تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: چگونه اسلام را نابود کنیم ؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
مارکس:انقلاب و جامعه ی بی طبقاتی سر انجام فرا خواهد رسید.مهم نیست که ما در تسریع یا تعویق آن تلاش بکنیم مهم این است که همهگان تشنه عدالتند.به امید ظهور منجی(عجل الله تعالی فرجه الشریف)
اخوی منظور مارکس نبود طبقات اقتصادیه و حکومت کمو نیستی!!
کارل مارکس یکی از اقتصاد دانان معروف است که نظریه معروف اقتصادی اون برابری اقتصادی و اقتصاد دولتی و نبود مالکیت شخصی است . به پیروانش هم مارکسیست میگن .
یا حق
.
عالی بود ممنون..
.
باید همیشه با سند قطعی حرف بزنیم ولی خب چندان هم اهمیتی نداره در دشمن شناسی به دنبال سند باشیم..چون اصولا اگر سند روراستی باشه جای سواله..
.
خیلی خوبه به صورت تحلیلی به روش هایی که عملا دشمنان در بین مسلمین پیاده کردن که به شماره هم نمیاد بپردازیم و از استفاده از اسناد یا نقل از همفر و فوکویاما و و و که درست یا غلطش در اهمیت و صحت مطلب بی تاثیره کمتر بهره ببریم..
.
کسی اجازه نمیده توطئه افشا بشه..بلکه برعکس وقتی توطئه افشا شد (چون اونها خدا نیستن و علیرغم همه امکاناتشون یک مجموعه متکی به انسان و طبیعتا دارای اشتباه هستند) با تاکتیک های:
1. نابودی و تشکیک در اسناد
2.جعل و تعدد در اسناد
3.مه آلود کردن فضا و القا توهم توطئه
و و و به کم رنگ کردن اثر افشاش می پردازن..
.

گزینه ی 3 که در مورد ربا بود کجا رفت ؟!!!
من دیشب این مطلب رو خوندم ...
از خودی هم باید بخوریم ؟!
خواهشا اینجا به من ملحق بشید .
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-11281.html

در کل دستت درد نکنه و خیلی مطلب به درد بخوریه .
(۶/تیر/۹۰ ۲:۴۳)semnani نوشته است: [ -> ]
(۸/خرداد/۹۰ ۱۹:۴۵)rahbar نوشته است: [ -> ]نخیر. من هر چی گشتم همچین چیزی به نام خاطرات همفر وجود نداشته. اینم مشابه اون نامه چارلی چاپلین به دخترش هست. یا نامه انیشتن به آیت الله بروجردی. راستی اون نوشته فوکویاما هم که دوستمون گذاشته باز جعلیه. چقدر خودمون رو گول می زنیم.

دوست من خوبه که شما با مدرک می خواهی استدلال کنی اما نباید با این کارهای عجولانه سبب دل رنجی برای گوینده و دل سردی برای مای شنونده شوی، آیا شما تا بحال شما به انتشاراتی های که در قم و تهران هستن سر زده اید ؟ همین کتاب خاطرات این مردک اجنبی را من در کتاب فروشی های قم دیدم ، بی زحمت خوب بگردید و در آخر برچسب دروغ گوی به برادران دینی خودت بزن .Smile
دوست عزیز، از این کتابهای جعلی خیلی زیاده و بعضی از اونها هم چاپ شدند.
مثلا خیلی از ترجمه های آقای زبیح ا... منصوری، در واقع تالیف خود ایشون هست.
نامه انیشتین به آیت ا... بروجردی رو هم در اینترنت پیدا کردم و خوندمش. اولا استدلالهایی که این کتاب مطرح میکنه خیلی ضعیفه و بعیده که توسط انیشتین نوشته شده باشه. مترجم کتاب (که من فکر می کنم مولف کتاب باشند) هم ادعا می کنند که غربیها از انتشار کتاب به زبان اصلی جلوگیری کرده اند (در واقع این توجیهی است برای وجود نداشتن نسخه آلمانی کتاب).
تکذیبیه اون رو هم می تونید در آدرس زیر مشاهده کنید:
http://rajanews.com/detail.asp?id=35149
سلام
سلامی به گرمی آفتاب به تو برادر عزیز من
اونا عرضه ضعیف کردن اسلام را ندارند ولی ولی ولی ولی کم کاری ما مسامانها سبب شده که آنها بی مهابا بتازند و همانند سگان به درندگی خود ادامه بدهند .
بله عزیز من ما کم کار کردیم و کم کار میکنیم
ما فقط حرف میزنیم و عمل نمیکنیم
ما همش منتظریم تا کسی دیگر شروع کند
ما همش دافعه داشتیم و از جاذبه بری بودیم
ما همش به معلولها پرداختیم و علتها را عالمانه یا جاهلانه رها کردیم
ما همش فر مقابلمان را با سوال خودی یا ناخودی نگاه کردیم
ما قبل از تهیه برنامه حرفش را زدیم و بعد منتظر شدیو دیگران برنامه بدهند و ما بعدا اظهار نظر کنیم
ما ....
ما ......
و بالآخره ما باید روزی برخیزیم و به خود و ایمانمان اعتماد کنیم
مرا ببخشید
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع