زحمت خوب بگردید و در آخر برچسب دروغ گوی به برادران دینی خودت بزن .Smile
نقل قول:دوستان علاقه مند برای مطالعه ی دقیق تر و اشنایی با ایجاد تفرقه بین مسلمانان توسط شیطان استعمار میتوانند به کتاب خاطرات مستر همفر مراجعه کنند .

با تشكر از مطلب خوبتون

از كجا ميتونم كتاب رو تهيه كنم؟HuhHuhHuh
اگر ساکن تهران هستید میتونید از انقلاب تهیه کنید ...من خودم توی قم کتاب رو دیدم .
سلام دوستان بنده کتاب الکترونیکی خاطرات مستر همفر را پیدا کردم و اینم آدرس سایت هاش :

http://www.valiasr-aj.com/lib/pdf/hemfer.pdf

http://ebook.hyperphp.com/html/modules.p...=0&thold=0

و این یکی هم برای اجرا در موبایل :

http://www.thaniashar.com/index.php?newsid=27

http://ketabnak.com/comment.php?dlid=1097
(۶/تیر/۹۰ ۲:۴۳)semnani نوشته است: [ -> ]دوست من خوبه که شما با مدرک می خواهی استدلال کنی اما نباید با این کارهای عجولانه سبب دل رنجی برای گوینده و دل سردی برای مای شنونده شوی، آیا شما تا بحال شما به انتشاراتی های که در قم و تهران هستن سر زده اید ؟ همین کتاب خاطرات این مردک اجنبی را من در کتاب فروشی های قم دیدم ، بی زحمت خوب بگردید و در آخر برچسب دروغ گوی به برادران دینی خودت بزن .Smile

درود بر شما.
من عذر می خواهم اگر گاهی کمی تند می شوم.

اما خوب قبول کنید که این مسئله که این کتاب رو انتشاراتی هایی در ایران هم چاپ کرده اند، دلیل محکمی بر درستی آن نیست.
مگر اینکه باور داشته باشید هر چیزی که در ایران منتشر می شود، 100% حقیقت محض است.

بهرحال این کتاب را هم یک ترک سنی مذهب نوشته، و لابد اشخاصی متن آن را مفید تشخیص داده اند، و آن را منتشر کرده اند، و شاید نیت بدی نداشته اند.

در هر صورت من منسوب بودن این کتاب به جاسوسی به نام همفر را قبول ندارم تا اینکه سند معتبری برای آن بیابم (اینجا که کسی نداشت).

پی نوشت: اینکه کتاب را همفر ننوشته باشد، چیزی از بلایایی که دولت انگلستان ما را به آن دچار نمود نمی کاهد.
اما باز هم تأکید می کنم، خود را فریب ندهیم و واقع گرا باشیم.
(۱۰/تیر/۹۰ ۱۶:۵۳)rahbar نوشته است: [ -> ]
(۶/تیر/۹۰ ۲:۴۳)semnani نوشته است: [ -> ]دوست من خوبه که شما با مدرک می خواهی استدلال کنی اما نباید با این کارهای عجولانه سبب دل رنجی برای گوینده و دل سردی برای مای شنونده شوی، آیا شما تا بحال شما به انتشاراتی های که در قم و تهران هستن سر زده اید ؟ همین کتاب خاطرات این مردک اجنبی را من در کتاب فروشی های قم دیدم ، بی زحمت خوب بگردید و در آخر برچسب دروغ گوی به برادران دینی خودت بزن .Smile

درود بر شما.
من عذر می خواهم اگر گاهی کمی تند می شوم.

اما خوب قبول کنید که این مسئله که این کتاب رو انتشاراتی هایی در ایران هم چاپ کرده اند، دلیل محکمی بر درستی آن نیست.
مگر اینکه باور داشته باشید هر چیزی که در ایران منتشر می شود، 100% حقیقت محض است.

بهرحال این کتاب را هم یک ترک سنی مذهب نوشته، و لابد اشخاصی متن آن را مفید تشخیص داده اند، و آن را منتشر کرده اند، و شاید نیت بدی نداشته اند.

در هر صورت من منسوب بودن این کتاب به جاسوسی به نام همفر را قبول ندارم تا اینکه سند معتبری برای آن بیابم (اینجا که کسی نداشت).

پی نوشت: اینکه کتاب را همفر ننوشته باشد، چیزی از بلایایی که دولت انگلستان ما را به آن دچار نمود نمی کاهد.
اما باز هم تأکید می کنم، خود را فریب ندهیم و واقع گرا باشیم.

سلام دوست گرامی
بنده قصد جسارت نداشتم و اگر هم بی ادبی در گفتارم شما را رنجانیده از شما پوزش می طلبم .
هدف بنده از اون تایپک فقط در تصدیق وجود خارجی داشتن اصل کتاب بوده است نه اینکه بخوام بگم که تمام موضوعات ان را قبول دارم بلکه باید اول به طور دقیق و به دور از هر گونه حاشیه ی ان را بررسی کنم .

امید وارم توانسته باشم که شما را قانع به موجودیت ان کتاب کرده باشم.Heart
در همین سایت کتاب، خاطرات یک جاسوس به نام همفر بسیار مورد استناد قرار گرفته و از آن نتیجه گرفته اند که انگلیس برعلیه اسل.ام توطئه کرده است اما :

کسی اگر کمی اطلاعات عمومی و سرسوزنی قدرت تفکر داشته باشد ، کاملا واضح می فهمد که این یک کتاب جعلی است ، این کتاب پر است از سوتی های خنده دار !

اقلا می خواهید چیزی جعل کنید ، جوری جعل کنید که با یک نگاه ، جعلی بودن آن مشخص نشود !

این کتاب را 40-30 سال پیش یک مسلمان متعصب ، جعل کرده است ، و آنقدر این جعل ناشیانه است که

هر صفحه اش پر از اشتباهات تاریخی و ... است . اصلا سیستم خاطره نویسی در کشورهای اروپایی ،

بسیار مفصل و با جزییات است ، نه مثل این کتاب ، خلاصه و پراکنده گو!

مثلا به یکی از اشتباهات فاحش و خیلی احمقانه کتاب اشاره می کنم ،

ماجرای این کتاب در سال 1710 می گذرد و این جاسوس می گوید که او را وزارت مستعمرات ، برای جاسوسی

می فرستد ، من چون با تاریخ جهان به خوبی آشنایم ، تقریبا مطمئن یودم که در این تاریخ ، بریتانیا چیزی به نام وزارت

مستعمرات نداشته است ! برای اینکه مطمئن تر شوم به ویکیپدیای انگلیسی مراجعه کردم و دیدم که فکرم درست بوده

و وزارت مستعمرات انگلیس سال 1768 تشکیل شده است !

همین است که می گویم اعضای این سایت مطالعه ندارند و بسیار ذهن بسته ای دارند ! چون اگر کسی اهل مطالعه

بود خیلی راحت می فهمید که این کتاب را یک مسلمان متعصب جعل کرده است !

ازین دست اشتباهات در این کتاب بسیار است و کاملا واضح است که کتاب جعلی است !

بعدش هم اگر توطئه ای به این بزرگی در جریان است ، پس چرا توطئه گران اجازه داده اند به این راحتی اسرارشان افشا شود؟! هرگز پاسخی برای این سوال ندارید!
http://forum.persiantools.com/archive/in...35215.html
جناب اسیمو . شما که میفرمایید اهل کپی پیست نیستید و در همه مسایل اظهار نظر تخصصی میکنید . این در مورد پست بالای شما که کپی پیست است
هر دوستی که مایل بود یک سرچ ناقابل با گوگل بزند متوجه میشود .....
یا حق
(۲۰/تیر/۹۰ ۱۱:۳۷)وحید110 نوشته است: [ -> ]http://forum.persiantools.com/archive/in...35215.html
جناب اسیمو . شما که میفرمایید اهل کپی پیست نیستید و در همه مسایل اظهار نظر تخصصی میکنید . این در مورد پست بالای شما که کپی پیست است
هر دوستی که مایل بود یک سرچ ناقابل با گوگل بزند متوجه میشود .....
یا حق

جناب ، آیا تو علم غیب داری که بدانی من همان شخص( نویسنده اصلی) هستم یا نیستم !

چطور این موضوع ساده به ذهنت نرسید که کاربر یک فوروم دیگر ، در سایت بیداری اندیشه هم

عضو شود و مطالبش را در بیداری اندیشه هم بیان کند !

کما اینکه من اکثر مطالبی را که اینجا بیان کرده ام در سایت نورآسمان هم عینا بیان کرده ام.

Undecided
یعنی اصلا هم بعید نیست که کاربری در چند انجمن مطالبش را بیان کند !
خوب پس با همان نام کاربری همانجا این پست را بنویس و لینکش را قرار بده . هر چند کپی پیست را بد نمیدانم . به نوعی استفاده از منبع و اندیشه دیگرانست . مسئله اینست که شما وقتی دیگر راهی برای فرا فکن ندارید به ان متوسل میشوید .
موفق باشید
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع